Burtici fericite de septembrie-octombrie(223)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Neata si de la noi. Eu acum am luat micul dejun. Noroc ca nu am mai slabit de cand am venit de la spital. Eu sunt din categoria care sa bucura daca mai ramane cu ceva kg dupa nastere pt ca eram tare slaba inainte. 47 kg la 1,68 inaltime. Acum am 55 kg si e bine desi mai am un pic de burtica si parca kg s-au pus mai mult pe coapse. Dupa prima nastere nu am mai ramas decat cu 1 kg in plus si am fost tare dezamagita. Fiecare cu problemele ei, una se vede prea grasa una prea slaba.
Suede, bine ca pana la urma s-a terminat totul cu bine. Sa fie Mihnea sanatos, mancacios si necolicios.
Cel mare se chinie cu tusea de 3 saptamani asta dupa 7 zile de antibiotic si de ambroxol. Ieri am fost iar la dr cu el si se pare ca are bronsita. Acum ma rog sa nu i-a cel mic mai ales ca am inceput si eu sa tusesc. Ma mir cum a rezistat el sarcaul fara sa se imbolnaveasca. Nasucul e un pic infundat dar nu e mai grav.
Va las, nu inainte sa urez travaliu usor fetelor care urmeaza sa nasca.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

sa ma bag si eu in seama si sa va zic ce mai facem si cum mai facem noi, ca am vazut si cum procedati voi: si eu ii las pe pui sa planga daca au chef de stat in brate de alintat, adica ii alint si eu, dar daca crizeaza doar pt ca vor in brate ii las sa se calmeze si dupa aia ne iubim. puii mei dorm amandoi in patut si ii las mereu sa adoarma singuri si sa se calmeze singuri pt somn. merge perfect treaba asta. daca cumva chitaie le pun cantecelul ala de la caruselul atarntor de pat si se calmeaza foarte bine. tot de calmat si sa le dau ocupatie le dau si muzica, pe magic fm sunt fani. prima oara cand le-am pus radio au dormit 7 ore legat. somnul de noapte la noi e fff ok, de ex ieri s-au culcat la 9 si un sfert, s-au trezit la 3 au basculat cate 120ml (ca noaptea nu le dau san ca nu vor sa suga, ma mulg eu si pun la pastrare) si s-au culcat si s-au trezit la 7 jumate dimineata. nu e mereu chiar asa, dar nu ma plang. si pe mine ma supara ca nu vor sa suga, prefera sa se benocleze la un perete rosu pe care il am in camera si mereu ma bat cu ei. dupa ce sug ei, mai bag si pompa sa mai trag cat de cat.

Techila - actuala mamica de printzeshii andrei si stefan- 25 aug 09, iubita javra techila 25 mai 07 si paznicul dexter 03 mai 09 - ditai familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Hello!

Fetelor eu iar ma plangai mei baietei sunt ff pnagaciosi....asa fac si ai vostri?

Techila, tu singura te descurci cu ei?Ai tai plang mult?Te rog zi-mi si mie cum faci, cum iti imparti timpul cu amandoi!

Dana, bafta pe maine o sa ma gandesc la tine chira daca nu o sa intru pe mess.

Fetelor imi cer scuze ca nu intru mai des sa va scriu...dar va citesc si imi e dor de voi

KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Diamar multumim mult de urari! Si of, sa treaca o data raceala aia!

techila, kiki ce bucurie sa vad doua mamici de gemeni pe aceeasi pagina!

39+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

helloo

eu sunt disperata cu maseaua .. ma doare de mor. de azi iau amoxacilina, paracetamol si cate un algocalmin cand nu mai pot .. nici nu pot deschide gura cum trebuie ..

mary uff si eu am probleme cu constipatia .. cand nu mai rezist, pun un supo cu glicerina .. asta e, decat sa sufar mai bine asa ..

suede Doamne prin ce sperietura ati trecut. ma bucur ca s-a terminat cu bine!!!

Bine ai venit pe lume MIHNEA! Sa fii sanatos si papacios!

raluk daca mai intri pe contul comun .. anna a avut 4400 g si ora nasterii e 11:58 ...

imi pare rau ca nu sunt asa activa pe aici zilele astea dar sunt terminata cu maseaua .. nu am chef de nimic ...

pupici

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Liliana, cu siguranta nu esti un dezastru. Si tati are 15 zile la dispozitie sa-l declare pe Radulescu(apoi plateste amenda).
luto, deja ai inceput sa faci compromisuri. Azi suzeta, maine cine stie ce urmeaza... Cred ca stiu cine-i seful.

Felicitari Laura!!!
Bun venit pe lume bebe Mihai Dragos!!!

luto, .

Iulia 40s + 3 cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput

kiki, eu ma descurc super ok cu amandoi, da, sunt singura. mi-am facut o rutina si ma complac in ea. si ai mei stau la san cate o ora cel putin. ii pun la san si am langa mine pe masuta cana d-aia termos cu apa pentru bibe, laptele si bibele sterilizate. mi le pregatesc cand ei sunt inca la san si le dau la amandoi odata. dupa aia cand termina ii duc la schimbat si la patut. le dau muzica de la radio si in general se culca. daca stiu ca sunt schimbati, mancati, gadilati si confortabil chiar daca incep sa zbiere ii las sa se calmeze. dupa ce se trezesc ne mai iubim, ne mai alintam, ne mai plimbam prin casa si vine iar momentul de laptat si o iau de la capat. incerc pe cat posibil sa nu ii las sa stea la noi in pat decat pt alaptat. asa ne-a zis doctorita, ca se invata cu mirosul nostru si dupa aia nu mai vor in patutul lor. pentru colici le dau infacol, dar slava domnului nu am avut probleme foarte grave. si stiu ca stefan are o placere se zbiere in aproape fiecare seara indiferent de ce i-as face. banuiesc ca asa ii place. andrei nu zbiara, el e fan sa se uite la lucruri.

fetelor, am vorbit acum cu dr pentru constipatia mea, v-am zis ca nici 2 supozitore nu au avut nici un efect si se lasa cu lacrimi de crocodil, e crancena treaba... poate va intereseaza si pe voi. mi-a zis asa: dimineata o cana cu lapte rece in care pun o lingurita de tarate, pe stomacul gol. dupa aia mananc ce vreau. seara obligatoriu un mar. in prima seara de tratament o lingurita de ulei de parafina dupa masa. daca nu merge, a doua seara sa bag 2 lingurite de ulei de parafina. daca nu merge nici asa, a treia seara bag 3 lingurite. in fiecare zi ciorbita, supa, multe iaurturi. cat mai putina carnita. deloc orez, cascaval sau branza grasa. eu mai si sangerez (in timp ce plang pe buda) si mi-a zis sa fac bai de sezut cu ceai de galbenele seara si sa ma dau cu proctolog si sa am mereu grija sa fie zona uscata. o sa va zic in urmatoarele zile daca merge, ca daca merge la mine... sigur merge si la voi, la ce caramizi si pietroaie am in mine.

Techila - actuala mamica de printzeshii andrei si stefan- 25 aug 09, iubita javra techila 25 mai 07 si paznicul dexter 03 mai 09 - ditai familia

Mergi la inceput

am citit capitolul trecut, am vazut ca deja exista activitate amoroasa pentru unele fete...bravo, am avut si noi o tentativa, dar din cauza durerilor am esuat ca doo balene. mai incercam...
mi s-a trezit un pui de foame, il mai las un pic sa i se faca pofta mai mare si sa nu se mai culce la san in 3 minute de la mufare (multumim luto pentru termenul atat de potrivit) si il trezesc si pe celalat si ma bag la o alaptare. dupa aia avem program de iesit si dupa aia am mosafiri. va vad maine. va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

moni-iulia cred ca aflu si eu pe zi ce trece cine e sefu' , dupa alaptatul de la 3 de noaptea trecuta era si David pe la noi prin pat ..si eu fac ceva de genul "Adi ai grija la mana, Adi ai grija sa nu te intorci, Adi ai grija....." astea toate soptit...
Iar dimineata ma pupa sotul meu iubit si ma intreaba: "ce cauta copilu' la noi in pat ?" ca doar si noaptea trecuta era treaz dar nu mi-a zis nimic.
Oricum nu-l mai las ca nu pot sa dorm ca lumea de la stresul ca il lovesc. CEL MAI BINE e la el in patut...macar daca reusesc cumva sa-i explic si lui asta.
Nu te mai stresa draga mea cu contractiile, poarta-te normal.....ca vine ea nasterea
Techiluto pai asta zic si eu soro...calcat, curat, parfumat, spalat, haplit la maxim....sa bage somnic la el in patut....
Si noi il lasam sa mai zbiere cate putin si exact cum zice moni facem diferenta intre racnete si oracaiala....nu e acelasi lucru...
Abia astept sa revii printre noi....trebuie sa povestesti ce ai facut noaptea trecuta si in ce pozitie suge bebelusul....e fain....fata de ce am fost ..uite si tu unde am ajuns

PS - mi-am tras poze cu fiul le incarc dupa ce pap si eu ceva.

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit!

Bey, eu nu ma mai joc! Cum dorm copilasii vostri atat de mult! Copila mea mai mult de 3 ore legat nu doarme si atunci e sarbatoare mare. Ziua doarme numai franturi, cat sa apuc sa ma duc la baie:D, nici vorba de somn legat.
Oare cand va dormi mai mult?

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput