Pepenasi de iulie- august 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 12
M&M spune:
neata!!...
Anna, din deget se recolteaza sange la copii nu din vena..
Mada, ma bucur sa aud ca sunteti bine..ce de-a ghidusii face Ami, iar Ari cred ca e tare scumpica la cum o descrii..
NU m-am uitat pe retete ca sa nu imi fac sange rau!!..( bine ca inca ma mai lupt cu greturile
)
Maitreyi, insanatosire grabnica!..credeam ca te-ai lasat de fumat..![]()
ma duc sa vad de ce ma apuc mai intai..spalat, calcat, mopuiala sau somnic...![]()
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
10+ 
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
MissJJ spune:
Neatza,
Finally a mers si picasa am pus poze cine vrea sa ne vada is si eu prin vreo doua, oricum eu in poze mai rarutz mai mult fetele.
Ooka am pus abia azi dim a mers picasa. 
Anna habar nu am aici nu se ia sange de la copii decat in cazurile mai grave. 
Anka habar nu am cei cu astia das nebuni o ia de tot prin pausoi netu astept sa se faca ora 9 sa sterg cu ei pejos ca deja m-au disperat.
Atb, Turtu multumim.
Cristina da numai nebunii face. Multumim.
Anaxena e bine, vine maine sau poimane pe la noi. 
Felicitari la noile gravidute
ca am vazut ca s-au inmultit, in vreo cativa ani creca vin si eu cu bb 3, ca tot ne sta gandul si la bb 3. ![]()
"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "
Louis-Hector Berlioz
ooka spune:
Mai3 nici ca Anka nici orgasm intelectual, nada
. Eu oricum is capie cind ma trezesc asa pe nepusa masa in toiul noptii si cam confund visul cu realitatea. Dar de cind a fost bolnava, acu' e pe trecute, si'a bulit rau programul de somn si habarnam ce are de se trezeste noaptea si mai e si activa, o fi crezind ca e dimineata deja
.
Mada v'am vazut. Ce bine arati domne si ce fatuci frumusele ai, mie imi pare ca seamana tare bine, ca le'am confundat
. Sunt curioasa cum va fi bb3 daca va fi baiet![]()
mami de Sofi
MissJJ spune:
Ooka multumim mult de complimente.
Da is curioasa daca va fi baiat si cu cine va semana.
Da na om vedea mai intai sa ma mai bucur de freedom si my own life just for a bit. ![]()
Louis-Hector Berlioz
truli-luli spune:
Anka te
si iti multumesc frumos!
Mada bine ai revenit! M-am uitat la poze si ai doua fete minunate. Mi se pare ca s-a schimbat mult Ami, a crescut, e deja fetita cu codite iar Ari e domnisoara in toata regula. Nu m-am dumirit cine e pustoaica ce se da drept mama lor![]()
Imi place combinatia de culori dar nu am inteles pentru ce e, pentru rochia de mireasa sau pentru organizarea nuntii?
poze Ana si Victor
varsta Anei
maitreyi spune:
cris ma lasasem pe sarcina...da' daca nu a fost sa fie pana la urmatoarea mai trag de ele nitel
si la alexandra le-am lasat foarte repede deci ma pot lasa daca vreau si am motivatie ![]()
mada vazut printesele
ce mult s-au schimbat
si intr-adevar seamana foarte bine una cu cealalta 
-------
mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
AnnaBaby spune:
Mada tare ma bucur ca ai pus poze sa vedem si noi printesele!!! Sunt superbe!!!!
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
MissJJ spune:
Truli ms mult de tot.
![]()
Combinatia e pt rochia mea partea de sus corsetul va fi cu alb si negru si de sub rochie o sa fie tulle in trei culori astea da e mai mult alb si numai putin roz si negru ca sa se lege cu rochia fetele vor avea rochii albe cu sash roz. Suna aiurea cand explici asa da am vazuto desenata de designer si arata f frumos, cas numai accente prin tulle nu e full on roz de sati cada ochii.
Na eu vroiam ceva mai altfel mai deosebit nus genul sa merg cu turma, imi place ceva mai iesit din comun da na nu strigator ci, cu gust.
Mai3, Anna ms mult.
Louis-Hector Berlioz
MissJJ spune:
Am vazut si eu cateva din pozele cu pepenasi ca sunt tare multe de cand nu am mai apucat sa intru, tare frumoasa bostana mai avem unu si unu.
Intrebare intrebatoare: cine e Cinezee si de ce e fan al pozelor cu pepenasi??? Am intrat la profil si e cineva cu miresici si etc creca de pe dc pp, da cine i-a dat link de la poze de ne-a pus la fans?
Louis-Hector Berlioz