Burtici fericite de septembrie-octombrie(223)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Buna dimineata Alex! Ma bucur sa aud de la tine.
Imi pare rau de colici. Eu pe Ana mai nou o pun pe umar si cand o ridic, ii apas cumva, in miscare, pe stomacel sau mai sus, in capul pieptului si ragaie ca un om mare... O iau cu grija de fiecare data, sa fiu sigura ca imi iese faza. Ai incercat si cu ea in fund pe genunchii tai?

Nu ma pricep la ce poti sa dai bebelinei intre mese, sigur o sa te sfatuiasca mamicile cu experienta.
Cu imbracatul, iar nu stiu ce sa zic, ca am inteles ca sunt niste temperaturi atat de scazute in tara! Eu am tendinta sa o infofolesc pe Ana, dar sunt de principiul foitelor de ceapa: mai bine dau jos din straturi decat sa ii fie frig.

Nela, mamica Anei (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Alex am utat de caciulita si manusele subtiri, ca pe alea groase nu le-am scos inca .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui suede

Buna fetelor,

Vreau sa va anunt ca luni dimineata 12.10 s-a nascut fiul meu Mihnea Costin dupa o sperietura maxima.Desi noi eram azi programati azi 15.10 la cezariana,el s-a grabit.Mi s-a rupt apa dimineata in jurul orei 5 dimineata si am ajuns de urgenta la spital,noroc ca eram cu sotul meu acasa si traficul a fost lejer la ora aia.
Faza nasoala a fost ca iesise afara cordonul ombilical iar copilul putea muri in 5 minute.Bine ca la acel moment n-am stiut acest lucru,am ajuns cam in 20-30 min la spital si Dumnezeu ne-a ajutat.S-a nascut la ora 6.05,l-au scos in 3 minute,mie anestezie totala iar el a avut 3,4 kg,53 cm si nota 9 (super nota in conditiile date).
Multumesc lui Dumnezeu ca totul a fost bine!
Maine venim acasa si mai vb!

Nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut noi!
Vorbim!

38+Mihnea Costin
AMR 4 ZILE

Suede, in primul rand FELICITARI! Sa va traiasca Mihnea Costin, sa fie sanatos, voios, voinic si sa va aduca numai bucurii!

Doamne ajuta ca totul s-a terminat cu bine, nici nu imi pot imagina prin ce cosmar ati trecut.

Recuperare rapida si va asteptam sa va intoarceti sanatosi acasa.

Nela, mamica Anei (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Felicitari SUEDE,bine ai venit pe lumea MIHNEA COSTIN,sa fi sanatos si sa-ti bucuri parintii.Imi pare rau ca ati trecut prin cosmar , dar ne bucuram ca sunteti bine acum.

Claudia, mami de Iulia(04.12.2003) si Alexandra Isabella(05.09.2009)
http://s216.photobucket.com/albums/cc315/iulia04122003/fetele%20mele%20iubite/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

fetili, va salut cu respect si va pup pe toate. ma duc sa citesc din urma sa vad ce mai faceti voi si puii vostrii. ai mei pui dorm....
si mai ales: felicitari SUEDE, uelcom MIHNEA COSTIN!!!!

si editez ca sa ii raspund si eu lui alex ca citesc din urma: eu fraiericilor le pun o pijama d-aia cu labe si deasupra alta pijama care este captusita cu blanita. plus caciulite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Felicidari Suede!
Bine ai venit Mihnea Costin!

Buna dimineata!
Noi tot 2 in 1. Fac si eu un ceai cu miere si lamaie si ma bag la recuperari ca am dormit vreo 20 de ore de ieri. Ca doar noptile trecute am avut treaba sa cronometrez contractii(si cand te gasndesti ca erau chiar si regulate la 10 minute...). Daca nu vrea,nu vrea.

Iulia 40s + 3 cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna ziua la doamne, domnisoare si bebelusi, am tot asteptat un mesaj de la Dana ca vine Anna, dar se pare ca m-am inselat la ziua de joi. Draga mea, Dumnezeu sa fie maine cu voi, Anna sa vina pe lume sanatoasa si sa va implineasca viata. luto daca ai auzi tot repertoriul bunicii de Chiara, ti-ar curge lacrimile continuu de ras. Colegele ei de birou aveau un caiet intreg de "zicale". Pe aia v-am povestit-o cand i-a zis sefului ei sa n-o mai ia intre picioare? I-a zis asa "Auzi, tu pe mine sa nu ma mai iei intre picioare", la care sefu-so "Da' cand te-am luat eu pe tine intre picioare?", mama "de cate ori esti nervos". Suede felicitari mamico, m-a luat cu tremurat cand am citit, huh, bine ca a trecut. 32+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui suede

Buna fetelor,

Vreau sa va anunt ca luni dimineata 12.10 s-a nascut fiul meu Mihnea Costin dupa o sperietura maxima.Desi noi eram azi programati azi 15.10 la cezariana,el s-a grabit.Mi s-a rupt apa dimineata in jurul orei 5 dimineata si am ajuns de urgenta la spital,noroc ca eram cu sotul meu acasa si traficul a fost lejer la ora aia.
Faza nasoala a fost ca iesise afara cordonul ombilical iar copilul putea muri in 5 minute.Bine ca la acel moment n-am stiut acest lucru,am ajuns cam in 20-30 min la spital si Dumnezeu ne-a ajutat.S-a nascut la ora 6.05,l-au scos in 3 minute,mie anestezie totala iar el a avut 3,4 kg,53 cm si nota 9 (super nota in conditiile date).
Multumesc lui Dumnezeu ca totul a fost bine!
Maine venim acasa si mai vb!

Nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut noi!
Vorbim!

38+Mihnea Costin
AMR 4 ZILE

UAU, recunosc ca zilele astea m-am intebat cum de nu intri, ca intrai zilnic, dar am crezut ca mai termini ce ai de facut pe acasa inainte de nastere.

Felicitari mami! Recuperare rapida! Bun venit pe lume Mihnea Costin! Sa fii sanatos si sa le aduci numai bucurii parintilor tai!

Te asteptam sa vii acasa! Eu m-am speriat acum putin, ca m-am gandit ca si dupa ce mi se rupe apa apuc sa fac un dus si sa ma epilez la dansa... Concluzia asta am tras-o pentru ca mama mea cand m-a nascut i s-a rupt apa la servici, a mers pe jos acasa (vreo 3 km), a facut dus, s-a pregatit si a mers pe jos inca vreo 3 km pana la spital .

39+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Dana iti doresc o zi minunata!

Lucia ma faci sa lacrimez ce frumos ai scris. Multumesc de cuvintele frumoase

Si ai reusit din nou sa ma faci sa rad in hohote cu tocurile murdare de la nunta trecuta . Nu-mi vine sa cred cate lucruri pe care le patesc si eu mi se par asa comice daca sunt explicate

Bia uau, ce bine ti-a prins tie clisma!

Of, Liliana, grea hotarare! Important e, din moment ce nu ai cum stii cand nasti, sa fii pregatita fizic si psihic sa nasti si in lipsa lui. Sa nu intri in panica si sa nu te enervezi ca nu ai ales bine perioada. Si mai intereseaza-te daca nu ar putea merge la primarie si mama ta, eventual cu o procura.

Monique multumesc mult . Ce fain mi se pare ca-i place la gradi Teodorei! Sper sa nu prinda ceva virus pe acolo. Si uite ce rezistenta e Andreea, daca nu a luat nici pana acuma bolile de la surioara!

Claudia ma bucur ca se simte mai bine Iulia. Uite ca poate au dreptate doctorii din uk, ii lasa sa se lupte cu virusul si sa-si creasca imunitatea astfel.

Nela ce bine va rasfatati voi, doar intre fete ! Cu tot cu evenimentul mai murdar

Alex ma bucur ca esti bine si imediat vei intra tu mai des pe aici!

Imi notez si eu ce spun fetele cu imbracatul, ca de multe luni imi pun aceste intrebari

Andre inca nu e gata ziua de joi. Eu inca sper ca ai avut dreptate!

Mergi la inceput

De vreo trei zile secretia mea mucoasa (care de vreo 3 saptamani era alb-galbuie) e mai apoasa putin si mai roz-maro... Nu e o chestie solida sa pot spune ca e dopul, si nici nu e multa... Si in plus azi ma dor oasele bazinului si soldului. Incet incet tot se mai schimba cate ceva, dar sper ca asta nu inseamna ca voi naste peste 2 saptamani .

Dupa ninsoarea masiva de ieri (azi iar s-a transformat in ploaie) nu numai ca gradina de zarzavaturi si fructe e distrusa, dar toti trandafirii si pomisorii au crengile la pamant de greutatea zapezii, si s-au rupt aproape toate...

Intru sa fac modificarile la liste cu suede si cred ca mai dorea cineva o schimbare pe aici, caut inapoi la inceputul subiectului sa vad cine ce.

Mergi la inceput