Burtici fericite de septembrie-octombrie(223)
Raspunsuri - Pagina 9
mary_07 spune:
Bia,ms de pontsi eu mananc zilnic cereale cu musli,numai ca sunt din aia crunchy ( dar n-au nici un efect)
Techila,daca zici ca e ok,o sa incerc si eu...ca si la mine se lasa cu sange si plansete (plus ca stau cateodata si o ora...problema mai grava e ca tre' sa astept intotdeauna sa vina cineva acasaca nu ma pot inchide de una singura in baie si copiii sa-i las de izbeliste
Suede,felicitari!!!
Bine ca in cele din urma suneti ok amandoi
Luci,we are waiting...
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)
aidaciolac spune:
poze noi cu puiul de foca de AICI
... merg sa mai citesc si eu ceva pe aici ca nu e frumos altfel
kemsy spune:
Hello!!Ahaaa, de dimineata am 2 activitati: linistit bebe urlacios si in pauza, citit forumul si incercat sa recuperez...
Ieri nu i-am mai dat siropul pentru colici si azi dimineata am platit pretul...vreo 4 ore a marait-urlat-scancit bebe
Noroc ca este mama la mine, si nu ma mai preocupa si alte aspecte gen curatenia, papa, etc
Tot vreau sa recuperez capitolele in care eu nascusem, si au venit si bebe de Manga si kinga...insa parca-s cu un singur neuron la purtator...nu inteleg de ce merge asa greu
Manga, nu am reusit sa vad daca mi-ai raspuns cu astrograma, imi mai zici o data cum se face, un site, ceva
Acum astept sa se trezeasca bebe, sa-i dau siropul, papa, si sa mergem afara la soare putin, in gradina.
Apropo de mamici, a mea mama m-a zapacit de cap: pune-i caciula, inveleste-l, nu-l scoate afara (si-s 24 si soare orbitor ), nu fa aia, nu-l tine asa Apreciez ajutorul ei, si o vad ca se supara cand o mai reped cu vorbele, dar abia astept sa nu-mi mai spuna nimeni cum sa ma port cu copilul meu
Am pus si linkul cu poze, la semnatura, pentru cine doreste sa vada si nu a vazut pana acum (desi cioara s-a tot laudat )Dupa amiaza placuta, sper ca mai intru
Gianina, mamica fericita de gingas Loris Stefan
Fotografii
liliac1 spune:
Helau, helau asa pe la pranz!
Luto, raluk, Nela Multam din suflet de incurajari. Stiu ca nu se sfarseste pamantul la el...dar am si eu o "colivie" si parca mi-e frica sa le dau drumu' sa zboare! Am bocit si eu zdravan si..din nou pe baricade
Suede Ce linistite am stat noi pana acum si tu, mititica, erai cu bebe deja in brate! Pai atunci sa fie sanatos, papacios si tu sa te refaci rapid si te asteptam la povesti! (stiu ca este usor de spus )
moni_iulia Stai linistita ca nu ramanem noi nenascute. Ai sa vezi, cand o sa vrea sa vina Tudorita-Mihaita, atunci o sa vina!! Piciorul tau ce mai "zice"? Tu cum te mai simti??
Ellenuta Dar ce-a patit maseluta ta?? Infectie? Carie? De ce nu te duci tu la stomatolog macar sa-ti spuna ce poate fi facut fara sa afecteze lapticul?
Claudia Ce frumos povesteti tu acolo despre sistemul de invatamant din Anglia Te asteptam cu mai multe detalii, ca si-asa vine iarna si trebuie sa trec si eu cu Andra la activitati de interior, si ma mai inspir si eu din alt "folclor".
Pentru Iulia, incearca sa-i dai ceai cu multa lamaie, inhalant cu sare, si nu stiu daca exista pe la voi...sirop de muguri de pin sau alte naturiste de-astea...
Fetele mele, ce frumos povestiti voi acolo de bebeloi Nu pot sa spun ca povestea cuiva este mai interesanta decat alta...toate mi se par atat de profunde si pline de griji si de afectiune si de daruire incat incerc sa ma incarc cu ele si atunci cand voi fi pusa in fata faptului implinit...sa pot sa zambesc si sa imi spun: "asa trebuie sa se intample! Stiu eu, de la fete!!! "
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 39+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
monica_dicut spune:
aida, super foca sa-i pap io lui falcile si bulanele
DAr ia spune-mi si mie, patutul asa a fost cu salteaua la inaltimea aceea, sau i-ati pus voi ceva sa o ridicati? Ca al meu e foarte jos si mi se pare cam curent si frig la nivelul ala si cred ca din cauza asta nici nu vrea in patut. Vrea injineru sa-i faca o smecherie sa o ridice da nu stiu daca merge...
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
moni_iulia spune:
luto sa-ti fie de bine! Cred ca ai pus deja poze,dar cum sunt la recuperari... inca le astept.
katteryna bine ai revenit!
claucia spor la invatat! Nu-mi vine sa cred ca mai ai timp si de asa ceva.
raluk16, si eu sper sa am balanta.De unde ai luat albumul bebelusului?
Adinus ce pui frumos ai!
pazza, bine ai venit in club. Ma bucur ca nu-s singura ca incepusem sa cred ca n-am toata tigla pe casa.
Maria, si eu l-am intrebat de ce mai asteptam deschiderea colului.Raspunsul m-a lovit in moalele capului: daca merge, incercam natural ca-i mai bine. Nu vrei sa stii ce stare am. In momentul asta nu stiu nici cand si nici cum voi naste, am luat-o iar de la zero. Si ca sa-mi puna capac ieri la camera de garda am vazut si o graviduta cu contractii. Ma bucur ca s-a rezolvat problema cu sanul.
Iulia 40s + 3 cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze
kemsy spune:
S-a tot vorbit de cezariana si naturala. Eu eram setata sa nasc prin naturala (ca cezariana nu ti-o facea la cerere), si am ajuns la cezariana de urgenta, ca nici nu apucase sa prinda bine anestezia cand m-au taiat cu bisturiul (poate o sa scriu si eu povestea nasterii in curand).
iDEEA E CA PENTRU MINE CRED CA CEZARIANA A FOST CEL MAI BUN LUCRU; NU STIU DE CE, ASA SIMT, NU MA VAD FACAN FATA LA O DURERE DE NATURALA.
dUREREA INSA ESTE SUBIECTIVA, EU DIMINEATA ERAM LA CONTROL CU COL INCHIS SI CONSERVAT, PANA SEARA AM TOT AVUT CONTRACTII , pe la 8 am facut o baie de o ora in cada, cand am ajuns la spital eram dilatata 3 iar dupa 5 minute, cat a durat sa ma transfere in sala de travaliu eram 8 . Toate acestea pe o durere cam de 5 puncte din 10, Deci daca nu rupea membranele si vedea culoarea la lichid, nasteam natural cat de curand, zic eu.
tAIETURA NU M-A DURUT FOARTE TARE, DEJA A DOUA ZI ERAM DATA JOS DIN PAT CA MA DUREA SPATELE DE STAT INTINSA, IAR ACUM MA SIMT 90 % RECUPERATA. sINGURA "INCONVENIENTA" E CA LA TAIETURA AM SENSIBILITATE 0,5 PE PIELE...pARCA MI-E ANESTEZIATA, SI CICA DUREAZA MUUULTE LUNI PANA REVINE SENSIBILITATEA IN ZONA AIA
M-am bagat ca musca-n lapte pe o discutie de acum vreo 2 capitole cred
Se trezeste broscutzul (techila, ai drepturile de autor )
Fotografii
kemsy spune:
Alarma falsa cu trezitul
Ati vorbit si de suzeta, si de leganat, etc. Eu nu i-am dat suzeta si nu ma vad prea curand sa o fac, nu cred ca are nevoie. Cand ii e foame isi suge mainile (sau fata ta, daca il tii aproape ), ldaca e de schimbat de foieste si miorlaie usor, iar daca e papat si curat si nu are chef de uitat pe geam, il bag la somnic in patut...si sta el acolo pana adoarme, fara scandal.
Azi am calcat stramb insa, l-am tinut mult sa doarma pe burtica mea..Oare intra in capitolul "asa nu!"?
Oricum, ma voi adapta din mers, sper doar sa nu-l fac un alintat, ca dupa aia tot eu sufar
Fotografii
moni_iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Eu m-am speriat acum putin, ca m-am gandit ca si dupa ce mi se rupe apa apuc sa fac un dus si sa ma epilez la dansa... Concluzia asta am tras-o pentru ca mama mea cand m-a nascut i s-a rupt apa la servici, a mers pe jos acasa (vreo 3 km), a facut dus, s-a pregatit si a mers pe jos inca vreo 3 km pana la spital . |
Lasa ca mamei i s-a rupt apa duminica si eu m-am nascut miercurea dupa ce ajunsese la spital abia marti ca n-a avut contractii si n-a stiut nimeni s-o trimita la spital iar ea s-a dus cand avea program dr.
Poze
moni_iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac poze noi cu puiul de foca de AICI ... merg sa mai citesc si eu ceva pe aici ca nu e frumos altfel Aida ... povestea nasterii Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Ce frumusel e! Si mi se pare asa mare... Cate kg are?
Poze