*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (80)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Man-Dat Christian de Cata_Myky!

Laura, Oceanborn: Multumesc de intrebare! Si eu cu copil cu mucisori (de vreo saptamana), in greva foamei (de vreo 2 saptamani) si plin de nervi (ies cei 4 dintisori de sus cam deodata; 2 au spart gingia deja). Noptile sunt varza, acum si de la dintisori, dar peste zi e in general vesel, vorbeste, se joaca mult.Chiar ma gandeam cum zicea Alra, sa-l indop bine seara ca sa doarma bine noaptea; eu l-as indopa dar nu vrea sa deschida gura. Abia mananca, nu-i trebuie decat fructe si cand nu mai vrea strange guritza si gata.

Bertha: Am uitat sa-ti zic ce fructe ii dau lui Andrei: para, piersica, pruna, mango, banana, ananas, pepene galben (nu prea-i place; nici mie). Vreau sa incerc papaia. Ca legume ii dau (de fapt, nu prea le mai vrea deloc): morcov, dovlecel, cartof, brocoli, fasole verde, mazare, cartof dulce ardei si in supa telina, ceapa, pastarnac. A! Ii mai dau si avocado. Daca nu tolereaza soia poti incerca laptele Alfare (sau l-ai incercat deja?).

Babyzapi: De ce nu-i dai ou lui Raphael?

[Alra]: Maamaaa, cat papa! A avut si Andrei cateva zile in care a mancat 250-300g la o masa, dar era in puseul de crestere de 9 luni. I-a trecut intre timp

Oceanborn: Cu refluxul nu prea bine, in sensul ca am oprit medicamentul dupa 1 luna pt. o zi, sa vad daca mai are nevoie (asa a zis dr., sa incerc dupa 1 luna), si a n-a mancat mai nimic, a plans...deci mai are probleme. Dr. a zis ca tratam. paote fi facut pana la 3 luni. Mi-e teama ca nu-i ajung 3 luni. O sa vad ce mai zice dr.

Am vazut poze cu David, Damian si Raphael. Niste scumpi! Am vazut ca si Ana de Monicus a luat-o la picior. Are treaba puiutza.

Si am mai vazut multi puisori bolnaviori. Sper sa se faca bine cat mai repede.

In alta ordine de idei, vreau si eu tiramisu!!!

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Man-Dat Christian de Cata_Myky

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Buna dimineata! Ia poftiti la o cafeluta fierbinte!

Eu acasa cu cei doi magarusi tusitori. Dupa ce am dormit relativ bine, s-a trezit Ioana la 7, intr-un acces de tuse, a si vomitat pana la urma saracuta. Acum e in forma, Darius doarme, mamaaaa, ce-as mai dormi si eu. Ieri m-au tocat marunt-marunt, deh, neplimbati, neaerisiti. Tratament avem numai Panadol, Ambroxol si vit C.

Babyzapi, da, da, si noi tot 6 dinti, tot de la 9 luni. De atunci sta aproape permanent cu un deget in gura, dar de iesit nu iese nimic. Cat despre raceala...am copil strangator, ia de la gradi tot ce poate si imparte frateste cu sora-sa. Ca sa nu mai spun, ca zilnic mergeam sa-l luam de la gradi, intra si ea in clasa lui si dureaza ceva pana vorbesc cu educatoarea, pana-l prind si-l abat spre usa. Timp in care copiii navalesc spre ea si virusii o data cu ei.

Lauramiron, exact asa si noi, cum ai povestit, prima sapt la gradi, a 2-a acasa, 2 sapt gradi, acum iar pauza.

Andi, pupam si bolnaviorul tau. Si noi alaturi de voi, adica tot greva foamei. Sau aproape, sa nu exagerez, oricum, se invarte tot pe la 100mg/zi. Si ajunsesem si noi la 100mg/masa. Din pacate, raceala asta ne face sa amanam analiza Panel 3, medicul ne-a recomandat sa fie perfect sanatoasa cand facem investigatii. Mai ales ca, daca tot o intepam, ii facem si hemograma si calcemie. Multe fructe mancati voi, noi ne rezumam la mar copt, banana, para si piersica. Inca nu bag mana-n foc ca nu tolereaza soia, e doar o suspiciune de-a mea, sper sa ma insel.

Otilia, nici eu nu stiam de boala aia, multumim ca ne-ai zis. Ce frumoasa e Elisa! Eu am remarcat ca fetele tale a o frumoasa culoare rosie in obrajori, au asa un aer de sanatate, cum au copiii de la munte sau cum are Darius dupa ce sta-n ger. Sanatate!

Alra, mama, ce grasuna are mama, m-ai terminat cu cat ingurgiteaza. Bravo! La cresa ce mai mananca?

Mamiseli, si Mirunica tot din categoria mancaciosilor, bravo si ei!

Bravegirl, ce mai face Arianna?

Aleinad, voi cum mai sunteti?

Mirtha, petrecere frumoasa maine! Urarile de aniversare le amanam pt maine, azi zicem numai de pregatirile de botez. Sper ac nu esti f stresata.

A! Am uitat sa va spun ca pt Ioana "marti 13" a fost ieri, dimineata a dat cu capul de o muchie de la birou, are semn si cucui si aseara a dat cu fruntea de parchet, de la distanta f mica, dar tot s-a plans cu convingere. Incerc azi sa pun niste poze recente, sper sa reusesc.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Mamiseli, asta este o idee de moda foarte veche in pediatrie, am auzit-o la vreo 2medici acum 10 ani cand era nepotelul meu bebe. Ideea este ca se practica zaharul in lapte doar la bebe foarte mic, nediversificat, care trecea de la san direct la lapte de vaca pe la 2-3 luni. Sigur ca laptele de vaca este sarac in carbohidrati, si atunci bagau zahar, ca altceva nu puteau. Acuma cazul Mirunei, mi se pare aberant sa-i bagi atata zahar in ea pe motiv de lipsa de glucide Pai nu mananca cereale, cartofi, orez, legume?? Alea nu sunt glucide??
Eu am trecut pe lapte de vaca tocmai pentru ca e sarac in glucide, ca a mea fiind grasuta, laptele praf plin de amidoane si dextroze, o cam ingrasa fara rost. Mai bine controlez eu ce glucide baga in ea. Sigur ca partea nasoala e ca laptele praf are si fier si multe vitamine, asta e, voi suplimenta cu Fe si voi avea grija sa pape diversificat, ca sa-si ia vitaminele si mineralele necesare.

Laura sau cine mai da lapte de vaca la bebei, doctorita mea a zis ca daca vreau sa dau lapte la copil, sa pun 10 lingurite de zahar la un litru de lapte ca e dezechilibrat si nu are glucide. Bine bine, da zahar???? Voi stiti ceva? Aveti posibilitatea sa intrebati un pediatru. va multumesc anticipat.

Si noi am fost la un control de rutina asa si Miruna are 10 kg si 74 de cm. Nu stiam eu de ce ma cocoseaza cand o iau in brate. A luat in 2 luni 1 kg, mai ceva de cand era bebe. Si a crescut si 4 cm fata de luna crescuta, m-a lasat praf. Gata am fugit la nani.
Noapte buna.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

[/quote]

Mergi la inceput

Nasol, sper sa nu faca febra mare! E curios totusi ca face febra dupa atatea zile de muci, in general febra vine la inceput cu de toate Sanatate multa zanicii

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Raportez si eu copchil mucos cu febra ...muci avem de vreo 10 zile, dar azi a facut si febra. Bagat 4ml panadol si astept sa vad.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

La multi ani Man-Dat Cristian! Multa sanatate si bucurii!

Multa sanatate piticilor bolnaviori!

mami de Thomas

Mergi la inceput

Pupici pentru mancacioasa Recupereaza fata, isi cunoaste ea interesul.

Mai, la mine e cam musai sa gatesc, ca fetele-mi papa acasa toate mesele. Cu tati n-ar fi asa o problema, el se descurca intotdeauna, ba isi mai face si singurel. Dar Rebeca s-a invatat sa-mi ceara de miri ce de mancare, ba ciorba de perisoare, ba supa de pui, ba snitel, ba clatite...are niste pofte de om mare Iar la Cati, am mai spus, mi s-a recomandat de catre medic sa o slabesc cu borcanasele, ca mai toate contin amidoane si fainuri de orez, care ingrasa. Si uite ca in ultimele 2-3 saptamani nu prea a luat in greutate, ceea ce e ok pentru mine. Sa nu zici ca-s nebuna, dar chiar era ingrijorator ca luase in luna a 9a 800g Prea mult la greutatea ei. Acuma are 12.1kg si 79cm, deci e binisor

Aaaa, sunt perfect de acord cu tine cu sarea, zaharul si obiceiurile din familie

Citat:
citat din mesajul lui alra

frig, doamna, frig!

noi binisor. nicole mananca imens, urla cand se termina un castron. seara mananca vreo 3 castroane de diverse.

sare, zahar - deja puteti reduce restrictiile insa nu exagerati. nicole mananca de mult biscuiti normali care au si zahar, daca ii dau mancare de la noi de la masa evident ca e cu sare si tot asa. ideea e ca nu sarim calul insa nici nu sarim de pe scaun oripilati daca copchilu a pus gura pe ceva care "contine sare" (idem pt dulce, sau albus, sau sau sau) fazele cu "creste riscul de obezitate" se refera la obiceiuri defectuoase in familie nu la un biscuite sau o lingurita de prajitura.
eu in continuare imi mentin opinia ca mai bine un copil integrat in masa parintilor si obiceiuri sanatoase in familie, decat un copil caruia i se descanta mancarea in primii 2-3 ani in conditiile in care in familie se mananca brambura si junk-ul sta pe masuta in sufra. am zis si o mai zic.

( na ca imi iesi o predica scurta. va era dor de mine, ziceti )

lauramiron, zici ca acuma iarna abia incepi sa gatesti? pai ne-ai innebunit toata vara si toamna cu ce faci, se poate si mai mult de atat???

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

neatza...
voi dati lapte de vaca "natural" sau din supermarket UHT?

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

, , Man-Dat Christian de Cata_Myky

aleinad.g, multumim ! Voi cu laptele cum mai stati?

Miky_ea, Mamiseli multumim!
Eu eram cu vaccinul de 1 an. Am vazut ca si Futuremother are recomandare tot ambele la 1 an. Nu stiu ma mai gandesc si vad ce decizie iau.

Mamiseli, felicitari pentru bilant! A luat f bine in ultimele 2 luni! Noi din luna a 7a mai mult de 300 / luna nu am reuist sa luam cu toate ca mancam in medie 250-300/masa.

Bravegirl, imi pare rau pentru zanica balnavioara! Sanatate multa si sa treaca repede!

Andy, sanatate si felicitari pentru dintisori!

Otilia, ce frumos povestesti tu acolo cu trasul de tricou... Esti o scumpa, iar puiuta roz cu obrajii rosii tare gingasa!

Bertha, un cucui mic de printesa! A pupat mami si trece mai repede, nu? Sanatate multa! Intepat inseamna luat sange din vena? Noi tot din degetel am luat acum si nu am putut face si calcemia

Of, bine ca am stat ieri afara 2 ore si ceva ca astazi cred ca nu avem sanse de iesit. Tare urata vremea si din ce previziuni am citit nu se imbunatateste mare lucru in urmatoarele zile.

Ref la dinti, si noi avem 6 de la 8 luni si de atunci...pauza. I-am pus dr si a spus ca vor veni ei, sa stau linistita.

O zi buna sa aveti,

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)

si aspiranta la bebe 2

Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Cristian!
Oare ne-o mai citi Cata_myky? A tinut cineva legatura cu ea?

Bertha, pai noi stam la munte dar si la mare aici, si la fiorduri. (tot incerc sa te conving sa ne faci o vizita ). Elisa a primit ceva de subtiat secretiile ca sa nu mai vomite cand vrea sa scoata secretiile groase. Cred ca de aceea nici nu mai vroia sa suga ca se gandea ca iar are ce da afara. Ieri a fost ok, cred ca in curand va fi in plina forma.

Ca vorbiti de vaccinari. Elisa va face Infanrix (penta) si Prevenar.

Oliv, unde ai fugit asa? Nu mai zici nimic de voi? Hmm, pui tu ceva la cale, vorba Berthei, "mi-e frica" ca apari cu o veste soc legata de kilograme .

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput