Burtici fericite de septembrie-octombrie(223)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Buna dimineata pe fuga.
Unde-i nela ?
ma bucur sa le vad active pe aiduc si moni chiar si un mesaj parasit de la draga mea biaz plin de nesomn....
adinus vezi draga ca ne-am facut 4 la numar cu claudia...nu ne pupa numai pe mine si mangulica

ralu te rog sa faci un efort de memorie sa-ti amintesti ca ti-am mai spus mai demult cand inca erai tematoare si aveai tot felul de stari de frica.....la ce vei ajunge. E un gen de liniste, de nerabdare, de numarat ore si minute pana vei avea in brate ce ai hranit si ai asteptat 9 luni de zile. Intreg organismul reactioneaza si se transforma....ajungand la o stare de relaxare....cea dinaintea furtunii
Nici eu nu mai puteam dormi in ultimele zile si imi venea sa sparg capul celor care ma stresau continuu cu "sa te odihnesti...sa dormi...."......cand eu nu vroiam decat bebelusul.....nu sa dorm.
Va fi bine, sunt sigura, nu te ingrijora...ti se arata si tie iar mie nu-mi vine sa cred ...cum a trecut timpul

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Buna dimineata si de la noi. Am avut o noapte mai buna, cu trezit la 3 ore, nu la 2 ca de obicei. Ca sa-l laud putin, seara si noaptea, daca e papat si schimbat, il pun in patut, sting lumina si adoarme fara mofturi. Spe sa-l tina obiceiul asta.
Dana, eu am intrebat medicul de microclisma si a zis ca nu-mi da voie, asa ca am facut clisma clasica dar cu setul meu de acasa. Cred totusi ca mi-a ajutat fiindca stand la toaleta, in pozitia aia am ajuns de la dilatatie trei la dilatatie 9 in vreo 40 de minute sau chiar mai putin.

Pupam toate mamicile si facem galerie pentru cele care mai trebuie sa nasca.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Claudia, sa se faca repede bine puisorii. Si noi am fost bolnaviori saptamana trecuta, dar a trecut. Nu e usor pentru mamica, dar iti da Dumnezeu putere si noi te incurajam cum putem mai bine.

Mary, cu constipatia remediul meu este muesli de la Sano Vita (din ala cu toate cerealele intregi, NU crunch) inmuiat de seara pana dimineata in lapte, compot sau suc (la frigider) si mancat pe stomacul gol cat mai mult. Functioneaza excelent pentru ca e plin de fibra. Iar mierea se papa amestecata cu tarate.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Neata si de pe la Moldova!

In primul rand: Hai SUEDE ca azi este ziua cea mare

Eu azi am o zi...de n-am chef de nimic. Incep sa constientizez fptul ca sunt pe ultima suta de metri si totodata sa trebuiasca sa ma gandesc biiine de tot ce sfat sa-i dau sotului meu in legatura cu plecarile lui. Imi spun oful aici...si sper sa nu ma blamati.
El trebuie sa plece in fiecare luna, cate o saptamana, in Bucuresti. Nu-i problema...numai ca luna asta nu stim cum naiba sa facem
Daca pleaca luni, pe 19 si eu nasc atunci?? Cine se duce sa faca certificatul de nastere si alte chestii legate de bebe?
Dar daca totusi nu se intampla nimic si el ar putea pleca linistit?
Sau are varianta...plecat pe 26...si iar stau si ma foiesc si ma gandesc... iar el ma asteapta sa-i dau un raspuns cu ce ar trebui sa faca
Asa ca...la cat sunt eu de apriga, ca doar mi-s moldoveanca...trebuie sa ma asez frumusel intr-un coltisor si..sa stau sa cuget!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 39+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Neata liliachio pot sa te inteleg perfect.
Ultimele 2luni de sarcina le-am "petrecut" singura pt ca Adi al meu era in Ro unde soacra mea era foarte bolnava.
A luat bilet de avion sa vina in UK si l-a amanat de nspe mii de ori....eu eram la capatul puterilor si-i spuneam cum nasc eu singura aici ...fara nimeni ? Aveam scenarii cu taximetristi care nu ma duc la maternitate etc....
Am incercat sa fiu calma cu toate ca nu am reusit si plangeam zilnic de muream .....de frica ca nasc din clipa in clipa si Adi ar fi ajuns numai peste o zi....
Cand era data styabilita si biletul de avion luat....i-au spus cei de la Hospice ca nu merita sa vina si sa mai dea banii pe inca un alt drum dus intors....pentru ca in cateva zile se termina chinul si pentru biata mea soacra....asa ca l-a amanat iar (ca sa nu-ti mai zic ca mai luam un bilet cu cat a platit pe amanari)......cand mi-a zis ca iar mai sta....era deja a treia oara cand imi trageam sufletul si apoi primewam cate o caramida in moalele capului,.....am crezut ca nasc....
Dar mi-am zis atunci ca nu sunt legata de el cu cordonul, ca m-am descurcat atatia ani singura ....sunt o fire independenta....si o sa ajung si e cumva sa nasc daca va fi sa fie.
Totul a fost minunat dupa ce am adoptat aceasta atitudine....Adi nu mai era terorizat acasa....ca eu plang si ma zbat ca un peste....s-a ocupat de toate cele cu inmormantarea....a venit in UK....ne-am si mutat ....(pe 8 sept)....eu eram deja cu burta mare de tot....am si despachetat putin...si am nascut in 13 cand deja mi se parea ca e Adi de 5 luni acasa
Sfatul meu e sa faci ce simti....nu ai de unde sa stii cand nasti....si de aici nu poti afla raspunsuri la nimic....Nu poti calcula nimic, nu poti hotari.
La declararea copilului nu e un termen de zile ? (aici sunt 42 de zile )
Sau, daca e la Buc. nu poate veni acasa daca nasti ? privesc asta ca pe o situatie de urgenta....
Hai, bea o cafeluta si gasesti tu raspunsul.
Eu as zice sa plece astfel incat sa fie acasa cand ai tu DPN....nu lua in calcul ca nasti mai curand ....e singura data "certa" pe care o stii.
Pup fata si nu stiu de ce am scris atat ...cred ca m-am tampit de tot....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Servus, dragele noastre!

Monica, l-am vazut pe Dragos, cel zambitor si cu gropite minunate in obrajori. Ce frumos e , si ce mare s-a facut! A crescut mult, ai avut dreptate.

4mykids, horror ce povestesti tu despre medicii din Scotia. Sper din tot sufletul sa isi revina pitica ta. Incearca ceva remedii naturiste, cum a zis Raluka, intre timp.

luto, pai unde-s pozele cu tepii, ca ai promis-o de ieri. Ce face David, cum i-a fost noaptea?

Maria, stii ce ma gandeam? Ca ti-am rasfoit blogul de la semnatura si am observat ca nu ai mai scris de cand ai nascut.. ma gandesc ca timpul e limitat acuma, ca pentru noi toate, de altfel. Eu astept povestea nasterii, sa stii.

Dana, enjoy the day!

Liliana, nu poate sari delegatia asta cu pricina saptamana asta de nici un fel? Ca doar nu in fiecare luna nasti... nu stiu, zic si eu, ca ma gandesc ca daca se putea, facea sotul ceva aranjamente sa iese faza.

Melania, Miha, Bia, buna dimineata!

Nela, mamica Anei (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Buna dimineata

Nu am citit nimic de doua capitole, am intrat doar sa vad daca a mai nascut cineva, vad ca se tot lasa asteptati niste bebici nazdravani, tensiunea creste pe zi ce trece. Le urez mult succes de pe acum viitoatelor mamici, in special pt Raluk, sper sa mearga totul snur.

Eu nu stiu cum nu am timp ca acum cat e Teodora la gradi saptamana asta profit de bona ei si imi face mancare, calca, o ia de la gradi etc. In plus am si menajera care vine o data pe sapt sa imi faca curat dar eu cum sunt obsedata de curateie si ordine vad ca imi ocup tot timpul cu asta. E super ordine la mine si de curat bineinteles ca nu imi convine tot ce face Tatiana asa ca intre timp mai frec si eu pe ici pe colo. Siner multa admiratie fetelor care au doi copilasi acasa si se descurca fara ajutor.

In rest sa imi tineti pumnii sa nu se imbolnaveasca Teodora de la gradi ca azi dimineata ii curgea putin nasul si maine as vrea totusi sa mearga ca au teatru de papusi. Ea e fan gradinita si imi pare asa de rau de ea cand nu poate sa mearga. Ea nu prea are probleme cand e bolnava in sensul ca e la fel de activa, daca te uiti din exterior nu zici ca ar avea ceva. Cel mai frica imi este de fapt pt Andreea sa nu se imbolnaveasca ca e f mica, pana acum va ca a scapat cu toate ca Teodora a facut acum doua saptaman otita si bronsita.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Azi e programata suede pentru cezariana, nu?

HAI SUEDE!!!

Sa fie intr-un ceas bun.

Nela, mamica Anei (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Buna dimineata,
Va spun doar cu juma de ochi...ca daca am parte de o bebeilna cuminte noaptea si nu ma tine treaza, are grija bebelina mare de Iulia sa ma tina treaza (de la 2 la 5), ba ca e cald ba ,ca n-are somn....in fine , astazi se simte mai bine ,tuseste bogat in continuare dar sa trezit fara febra si cu pofta de mancare, asa ca drept urmare am trimis-o la scoala.Multumim fetelor pentru urarile de sanatate.
Dana, este intradevar scarbos si chiar nu merita efortul, cel putin asta e parerea mea.
Maria, nu e atat de greu pe cat pare din afara(mai ales ca Iulia e la o varsta maricica), daca era mai mica poate ca mi se parea mai greu...doar ca sufar cand o vad bolnavioara n-are importanta daca e Iulia sau isabella, cum de altfel urasc sa vad copii bolnavi.Deci poti sa te pregatesti pentru al doilea ca sunt convinsa ca vei face fata cu brio.
Ieri am fost la sesiunea de breastfeeding , dar nu prea am ce sa va zic ca sunteti oricum foarte informate .Am fost si la biblioteca cu Iulia sa -si ia niste carti(asta apreciez aici i invata de mici sa le placa cartile),Maria si Lutoniana o sa va vina randul in 3 ani...
Si acum am sa va spun ce a avut Iulia tema de casa pentru saptamana asta..(eu apreciez foarte mult sistemul de invatamant al lor, nu le baga cu tolcerul in cap), dar asta le-a depasit pe toate....a avut un tabel cu numele a 5-6 fructe, iar Iulia a trebuit sa faca sondaj de opinie printre cunoscuti care ce fructe mananca....bun, pana aici dar la sfarsitul temei li se cere sa faca si un grafic pe baza rezultatelor...pai cum Dumnezeu sa stie un copil care nici 6 ani nu are ce e ala grafic?(ca nici io nu mai stiu bine sa le fac).
Dar am rezolvt-o cu succes , cu ajutorul lui daddy care pe intelesul ei ia arat cum se face un grafic..ce o fi inteles numai ea stie

Claudia, mami de Iulia(04.12.2003) si Alexandra Isabella(05.09.2009)
http://s216.photobucket.com/albums/cc315/iulia04122003/fetele%20mele%20iubite/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

luto, pai unde-s pozele cu tepii, ca ai promis-o de ieri. Ce face David, cum i-a fost noaptea?

...stii cum te pregatesti cand mergi la o nunta? mai te pensezi putin, astepti sa ti se usuce oja, calci la milimetru rochita, cureti tocurile de la pantofi daca data trecuta te-ai pozat in parc/gradina si ai intrat cu ele in pamant etc...activitati de acest gen....asa ma simt si eu acum, cu pozatul....Mai intai ca trebuie sa ma imbrac cu ceva...nu cu halatul, sa ma aranjez, sa pregatesc piciul (sa-l prind intr-o pasa buna pt pozat) si apoi abia sa purcedem....ah...si sa fie si Adi acasa ca sa aibe cine sa ne faca poze .....
Deci dureaza dar nu uit

David doarmne acum, aseara am avut mare specatcol in familie
Nu a dormit cateva ore bune, mai precis toata dupa amiaza....si Adi incerca sa-l epuizeze la maxim ca sa ne putem odihni peste noapte...ca am observat noi ca daca e rupt de oboseala, dupa baita doarme de la 11 la 3....super bine.
Eu deja eram terorizata ca plange de foame ....iar Adi nu si nu sa-l lasam sa zbiere ....pana la baita. I-am oferit sanii ore in sir pe care i-a tocat marunt.....
Disperare e numele meu de cod, asa ca am scos laptele congelat si l-am dezghetat sa-i dau sa pape ca aveam sanii goliti complet....
Cu mainile tremurand i-am dat biberonul dar nu l-a vrut....deci nu ii era foame era doar nervos
La baita deja a adormit....la masaj ne-a lasat sa-i facem ce vrem....si intr-adevar a dormit bustean pana la 4 dimineata cand a hapait o masa pe cinste si s-a culcat la loc.
E o metoda buna, care se pare ca a dat rezultate doar ca mie mi se rupe sufletul pe langa el....l-am luat in brate si l-am pus din leagan in bouncer, in brate etc...nimic nu mergea...plangea de murea....
Nu e un peisaj prea minunat...dar a trecut
Azi e o noua zi....vom vedea ce ne ofera.
Pupa Luci toti bebelacii draguti

Mergi la inceput