*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (80)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Monicus, ai dreptate, fiecare face ce CREDE ca este mai bine pentru copilul lui! Sanatate multa si voua!

Citat:
citat din mesajul lui monicus

Eu mi-am spus opinia si din ce mi-a spus si dr pediatru. Asa ca fiecare face ce ii eset mai bine pentru copil. Oricum copilul nu unoaste alt gust decat cel fara sare. Si este cel mai bine. O sa aiba toata viata sa manance cu sare. Asa ca fiecare face cum crede de cuviinta. Daca asa spuen si in carti, nu sunt nebuni astia care scriu.. doar s-a spus in urma unor statistici. Nu s-a scris de asa ca sa se afle in treaba. Sanatate multa...

Am fost si noi la dr. si ne-am dus megand in picioruse. Tare incantata este doamna dr. cum am evoluat si i-a parut bine ca mergem ff bine la varsta asta. Mai ales ca stam bine cu echilibrul si mergem bine.
Am facut si 10 lunitze frumoase ieri. Doamne ce repede cresc cozanaceii nostrii. Pana acum numai baietzei am avut. Cine da starul la fetitze?
La multi ani la toti cozanaceii.

Citat:
citat din mesajul lui miki01

Monicus, nu trebuie sa exageram excluzand total sarea din alimentatie chiar pt bebe pana la 1 an, asta am vrut sa spun. Pe mine m-a convins dr Culcer (in care am o doza mare de incredere) si ii voi pune lui Andrei ceva mai multa decat pana acum. Din pacate, alaturi de sotul meu stiu ce inseamna si hipertensiune arteriala si boala de rinichi, dar sunt convinsa sa sfatul primit de la dr. este ok.

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)

si aspiranta la bebe 2

Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Bertha si Monicus multumesc
Bertha am mancat si noi si e super bun gustul, dar ii dau dreptate sotului tau ca mai merge ceva pe langa. Eu as recomanda somon afumat. De obicei, scrie in cartea mea de bucate cu ce mai merge acompaniata mancarea, dar legumele astea ei le mananca asa. Deh! retete frantuzesti . Raphael a facut o grimasa la prima lingurita pt ca e prima data cand papa cu suc de lamaie, dar pe urma a papat 200 gr cu mare pofta.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

nu-i luam motul acum!!!! nu avem bani si plus de asta e problema ca nu putem face acasa....si as fi vrut la ai mei in curte dar e vremea urata...dam o mica petrecere cu copii chiar pe 20....iar seara vin nasii

i-a spart in sfarsit si al 4-lea dinte de sus...cred ca si d-asta a facut febra si diaree....
3 saptamani s-a chinuit...

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

DAVID & DAMIAN LA PRIMA PETRECERE CU COPII

David-Andrei
BOTEZ
Povestea nasterii

http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Noi am trecut cu bine peste noapte. I-am dat la 22 panadol si peste noapte nu a mai facut febra.
Inspirata de Laura, am facut si eu azi Tiramisu

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Am recuperat de citit...

Vad ca se discuta despre sare. Eu am inceput sa-i pun putina sare lui Raphael in supa pe cand eram in Franta. Reintorsi in tara, nu i-am mai pus deloc sare pt ca stiu ca sarea noastra contine E-uri nocive interzise in alte tari. Dar mi se pare esential pt alimentatie sa folosesc putina sare( pt mine multa sare), asa ca am rugat-o pe soacra-mea ca pe langa maruntisurile care ni le trimite prin curierat sa na trimita si sare .

Andy Raphael fiind alergic la proteina laptelui de vaca si cazeina, nu-i dau nimic lactat : iaurt, oua, branza. Peste 2 sapatamani mergem la vaccinul de 1 an si vreau sa-i repet analiza pt alergie. Voi cum mai sunteti?
Anca si eu si al meu suntem zodia Leu. Ne iubim ca nebunii, urlam ca apucatii , dar nu am stat niciodata certati mai mult de 3-4 ore...in cazuri grave asa mult. Si cum ai zis si tu misunderstanding avem des pt ca vb engleza si nu limbile noaste materne.
Totusi nu urlam in fata copilului, cand e Raphael prin preajma suieram printre dinti
Miky am uitat sa va felicit pt rezultatele bune de la dr. Sa primiti mereu numai vesti bune
Amalia al meu deocamdata nu ingheata cand iesim afara, dar nici nu am stat prea mult, cam 30 de minute.
Miky ma bucur ca sunteti bine
Cami mersi frumos

RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Babyzapi, stai ca nu-nteleg. Zici ca are Raphael alergie la proteina laptelui de vaca si la cazeina, dar ce are oul cu astea doua? Ca nu-i lactat. A iesit pozitiv si testul la galbenus sau albus?

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Isa,pup gospodina talentata!Am vazut poze cu Rapha,mai sa nu-l recunosc!E un barbatel in toata regula...

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Babyzapi, multumim! Noi folosim sare de mare, cred ca prin Austria este facuta. Interesanta reteta! Un mancacios dl Raphael!

Bravegirl, lauramiron hai ca imi faceti o pofta de tiramisu...Si eu o fac tare buna, dar tot cu cafea, frisca, cacao si...mai sunt si la un usor regim...

Astazi a mancat Andrei (si eu cu el cot la cot) paste cu curcan, f bune. A mancat, dar s-a cam sclifosit la ele.

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)

si aspiranta la bebe 2

Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Bertha cand am descoperit la ce este alergic Raphael dr ne-a spus ca nu are voie niciun produs alergen : banane sau alte fructe exotice, rosie, ou sau produse cu gluten. Pe la 7 luni i-am dat banana si am vazut ca i-au iesit bubite, am repetat experienta pe la 10 luni si nu au mai fost pb. Acum mananca banane si produse cu gluten, rosie, dar de ou inca mi-e teama. Astept controlul la dr peste 2 sapt . Sper sa fie ok ca sa aiba si piciul un meniu mai variat si sa scap de laptele asta alfare care ma duce la 800-900 ron pe luna

RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

bebecris...zici ca nu-i taiati motul ca nu vaeti bani da dati pertecere cu copii si nasii!pai si nu puteti sa-i taiati motul la petrecere?sau ce mai trebuie?

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput