Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (128 )
Raspunsuri - Pagina 17
Alysh spune:
Buna fetele,
Am intrat sa-i spun lui Belleane, La multi ani fericiti si casnicie implinita! WOW, 14 ani, noi in curand vom face abia 3 ani de casnicie si 5 de cand ne stim. Ce romantic a ramas sotul tau, sper ca peste 14 ani sa ma invite si al meu la rest. Sa vedem mai intai cum se pregateste anul asta![]()
Cat despre iritatie, e absolut normala dupa citrice, noi facem pauza de citrice 1-2 zile si dam cu bephanten, apoi e ok.
Laurita, ne vedem maine? Vine si Ylari?, Piggy? Cine mai doreste, pofteste? Haideti ca-i pacat, cine stie ce vreme vine, cand ne-aom mai vedea....
VAzut si eu poze cu Mufitza frumu de Iulia
Eu sunt tot la capitolul greturi dar sunt usurele, nu ma plang.
Vlady
Doloress spune:
Am vazut si eu pozici cu MUFITA frumoasa si cu VICTORIA cea cu ochi albastri, mama mama ce de fete frumoase o sa aiba baietii nostri de curtat!
Alergii- eu vad ca am scapat de dermatita. L-am tot dat cu Mustela Stelatopia de cand i-a aparut , atunci in jur de 12 luni. De vreo luna, doua asa am renuntat si la Stelatopia (ca ne costa o caruta de bani) si am revenit la Klorane. Nu-l mai dau cu nici o crema dupa baie. Vad ca nu mai are nimic, multumesc lui Dumnezeu. Noua doctorul ne-a zis ca face de la detergent. Nu prea am inteles eu de ce caci cu acelasi detergent (bio) am spalat si spal in continuare hainele lui, separat de-ale noastre, cu clatire dubla, etc. Oricum pe la 13 luni asa a scapat de dermatita aia pacatoasa, pana atunci si cu mancarea am fost tare precauti, totul dupa carte, papa numai lapte praf, deci efectiv asta e pielicica lui.
Apoi i-am dat tot felul de alergeni, si nuci, si seminte, si alune si miere (nu tot timpul, din cand in cand) si vad ca nu face nici o reactie, deci ma gandesc ca totusi doctorul a avut dreptate si nu e de la mancare, dermatita lui. I-am dat si carne de porc ocazional. Carne de porc tocata din perisoare, sarmale sau din musaca, deci in combinate cu carne de vita, eu pun cam 80% vita si 20% porc. E un pofticios si jumate, nu poti sa mananci nimic fara el, vine si ulra pana ii dai. Imi pare bine ca nu-i plac insa prajelile, chiftelutele de exemplu nu i-au placut deloc.
DANICRIS – da gradinita e la romanca de care va ziceam mai demult. Acum m-a mai sunat de la alta, mai ieftina, tot o romanca. Insa nu vreau sa-l schimb, mi se pare doamna asta asa tare potrivita pentru el si pentru noi. La cealalta ar fi mai multi mititei, aici e numai el, e in centrul atentiei, ma simt mai linistita sa-l stiu aici.
E tare incantat piticul meu de gradinita, ieri nu a mai plans deloc deloc, cand l-a dus, singur a alergat sa sune la usa, apoi dupa-amiaza am observat si o schimbare in bine in comportamentul lui, n-a mai facut criza de rigoare, era vesel si plin de energie, m-a lasat sa scriu la calculator si el s-a jucat frumos langa mine, nu-l mai recunoasteam. Pe de alta parte, doamna l-a laudat, a zis ca are experienta de ceva ani in gradinite si cu copii si copil sa se integreze mai repede si mai bine ea n-a vazut. A zis ca i se pare ca are cel putin 2 ani la felul cum reactioneaza, cum se joaca, cum intelege, nu va zic ce mi-a crescut inima ca un cozonac, primele laude primite de piticul meu. #61514; El mereu a fost mai in urma asa si mereu l-am subestimat.
LORICH – am mai hotarat sa astept cu tzatza. Aseara s-a trezit de multe ori, am stat treaza vreo 2 ore, suspina de mama focului… Ma gandesc ca toate schimbarile astea au un efect, astept sa se obisnuiasca cu gradinita. Oricum planul meu e sa-l culce Gabi seara. Cand se va trezi noaptea, am sa incerc sa-i dau apa si laptic si-mi pun un sutien sa nu poata trage de el. Vedem noi cum va fi.
DESIREE – mi-am pus sare pe tzatza, si i-a placut si mai tare! Daca nici pelinul nu l-a oprit din supt.
Si al meu e responsabil cu curatenia peste tot unde merge. Ieri in parc a strans toate chistoacele de pe jos si le-a dus la cos, am obosit cat i-am explicat ca e kk, sa nu puna mana. Daca nu are cos de gunoi intr-un loc unde ne oprim mai bine plecam, asta e activitatea lui favorita.
ADRIANA – multa sanatate Larei! Daca nu o doare eu zic ca e OK totusi. Al meu sot face mereu infectii in urechi si nu aude o bucata, pana ii trece.
BELLANNE la multi ani fericiti! Ce frumos ati sarbatorit!
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'ętre comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran
Adriana_78 spune:
Multumim pt. urarile de sanatate! Si eu sper sa nu fie grav.
INTREBARE:
Am vazut la Sensiblu, aparat de aerosoli de la Omrom cu 240 Ron. Este mult? sau e pret bun?
Reallaura spune:
Cleo scumpa, da stiu ca e cortizon, dar cat a inhalat el acolo, ff putin
am pus 1 ml filxotide cu 2 ml ser, la care el nici jumatate nu a tras. La muci si tuse i-am facut aerosoli, mai mult pt tuse, a functionat imediat. succes cu Maruca!
Lorich mi-a scapat ca puiul tau are buzita umflata. Ia un
sa treaca
Adriana vai, ce nasol sa umbli prin doctori! Sper sa nu fie totusi grav, sa se rezolve repede cu antibioticul. Inca nu i-l dai??? Pretul la aparatul de aerosoli mi se pare bun, eu mai ieftin de de 2800-3800 nu am vazut. Daca tot iei, ia mai silentios, eventual cu ultrasunete, Laika, cum are Cleo. pupici si sanatate LArei!
Belleane felicitari pentru aniversare si petrecere! Multi fericiti inainte! un dragut sotul tau!
Alysh draga mea, eu vin maine. la ce ora?? 10 jumate e bine??
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
13 +
Lilly79 spune:
iulia ce frumoasa e Mufitza ta si ce eleganta era cu poseta.Cel mai mult mi-au placut pozele unde isi dadea pupici cu un baietel.
desiree ce frumoasa e si asortata Victoria.Nu m-am putut uita la film ca-mi doarme fata si nu vreau sa o trezesc inca
Ma uit mai tarziu.
Laura ce cautai pe forum la ora aia? De fapt cine vorbeste?
Eu ma culc la 1 si ma trezesc pe la 10 fara ceva.I-am dereglat complet programul Juliei ca ma simte si vrea si ea sa stea treaza.Sper sa ne revenim treptat, mai ales ca se schimba ora.
cleo e frumoasa gradinita Marei si parea sa se simta bine intre copii.Multa sanatate si tie si Marei.
Julia a fost mucioasa vreo 9 zile (record absolut pt ea) si-acuma vad ca tuseste slab de vreo 2-3 ori pe zi, dar aici presimt ca e de la urletele de protest de seara cnd nu vrea sa se culce (se intampla rar sa urle, dar si cand urla trezeste tot cartierul
).
Si eu vreau ergo carrier, si ma gandeam sa-l cumpar de-acuma sa-l folosesc si pt Julia. Trebuie sa sap pe net sa vad de unde-as putea cumpara.
Deci ramane stabilit, ne inscriem la aceeasi odisee din 2011
Ha, ca parca nu mai am rabdare.
dolores am vazut si gradinita lui Patrick.Si eu ma simt tot asa ca vin incet incet momentele cand nu mai putem noi controla tot, nu mai putem sta 100% langa ei.
adriana multa sanatate Larei.
Belleane La multi ani fericiti impreuna.
Apropo de casatorie si de copii, nu s-a schimbat relatia cu sotul dupa copil? La noi da, si cateodata nu in bine.Eu sper ca se va remedia cu timpul, dar acum ne certam pt chestii absolut banale gen de ce-ai lasat farfuria acolo?
Eu zic ca deaia pt ca nu mai avem si noi 2 un moment de respiro, nu mai iesim doar noi 2 undeva, avem multe responsabilitati, etc.
Sper ca sunteti putine sau deloc in situatia asta si ca e armonie la voi, dar eu cateodata simt ca-mi lipseste viata de dinainte, ne iubeam mai mult. Normal ca nu as da pt nimic viata de cand e Julia, dar as fi vrut sa fie ca inainte + Julia. Cam greu, nu?
Am dat-o pe aratura. Gata mesajul ca cine stie ce mai scriu dupaia.
O zi frumoasa.
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
Victoria_mami spune:
Doloress, sa o fi vazut pe Victoria ce fata a facut de la sare, saracutza de ea, ma si amuza, dar imi parea si rau de ea...
asa ca am renuntat; o sa mai incerc dupa ce-i iasa dintisorii si scapam de o mie de treziri pe noapte, ca atunci vrea tzitzi.
Belleanne, LA MULTI ANI! plini de fericire!
Lily, eu iti spun sincer ca relatia noastra s-a schimbat 180 grade in bine. Am invatat si sa ne certam de cand s-a nascut Victoria; adica, nu ne mai certam, ci discutam, conversam, inlaturam problemele "pe cale amiabila"; daca inainte de Victoria eram gata sa ne strangem de gat unul pe celalalt, acum suntem muuult mai intelegatori, si cred ca stiu de ce: daddy spune tot timpul ca o data a gresit in felul in care si-a "stricat" copilul (pe Chelsea) si a doua oara nu mai greseste, asa ca face orice sa ma stie fericita si sa nu ni se strice relatia, sa ne crestem copilul impreuna, ca cele mai bune lucruri pe care le putem face ptr. Victoria e sa fim impreuna si sa ne iubim si respectam, si (in alta ordine de idei) sa stau eu acasa cu Victoria (DACA asta imi doresc) pana merge la scoala.
A fost daddy ieri si a cumparat si cojocelul ca si cizmulitele albe, dar tre sa-l duca inapoi maine, ca e prea mare, sa-l schimbe cu o marime mai mica; la fel si cu manusile pe care i le-a luat tot ieri; acum o sa aiba tot setul complet: cizme, manusi, caciula si cojocel.
Am fost acum si i-am luat cizmulite Victoriei, tare-mi plac; i-am luat o pereche de "toata ziua". O sa va pun poza, dupa ce se incarca camera.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Lorich spune:
Belleanne la multi ani sanatosi si fericiti impreuna ! 
Am vazut in sfarsit pozele deschise prin taburi, o bucata Vlad, Ilincuta si o frumoasa si eleganta Victoria
Mi-am facut timp sa mai actualizez si eu albumul nostru, daca aveti chef de poze noi cu Robert
Laura multam de pupicei! De fapt multumum tuturor, ca am primit multi si uite ca a trecut buba 
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Danicris spune:
Servus, fete frumoase.
Gabitza, Aelita, saru’mana de raspuns legat de miere.
si 
Desiree, eu ma gandeam la painica cu unt si miere, mi se pare o gustare buna. Ce printesa frumoasa aveti ! Sa fie sanatoasa ! 
Cleo, multa sanatate Marei, imi pare rau ca mucii nu se dau batuti. 
Adriana, multa sanatate Larei. 
Belleane, la multi ani fericiti ! 
Doloress, asa ma bucur ca Patrick s-a adaptat repede si ca nu plange dupa voi. Bravo, baiat mare ! 
Lilly, imi pare rau de problemele de care vorbesti, poate reusiti sa faceti o vacanta numai in doi sa va … regasiti. Bafta ! 
Lori, m-a innebunit Robert in porumb, superpoza, imi place de mor. Ce baiat mare si frumos ai ! 
Fetelor, astazi a venit mama la mine si pentru prima data am lasat-o sa-mi faca curat si mi-a calcat si 2 perdele. De mare ajutor mi-a fost. Nu stiu ce m-a apucat, de vreo 2 saptamani m-a apucat asa o nebunie cu curatenia, sper sa-mi treaca, m-a cam durut burta azi noapte, nu e bine.
Astazi Vladuc a cazut de pe canapea. Culmea, n-a cazut cand era mititel niciodata si astazi a facut “buf”, are un cucui in frunte de toata frumusetea. M-am enervat pe mine ca eram la calculator, cu spatele la el, daca stateam amandoi sa ne jucam nu se mai cocota pe canapea. Of.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si
15+
Doloress spune:
LILY si la noi, ca la DESIREE, simt ca s-a schimbat relatia in bine. Simt ca Patrick l-a responsabilizat mai mult pe Gabi al meu, mereu copilaros. As zice ca nu mai cheltuie de-aiurea pe toate prostiile, a invatat sa fie mai rabdator, mai calm, i-a scazut drastic pragul de acceptabilitate in ce priveste confortul lui personal, somnul, etc. Pentru prima data vad si la el putina empatie, mai putin egoism, chiar daca numai in legatura cu Patrick, e un inceput. Mie mi-a placut schimbarea asta.
Nu mai avem noi timp de toate nebuniile, mai ales cu soacra pe langa noi, cu copilul care doarme cu noi in pat, insa mai gasim si portite, ba chiar ne place mai mult asa, in clandestinitate. Patrick e super-incantat cand ne pupam, rade ca un smecher, da asa din mana rusinat si face Aaaaa, si pleaca boscorodind. Radem de murim cand il vedem. Parca ne cearta ca ne tinem de prostii.
In alta ordine de idei, avem si noi ciocniri in legatura cu educatia, eu sunt prea permisiva, el prea drastic, el e genul care sta numai de fundul lui Patrick sa nu se loveasca, fiecare cazatura o ia ca pe o neglijenta de-a lui, normal cand e cu mine si cade copilul imeidat incepe - Ai grija de Patrick, tine-l, nu-l lasa, etc. Pe mine ma scoate din sarite faza asta.
Dar per total zic eu ca s-a schimbat in bine relatia noastra.
LORICH - chiar mi-era dor de ochii frumosi ai lui Robert!
Hihihi, si al meu se baga in masina de spalat.
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'ętre comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran
Doloress spune:
Dani- ai grija de tine, lasa curatenia, o sa le faci tu incet incet. Burti e pe primul loc (si Rasfatel) Pupam cucuiatul, sa-i treaca repede!