Pepenasi de iulie- august 2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

Anko pune domne poze ca ma satur si asa si da tot pomelnicu cu reteta etc, ca mai am gutui, gutuiul meu face gutui zilnic

Turturico ti'am lasat niste offlinuri in legatura cu biletele neluate, daca nu le primesti da un semn si las iara; pupa bebelusii

am si eu o intrebare, a dat cineva laptisor de matca la bebeloi?

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

mona in primul rand poti sa citesti contorul lunar sa vezi daca e diferenta mare intre luni, poti de expl sa vezi cum se invarte in timp ce merge boilerul, ca ma gandesc ca ala consuma mult. ati folosit calorifere ca sa incalziti in casa, ca si alea consuma ca naiba de mult? nu stiu cat consuma masina de spalat, dar ma mine merge tot timpul si de cateva ore pe zi, luminile stau aprinse si ziua pentru ca e foarte intunecos apartamentul, calculatorul de dimineata pana seara e deschis. eu cred ca ai ceva ce mananca foarte mult curent. daca constati ca asta este consumul real si n-ai la ce sa renunti ca sa nu mai consumi poti sa mergi la ei si sa le spui sa-ti faca o regula de 3 simpla la facturi, cele de 100 de lei + cea de 600 si astfel sa-ti spuna pentru cati wati sa optezi pe luna, macar iti vine lunar aceeasi suma si nu te trezesti cu una mare de-odata. noi asa am facut, veneu sa citeasca contorul la 3 luni si ne bucuram 2 luni si in a 3-a eram in depresii. acum ne vin si noua cam 60-80 ron pe luna timp de 5 luni si regularizarea la 6 luni a venit 175 lei, oricum acceptabil. la mine mai consuma si centrala, insa nu am aer care sa consume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Noi platim in jur de 70-100 RON lunar si la regularizarea de 3 luni vreo 300 RON, ne-am socat odata da am vazut ca atat consunam. Nasol da asta e.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

bujo mergi la ei sa-ti faca media si sa platesti cam aceeasi suma in fiecare luna.

Mergi la inceput

a si mai depinde si de electrocasnice. noi cand ne-am mutat ne-am luat frigider, masina de spalat la SH si consumau foarte mult, apoi le-am luat pe toate clasa A numai sa nu mai vad facturile alea enorme, cel putin masina de spalat dadea contorul peste cap. la un moment dat l-am si schimbat, ca mai poate fi si asta defect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Eu nu ma duc la ei, in schimb platesc atunci cand am chef si cat pot, si imi regleaza automat urmatoarele facturi. Ai probleme numai daca acumulezi 3 restante.
Abia astept sa ajung in tara aia unde primesti si permisul de conducere prin posta, unde dai interviuri mai intai la telefon si unde rezolvi problemele tot la telefon si pe net. Acolo e de mine.

Mergi la inceput

am vazut la kiabi un sac de dormit super misto, ce tantaloaica sunt, am stat sa ma gandesc 7 ore daca sa-l iau sau nu si nu l-am luat si acum numai la el ma gandesc dar tot merg sa-l iau si e bun si la anu si e vreo 55 lei

Mergi la inceput

apropos de postas, pai eu il stiu ca luam alocatia lui david prin posta, asa am optat de prima data si pentru ca imi aducea alocatia ii dadeam si lui ceva, dupa ce m-am angajat o lasa la o prietena si ii dadeam ca altfel trebuia sa merg la posta sa stau la cozi, asa ca daca tot am depus dosar pt ioana am depus sa-mi vina in cont si automat mi-au virat-o si pe-a lui david acolo. cei care stau la cozi pentru alocatie nu au fost acasa, ca postasu vine dimineata sau pana in ora 3 p.m. si sunt convinsa ca este foarte rentabil pentru ei sa vina ca oricum aduc pensiile si ciugulesc si de colo si de colo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

La Enel daca nu ma insel se pot schimba estimarile initiale doar apelind la serviciul clienti.

Mona daca iti vine ca mie regularizarea la 3 luni mi se pare ca platesti cam mult. Eu platesc inmedie cam 250 ron/luna, dar am foarte multi consumatori (4 frigidere dintre care unul sta afara si daca sunt 40 grade merge compresorul non-stop si consuma, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, 2 pompe de la centrala termica, 1 pompa de la put care merge cit merg aspersoarele sau da cineva drumul la furtun in curte, televizoarele, cuptoul care e electric, iluminatul curtii pe timp de noapte si nenumarate becuri de prin casa). Daca ai facturi mai vechi din aceiasi perioada a anului ai putea face o comparatie si daca observi ca este prea mare diferenta, poti sa reclami si vin si iti verifica contoarul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

ooka, n-am primit nimic, c-a umblat barbatu-meu la messenger ca sa se converseze cu maica-sa si cred ca o fi inchis tot ce era pe acolo. Mai scrie-mi o data.

fetele, voi platiti o gramada la intretinere, eu la casa cu 6 camere nu platesc asemenea sume cum ziceti voi.

Mami de Mara (19.08.2008) si 7+

Mergi la inceput