Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (128 )
Raspunsuri - Pagina 20
Alysh spune:
BUna fete dragi,
Mi-a fost rau in dupa amiaza asta. Atipesc la pranz cu Vlad putin si ma trezesc cu greata dar azi am zis ca vomit. Am scapat, insa. Si chiar ma laudam azi la LAurita ca am greturi usoare.
Iulia
saru'mana de complim!
MsBB, ti-am simtit lipsa sa stii, hai fa un efort si mai baga cate un mesaj d-ala umoristic ca tare bine e 
Lorich ciorapeii sunt f buni, i-am luat din Auchan, culmea sunt pt 6-12 luni pt ca cei pt 12-18 mi se pareau imensi. Si VLad face parte din categoria copiilor marisori, deci nu stiu dupa ce criterii au facut aia ciorapii, cert e ca sunt buni si caldurosi si 2 perechi = 12 ron.
Eu n-am vazut pozele cu Robertel, mai pui link-ul te rog?
Vlady
Lorich spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alysh BUna fete dragi, Lorich ciorapeii sunt f buni, i-am luat din Auchan, culmea sunt pt 6-12 luni pt ca cei pt 12-18 mi se pareau imensi. Si VLad face parte din categoria copiilor marisori, deci nu stiu dupa ce criterii au facut aia ciorapii, cert e ca sunt buni si caldurosi si 2 perechi = 12 ron. Eu n-am vazut pozele cu Robertel, mai pui link-ul te rog? ![]() Vlady |
Ete cozonac mare de acilica: http://picasaweb.google.com/lori.nistor/Robert1Anisor#5395079806868517890
edit:Dani azi i-am dat si eu nuca-rasa peste fructe si branza. A mancat putintel. Pup Cucuiatul.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Reallaura spune:
Alysh si eu m-am trezit cu greata, bleah, nu stiu de ce.
Ce bine a fost sa ne vedem, ce as vrea sa ne putem vedea in fiecare zi....ar fi excelent 
o sa pun poze mai incolo dc ma lasa Mirciu
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
13 +
inais spune:
Seara buna!
Scriu scurt: Lori am vazut pozele lui R...numai cea in porumbi imi vine in minte! E dementiala! Ii dam un
si asteptam sa-l vedem si live. Imi place cum i-a crescut perisorul...are si el oaresce carliont deasupra lobului urechi! Mai-mai! ![]()
Desiree am vazut-o pe Victoria. E superba cu ochisorii ei si hainutele!
Iulia am vazut si Mufy pupacioasa! E tati bucatica-bucatica! 
Alysh am vazut si pozele lui Vladi curtat de gagici! E f frumoasa initiativa. Si pt mamici si pt copilasi! 
Si mie mi-e dor de Micaela...unde sunteti???????????????????????? Te sun!
Am citit si tot ce ati scris...insa sunt cu copil nemancacios...deci stau in bucatarie sa inventez mancarea nemainventata sa manance si ea ceva. De azi dimi a mancat doar un bibe de cereale! Adica de aseara de la ora 22. Mi-e si frica sa nu-i scada naibii glicemia sau altceva...dar nu da nici un semn ca i-ar fi foame sau ceva! 
In plus ieri am fost la nenea dr stomatolog si mi-a scos un molar de minte...ma doareeee...dar sa nu va spun ce m-a durut ieri! In fine...maine va fi mai bine!
Deci una peste alta, am lamurit cu ce ne ocupam noi!
Va citesc in continuare sa vad cu ce va ocupati voi...si urez
noastre sa scape rapid de greturi!
Chiar...Cenia ce mai faci? 

mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Adriana_78 spune:
Liniste la noi ... am liber, pitice adormite de jumatate de ora. Sotul in delegatie ... cine vine la o petrecere
in pijamale?
Lorich, da ma oftic rau cu batista aia ... da n-am ce face! am folosit-o si asa rupta, am pus-o pe Lara s-o tina ... nebunii, ce mai!
Si eu l-am vazut pe Robert! faina poza cu porumbul si e super misto ca aveti o "tara" adevarata cu purcei, vaci si toate cele.
noapte linistita tuturor
Adriana
gabitzam spune:
Stati sa deschid capitol nou daca vreti petrecere ![]()
Ia, poftiti la capitolul 129 
Alaturi de SEBI