*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (80)*
Raspunsuri - Pagina 9
bertha spune:
La multi ani, Mat-Dan Cristian!
Miki, asa e, am pupat de multe-multe ori, a trecut supararea, da' a ramas semnul. Trece si ala. In legatura cu analizele, da, intepatura inseamna in vena, pt ca e nevoie de cativa ml de sange pt analize, nu merge cu 2-3 picaturi din degetel. Am fost la Medlife Unirii, am povestit, erau niste asistente f tinere si dragute, au cercetat cateva minute pe manute posibilele zone propice, apoi au nimerit din prima, a plans cateva secunde si gata.
Alra, am uitat sa zic in mesajul anterior ca-s de acord cu tine cand zici de integrarea in masa familiei. Evident, ca depinde si de copil, sa se lase integrat. Darius, desi a fost f mancacios, nu si-a manifestat niciodata dorinta sa guste din farfuriile noastre. Acum e la fel, niciodata nu cere ce nu a mancat niciodata si refuza sa guste cand il imbiem, n-are curiozitatea asta. Mai mult, de la bun inceput a avut repulsie fata de ideea de a-si murdari mainile cu mancare, inca de cand era bebelus. Daca ii dadeam ceva lipicios in mana, arunca si incepea sa planga. Nu si-a bagat niciodata mana in castronul de mancare. Daca se murdarea din greseala, imi cerea imediat sa-l sterg. Ioana e invers, f pofticioasa si deloc mancacioasa, se joaca bucuroasa cu mancarea, e o purcelusa dragalasa, comparativ cu frate-su, care-i simandicos nevoie mare.
Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
malinas spune:
cameliam, nici eu nu-l spal pe David pe dinti, fiindca nu reusesc.Cand vede ca imi pun degetarul ala deschide gurita ca pentru papa, si nici cum nu pot sa ajung la dintisori.
Miki, ti-a recomandat medicul vreun cascaval anume?Adica vreo firma?Nici eu i-am dat lui David, dar i-as mai pune in cate o mancarica.
_
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Povestea povestilor
6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr.10 luni, 76 de cm si 9700gr. 11 luni, 76 de cm si 1100 gr.
oceanborn spune:
nici eu nu il pot spala pe dinti pe Thomas, la fel face si el. i-am zis pediatrului si mi-a zis s-o las balta,si pe la 1 an jumatate sa-l fac sa se imprieteneasca cu periuta , si prin joaca sa incepem spalatul pe dinti. abia abia reusesc sa-i curat gurita, acum ca a avut aftele astea.
mami de Thomas
lorellay spune:
eu ii pun cascaval de care am in casa...ii fac ori conopida la cuptro si cand opresc cuptorul rad cascaval peste...moa..ce-i place...
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
monicus spune:
Eu mi-am spus opinia si din ce mi-a spus si dr pediatru. Asa ca fiecare face ce ii eset mai bine pentru copil. Oricum copilul nu unoaste alt gust decat cel fara sare. Si este cel mai bine. O sa aiba toata viata sa manance cu sare. Asa ca fiecare face cum crede de cuviinta. Daca asa spuen si in carti, nu sunt nebuni astia care scriu.. doar s-a spus in urma unor statistici. Nu s-a scris de asa ca sa se afle in treaba. Sanatate multa...
Am fost si noi la dr. si ne-am dus megand in picioruse. Tare incantata este doamna dr. cum am evoluat si i-a parut bine ca mergem ff bine la varsta asta. Mai ales ca stam bine cu echilibrul si mergem bine.
Am facut si 10 lunitze frumoase ieri. Doamne ce repede cresc cozanaceii nostrii. Pana acum numai baietzei am avut. Cine da starul la fetitze?
La multi ani la toti cozanaceii.
Citat: |
citat din mesajul lui miki01 Monicus, nu trebuie sa exageram excluzand total sarea din alimentatie chiar pt bebe pana la 1 an, asta am vrut sa spun. Pe mine m-a convins dr Culcer (in care am o doza mare de incredere) si ii voi pune lui Andrei ceva mai multa decat pana acum. Din pacate, alaturi de sotul meu stiu ce inseamna si hipertensiune arteriala si boala de rinichi, dar sunt convinsa sa sfatul primit de la dr. este ok. |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
miki01 spune:
lorellay, lui Andrei ii dau Zuzu de 3.5!
Malinas, nu ne-a zis de nici o marca pt cascaval dar ma gandeam la Dorna ecologic. Nu i-am luat nici eu, zilele astea mergem la cumparaturi.
Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
si aspiranta la bebe 2
Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
fluturasha23 spune:
eu i-am dat iuliei de mai multe ori bucatele de cascaval, branza de capra de la dorna, ca sa nu mai zic ca i-am dat spaghete carbonara cu ou crud (pe la 9 luni) atat facute de mine cat si de la restaurant si nu a avut nicio reactie.
pentru oceanborn si cine se mai incumeta sa faca torturi decorate:
http://www.culinar.ro/forum/continut/Tehnici-ustensile-ingrediente/16577/PASTA-DE-LAPTE-PRAF-2-Reteta-noua-simpla-si-rapida/
trageti cursorul in jos sa vedeti ce minunatii puteti realiza din pasta de lapte praf...
babyzapi spune:
Azi am gatit legume pe care sa le putem manca atat noi cat si Raphael, dupa fantastica mea carte de bucate care am primit-o cadou in Franta. Reteta este :
CARPACCIO DE DOVLECEI SI ARDEI :
preparare : 20 min
gatit : 10 min
Pt 4 persoane : 2 ardei rosii, 2 ardei verzi
3 dovlecei
3 cepe
1 rosie
sucul de la o lamaie
8 linguri de ulei de masline
patrunjel proaspat
sare si piper macinat (pt bebe fara piper)
Se spala ardeii, se taie pe jumate si se curata de seminte. Dupa care, se pun pe tava la cuptor cu fata taiata in jos pana sunt copti. Cand s-au copt (s-a inegrit pielea) se scot din cuptor si se lasa la racit, dupa care se curata de piele si se taie subtire in lung.
Se spala si se taie ceapa fin. Se fierbe rosia, se curata de piele si se taie in bucati mici.
Se spala dovleceii si se taie doar capetele, fara a se curata de coaja, dupa care ii taiem rondele si ii punem 30 de secunde in apa clocotita cu putina sare deja adaugata. Dupa cele 30 de secunde se scot dovleceii, se pun intr-o strecuratoare si se trec putin sub jetul de apa rece.
Se aranjeaza dovleceii in farfurie (plata) sub forma de evantai. Deasupra se pun ardeii si rosia, sare si piper, sucul de lamaie si uleiul de masline. Se decoreazza cu patrunjel proaspat taiat mic si se serveste imediat.
Pofta buna!
SI POZA : http://good-times.webshots.com/photo/2822710370104281140ZxJCba
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii
monicus spune:
Multumim frumos de reteta. O sa tin minte.. chiar este f buna reteta, contine ff multe vitamine.
Citat: |
citat din mesajul lui babyzapi Azi am gatit legume pe care sa le putem manca atat noi cat si Raphael, dupa fantastica mea carte de bucate care am primit-o cadou in Franta. Reteta este : CARPACCIO DE DOVLECEI SI ARDEI : preparare : 20 min gatit : 10 min Pt 4 persoane : 2 ardei rosii, 2 ardei verzi 3 dovlecei 3 cepe 1 rosie sucul de la o lamaie 8 linguri de ulei de masline patrunjel proaspat sare si piper macinat (pt bebe fara piper) Se spala ardeii, se taie pe jumate si se curata de seminte. Dupa care, se pun pe tava la cuptor cu fata taiata in jos pana sunt copti. Cand s-au copt (s-a inegrit pielea) se scot din cuptor si se lasa la racit, dupa care se curata de piele si se taie subtire in lung. Se spala si se taie ceapa fin. Se fierbe rosia, se curata de piele si se taie in bucati mici. Se spala dovleceii si se taie doar capetele, fara a se curata de coaja, dupa care ii taiem rondele si ii punem 30 de secunde in apa clocotita cu putina sare deja adaugata. Dupa cele 30 de secunde se scot dovleceii, se pun intr-o strecuratoare si se trec putin sub jetul de apa rece. Se aranjeaza dovleceii in farfurie (plata) sub forma de evantai. Deasupra se pun ardeii si rosia, sare si piper, sucul de lamaie si uleiul de masline. Se decoreazza cu patrunjel proaspat taiat mic si se serveste imediat. Pofta buna! SI POZA : http://good-times.webshots.com/photo/2822710370104281140ZxJCba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel (23.10.2008) RAPHAEL IUBITEL Povestea nasterii |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
bertha spune:
Babyzapi, interesanta reteta, de poza nu ai zic, felicitari, vad ca te-ai pus cu adevarat pe gatit. Problema e ca daca ma prezint la sot cu 3 legume in farfurie, divorteaza sigur. Poate cu o friptura mare langa, as mai rmedia situatia.
Fluturasha, am vazut mai demult subiectul asta cu pasta de zahar sau de lapte, n-am inecrcat, sunt sceptica in privinta talentelor mele in a modela.
Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana