Pepenasi de iulie- august 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 8
maitreyi spune:
flo ci ti miri tu di anka? nu zicea ca se mai trezesc pe la ore di astea ca sa se iube?
ei si cu marmota la budapesta 
-------
mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
flo1980 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maitreyi flo ci ti miri tu di anka? nu zicea ca se mai trezesc pe la ore di astea ca sa se iube? ![]() ------- mamica fericita de Alexandra ------- Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca... ![]() Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008 |

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
iriss27 spune:
Neatza si de la noi!
N-am mai scris de mult, dar am citit mereu.
Dianami, iti doresc din suflet ca bb sa stea in burtica cat mai aproape de termen, sa fie sanatos si tu o mamica norocoasa! Nu prea mai tin minte, daca stii ce este .. dar asta nu are importanta prea mare 
Sa va spun de fii-miu ma dispera. Nu merge singur in picioare (are 14 luni) si nici sanse nu prea sunt, zic eu. nu are echilibru. Nu vorbeste decat IMM, AA, II si singurul lucru la care i-am prins sensu este BA=apa. In schimb e un bazdacos si un nervos, imediat se pune pe urlat (de cele mai multe ori fara lacrimi). Si daca il las intr-o camera si plec, se simte f ofensat si se pune pe o jale, de ce naiba nu vine dupa mine, nu stiu, dar ce cele mai multe ori urla poate si cate 10 min. Il apuca pandaliile daca nu ii ies lucrurile, se catara pe absolut orice (mese, canapele, topogan, se chinuie sa bage in priza mereu tot ce gaseste si daca e ceva in priza le scoate. Este un baietoi ce n-am vazut. Noaptea inca se scoala sa bea 1-2 bibe ... desi ziua mananca ok. A inceput sa manance singur cu lingurita (nu mereu ii iese, dar e in perioada declaratiei de independenta si nu ii poti baga in gura)
Deci, ce ma fac cu el??
Cu Yvo am inceput ore de pictura si de lucru manual> Ieri am facut un sirag de paste pe care le-a pictat si apoi i le-m pus la gat. Pictam si lipim tot felul de chestii. O sa pun cateva poze sa vedeti operatiunile.
Am luat ieri pampers tim chilot. Dimi era Dav ud tot, am pus eu gresit sau nu rezista pana dimineata?
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
flo1980 spune:
Diana ma gandesc la tine si ma
pentru voi in continuare! 
Iris nu stiu ce sa zic de pampers, am avut si eu la Alex, nu s-a udat pana dimineata. Poate a apucat cucul in sus sau pe o parte, ori o fi dormit pe burta ....
Cat despre mamodependenta...si eu stau la fel, numai ca el plange cu lacrimi de crocodil, eu nu il bag in seama, imi continui treaba si rezist sa nu-l iau in brate chiar daca ma dispera cu urletele. In cateva minute se linisteste, eventual ii dau ceva in mana, un lucru nemaivazut si chiar daca il arunca pe jos cand se linisteste se duce si-l analizeaza.
Facut pauza de un mesaj cat sa-mi mai odihnesc oleaca oasele, sunt la operatiunea calcat rufe cat doarme maimutzoiul ![]()
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
ankalaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iriss27 Neatza si de la noi! N-am mai scris de mult, dar am citit mereu. Sa va spun de fii-miu ma dispera. Nu merge singur in picioare (are 14 luni) si nici sanse nu prea sunt, zic eu. nu are echilibru. Nu vorbeste decat IMM, AA, II si singurul lucru la care i-am prins sensu este BA=apa. In schimb e un bazdacos si un nervos, imediat se pune pe urlat (de cele mai multe ori fara lacrimi). Si daca il las intr-o camera si plec, se simte f ofensat si se pune pe o jale, de ce naiba nu vine dupa mine, nu stiu, dar ce cele mai multe ori urla poate si cate 10 min. Il apuca pandaliile daca nu ii ies lucrurile, se catara pe absolut orice (mese, canapele, topogan, se chinuie sa bage in priza mereu tot ce gaseste si daca e ceva in priza le scoate. Este un baietoi ce n-am vazut. Noaptea inca se scoala sa bea 1-2 bibe ... desi ziua mananca ok. A inceput sa manance singur cu lingurita (nu mereu ii iese, dar e in perioada declaratiei de independenta si nu ii poti baga in gura) Deci, ce ma fac cu el?? Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze Aventurile strengaritei Yvonne BLOG ![]() Bazar pt Sonia si Andrei ![]() |
Eu stiu numai la noi in parc vreo 5 baietei care la 14 luni nu mergeau. De mana merge?
Ce e aia nu are echilibru? Cine naiba are echilibru cand nu sta singur in picioare?? Din toate "marturiile" de pana acum, toate mamele de copii care nu mergeau la varsta asta se intrebau cand or merge, ca "nu dau semne" sa mearga prea curand. Si totusi au mers!
La 14 luni nici fi-mea nu zicea decat ce zici tu ca zice fiu-tu. Noi avem 6 saptamani avans. A inceput sa "extinda" sunetele acum cateva zile.
Zice tata si mama mai clar. Uneori ii iese "apa" Pana acum, la apa zicea BA-BA. Uneori doar BA. Cainele facea A-A. Acum face, timid, "am -am". Si atata!
Eu zic sa te duci tu la cautat soro! Daca doctorul iti zice ca ai motive sa te ingrijorezi, ok, ingrijoreaza-te. Fa-i o analiza de calciu. Zic si eu. Baietul nasilor nu a asimilat vit D si a mers la 18 luni, dupa cateva injectii cu calciu. Tu nu pari sa ai incredere in el. Si nici in Yvo mereu. Ca nu merg cum trebe, ca nu face la oala, ca le pui ghete la ortoped, etc. Potoleste-te soro si baga niste incredere la micul dejun zau! Ce, ailalti zic poezii si al tau zice numa' i i i?
FLO - ntz ntz.. m-ati banuit degeaba
Fug sa o trezesc pe puturoasa mica, nu de alta dar trebuie sa pescuim sora de la gradi....
Tecky spune:
LA MULTI ANI TRULI-LULI!
danangie nastere usoara si bebe sanatos iti doresc!
De anaxena mai stie cineva ceva?
Am treaba multa si e o vreme atat de urata afara....
melly23 spune:
buna tuturor si scuzati ca dau buzna peste voi!!!
sunt o mamica de mladite si mugurasi 2008 si vand niste haine de copii 0-4 ani! ma gande-am ca poate va intereseaza !aveti aiciuca pozici cu hainutele!!! multumesc mult si scuze inca o data!
voua si copilasilor vostri!!!
Amelia primul anisor 

Amelia 

iriss27 spune:
Mai anko, uneori imi face bine o smotoceala d-asta, ca cred ca vreau de la ei sa fie ca al carte :))
Deci Yvo face la oala, nu se mai scapa pe ea, dar nici eu nu-i mai zic nimic. Poate ca atunci facea de cicaleala, acum a incput sa aiba singura grija ... habar n-am
De o mana merge Dav, dar cam ca cetateanu turmentat, dar merge ... io situ cu calciu, o sa vad, poate ii fac si lui neste analize ...
Imi doresc sa fie mai independent, sa nu ma mai bazaie mereu ... dar ma rog, o sa le faca la un moment dat.
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
M&M spune:
eu nu pot tine ritmul cu voi!!...
Noi am fost ieri plecati la socrii, sambata prin centru nea-m plimbat aproape toata ziua...
Din ce am retinut..
LA MULTI ANI, VLADIMIR!!! Sa fii sanatos, fericit , sa ai parte de multe bucurii si impliniri si sa aduci multe zambete parintilor si surioarei Anna!!
LA MULTI ANI, TRULI!! Sa ai aprte de tot ce iti doresti si o viata implinita alaturi de Victor, Ana si sot!!
Diana, offf!! Acum am citit ce s-a intamplat..Ma [rog] si eu ca totul sa fie bine cu bebelina...
Dana, nastere usoara si un bebe cumintel !!
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
10+ 
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
estrella80 spune:
UN inceput de saptamana cat mai frumos va doresc... ca tare urat mai e afara!
Cu intarziere, iti doresc un sincer LA MULTI ANI Camy!!Multa sanatate, fericire si un bebe asa cum ti-ai dorit!

LA MULTI ANI si tie VLADIMIR!!! Sa fii sanatos, fericit alaturi de familie!!!
LA MULTI ANI si tie TRULI!! Tot ce iti doresti!!!
Marina am trimis sms!!Sa dea Dumnezeu sa se refaca!
Dianami, iti doresc sa decurga totul bine si sa iti dea drumul acasa, sa nu fie nevoie sa stai pana de Anul Nou!
Dana iti tinem pumnii!!
Iriss si eu i-am dat pampersi tip chilot si nu s-a intamplat absolut nimic. Poate o fi fost vreo greseala sau o pura intamplare... mai incearca... poate e agitat el rau!!