Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (128 )

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Cleo scumpa, da stiu ca e cortizon, dar cat a inhalat el acolo, ff putin
am pus 1 ml filxotide cu 2 ml ser, la care el nici jumatate nu a tras. La muci si tuse i-am facut aerosoli, mai mult pt tuse, a functionat imediat. succes cu Maruca!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 13 +

voiam sa te intreb, ce concentratie e? adica de care tip? ca mie mi-a dat spray - pt astm .

si la noi s-a schimbat relatia. Adica e la alt nivel. Dar tot o relatie perfecta e!! ne sustinem, ne ajutam (bine, io is capoasa sa mi le fac pe toate), avem mai multaq incredere unul in celalalt. Certuri? numai cand s-au bagat altzii. No comment aici- ca am tot comentat cu voi. Dar am invatzat amandoi ca inainte de discutii cu altii- sa stam de vorba noi doi.

lorich, Robert + popushoi e superba poza!! bine ca v-a trecut buzitza...

MsBB, pe unde ai fujit? chinabulina, unde tzi-e vecina bulina?

edit: io am aparat aerosoli Laica (nebulizator) cu ultrasunete. Sunt super multzumita de el, mai mult pt mine, ca fata acum incepe sa mai accepte...si nu cu masca, ci ii indrept doar furtunul cu jetul cu abur in dreptul gurii si nasului si o vad ca inspira.
Pret: io am dat f. putzin, ca l-am prins la reducere, la targ. Dar in farmacii e pana in 300 roni

edit: am un la multi ani, o fetitza de 2 ani. Ce ii iau cadou?? Nu sutn f. pretentiosi, dar au de toate.... ma gandeam la laptop roz- ati vazut pe undeva?

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Cleo e de 0,5 mg/2ml, scuze ca nu am inteles ce intrebasei.
Cat despre kdo, buna ideea cu laptopul, nu prea ma uit dupa lucruri roz...sper de acum inainte!

Lorich super pozele cu Robi, sunt de revista!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Vaaaaaaai, ce Robert frumos am vazut!

Cleo, si eu consider ca (,) comunicarea e 'secretul' nr. 1 intr-o relatie. Felicitari ptr ca ati invatat sa vorbiti unul cu celalalt inainte de a vorbi cu altii. Eu am invatat sa NU vorbesc cu nimeni, decat cu daddy despre relatia noastra, ca nimeni nu-mi poate lamuri de ce a zis/facut el ceva si nimeni nu-mi poate lamuri mai bine decat el ce simte/gandeste el. Si el a invatat sa vorbeasca cu mine, asta cand eu am invatat sa incerc intai sa inteleg ce vrea sa zica, si sa nu mai trag concluzii pripite.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Cleo, depinde cat vrei sa cheltui si cat de apropiati sunteti de parintii fetitei/de fetita. Eu iti spun ce vrem noi sa-i luam Victoriei cadou de craciun: DVD player ptr. masina. Dar si laptopul suna chiar bine. Poate atunci m-ar lasa si pe mine la computer, fara sa punem muzica si, bineinteles, video... cine a dat, oare, linkul cu Boowa & Kooala? Multumim! E SUPER!

_

Mergi la inceput

Ah, am tot uitat: o sa o inregistrez intr-o zi sa va arat ca eu nici nu trebuie sa-i dau la funduletz cand face ceva, ca-si da singura! Eu ii spun: Ia da-ti la funduletz! sau o intreb "Trebuie sa ii cer iar sa-ti dai la funduletz?" si sa o vedeti ce isi da bataitza singurica...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

La Multi Ani fericiti impreuna Belleanne!

Alysh eu nu pot sa vin maine din pacate ca ar trebui sa o iau si pe boni cu noi

Am vazut si eu pozele cu frumuselul de Robert ...chiar ca de revista...si cu eleganta Victoria

Noroc ca a amintit Desiree de Boowa and Kwala...foarte tari.. nu ii stiam

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

buna fetelor, ma pregatesc de somn, ca-s ca o baba, nu trece de 10 seara si-mi pica ochii-n gura. se duc tineretile, ehe...

am vazut azi pozici superbe cu Victoria, o dulce cu ochisorii albastrii. imi plac taaare mult ghetutele sunt superbe!!!!
cat despre dermatita, nu-i acelasi lucru cu pielea uscata. e ceva mai grav, gen piele crapata pana la sangerare, mancarimi insuportabile, pielea supureaza asa cu un lichid lipicios, etc. e nasol. eu am facut de la detergentul de vase pur sensitive, culmea, ala care cica nu ataca mainile.mda. cat despre spalat, asa fac si eu, indiferent de ora, ma spal, la toaleta, dupa ce schimb fata, cand vin de afara, etc. am o obsesie. si recunosc, ca asta decand am nascut. inainte eram mai neglijenta

Laura, la 2 noaptea te scoli sa speli bibe si sa intrii pe forum?!? deja au inceput insomniile? mama mama ce-mi mai aduc aminte cum stateam noaptea si vorbeam pe forum noi insomniacele...mai ales cleo ce zici? vreo presimtire ca e fetita?

mi_bebelina asa am patit si eu, pana la 1 an si o una tot de deget mergea. n-o forta. noi dupa ce am venit de la mare a 2-a zi, am ramas masca. o luase fatuca la picior prin casa singurica. daca isi mentine greutatea bine, nu se clatina, merge normal, atunci nu cred ca ar fi de ingrijorat. e ea mai emotiva. cunosc caz in parc o doamna cu un baietel pana la 2 ani a patit asa. dar asta e din cauza ca a cazut destul de rau si ii era frica. intreaba totusi si un pediatru pt linistea ta. cat despre greva foamei, la mine merge cu saritul peste o masa. nu mananci acum? bine, nu primesti nimic pana la masa urmatoare. mai schimba-i mancarea. sau poate i-ai schimbat ceva si nu-i plac schimbariole. gasesti tu o solutie. sau incearca cu vitamine pt copilasi sa-i dea pofta de mancare. si inca un truc pe care eu l-am aplicat de ceva vreme: nu-i mai da nimic intre mese de rontait. absolut nimic. o sa vezi ca o sa-ti ceara ea sa pape. succes

deci, blondutul din poza cu care se pupa fie-mea, e prietenul ei, da? e vecin de scara cu noi si e cu 10 zile mai micut, deci apropiati ca varsta. si surprinzator!!! singurul cu care se intelege! se mai ciondanesc ei, el o mai musca, ea ii mai da branci, palme in cap, dar pe unde se prind pe acolo se pupa. sunt tare simpatici. iar geanta era a lui sor-mea, i-o prinsese si facea pe afacerista. vorbeste la tel ceva de speriat. toata ziua se plimba prin casa cu cate un telefon, al nostru, sau de jucarie, dar vorbeste si ea. si daca vb eu, sau oricine altcineva, trebuie si ea sa spuna cateva cuvinte ca altfel iese scandal!!!

belleane si noi patim lafel la citrice. da-i mai putin, chiar daca ii place suculetul. sau combini cu o banana. il faci mai gros. cum mai sa fie defect un copil? eu nu-i inteleg pe oamenii astia bagaciosi, brrr. multi ani fericiti in continuare alaturi de sot si copii

cleo nu mi-ai raspuns cu ce-i faci aerosoli marei pt muci. ignore imi iau si eu de la fata. parca face inadins. lasa capul intr-o parte cu falca aia grasa pe umar si baga un naaa-naaa, asa cu vocea ei groasa, cand ma vede ca ma duc spre ea s-o intreb daca nu ma aude. dar, deh, fac eu, om mare asa, vb lumea cu mine si daca sunt preocupata cu altceva, efectiv nu aud! mama zice ca-s somnambula, iar cornel mereu ma cearta. asa ca, ce sa-i cer ei?

adriana cum adica nu au CNP? nu-i pe certificat trecut? multa sanatate micutei. sper sa nu fie nimic serios. eu am luat aerosol Laica cu 250 ron. omron am auzit ca-i mai bun. vezi sa fie cu ultrasunete, ca altfel scoate zgomot infernal! te sperie. eu zic ca-i pret bun, daca e cu ultrasunete. si asigura-te ca are masca pt copii inclusa!

alysh am uitat sa spun ca ai o frumusete de copil. am vazut pozele (nu stiu daca am mai spus)mie mi se pare ca-ti seamana taaare mult

doloress nu mai subestima copilul. incurajeaza-l in orice face. chiar si atunci cand aduna chistoace sa le duca la cos!!! ce n-as da si eu ca fie-mea sa inteleaga ca gunoiul nu se aduce in camera ci se arunca la cos. e taaare imprastiata. cat despre pofticiosi, asa e si ea. chiar daca plesneste, tot ar mai vrea.de explu, asta seara, a papat piure cu piept de pui la gratar. apoi a vazut-o pe mama ca manca branza dulce proaspata cu paine prajita ( e la cura cica) si a cersit pana a mancat o felie intreaga cu paine. apoi am pus masa sa papam si noi dupa vreo cca 20 min pui la grill, a mai mancat juma de piept!!! m-am speriat, am zis ca plesneste. si asta pt ca ne-a vazut pe noi. nici nu i-am mai dat lapte. am inlocuit cu ceai, ca mi-a fost frica felicitari pt integrarea la gradi. la noi nu primesc decat dupa 3 ani pe noi ne paste caminul sau bona

lilly te inteleg perfect! se schimba extraordinar de multe intr-o relatie dupa venirea unui copil. discuta despre asta si cu sotul. sa stie ce simti. asta daca e o fire cu care se poate discuta. eu trec prin aceeasi chestie, dar "supravietuiesc" deocamdata. nu intru in amanunte. spun doar sa iei masuri din timp. succes

dani da-i cu gel de arnica. vindeca rapid. pupam cucuiatul. las ca de-astea..ahaaaaa

lorich cat am ras de robertel acolo intre coceni(asa le zic eu la porumbi) si cu porcusorii e un dulce

revin

inca una si ma duc. deci, fie-mea e FAN!!! dysney's mickey's club. sunt desenele alea cu mickey pt copii pe disney channel si evident, i-am descarcat 2-3 ep de pe net. cand e agitata si n-are chef de jucarii, ii pun un ep de-ala, sta in varful patului si se uita, nu clipeste!!!!! si eu ma duc la bucatarie, fac treaba prin casa, etc. cand canta ei la sfarsit melodia aia "hot dog" se ridica si aplauda si da din funduc. ieri am prins-o cand zicea mickey "hai numarati cu noi 1-2-3-4-5", a zis 1 si 3

noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

iulia, si eu am dermatita de contact pe miini. Am facut si la picioare,de la o pereche de sandale de piele noi. Ajunsesem la stadiul de egzeme purulente...ia-ti manusi si fa-ti testele sa vezi la ce esti alergica. O sa ai o supriza- ca sunt alergeni la care reactionezi mai tarziu, nu imediat - cum faci la detergenti (sau sapunuri).
De catziva ani, eu ma spal pe miini numai cu apa. Stiu, sapunul e necesar etc etc dar cand ajungeam cu miinile cu crapaturi la sange....am renuntzat- cred ca imi degreseaza prea mult pielea. De cand am nascut - am descoperit sapunul lichid de la Sebamed (din farmacii), sau gelul de corp. Hai ca mai schimbam impresii pe meil despre ce am mai fol. si ce mi-a prins bine.

pielea uscata arata o predispozitie spre dermatita. Dermatita e de mai multe grade, un dr dermatolog va sti sa o clasifice si sa dea nishte hint-uri si tratamente. De aceea la copiii cu pielea mai uscata (si Marei mi-a atras atentia pediatra), li se recomanda uleiuri de corp. Si precautii alimentare. Stiu medicii ce stiu...

tratamentele, in situatii de criza: contin cortizon. Aici voi intra intr-o polemica crunta cu toata lumea: cortizonii sunt BAD BAD BAD dar cand intri in criza nu ai de ales. Asha ca sustzin preventia.

Aerosoli (iulia, iarta ma, citesc pe sarite...):
-ser fiziologic 10ml (am luat juma de kil de la marmacie si scot cu o seringa)
-mie imi fac cu 1 fiola dexometrazona + 1 fiola fluimucil(ACC se numeshte acum) - ca sunt cu o tuse de tbc-ist de trezesc si sotz si juma de bloc
-fetei i-am pus dimineata fiola cu fluimucil - dar NICIODATA inainte de adormit. Efect: fluidizeaza secretiile, si se lasa cu tuse
-am pe o reteta de la dr de la spital - ADRENALINA in caz ca e fata ragushita (dar numai atunci ca altfel nu are efect)

asha ca, la primul simptom cand e infundata: pune cu ser fiziologic. Fluidizeaza, hidrateaza, si ajuta sa stranute si sa se curete. In seara asta am adormit fata pe pieptul meu, si i-am pus in somn, in fatza, capatul furtunului de la aparat. Si a stat asha...si a inspirat incetul pana am auzit ca haraiie din ce in ce mai mult pe nas. I-am apasat nasucul pt verificare cu care nara haraiie, am luat bastista bebelushului si aspirat in linishte (io trag cu gura, nu aspiratorul) si i-am scos mucii. Nu s-a trezit, dar a scapat de muci. DIn pacate nu am apucat sa o dau cu pulmex.

coshmarul meu este: o aerosolez ziua, o aspir si urletele .... duc iar la muci. Si de la capat.
Am iesit azi afara, si am stat pana pe la 19 in fatza blocului cu vecinele. Si o mamica a ras de mine: mucii nu sunt boala! esti tu shmechera ca nu aavut Mara nik pana acum. Acelasi lucru mi l-a zis si dr la spital - numai nu a ras de mine ca stau mai aproape de spitalul 9 .

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Fetele cu cartofii sensibili nu am cum sa aflu reteta ca la gradi primesc mancarea...nu o fac ei deocamdata...Sunt convinsa ca sunt o inventie de-a lui...Dar malaiul nu e...Asa se spune in Banat la pandispan...Copilul mi-a spus corect ca a mancat chec...dar in meniu era trecut malai

Azi am fost la Kangoo Jumps cu alta mamici de pe forum...am topait cu ghetele alea ca niste copilute!

Va pup!

Mergi la inceput

Iulia si Cleo, inseamna ca ce am eu e tot o forma de dermatita? Nu supureaza, dar imi crapa pielea pe maini de imi da sange; dar numai iarna! Poate si ptr. ca vara la noi e uneori si umiditate de 100%. O sa vb. cu medicul de afmilie sa vad ce zice el.
Cine stie ce o fi: Ma doare incheietura de la mana stanga de mor, uneori; simt... nu stiu ce e, vena sau tendon cum imi 'fuge' peste osul ala de la incheietura... si asta de vreun an, de cand o culcam pe Victoria pe brate si o tineam cu mana stanga si cu dreapta o mangaiam pe fata... Numai asa adormea acu' vreun an... de la 2 luni (aprox.) pana pe la 6-7...

_

Mergi la inceput