Pepenasi de iulie- august 2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Fetele sorry no change sa pun poze acu am net nu merge picasa, ma loghez si apoi zice ca adresa nui valabila, e nebun ca nu merge pe nici un cont de picasa. Creca netu are ceva cu mine serios.

Turtu ms mai ce sa facem bine, nunta ma tot schimb cu rochia ba asa ba asa, parca as vrea ceva mai normal apoi as vrea ceva mai deosebit creca cel mai bine mergem pe varianta made to measure, one of a kind etc.

Creca ne hotaram la black, fucshia si alb, aici se vad cel mai bine cele trei culori impreuna.

Fetele is super bine, Ari creste merge bine la gradi am fost de curand la sedintza a zis ca nu are ce sa ne zica, ca stie toate face toate deja au zis ca e gata de nivelul urm, ei au o lista cu treptele de dezvoltare pt varsta lor si Ari deja o intereseaza literele, spelling etc ca numere, cifre, culori, forme etc le stie mult prea bine. E o domnisoara se modeste intelege multe vb si romaneste cand vrea ea, are grija de Ami deja nui mai zice baby ii zice sister are girja de ea azi plangea Ami ca s-a suit pe prima treapta de la scari si nu mai poate urca mai sus si eu eram sus si s-a dus la ea si o mangaia pe cap si ii zicea don't worry sister Arianna is here, mummy comes back don't cry si mi sa topit inima in sferasit intelege, dar na vin si problemele ca e mai cheeky si face tot felul de minunatii dar macar zice please, thank you, cand vrea sati zica ceva zice excuse me, deci la maniere stam destul de bine.
Ami inca nu merge merge asa putin tinuta de maini da se arunca jos, incepe sa zica bye bye, daddy, mum, yum yum, papa iti mai explica pe vietnamezo chineza imita tot m-a vazut ca sterg pe jos cu o carpa dupa ce am aspirat acu ia orice prosop prinde prin bucatarie la indemana ei si sterge podelele sau cu servetele umede, si asa raman mereu fara prosoape la bucatarie ca mi le suteste si ajung la spalat rapid cu toate ca erau curate abia scoase din dulap. se alinta e o profitoare si e mai rau ca un baiat, daca o enervezi te bate pe sora ei a si muscat-o de mana de nervi te zgarie si maraie ca un pitbull, e belea na exersam cu nu e voie si tre sa te calmezi, da na incet incet, in rest ok bine grasana de numa te rupe de spate, e geloasa vrea aceleasi lucruri ca Ari am mers sa luam geci de iarna a trebuit sa luam la fel ca altfel se si paruiau creca, apai om vedea mai tarziu cum va fi.

Na cam asta e pe scurt despre gagici. Eu am reusit sa mai slabesc ma simt mai om, incep sa imi get my life back, am mai vrea un bb da mai incolo putin e bine ca e si Ami mai mare si putem incepe sa ne bucuram de family time impreuna avem cu cine ne mai intelege, planuim o excurise numai noi 4 de sarbatori undeva nou speram sa le placa la fete.

Nu mai stiu ce sa va mai zic acuma ma grabesc sa nu cada iar netu' ca ma tot impusc, revin maine daca merge ca oricum maine ii sun pe astia si le fac scandal tot le tai gatul jos daca nu repara linia.

Pupam gasca. Nb Su Vp.

"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "

Louis-Hector Berlioz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Turtu, nooo, imi pare tare rau ca nu va vedem... dar data viitoare cand va fi? Veniti de sarbatori? Stai cumintica in pat si nu depune efort prea mare pana treci de perioada scurgerilor maronii.
Bucataresele, nu m-am uitat in linkuri. dar am vazut zilele trecute checul ala facut in cana si tare m-ar tenta. Sa am dimineata cu ce sa-mi beau cafeaua...
Marina, ce-a facut sotul la maraton? si-a luat pelerina?

Adriana 18+ si mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Mada, ma bucur mult sa aud de domnisorici ca sunt mari si cresc pe zi ce trece, pup domnisoara cea mare si gratioasa si pitbullul ala mic si scump!!! De-abia astept poze! Si cu tine musai!

Adriana 18+ si mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna dimineata

va servesc cu o ...

mamici ... vin cu o rugaminte la voi .. cine poate da un sfat sau ajuta pe o alta mamica va rog sa o faceti, pe scurt este vorba de o fetita Ioana Antonia, acum in varsta de 3 luni si jumatate, a fost diagnosticata in urma cu aproape 2 luni cu alergie la proteina laptelui de vaca.Are nevoie de lapte formula special va rog sa cititi acest mesaj ... va multumesc din suflet

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=143788&REPLY_ID=5295153

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Salutare de bunadimineata
Mada - hai domne ca te dadeam la disparuti.
Care e treaba cu insulele frate, v-au luat astia cablurile de net? Ca si Irlandeza cica n-are net.
Xena era pe la Londra, cine intreba? Se distreaza pe acolo de sambata incoace, aadica sper sa se distreze ca inainte sa plece era cobza!
Eu ma mai intreb ce o mai face Andreea (A-Cicel)

Truli - sorry de intarziere, cu drag iti urez LA MULTI ANI! Sa fii mereu fericita alaturi de frumoasa ta familie, si sa aveti numai bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

io mi-s cu mucii pan' la brau in loc de ceai la tigara azi mi-am tras un coldrex merge cu tigara nu? incerc sa stau cat mai departe de baby ca ei numai bine ce i-a trecut. aseara a venit si a stat soacra-mea cu ea pana am culcat-o da' azi nu poate veni nimeni. sa vad cum putem sa nu stam nas in nas vreo 4 ore dupa ce pleaca bona si pan' o culc.

sanatate tuturor

de camy stie cineva ceva? n-o poate suna nimeni? n-a mai intrat de vreo 3 zile...

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele!
Nu am mai dat pe aici de cateva zile ca am descoperit un serial care-mi place (True Blood) si ma uit de sambata ori de cate ori am un pic de timp, deja am terminat primul sezon, acum astept sa se descarce al doilea

O intrebare - e obligatoriu sa se ia sange din vena la copii pt analize? Nu se poate numai din deget? Pt hemoleucograma zic. As vrea sa-i fac Ioanei, dar daca e vorba de vena zic pas

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

Anna se poate si din deget, io asa stiu.

Maitrey sanatate si spor la ferit cupilu.

Mada bine ai venit, asteptam poze totusi, vaz ca se misca ceva la pepenasi totusi

Noi azi noapte la trei faceam cafea, copilul patrula prin casa, m'a timpit cu programul asta da e haioasa oricum.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Anka, eu faceam prezenta...dar mi-am amintit acum de Xena ca avea la status "dezmat la londra"
Am vazut tarta, f misto ti-a iesit. am facut-o si eu dar cu modificari drastice pt ca dupa ce am pregatit umplutura am facut o mare descoperire : faina aveam doar 400g si unt nu aveam deloc. nici gem nu mi-a ajuns asa ca am completat cu dulceata de cirese amare. Dar a iesit buna si asa
Interesant aparatul ala de feliat de care zici tu dar eu am bucataria mica si daca mi-o umplu cu tot felul de device-uri , eu nu mai am loc sa intru...
Ah, am urmat ideea ta si am pus-o pe sofia sa faca o oaie din vata. i-am zis sa deseneze iarba pe hatrie si a facut vr o2 linii, restu am desenat eu. i-am pregatit cocoloasele de vata si am pus lipiciul pe hartie si i-am aratat cum sa faca. a lipit vro cateva si cand s-a murdarit de lipici pe maini a inceput sa se strambe "bleah" asa ca am finisat eu oaia. si statea oaia frumos prinsa de marginea schevaletului pana cand si-a amintit sofia de ea si a tuns-o. a prins-o tati cu ii smulgea de zor blana...Acum avem o oaie cheala. am agatat-o la loc si asteptam sa-i creasca iar

ATB, a alergat fara pelerina sotul, a picurat doar putin. S-a simtit cam terminat pe ultimii 5 km si s-a clasat cam pe la jumate asa... A castigat un kenian bineinteles si urmatoarele locuri tot de natia lor au fost ocupate. alergau aia de 2 ori mai repede decat sotul meu Faceau si misto romanii cand sa-i intreaga un negru strigau "nu-l lasati mah sa va intreaca!". mno, el nu s-a dus sa-i intreaca pe negri, s-a dus ca asa ii place sa alerge

---------------------------------------

www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

anna se poate si numai din deget insa dupa experienta mea cu baby recomand din vena. i-am facut la 6 luni din deget si i-a iesit nitel hemoglobina scazuta. am zis ca voi corecta din alimentatie ca nu era diferenta mare fata de valorile normale si la 11 luni cand am stat in spital i-au luat din vena si i-au facut si fierul care nu se face din deget. si la un minim de 50 baby avea 29 fierul. hemoglobina la fel ca si la 6 luni nu era foarte scazuta. avantajul din vena e ca iti pot face si un calciu si o fosfataza alcalina si un fosfor sa vezi daca nu e rahitica plus faza cu fierul. la 1 an cand i-am facut analizele am mers direct pe vena. poti merge cu cineva la laborator care sa o tina si tu sa stai pe hol daca iti e mila de ea...eu recunosc ca asa am facut

ooka si voi ca anka? sau iar erati la partea cu orgasmul intelectual?
multumesc

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput