Pepenasi de iulie- august 2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Salut,

Intru rapid sa va spun ca am vb cu Cami, totul e ok, doar ca e in plin santier si pe motiv ca nu se vede nici parchetul de praf si-a acoperit si calculatorul Spune ca in cateva zile termina si se apuca de facut ...ea...ca nu are cine sa o ajute. Cum ar trebui sa o ajutam Eu sunt atat de departe
Fug sa ma pregatesc ca trebuie sa merg la SM sa platesc o rata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

MADA-UK, bine ai revenit! Ai niste fete asa de frumoase si tu arati super, abia astept sa te vad in rochie de mireasa!

OOKA, de ce ne tii in suspans si nu mai pui poze cu frumusetea ta?? Ca n-am mai vazut-o cred de dinainte sa implineasca anul... Ii faci painici? Ii plac?

MAYTREYI, multa sanatate iti doresc!

Am vazut si eu ultimele poze cu ochiosul scump al Simonei, Bogdanel, cu artistii Yvo si David, cu blondutul buflicel adorabil Matei de Ana-a, cu Ioana cea harnica punand gogonele pentru iarna si, cum am mai spus, cu printesele carliontate si dulci ale lui Mada. Avem niste pepenasi unul si unul

MADA, apropo de Cinezee si fani ai pozelor, de-a lungul timpului parca am tot vazut din cand in cand acolo in dreapta ca apar fani sau friends sau de astea, nu stiu cum apar. Intamplator pe Cinezee o stiu, a fost la burtici de mai-iun. 2010, dar a pierdut sarcina din pacate. De unde are linkul nu stiu, eu nu l=am pus nicaieri, ca eu am si cont personal pe picasa si daca vreau sa arat la cineva poze cu Luca le dau linkul de pe contul meu personal, acolo oricum am mult mai multe decat pe pepenasi. Dar cred ca oricum nu poate vedea decat albumele care sunt publice...

Ma duc sa ma intind putin, sa profit de putinul pe care il doarme Luca. Mai este vreun pepenas care nu doarme decat o ora in timpul zilei?

Monica, mami de Luca si 8+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Moni a mea doarme o ora in timpul zilei, adoarme dupa 11 si se trezeste si noaptea. Stiu ca nu e ceea ce voiai sa citesti. S'a porcit mai mult decit permis. Poze o sa pun dar deocamdata n'am cablu de descarcare. Pupici si ai grija de bebeloi

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Moni, asta vroiam sa zic si eu , ca o stiu pe Cineze de la burtici dar de pus link cu pozele de la pepenasi nici eu nu am pus...cine stie.. Mihaita doarme vreo 3 - 4 ore ziua mai nou, iar noaptea 11...

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 10+

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Salut bostana, sunteti niste dragute fetelor ca ati intrebat de noi , dar am lipsit motivat (lipsa net si super bonus - copil dogit rau)

A facut ori o toxinfectie alimentara (desi nu stiu de la ce ar fi putut-o face) ori o enteroviroza (posibil adusa de finutul meu din spital) cert e ca de vineri dupa amiaza a inceput cu kk moale, apos, varsaturi (nu dese din fericire) dar eu am fost tare speriata. Toate medicamentele le-a vomitat in jet, in fiecare noapte am schimbat/spalat patul pana la saltea, plus cupilul...

Acum e mai bine, n-a mai varsat dar nici n-a mai primit nimic lactat (de la astea se declansa vomitatul), bobinam chestii de regim, din cauza ca n-a putut tine medicamentele se reface mai incet dar suntem pe drumul cel bun, thanks God! Am incercat lapte fara lactoza, not good, lapte de soia, not good (desi mie tare mi-a placut, nici nu banuiam ca-i asa de bun la gust ), bea doar apa, ceai nici sa nu vada, m-am saturat cate biberoane cu ceai de menta am primit in freza

Si pentru ca a fost nevoie de pampi parca ar vrea sa revina dermatita, sper de azi sa nu mai fie nevoie sa purtam scutec. Culmea e ca nu face in el, tot la oala vrea si cere dar mi-e mie teama de-o "explozie" si i-am tot pus

Urez si eu La multi ani, cu scuzelele de rigoare, tuturor sarbatoritilor/sarbatoritelor.

Marina multumesc din suflet si tie si sotului tau pentru ajutor, am inaugurat sevaletul dar iti dai seama ca numa' chef de poze n-am avut in conditiile date, ufff, dar lasa ca scapam noi si ne punem pe desenat. Oricum, acum la putere e enciclopedia cu animalele planetei, am invatat-o pe de rost , noroc ca vin noutati in fiecare saptamana

Dia eu i-am luat gargaritei un set de 10 culori cu stampilute (tot 10) cu 20 de lei de la Bamboo. Poti sa mai folosesti buretei de baie din aia decupati in forma de animale, sunt maricei si ieftini. Despre Elimination Communication am citit pe attachementparenting.ro, e acolo un thread intreg pe subiect. Oricum, noi am reusit, am deconditionat cupilul de scutec, ca uite, desi bolnavioara, tot olita o prefera...

N-am apucat sa vad nicio poza, sper sa am timp ca tare as vrea sa vad cum a sarbatorit Sunu Ziua Semintei si pe Flo nasa, si micutele englezoaice...

Io n-am in continuare net acasa deoarece distrusii astia de RDS nu asigura service daca ai router (si eu am router) si ca sa chem un baiet (de la ei) acasa, paraindarat, imi ia cel putin 50 de lei si inca nu m-am hotarat sa-i dau, ma oftic en avance

Monica si gargaritza Nancy

blog revival - chestii gargaricesti

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Moni ms mult.
Da asa fac si dau contul meu la altii, cel comun pun numai pt bostana. Am vazut ca tot apar si dispar fani, na anyway...
Ami doarme unepori mai mult uneori mai putin da isi mai scurteaza somnul erau 3 ore inainte acuma is 2 cel mai des.
Boti insanatosire grabnica. Din pacate de astea tot o sa vina, eu ismega satula de voma si facut baie la copil si pat de nspe mii de ori da na ce sa facem, e greu cu astia micii. Pupam pisoiul mic.

"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "

Louis-Hector Berlioz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

MONI Seb inca are 2 somnuri/zi, nu in fiecare zi, dar in medie mai doarme in timpul zzilei cam 3-4 ore adunate.

MADA probabil ca Cinezee a gasit username-ul prin mesaje mai vechi. Chiar daca e fan al pozelor din cotul de pepenasi, nu poate vizualiza decit albumele publice, daca nu ma insel.

Monument de incapatinare si perseverenta: cam asa l-as descrie pe Seb in momentul in care i se impun niste limite cu care el nu este de acord. Aseara fiind la joaca cu vecinul lui, bineinteles ca au ajuns la punctul de a vrea aceiasi jucarie si au inceput sa maraie si sa tipe amindoi. Nu le-a convenit nici o altenativa de impacare propusa de cele 2 mame (adica eu si cu vecina) si o tineau una si buna pe a lor...M-am suparat si le-am luat jucaria ca sa nu mai aibe pe ce sa se certe, explicind lucrul asta si punand-o undeva pe o cutie intr-o laterala de canapea. Locul respectiv era cumva retras si izolat de noi cu tot felul de obstacole de locul lor de joaca. Pentru 5 minute am fost foarte incantata ca Seb a inteles ce i s-a explicat si totul e ok, dar dinsul de fapt si de drept parca si-a facut un plan bine gindit: s-a jucat frumos cu Davide putin, pe urma a venit linga mine sa il mangaii si sa il pup, pe urma s-a pus singur pe canapea si se ascundea in perne, a continuat sa se urce pe masa sa se joace la laptop si intr-un final s-a dus sa ia jucaria cu pricina....

Altfel sunt foarte incantata ca am luat dcizia de citeva zile sa nu il mai ajut eu sa coboare si sa urce scarile din casa. Ii deschid portitele si urca sau coboara de unul singur si le folosesc doar cind vreau sa nu exlileze la alt etaj decit trebuie. singurul inconvenient la toata afacerea asta este ca ia o circa de timp sa faca el singur lucrul asta, dar exersand cred ca o sa evolueze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Apropo de Ziua semintei, la noi ori a fost ieri, ori o sa fie maine, nu stim sigur

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Salutare!
Ce ma bucur ca ai inceput sa scrii din nou mada.Frumoase foc printesele tale si tu arati super,se cunoaste ca ai slabit.Interesanta ideea cu rochia,abia astept sa vad rezultatul.
Annababy e foarte scumpica Ioana.Are niste ochisori superbi.
Boti sanatate multa gargaritei.
Eu sunt happy pt ca nasica Ralucai a nascut azi o fetita.

Va pup.....tb sa plec la o meditatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

BOTI - si eu am router si RDS-ul a venit. Ai incercat sa vezi daca iti merge netul pe direct? La mine a mers pe direct si cu ocazia asta am aflat ca aveam niste virusachi prin comp care aiureau routerul si imi taiau ei macaroana cand mi-era lumea mai draga. Avusesem "semne" dar nu le-am luat in seama, tot pe RDS dadeam vina pentru ca si telefonul era nabadaios cand il apuca...

TECK - cum mai stai cu kilogramele? Ai ramas acolo unde vroiai?
La mine merge mult mai greu acum, vad ca doar 2 kile am dat jos luna asta, dar nici regim nu am tinut - ba din contra, nu ma prea pot abtine de la "marutisurile" pe care le bucataresc pentru familion.... Dar nu prea mananc mancare, am oarecare grija, dar nu tin regim.

MONI - Erika doarme o ora ziua numai daca s-a trezit tarziu dimineata. De regula doarme cam 10 ore noaptea si inca 2-2 jumate ziua.

Mergi la inceput