Pepenasi de iulie- august 2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

fetili ia scoateti agitatele ca cineva se pregateste sa vina pe lume

hai dana

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

TRULI_LULI, LA MULTI ANI,SA FII FERICITA SI IUBITA!

NASTERE USOARA DANANGIE!

DIANAMI,felicitari pentru aniversarea casniciei, la cat mai multi si mai frumosi ani inainte!

Multa sanatate puiutilor bolnaviori!
Eu sunt prin zona, citesc tot,dar nu mai am energia necesara sa mai si scriu ca are grija Alexandra sa-mi epuizeze toate resursele

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111-povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dianami

Buna dimineata! N-am mai intrat aseara, m-au lasat peste noapte fara perfuzie, doar cu branula si am adormit ca trantorul pana la 6, cand mi-au pus alta. Eram cam rupta de somn.
Ana, multumesc!

Dr mi-a zis azi ca analizele nu sunt prea bune, fibrinogenul e f mare si m-a trecut preventiv pe antibiotic, de aseara.
Maine repeta tot setul si vedem si pe bebe la eco.
In cazul in care se opreste sangerarea, mi-a zis ca in cateva zile ma lasa acasa, cu pastile si repaus total, dar sa am si bagajul pregatit pt. ca ma pot intoarce oricand.
Daca nu se opreste de tot o sa-mi fac veacul pe aici pana de Anul Nou (atunci fac 32 de sapt si poate interveni cu cezariana). Daca placenta va urca si bebe va fi suficient de puternic sa se nasca normal, imi va provoca nasterea.
Daca va fi totul ok il tinem pe bebe cat vrea el sa stea.

Astazi aniversam 6 ani de la casatorie...imi pare rau ca-i petrec asa...

Va pup!

Diana 21+ , mami de Iulia si Andrei

Buna seara!
pentru voi! Sa fie din ce in ce mai bine!

Ce coincidenta, am mai vorbit noi si anul trecut...exact 6 ani facuram si noi de la nunta si am sarbatorit la restaurant cu finii, ca trebuia sa "ne dezlegam" la biserica si sa-i cinstim.
La multi ani fericiti!

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

La multi ani fericiti Cami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna,

Diana la multi ani fericiti si multa sanatate! Doamne Ajuta pana la capat!

Flo la multi ani fericiti si voua!

Mona sunt in gmail, user si parola de la picasa pepenasi. Si da, ziua mamei cu tine, pe 14 sept si acum ziua numelui. Multam.

Lumina cam 50-70/luna si la regularizare au fost si 700. Vara e categoric mai mare.

Dana nastere usoara si un pui frumos si sanatos ca fratiorul!

Sanatate tuturor si o saptamana minunata!

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Diana, multa sanatate in continuare, ma sa ajungeti cu bine pana la termen. Si sa ai incredere ca va fi bine...si multe, multe aniversari frumoase

Multi ani fericiti impreuna si voua Flo!

La multi ani Cami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Intru scurt ca nu-mi vad capul de treaba...

Truli, si numai bucurii sa-ti dea DD!

Diana si Flo, muuulti ani fericiti in casnicie!

Diana, ma rog si eu in continuare ca totul sa fie bine cu voi si iti trimit gandurile mele bune.

Dana , nastere usoara si un bb sanatos si papacios!

pup you all,

In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele cap1 si cap2.
Multumim frumos.

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Ce faceti domne dormiti?

TURTU - da' de ce ti se pare mult cat platim? Pai voi cat platiti? Ala era numai curentul, ce ziceam noi. Intretinerea e alta mancare de peste.
La intretinere mi se pare ca platim mult. La noi n-a scazut sub 2 milioane toata vara. Iarna urcam lejer la 4 milioane si ceva. Plus curentul inca 1, se fac vreo 5 milioane sa zicem. Curentul nu mi se pare scump, dar intretinerea da.
Ca idee, se cam aduna, si cand platesti numai utilitatile un sfert de salar (asta daca ai un salar bunut) te cam strange de spate.
Totusi pe mine mai tare ma deranjeaza ca un kil de lapte modest costa un euro, ca vaca e romaneasca nu e de import, si atunci nu vad de ce costa asa mult. Adica vad, dar ma fac eu ca nu vad. Ca nu e justificat.
Si ma mai deranjeaza ca in plin sezon, merele romanesti depasesc 70 de centi si strugurii nu coboara sub un euro si ceva nici sa-i bati.
Si ma enerveaza sa dau 15 euro pe un pachet de pampersi.
Ca nah, la un pret final intra multe, iar salariul casieritei de la hypermarket e 200 de euro, deci fee-ul pe om e mic al naibii in comparatie cu occidentul si totusi de ce naiba platim atata la produsele de larg consum? De hotie, de-aia!

Mergi la inceput

Neatza!

Haideti la o

Multam la fel Sun, Capri, Struluta

Mergi la inceput

Anko de ce esti bre asa matinala?

La curent noi platim lunar 60-70 roni iar la regularizare (cam la 3 luni) sare 100 roni, la fel ne-am modificat si noi maxima, am pus 100kw, avem doar un tv, un calc., frigiderul si masina de spalat, aaaa .... si aia de calcat...

Intretinerea pe 2 camere si 4 persoane in vara am dat intre 100-150 roni, de-acum incolo ca avem si caldura o sa sarim 300

Anka mi se pare mult la tine intretinerea pe timp de vara...

Mergi la inceput