*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (80)*
Raspunsuri - Pagina 11
carmendu spune:
la multi ani man-dat christian! si eu ma intrebam daca ne mai citeste cata-myky.
otilia- multa sanatatate grasunici in roz. doamne, ce frumos doarme!
noi am scapat repede de raceala. nu mai tuseste, muci nu mai are. as vrea sa ies cu el afara si ploua, ploua,....
de cate ori pe zi fac ai vostrii kk? victor are zile cand face de 2 sau de 3 ori, dar am vazut ca de vreo luna incoace mai face si de 4 ori pe zi. are consistenta si culoare ok, da' ma gandesc ca e cam mult si de 3 ori pe zi. ce mai asimileaza el!?
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
carmendu spune:
iza- arata foarte frumos platoul tau. langa el poti sa faci o friptura de pui. eu marinez puiul in ulei, lamaie, usturoi, sare piper, uneori pun rozmain, alteori ghimbir proaspat ras.
uneori il marinez in bere, alteori in vin. ma joc.
le las la marinat de la 4 ore pana la 24. si le fac pe gratar. carnea capata niste arome nemaipomenite.
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
bebecris spune:
dimineata vin 3 copii cu mamicile lor...si vom sta la noi in camera. fac tort, niste fursecuri si mezelic...
nasii trec seara direct de la serivici sa-l vada....
e vorba de lipsa de spatiu...stam cu socrii si nu le plac petrecerile....nu vreau sa ma enervez...
cred ca stiu mai bine decat altii ce vreau sa fac si ce nu vreau sa fac pt copilul meu....nu cred ca este cineva indreptatit sa se dea cu parerea...asa ca fac cum consider eu mai bine....petrecere cu copiii,
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
DAVID & DAMIAN LA PRIMA PETRECERE CU COPII
David-Andrei 
BOTEZ 
Povestea nasterii
http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
monicus spune:
Ce ziceti de asta?
http://www.fly-a-balloon.be/
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
Amalia spune:
Buna fetelor!
Stam in casa si ne uitam pe geam cum plouaaaa!
Nu-mi place toamna pentru asta si urasc ploile reci.
Doamne, doar azi am stat in casa, pana si aseara am iesit o ora afara. Oare ce ne-om face cand o sa fim obligati la mai multe zile?
Din lipsa de plimbare, m-a apucat curatenia
, nu ca as apuca sa fac cine stie ce...Am ajutoare de nadejde
, ca si voi de altfel...eu spal aragazul, el imi "aranjeaza" sertarele de la bucatarie...eu impaturesc rufele proaspat uscate, el intoarce cutia de jucarii cu fundul in sus
. Eh, nu va imaginati ca ce ravaseste el, eu le iau sa le pun cum erau, la dunga....doar le indes la loc
...doar peste cateva minute o ia de la capat..n-are rost sa ma complic.
Astept "cu interes" sa deschida usile la dulapuri. Momentan a inteles cand i-am spus sa le inchida la loc
, dar minunea nu va tine mult, ca doar e copil si e curios. Imi aduc aminte ce incantat era David sa le scoata pe toate din dulap, sa faca un morman mare si sa se arunce pe ele, cu fetisoara printre lucrurile mirosid a curat
Cred ca si David abia asteapta.
. l Vad cu cata curiozitate vine si se uita prin lucrurile pe care le scoate Luca din sertarele de la bucatarie. A uitat ce e prin ele si descopera si el bucuros tot felul de "minuni".
Deja mai e putin si trece si pentru noi primul an. Ma uit in urma si ma gandesc ca pentru primele, sa zic aproximativ 6 luni, sunt multumita, impacata cu deciziile luate. Nu la fel ma simt de cand Luca a devenit mai activ. Mi se pare ca-l neglijez tot mai mult pe David
. Poate e doar o impresie, dar faptul ca nu mai am timp DOAR pentru el deloc...ma macina. Sigur simt asta toate mamicile cu doi..
La inceput, aveam timp cand dormea Luca. Acum cand doarme el, David imi cere sa stea la calculator (are voie doar o ora si se nimereste ca tocmai atunci isi termina si temele..cand il culc pe Luca
.
Mai reusesc sa mai "rupt" putin timp seara, inainte de culcare, cat timp verific daca si-a facut ghiozdanul corect si se pregateste de culcare. In momentele respective Luca e in dormitor cu sotul meu. Cand terminam, vin si ei si-l punem cu totii la culcare intai pe David.
Pentru Luca e perioada cea mai activa si frumoasa: e haios, zambaret, merge, e curios, vorbeste in bebeluseasca lui, ne surprinde repetand cate o silaba...cate un cuvant mai simplu (nani, caca, papa..)...practic iti este imposibil sa nu ai motive ca in permanenta sa-i spui ceva bun, sa te inseninezi, sa zambesti.
Pe cealalta parte, David mai face si lucruri care trebuiesc sanctionate, mai aruncam o privire plina de repros, mai pedepsim fara ora la calculator
...motive sunt mereu si chiar daca ne-am dori sa n-o facem...trebuie sa ne tinem de cuvant si sa mai si certam. Nu mereu...nu exagerat...dar sufiecient cat sa faca el deja balanta "zambetelor" mamei
. Mi-a spus-o acum 2 zile...cand il luasem sa mai stam de vorba, asa cum facem mereu...intinsi pe pat, relaxati, ca doi prieteni. Intai mi-a povestit ziua lui...dupa care a tacut. De obicei nu face asa...e plin de verva, vorbeste mult. L-am intrebat ce-l macina si-mi spunea ca ar prefera sa nu-mi spuna ca sa nu ma raneasca
. Apoi mi-a spus: dupa parerea lui, nu-mi da suficiente motive sa zambesc si e mahnit
..ca mereu zambesc cand sunt in preajma lui Luca...si sa nu cred ca e gelos ca nu e, el il iubeste mult..daaar si-ar dori sa mai fie si el capabil sa ma faca sa zambesc atat de des.
Nu va imaginati cum m-am simtit..
Sa-ti spuna un copil de 8 ani cu atata maturitate ce are pe suflet...sa-si cantareasca vorbele ca sa nu se inteleaga altceva...m-a socat...iar vorbele M-AU DURUT teribil!
Stiti bine, ADEVARUL DOARE!
De atunci ma tot intreb cum sa ma port...ce cale de mijloc sa gasesc sa fiu echitabila, sa-mi pastrez verticalitatea de pana acum si sa nu partinesc cu un lucru atat de ravnit de copiii mei. Grea meseria asta de parinte
...Si sunt convinsa ca asta e cea mai mica dintre problemele care pot surveni de acum incolo..
Cred ca am fost cam off topic si-mi cer scuze...dar voi stiu ca sunteti niste bune ascultatoare si mi-a facut bine chiar si numai sa relatez
. Nu astept neaparat reactii...sunt doar gandurile mele din ultimele zile..
poze
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
babyzapi spune:
Amalia Doamne ce scumpic este David
. Sincer mi-au dat lacrimile citind ce il supara pe el. Iti doresc sa gasesti solutia cea mai buna 

Carmendu mersi mult
, o sa incerc cu pui marinat, deja
pe aici.
Miki si Miky multumesc 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii
leeloo5979 spune:
Amalia stiu ce zici, pentru ca e principalul meu impediment privind bebe nr.2. Oare am sa fiu capabila sa ma impart in mod echitabil si sa asigur ambii copii ca aceeasi inima in EXACT aceeasi masura palpita si plezneste de mandrie pentru amandoi... Eu vin din familie cu doi copii, soata la fel, si eu si el spunem ca am simtit diferentele clar si de netagaduit. Ori deja Damian pentru mine e minune irepetabila, o minune din orisice punct de vedere, am sa fiu capabila sa gandesc acelasi lucru despre al doilea copil? Damian care a fost singur, va putea intelege ca mama e un pic mai atenta cu bebe2 pentru ca e mai mic? Va fi gelos? Va suferi???
Soata zice ca da, Damian si Laurentiu sunt amandoi balante cu ascendent in scorpion si pana in prezent f similari ca si personalitate. Laur spune ca a suferit cumplit cand a venit fratele lui pe lume, iar soacra-mea si acum plange cand isi aduce aminte ca intr-o seata, Laurentiu a intrebat-o sfarsit "mami, tu pe mine ma mai iubesti?"![]()
lorellay spune:
bebecris...imi pare rau..nu am vrut sa te supra..m-ai inteles gresit total...imi cer mii de scuze...
am intrebat pentru ca:eu nu cunosc obiceiul asta, dar aici se practica..dar nimeni nu stie sa-mi spuna exact cum e...ba ca la fete nu se taie, ba ca sa ma duc la biserica, ba ca nasa taie motul..si nasa nu cred ca va veni...te-am intrebat pentru ca nici noi nu avem bani de chefuri si petreceri...va fi un tort si ceva de gustarica..nasii mosii noi si bunicii...eu nu am luat indemnizatia de 2 luni si se pare ca POATE o voi lua in dec..deci cucu bani...cand am citit ce ai scris..am presupus ca sunt ceva cheltuieli suplimentare...
inca o data imi cer scuze ca te-am suparat...
chiar nu am vrut...
mi se pare destula discordie pe forumul asta in ultimul timp..nu vreau si la noi!

Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
lorellay spune:
of amalia draga...noi inca nu am ajuns la faze dinastea..poate pentru ca e mai mic COdrin, poate pentru ca ajunge acasa pe la 18 si eu stau cu amandoi in sufra pana la 19 cand o pregatesc pe di de nani.Si mi se pare ca stau putin cu el...parca nu mai am timp.NIci pentru ei, nici pentru mine, nici pentru sot.Si acum sunt acasa..ce ma fac atunci cand voi incepe jobul?(Daca oi avea ce incepe!)
Cateodata zic ca las tot asa cum e in casa si stau o zi intreaga cu copiii da nu pot.Nu am cum..ca mereu e ceva de facut.SI mereu am i gand...sa-i acord mai multa atnetie lui Codrin..asta ma macina si pe mine.Mai ales ca ...el nu e copilul sotului meu..si mi-e asa frica.Asta nu stie nimeni, nici mama, nici tata..nici sot..Nimeni v-o spun voua acum.Nu vad diferente facute de sotul meu intre ei, si nici bunicii nu fac deloc.Si Codrin mai trebuie tras de maneca..si trebuie sa il tinem putin din scurt ca altfel....de ex..azi a batut un copil la gradi..iar..anul trecut a batut 2 fetite.Ce safac?Ce sa-i spun?Sa-l pedepsesc?Sa nu-l pedepsesc si daca se repeta?
Of asa sunt mamele cu 2 copii..dar si bucuriile ce ti le ofera copiii nu au comparatie!
Inca o
pt bebecris..poate poate ma iarta!
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
lorellay spune:
leeloo..asa am gandit si eu...pentru mine codrin a fost minunea mea..mi-a fost si greu si singura..si multe multe..nici nu vreau sa-mi amintesc...ma gandeam cum o sa iubesc bebelusul asta ce vine?da uite ca acum as muri pentru oricare dintre ei..nu pot exprima ce simt pentru fiecare dintre ei....
diana doarme deja..codrin si tati inca la antrenament..tv meu nu mai merge..fir-ar...ma duc la o tigara...va urez o noapte linistita si frumoasa!
bebecris..ma ierti?
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)