Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (128 )
Raspunsuri - Pagina 19
MsBB spune:

Hai ca-mi spal si eu absentele cu o
, merge?
- atunci
sa fie, ceai
pt
si cine mai doreste, capuccino, laptic - ce doriti voi!
Recunosc
acum, cum m-am trezit cu noaptea-n cap si parca imi e si teama sa ma foiesc prin casa sa nu trezesc gasca, m-am apucat si eu de citit din urma, ca eram in urma rau - si daca tot m-am vazut strigata ( Dani, Desiree, Magdone, Cleo
) am zis sa intru sa va salut, sa mai zic una-alta, nu de alta dar poate ne uitati
.
Eu care ma gandeam ca odata cu toamna si vremea mai nasoala o sa am mai mult timp de stat in casa, de lenevit, de ....- da' trec zilele astea intr-un hal
. A mai avut si al meu treaba la calc - asa ca am trecut la 

, treaba 
Oricum dupa ce conspecte frumoase si serioase am vazut la voi
- parca-mi veni si mie cheful ![]()
Am vazut si poze dementiale
- ce tare este Robertzel cu porumbul si
, dementiale pozele
, Mufy este o cocheta si o frumoasa
- aici, in parc, este o fetita ce-i seamana bine tare Mufitzei si mereu cand o vad ma gandesc la voi
Deci daca nu stiti prin gandurile cui sunteti
- iata-va, pe GPS-ul meu
. Ov cors ca l-am admirat si pe Vlad cu gagicutzele lui
- frumos de nu se poate, ce ochisori
si Ili
, sa o mananci, nu alta! Da' si-n
au crescut mladitele noastre frumos - Patrick ditai baiatul mare
, gradineala placuta! iar Victoria
- ce eleganta, ce cocheta, ce domnisoara ! Apropo de domnisoare frumoase - Mara este dulce,dulce,dulce - o bombonica roz frumoasa 
Sigur, sigur am mai scapat eu pe cineva ( ca mi-s imprastiata si ametita
) dar de
mele nu scapa nimeni, nimeni, nimeni! Da?
- toti si toate la
!
Un
si o
pt Belleane si aniversarea
- sa aveti parte de multe alte aniversari frumoase, pline de emotii, de bucurii !
Va
si ma apuc nitzel de treaba pana se trezeste mandra mea! Si asa-s in urma rau-rau
- unde se duc zilele astea cand se duc? 
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
cleo78 spune:
niatza

deci fiica mea aseara a adormit super, pe dim. a mai respirat greu. Acum era plina de muci galbeni...si tuse. Am aerosolat-o cu fluimucil, mucii urmatori nu mai erau galbeni, ci doar aposi. Tuse mai e...Sa ma duc iar la dr??
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
simonacip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Reallaura Cleo scumpa, da stiu ca e cortizon, dar cat a inhalat el acolo, ff putin am pus 1 ml filxotide cu 2 ml ser, la care el nici jumatate nu a tras. La muci si tuse i-am facut aerosoli, mai mult pt tuse, a functionat imediat. succes cu Maruca! Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 13 + |
Cleo, dar flixotide de 0,5 mg/2 ml din care folosesti doar 1 ml. Inainte sa-l pui agiti capsula. restul se pastreaza la frigider 12 ore maxim.
SI nu se face pe durata lunga...maxim 3 zile de 2 ori pe zi. ai mei dupa ce le fac o zi sunt ok...
Simona, mami de baieti

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
mi_bebelina spune:
Buna dimineata!
Uite ca au dat MsBB si Cleo cafeaua, eu am baut un ceai, acum m-am apucat sa fac repede o ciorbita de pui….Daca fiica-mea vrea ciorba asta ii dau, decat greva foamei….
Lilly, si la noi imi pare ca s-a schimbat ceva in relatia cu sotul…..Parca nu mai avem timp sa vorbim, nu ne mai pupam, nu ne mai spunem cuvinte frumoase si la fel ca si voi, ne certam din te miri ce….De cand stau acasa parca daca el nu isi pune in ordine lucrurile sau nu pune o farfurie la locul ei am impresia ca ma considera menajera. Hai ca mai avem putin si iesim din rutina asta. Aseara am iesit cu fostele colege la un suc si asa bine m-am simtit, parca mi-am incarcat bateriile.
Lorich, ti-am admirat Robertelul intre coceni si purcelusi. Am fost si noi acum cateva saptamani la Braila la gradina zoologica de acolo si erau multi purcei mistreti…asa au bucurat-o pe Delia….
Danicris…si eu sunt asa, vreau eu sa fac tot….poate de asta si sunt nervoasa uneori. Daca mama ta te mai poate ajuta, las-o……dedica-ti timp odihnei si lui Vladuc.
Cleo, laptop roz cred ca gasesti in Carrefour, in Cora……
Desiree, ce povestesti tu acolo, se bate singura la fundulet……e bine ca o faci sa constientizeze cand a facut ceva rau.
Iulia83, si eu tot baba sunt, la 22.30, maxim 23.00 sunt in pat.Uneori adorm inaintea Deliei……aseara credeam ca dupa 1litru de Pepsi o sa stau toata noaptea cu ochii pe pereti……ei as, m-am inselat…….Am adormit imediat.
Vad ca tot vorbiti de aparat de aerosoli, inca nu am, chiar mi-a zis o prietena sa nu-mi iau ca la nevoie mi-l imprumuta ea……dar ea are o fetita de 2 ani care merge la cresa…tot ce e posibil ca atunci cand voi avea nevoie sa aiba si ea….si e clar, cand voi avea nevoie cred ca n-am sa mai stau pe ganduri si am sa iau.
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
cleo78 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simonacip
Cleo, dar flixotide de 0,5 mg/2 ml din care folosesti doar 1 ml. Inainte sa-l pui agiti capsula. restul se pastreaza la frigider 12 ore maxim. SI nu se face pe durata lunga...maxim 3 zile de 2 ori pe zi. ai mei dupa ce le fac o zi sunt ok... Simona, mami de baieti ![]() "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
flixotide am inhalator, de 50yg presurizat. Nu fiola. vad pe site la farmacia donna ca sunt 2 variante Nebules (cred ca alea is pt nebulizator) de concentratii diferite. Mai bine nu ma bag sa dau copilului cortizon de capul meu..... si daca mai vad muci galbeni -deseara ma duc iar la spital
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
YLARI spune:
Buna fetelor, of imi pare rau ca n-am mai scris, luni am ramas fara net (n-au platit cei de la servici zappul) si nu m-am mai putut conecta.
Aseara am ajuns si noi acasa, ne-am rasfatzat cu cadurile aduse de tati.
Hai sa ma apuc sa citesc din urma, pupici multi
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
aelita spune:
DESIREE ce se distreaza Victoria !(asa mult imi place numele ei!)
O frumoasa !
CLEO probabil de acolo a aparut chestia cu legatul copiilor la picioare.si cum a cazu chestia asta,acum te trimit la doctor ,ca ei vor sa fii sfoara din fasha !
ADRIANA ce bine ca ai observat repede ca numai aude bine.sper sa nu fie nimic grav
BELLEANE sa fiti fericiti !
LILLY nu e greu sa fie la fel cum era inainte,si cu copil.totul e sa gasesti calmul si intelegerea,si sa nu varsati nervii unul pe altul la oboseala.
in mod normal,relatia se schimba in bine.
nu inseamna ca o relatie rea se transforma in buna ,cu copiii.
poate uneori,copiii scot lucrurile nerezolvate .daca se rezolva acelea,totul e ok.
Noi,in primul rand am devenit mai calmi .
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
Adriana_78 spune:
Multumesc fetelor pt. info! Deci sa intreb daca aparatul e cu ultra sunete si Iulia a mai zice ceva de o masca pt. copii.
Mai rau e ca aseara s-a stricat si "batista bebelusului". O fi facut vraji Annika, ca tot nu-i placea. S-a rupt capatul de jos de la furtun. Naspa!
Cleo da de ce vrei sa mergi la spital? doar pt. ca are muci?
Ce picaturi i-ai pus pana acum?
SI Annika are muci de zile bune, n-am fost deloc la doct. pt. ca nu tuseste si nici febra nu a facut. De la transparenti la inceput s-au transf. in galbeni. Ii pun ser fiz., la un mom dat i-am dat Vibrocil, apoi cand s-au facut galbeni - la indicatia prin SMS a doct. - Corargol.
Apropo Ergo Carrier, ca am vazut ca vorbea si Lilly - da' de ce nu iei acum de la Mara? O pers. fara afectiuni severe (prob de spate) poate cara cu usurita pana la 2 anisori un copilas. Ar profita si Mara si tu ... si surioara sau fratiorul
Aelita, crede-ma ca nu era greu de observat dupa ce ii spui de 5 ori ceva si intreaba "ce-ai spus?"![]()
Ylari, si? multumita de cadouri?
Mai, da mamica Micaela si fetita Daria, pe unde umbla?
Lorich spune:
Adriana nasol cu batista bb, asta e, alta! Stii ce-am patit noi cu ea? Cand eram la mama, la Galati si Robert era ff racit si infundat, intr-o seara, mai bine zis noapte constat ca o lasasem la Braila (ca tot faceam naveta la ceilalti bunici). RObert super infundat, plangand..la 1 noaptea se hotaraste tati sa mearga l ao farmacie mare, non-stop sa cumpere alta. Ghinion de nesansa, nu aveau, asa ca in 35 minute pe la 2 noaptea a adus-o de la Braila. Pana a adus-o Robert a readormit, intr-o pozitie asa, cu capul in sus (pe o perna) si n-am avut nevoie de ea pana la urma.
Multumesc fetelor de aprecieri si vizionari, sunteti the bestest
MsBB bine ca ai scos capul din barlog...eeeee ce-i cu lenea asta? absent nemotivat!
Am terminat curatenia si-n baie, multumesc Cerului pt Domestos
, acum ma relaxez aici pana aud primul mrrrr...
Intrebare , ca vazusem pozici cu Vlad de Alysh, mamelor cu baieti de unde ati mai cumparat dresuri pt baietei mai mari? Ca nu gasesc decat cu sintetic...vreau ceva, ciserom, ceva..bumbac adevarat, am luat asta vara de la un targ unele, dar acum nu mai gasesc si urasc plasticul ala pe copanele grasunele si scumpiele.
Diseara am iar musafiri, vreau sa le fac asta aici dar cu piept de pui facut la teflon/grill, ca prietena mea nu papa niciun preparat pe motiv de ficat bolnav.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Doloress spune:
Mi_bebelina daca tu esti baba ca te culci la 22.30-23 apoi eu sunt gaina, ma culc la 9.30. Asta pentru ca ma trezesc la 5.30, ca sa pot sa merg si la sala si sa nu iau din timpul petrecut cu Patrick. Inainte, il culcam pe el pe la 9-9.30 si mai stateam si eu sa citesc, sa ma uit la un film, mai un forum, insa daca vreau la sala atunci trebuie sa ma culc devreme. Imi lipseste mult timpul ala numai pentru mine, insa pentru silueta ce nu fac?
Cleo multa sanatate Marei! Si eu stau cu inima cat un purice, toti copii au fost bolnavi saptamana trecuta, saptamana asta numai unul era bolnavior, era acasa. Asa ca ma astept din zi in zi sa-l vad si pe-am meu mucos. Ieri era cam fierbintel si cam moale, i-am dat si eu tylenol sa vedem cum va fi azi. Trebuie sa-si faca imunitatea, n-avem ce face.
Si eu am dermatita de contact, fac alergie la metale. Nu pot purta curele, ceasuri, nici sandale cu catarame. Am vrut si eu vara asta sandale din alea cu barete multe, nu am gasit ca toate aveau cataramioare sau fermoare si fermoarul are o mica-mica-mica infima parte de metal.. De la particica aia in cateva ore fac o iritatie de toata frumusetea.
Ylari ce cadouri frumoase ati primit?
MsBB bine ai revenit!
Iulia guilty as charged! Recunosc ca imi subestimez de multe ori copilul, avand in vedere ca fost prematur si mereu in urma M&M de pe aici. Stiu foarte bine ca nu e bine sa fac comparatii, fiecare copil are ritmul lui, etc. insa nu te poti abtine.
Si al meu mananca cu noi, chiar daca a mancat cu 10 minute inainte. Eu nu renunt la mancarica lui de bebe, legumele fierte cu piept de pui / curcan, fructe cu cereale si branzica, etc. II dam mesele lui obisnuite insa apoi se asaza la noi in brate cat mancam noi si papa si el sau ne hraneste pe noi. II dau si lui o lingurita, furculita si imi baga si el in gura, mai ia si el. Salata insa ieri n-a avut nici un succes.
Lorich nici aici nu exista strampi de baietei. Numai pentru fetite!
Ori eu de cand vine frigul numai cu strampi il tin. Asa ca am luat cand am fost in Germania vreo 10 perechi, in plus le-am gasit cu un euro perechea, reduse Nu sunt din bumbac 100% insa sunt buni de frig.
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

noastra!