Burtici fericite de septembrie-octombrie(223)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Manga, nu am reusit sa vad daca mi-ai raspuns cu astrograma, imi mai zici o data cum se face, un site, ceva
Acum astept sa se trezeasca bebe, sa-i dau siropul, papa, si sa mergem afara la soare putin, in gradina.

Scuze ca ma bag ca musca...

http://www.alabe.com/cgi-bin/chart/astrobot.cgi?Y

Iulia 40s + 3 cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

suede felicitari...ce dormeam noi in sandale si asteptam vesti de la tine si tu erai gata rezolvata.
Bine ca a fost asa si acum drum bun in minunata calatorie...te asteptam la impartasit impresii.

kemsy incep sa ma felicit ca eu chiar daca ma chinui groaznic de aceea nu am chemat-o pe mami la mine ca suntem firi foarte diferite si chiar daca suntem prietene la catarama...cand ne inbtalnim ies flacari....
Am avut o experienta cand a venit sa stea cu mine o sapt intreaga inainte de nunta ...si nu mai vreau....
Daca nu faceam ceva ce ea credea ca asa trebuie incepea sa planga...eu sa tip....
Ma rog....apreciaza ajutorul ca e o mana cereasca....si restul trec, fa-te si tu ca ploua cand zice ceva....

Si pozele cu mami care ma iubeste tare mult

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

moni_iulia Stai linistita ca nu ramanem noi nenascute. Ai sa vezi, cand o sa vrea sa vina Tudorita-Mihaita, atunci o sa vina!! Piciorul tau ce mai "zice"? Tu cum te mai simti??

Piciorul zice "mor,mor,mor" in continuare(adica doare). Eu am incercat sa uit c-am depasit termenul si sa ma relaxez. Atata timp cat bebe e la fel de miscaret nu-mi mai fac ganduri aiurea. M-am hotarat sa mananc tot ce poftesc si sa dorm cat pot.Si pana la urma mai sunt doar doua zile ca duminica oricum ma internez.
Eu recunosc ca mai am un pitic:sa nu se sofoce in somn.Cred c-o sa fac niste nopti albe pe langa patutul lui.

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

Eu recunosc ca mai am un pitic:sa nu se sofoce in somn.Cred c-o sa fac niste nopti albe pe langa patutul lui.

sunt foarte rezistenti, sotulmeu tine mortis sa-l faca contorsionist ...nici nu ai crede....iti trece faza cu verificatul respiratiei cam in 2 saptamani de la nastere
Papa bunatati si dormi...e un program ideal....

Mergi la inceput

Citat:

iDEEA E CA PENTRU MINE CRED CA CEZARIANA A FOST CEL MAI BUN LUCRU; NU STIU DE CE, ASA SIMT, NU MA VAD FACAN FATA LA O DURERE DE NATURALA.

Tocmai asta e si problema mea ca sunt cu moralul la pamant si atata am suferit cu piciorul asta... Si gandul la "durerea de naturala" si la usturimea de jos cand faci pipi... ma omoara.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

lili am o infectie la maseaua de minte .. acum dupa un cocktail de de toate, mi=am mai revenit ..

aida pupam foca scumpa foc si bulanoasa .. ce mare mi se pare!! are niste ochisori de o sa bage fetele in boala ..

kemsy ptiu ptiu ce blondut si frumos e puiul tau .. o minunatie de bebelas. ce frumos sta el in scoicuta.

luci o poezie de copilas bebelas .. ce frumos face nani la mami in brate!

am cantarit-o si eu pe anna aseara la o sapt de la iesirea din spital. a luat 300g. am iesit cu 4310g si aseara avea 4620g ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Ce "cocolos" ai tu acolo! Mare dragoste pe voi!

Poze

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

iDEEA E CA PENTRU MINE CRED CA CEZARIANA A FOST CEL MAI BUN LUCRU; NU STIU DE CE, ASA SIMT, NU MA VAD FACAN FATA LA O DURERE DE NATURALA.

Tocmai asta e si problema mea ca sunt cu moralul la pamant si atata am suferit cu piciorul asta... Si gandul la "durerea de naturala" si la usturimea de jos cand faci pipi... ma omoara.

ma scuzati ca ma bag si eu in seama dar pe mine nu m-a usturat nimic jos la pipi si deloc....Stiu ca discutam aici mai mult decat intim....dar m-au durut toate cele insa nu m-a usturat nimic....nici macar cusaturile...nimic

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Ce "cocolos" ai tu acolo! Mare dragoste pe voi!

lasa ca te vad eu cu Tudorita ....ai sa ma intelegi atunci....ca iti vine sa-l pupi 24 de ore pe zi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

am cantarit-o si eu pe anna aseara la o sapt de la iesirea din spital. a luat 300g. am iesit cu 4310g si aseara avea 4620g ..

asta cum ti-a iesit ? ca vreau si eu

Mergi la inceput