Burtici fericite de septembrie-octombrie(223)
Raspunsuri - Pagina 11
Ellenuta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
asta cum ti-a iesit ? ca vreau si eu Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David |
pai laptic de la mine cand a vrut ea si vreo 5 bibe completare .. asta intr-o saptamana. sper sa nu mai fie nevoie de formula ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
aidaciolac spune:
biaz29 zici ca "Primii 20 de ani sunt mai grei"? cat adevar
monicutzo pai sa stii ca si al meu la fel face la tzitzi pe partea dreapta si se mai si inconvoaie pe spate in plus sa fie si mai greu de apucat. Si cat suge asa fornaie de ai impresia ca acum pleaca trenul din gara.
Eheeeei , cat despre bibe , la noi e alta poveste. Ar vrea sa apuce sticla si o impinge cu mainile sau isi indeasa mainile in falci si din cauza asta nu pot sa ii tin bibe in gura si se enerveaza. Pediatra a zis ca nu a mai vazut asa fomist sa bage in gura toata bibe ("am impresia ca e bagata pana in gat. Oare cum suge asa?") ca sa intelegi ... Fomisti soro , poate chiar o fi ultima sticla cu lapte de pe lume
selenico cu Ebru cu tot
mkunigunda felicitari pt alaptat si Victor ce scumpel
dana, moni_iulia si raluk zau asa , mai puteti?
... si eu am vazut poze de Adinus cu Sonia cea intzolita si frumoasa
liliaco lasa fata ca nu se cheama nesimtire , ci binecuvantare ca ai mama asa aproape cat sa va dea de mancare
Lullaby_2009, diamar78, mary_07, miha74, monique02, alex25
kemsy si felicitari pt cele 600g
dana microclismele alea ce le ai tu sunt de fapt supozitoare lichide si nu sunt echivalentul unei clisme
4mykids sa treaca febra la Iulia
luto cum e cu fomila tau ca vad ca si manga e pe urmele noastre cu Aidan agatat de
biaz29 ai ajuns la dilatatie 9 din cauza felului tau de a fi nu de la pozitie
NelaM unde e linku de la semnatura cu pozele cu strutza?
vaaaai suede m-ai spart bine ca sunteti bine si sa aveti sanatate
techilo dublu la tine ... cat despre radio sa stii ca la mine pediatra cand a venit prima oara a zis sa ii pun un radio sa mearga muzica non stop. Din cate stiu eu , creierul se dezvolta mai armonios asa ...
Andrecluj totala ca intotdeauna ... vreau si io reteta de carbonara
kiki_cri stai calma ca si ai nostrii sunt urlaciosi
Ellenuta sa treaca maseaua
ralucapaun imediat o sa doarma si a ta mai mult ai putina rabdare
bey luto ce frumosi sunteti
kemsy vazut poze cu Loris de scumpel ce e el
monicutzo asa avea patutzul 2 pozitii , dar nu e mare lucru sa ii puna inginerul pozitia mai sus. Cat despre saltea asa am comandat-o de pe internet ... nu stiu daca santorini s-a obisnuit cu ea si daca ii place , noi suntem multumiti de ea deocamdata Erik doarme cu noi in pat
Erik cantarea aseara inainte de baie 5.680g si parca are 57cm e destul de mare si de greu si de aia zic ca imi e frica sa nu il scap din brate cand se zbate si e nervos ...
Laci a plecat luni in cursa de Germania si saracul in prima noapte nu a putut sa doarma ca avea grija sa nu se intoarca pe Erik sau se uita la ceas cat este ca sa mearga sa ii faca laptele
Iar eu doar cu el acasa , greu , foarte greu ... dar abia astept sa vina zmeul sa isi predau comanda
... trimit si eu mesajul asta ...
raluk16 spune:
Elle am facut modificarile. Ce rau imi pare cu maseaua de minte... stiu cum e, in luna de miere doua saptamani m-am chinuit cu toate 4... fara nici un medicament de durere disponibil. Le-am scos pe toate 4 dintr-o lovitura anul trecut. Sper sa treaca repede
techila imi place cum vorbesti de puiuti. Si imi pare rau ca ai problemele alea cu constipatia. Sper sa treaca repede
Iooooiii Aida ce-mi plac pozele in care Kissy si Liza il studiaza pe Erik! (ai mei is gelosi si zapaciti, sunt tare curioasa cum vor reactiona) Si ce scumpic e cum zambeste el Nu stiu ce vorbiti de copiii astia ca is rai, ca eu doar zambind ii vad (ups, am vorbit prea repede ). Hahaha super baby
Moni_iulia albumul l-am primit de la ai mei, ei l-au luat de la librarie, dar uite ca este pe net la Editura Crisan: www.shopandfun.ro/products/Cartea-Bebelu%C8%99ului.html" target="_blank">cartea bebelusului. Super tare mama ta
Kemsy multumim cu explicatiile cu ceza! Ce repede a evoluat dilatatia
Luciiiii ce-mi place de tine cum iti sta . Si am uitat sa-ti spun cat imi place noua voastra casuta! Exista un singur defect la pozele astea, a trebuit sa le rasfoiesc a doua oara sa ma uit si la Davidosu in rest numai la freza, la ochii si la zambetul tau cuceritor m-am uitat...
Aida uau, mami ce recuperari ai facut! Sa treaca repede perioada fara Laci!
39+ Alex - cumparaturi bebe
diamar78 spune:
Oauuu, ce ochi are Erik! E un scumpel si un grasunel.
Am vazut poze si cu tepii lutonianei si cu scumpelul ei. Sa stii luto ca stai bine cu silueta, asa am vazut eu in poze, asa ca nu mai ai motive sa te plangi de silueta.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
kemsy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui moni_iulia
Tocmai asta e si problema mea ca sunt cu moralul la pamant si atata am suferit cu piciorul asta... Si gandul la "durerea de naturala" si la usturimea de jos cand faci pipi... ma omoara. Iulia 40s + 3 cu "Tudorita Mihaita" Romania- The land of choice Poze |
Norocul meu a fost ca desi toata sarcina m-am pregatit psihologic pentru naturala (dar nu mi-a reusit total ), am facut cezariana si am rasuflat usurata. Mi se parea un film cu final nebunesc...dar cand i-am auzit tipatul bebelusului a fost unul din cele mai fericite clipe din viata mea.
Important e sa iti incarci bateriile si sa fii pregatita pentru ambele variante. Fiecare are aspecte pozitive si negative.
Ai sa vezi ce repede o sa treaca...si deja esti acasa cu bebelul
Gianina, mamica fericita de gingas Loris Stefan
Fotografii
Roxxy80 spune:
Salutare!
Luto, te prinde extraordinar de bine noua tunsoare. Si ai o stralucire in ochi d emamica fericita si implinita
Aida, la faza cu biberonul o recunosc f f bine pe Maria. Parca ar vrea sa-l inghita cu totul. E disperata. Dupa primele inghitituri sigur se ineaca pt ca nu respira ci inghite intr-un fel pe care nu-l pot descrie. Maria avea 5,050 kg luni si 55 de cm. Azi are deja 5,200 (cantarita dupa ce a facut kk). Deci va prindem rapid din urma.
Am tot citit in ultimele capitole (pe sarite, recunosc) ca tot vorbiti despre ''asa da'' si ''asa nu'' referitor la cresterea copilului. Inainte sa-l nasc pe Matei si eu imi porpusesem ca nu voi face o gramada de lucruri. Bineinteles ca ca le-am facut pe marea majoritate. Si eu eram impotriva suzetei. vreau sa va spun ca pe noi suzeta ne-a salvat in momente f f grele (dintisorii si maselutele nici macar nu prea le-am simtit; diverse crize de nervi calmate imediat cu suzeta, plicitseala de la cumparaturi tot cu suzeta a trecut etc). La 1 an si 8 luni am decis sa o scoatem si in 2 zile nu mai stia de ea.
Referitor la dormitul in pat cu parintii eu am fost de parere ca decat o mama obosita si nervoasa dupa n ture intre patul ei si patut mai bine o mama odihnita si binedispusa (l-am luat cu noi in pat de fiecare data cand a facut figuri la el in patut si chiar nu s-a obisnuit sa doarma cu noi). L-am luat cu noi in pat in fiecare moment in care a plans, strigat dupa noi (mai tarziu), la cea mai mica durere de burtica, dintisor etc si imi pare bine ca am facut asa. Se simt protejati si se linistesc mult mai usor cand se afla intre mami si tati.
Eu nu i-am lasat niciodata sa planga (am vrut sa o las pe Maria, dar nu am rezistat decat 10 minute intr-o zi si imi fac si acum procese de constiinta). Sunt absolut convinsa ca de fiecare data cand plang au nevoie de ceva (inclusiv faptul ca se plictisesc si vor sa vada fata zambitoare a mamei). Chiar nu cred ca devin niste mici banditi in primele luni de viata. Dupa varsta de un an devin niste mici smecheri.
Cam asa procedez eu. Nu stiu daca e bine sau e rau, dar asa simt .
Roxana, mami de print frumos Matei (29.11.2007) si de printesa frumoasa Maria (08.09.2009)
kemsy spune:
Moni_iulia, multumesc, dar nu merge site-ul. Zice ca e nu-s ce eroare. O fi vreo greseala de copy?
Luto, intr-adevar trebuie sa te feliciti . Eu ma inteleg bine cu mama mea, dar uite ca la fazele astea se vede diferenta de generatii si metoda de crestere a copiilor.
Am vazut si poze de gogo si tepi de mama fresh . Iar gogo mi se pare ca e foarte bine la greutate, e un bolfici
Si eu abia astept sa-l vad mai dolofan, mai maricel...sunt obsedata de asta...nu stiu de ce
Ellenuta: multumesc de aprecierile la spicul meu de grau
Gianina, mamica fericita de gingas Loris Stefan
Fotografii
Roxxy80 spune:
Am vazut ca mai multe mamici dau puisorilor Baby Drink. Asa am facut si eu la Matei pana l-am gustat si am vazut ca era super dulce. O mamica mai cu experienta mi-a spus ca nu e prea bine ca se obinuieste de mic cu gustul ala asa dulce pt ca ar putea sa-mi faca figuri mai tarziu cand incep diversificarea. Ideea e ca am cumparat Baby Calm (care are aceleasi ingrediente ca Baby Drink, mai putin sucroza sau cum s-o numi chestia aia dulce). Si asa l-am obisnuit sa bea ceai neindulcit (un lucru f f bun pt ca mai tarziu cand a avut diaree mi-a acceptat f bine ceaiul de menta neindulcit, zaharul fiind total interzis la diaree).
Roxana, mami de print frumos Matei (29.11.2007) si de printesa frumoasa Maria (08.09.2009)
Roxxy80 spune:
Am vazut ieri sau alataieri niste poze puse de o mamica de aici ( nu mai stiu ale cui erau, ci doar ca avea o fetita f f frumoasa). Vreau sa va rog insistent, mamici dragi, sa nu mai postati poze cu copilasii dezbracati. Cine stie ce dementi intra si in ce scopuri ar putea folosi pozele respective. Sper sa nu va suparati pe mine ca ma bag pe aici cu astfle de sfaturi.
Vazut puii fumosi, grasuni si buni de rontait de Monica, Aida, Luto, Raluca Paun, Manga. Se pare ca Odiseea noastra are cei mai frumosi, scumpi, sanatosi si papaciosi copilasi. Yuupiiii!!!!
Va multumesc din suflet pentru aprecierile si vorbele frumoase la adresa pozelor cu printesa mea grasuna
liliac1 spune:
Baaaaai, stau de o ora cu gura cascata si ma minunez continuu de bebelacii vostri.
Aidutz mama, aproape 6 kg?? intr-o luna si-un pic?? Pai chiar ca sunteti niste fericiti. Felicitari pentru papacios. Mi-e asa de drag cand aud de copii fomisti incat imi dau lacrimile (la propriu).
Eu cand imi amintesc ca ma chinuiam si-i storceam sanul in gura...ca nu voia sa traga...ma ia cu fiori. De data asta, aproape ca nu-mi mai doresc copil cuminte (Andra baga somn de la 12 noaptea la 6-7 dimineata) ci un copil flamangios!!! Ganditi-va ca eu si acum pe ploada mea o indop ca pe bococii de rata, ca ea n-ar pune mana pe lingura/furculita...fereasca sfantul!
Aseara o amenintam..eu mama nebuna: "Fata, o sa-ti manance frtate-tu toata mancarea si-o sa ramai anemica si-o sa cazi pe strada!!!" la care-mi da o replica de genul: "Vaaaaai, ce bine-o sa fie!! In sfarsit o sa scap de gura voastra!"
Sa rad?? Sa plang??
Ellenuta Hmmm, deci te lupti cu infectii Nu prea-i de joaca, din pacate. Eu totusi sustin faptul ca ar fi bine sa mergi la stomato si daca e cazul...sa o scoti. Eu mi-am scos una acum 2 luni...ca nu suport durerile de masele de nicio culoare. Ai grija de tine!!
300gr intr-o saptamana??? Ooooo, vis frumos!!! Felicitari!
Luto Ce bine va shade! Tu proaspata si gogo agatat de pieptul tau! De ce zici tu ca esti nemultumita cu cat a luat in greutate?? Mie mi se pare ca arata fff bine.
Sincera sa fiu, cand am deschis sa va admir...eram ferm convinsa ca i-ai facut si lui David cativa tzepi, doar asa ca sa fie in "trend". Nu-i nimic, poate data viitoare
Mai voiam sa zic cateceva...dar am uitat...asa ca trimit, recitesc si...revin!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 39+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!