Burtici fericite de septembrie-octombrie(223)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Noi am avut o zi plina pana acum.

Am inceput-o cu o plimbare pana la cafeneaua de la noi, unde am servit ca niste fete de gasca ce suntem, o tarta cu branza si un frapucino din acela bun, decaf, cu frisca (asa se duce pe apa sambetei speranta mea de a reveni cat mai repede la forma initiala!). Am stat chiar 15 minute pe terasa cafenelei, dupa care am luat-o la picior, ca mi-era frica sa nu planga Ana, cumva.

Apoi ne-am continuat plimbarica pe ponton, am admirat vapoarele si apartamentele bogatanilor de la parterul vilelor din fata noastra. Ne-am imaginat, pentru fiecare apartament, povestea vietii locatarilor si ne-am amuzat teribil pe tema (el copt bine, ea pipita fageda, frumoasa, dar sigur proasta...)

Dupa care am bagat un somnic, amandoua, de pranz. Eu mai mult cu hopuri, ca Ana sforaia (respira mai greu, de fapt) si am stat sa ii descant fircare rasuflare, daca e de bine sau nu, daca are mucisori sau probleme mai grave cu plamanii si am facut scenarii, bineninteles. Intr-un final am adormit si eu.

Ne-am trezit si, intr-un moment de neatentie, o secunda am lasat-o fara scutec si a facut si pishu si kkuta de s-a umplut pana la gat!!! Fara sa exagerez. A trebuit sa ii fac o baita rapida in chiuveta, sa remediem problema. Schimbat, papat si somn.

Acum vad ca se agita iar...
Revin.

Nela, mamica Anei (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Neata Clau ...ma bucur ca e mai bine papusica mare
Cu invatamantul stiu ca e de bine...din ce am mai citit si am vazut ...le dezvolta foarte mult imaginatia...ii face sa ia decizii singurei, sa gandeasca, sa gaseasca solutii...sa nu fie prinsi de parinti...sa faca acestia alegeri pentru ei.
Am inteles ca ar fi o oarecare problema cu costurile invatamantului dar in cativa ani pana face si Davidutu 3-4 anisori...poate dam si noi lovitura

Fetelor mie nu-mi iese din cap si rad de dimineata ca prostu' de ce-si aduce aminte ...de bunica de Chiara....cu va rog sa nu ma amenajati ....
Eu chiar mi-as dori sa ma amenajeze cineva pe la pulpite si pe la burtica

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna si de la noi!

Mi-e tare, tare dor de voi, dar imi este imposibil sa va ajung din urma, cred ca ma las pagubasa.

Vreau sa le felicit pe proaspetele mamici si sa le urez BUN VENIT pe lume bbeilor!

Noi suntem bine, slava domnului Alessia este o cuminte, nu ma solicita extraordinar de mult, insa stresurile mele sunt multiple, ma supar tare ca nu am suficient lapte si ca ea e tare lenesa la san, adoarme aproape imediat, ma chinui cu pompa insa nu iese mare lucru, completam cu formula si mergem mai departe. Cu tranzitul intestinal nu ne-am reglat inca perfect, am trecut pe Lass baby, vad ca functioneaza cat de cat ptr ca am scapat de supozitor. Nici a mea nu prea vrea ceai, doar Baby drik pe care il fac mai diluat ca am eu pitici pe creier ca este cam sintetic. Oare ce as putea sa ii mai dau ca lichid intre mese? Incepem sa avem colici ptr ca nu scoate aerul deloc dupa ce mananca, pot sa stau si eu in cap cu ea ca tot de pomana, se screme intr-una, dar ne descurcam. Ne place la baitza si stam tare cumintele in brate....cu suzi nici eu nu am reusit inca, desi recunosc ca nu am incercat foarte tare.

Cam asta deocamdata, va pup pe toate!

-----------------------------------------------------------------
Aexandra fericita de ALESSIA ZEINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Lutoniana , cum te gandesti tu draga de tine sa nu ma simt exclusa, dar cu riscul de a ma repeta va spun ca sunteti toate Minunate, si ma bucur sa fac partea din odissea voastra.
Nela, sunt din Anglia de cei din Scotia nu m-am lovit inca ,
Liliana, eu zic la fel la Lutoniana, nu te mai stresa , da-i invoire sa plece cand tre sa plece(nu mai faceti scenarii), in cel mai rau caz daca se naste bebe(poate vine de urgenta!!)sau astepti sa iesi din spital si delcari tu copilul(cred ca se poate, nu?)
Biaz , multumim de urari si ca te gandesti la noi, sa fiti si voi sanatosi toti...deocamdata Isabella nu are nimic,sper sa scapam fara.

Claudia, mami de Iulia(04.12.2003) si Alexandra Isabella(05.09.2009)
http://s216.photobucket.com/albums/cc315/iulia04122003/fetele%20mele%20iubite/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Gata, am rezolvat-o, a dormit la loc.
Pe mine ma depaseste cum poate sta, sau si mai mult, dormi, asa flexata pe spate, zici ca acu' acu' se lasa in pod, ca la gimnastica...

luto, bine ca doarme legat de la 11 la 4, meserie! Eu ma trezesc si la 1-2 si la 5-6 cu papa. teoretic am doua treziri pe noapte. Pe zi am vazut ca si-a marit programul de somn, dar noaptea se pare ca tot la 2-3 ore interval suntem. Dar e ok, ca nu plange deloc in timpul asta, decat cat ma trezeste, un pic. In rest mancam si schimbat scutec asa, pe tacere... sa stie ca e noaptea si copii dorm noaptea, nu stau cu ochii pe pereti.

Hai, mai, cu pozele alea, odata! Ma faci sa mor acuma de curiozitate! Lasa ca sunt convinsa ca iti sta super bine si orice aranjament veti face, o sa fiti traznet amandoi!

Eu nu stiu cand o sa ma tund, mai astept un pic, nu ma trage ata inca.

Nela, mamica Anei (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Ai dreptate Lutoniana, le dozvolta imaginatia la maxim..imi aduc aminte de o faza super faina, Iulia avea 3 ani si vreo 10 luni si mergea la nursery, am plecat in vacanta la Zalau si fetita surorii mele era la gradinita acolo(intre ele fiind diferenta de 5 luni doar), si cat am stat 2 saptamni am vb cu educatoarea Alexiei sa mearga si Iulia la gradi cu ea....binenteles ca Iulia ia blocat cand a venit momentul de creatie(picuri si altele) cand si-a arat adevarata imaginatie dezvoltata in UK...si sa vezi cum a chemat educatoarea celelalte educatoare sa vada in ce mod picteaza Iulia si cum lucreaza cu materialele..
A fost superrrrrrrrr...La panoul de onoare de afara unde le sunt puse creeatile al ei era in mijloc si era total diferit de celelate cu toate ca avea acceasi tema.

Claudia, mami de Iulia(04.12.2003) si Alexandra Isabella(05.09.2009)
http://s216.photobucket.com/albums/cc315/iulia04122003/fetele%20mele%20iubite/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Fetelor, am si eu o intrebare total tampita, dar nu ma duce capul deloc:

CU CE imbracati copii cand iesiti afara pe vremea asta? As iesi si eu cu mandra mea cu landoul, ca ni s-a recomandat sa iesim zilnic, dar eu NU STIU cum sa o imbrac... Ceva idei si ptr un cap prost ca al meu?

-----------------------------------------------------------------
Aexandra fericita de ALESSIA ZEINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Manga am vazut ca aveai probeme cu u san, vroiam sa iti zic ca eu inainte si dupa fiecare alaptat spal sanul cu apa fiarta si racita, tocmai ca sa nu ajunga microbii nici sa urce pe un canal nici in gurita lui bebe. La noi apa de la robinet nu e chiar safe.

Andreea a papat si ne pregatim sa mergem afara putin in parc.

Mai vroiam sa va spun ca am incercta sa va pun niste poze de la botez pe cont dat se pare ca e plin, nu stiu ce sa fac, sa imi fac un cont separat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Buna fetelor,

Vreau sa va anunt ca luni dimineata 12.10 s-a nascut fiul meu Mihnea Costin dupa o sperietura maxima.Desi noi eram azi programati azi 15.10 la cezariana,el s-a grabit.Mi s-a rupt apa dimineata in jurul orei 5 dimineata si am ajuns de urgenta la spital,noroc ca eram cu sotul meu acasa si traficul a fost lejer la ora aia.
Faza nasoala a fost ca iesise afara cordonul ombilical iar copilul putea muri in 5 minute.Bine ca la acel moment n-am stiut acest lucru,am ajuns cam in 20-30 min la spital si Dumnezeu ne-a ajutat.S-a nascut la ora 6.05,l-au scos in 3 minute,mie anestezie totala iar el a avut 3,4 kg,53 cm si nota 9 (super nota in conditiile date).
Multumesc lui Dumnezeu ca totul a fost bine!
Maine venim acasa si mai vb!

Nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut noi!
Vorbim!

38+Mihnea Costin
AMR 4 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Alex eu acum ca s-a facut frig o imbrac asa: body cu maneca scuta + body maneca luna + pulovaras subtire + geaca nu f groasa + pantaloni matlasati + sosete + ghetute imblanite + paturica deasupra nu f groasa. Am spalat si sacul de iarna pt carucior si de maine il pun in functiune.

Mergi la inceput