*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (80)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Laura,multumim ca te-ai gandit la noi.
Amalia,felicitari si voua pt "umblaretul" vostru!
Miki,felicitari pt coordonatele voinicului tau!
Otiliav,multa multa sanatate printesei!
Anca,esti o scumpa...

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Raportez si eu copchil mucos cu febra ...muci avem de vreo 10 zile, dar azi a facut si febra. Bagat 4ml panadol si astept sa vad.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Ca sa nu uit..am ramas profund impresionata de filmuletul cu David cel inteligent,e mortal cum urca/coboara din pat.Nu-mi vine sa cred ce precoce e gagicul nostru.

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

ginye eu ii dau de la Milupa, din gama BIO www.milupa.ro/produs_detalii.php?id=23" target="_blank">7 cereale sau din cele peste 8 luni www.milupa.ro/produs_detalii.php?id=38" target="_blank">Multicereale. Eu le iau fara lapte, cereale simple pe care i le pun in iaurt si-i adaug eu fructe dupa ce chef am si ce am in camara in ziua respectiva (piersica, banana, mar copt...).
Otilia Pupam obrajorii "palmuiti". E o dulce mica in poze, cum doarme ea asa bolnavioara.
Mersi de ideea cu fularele, o sa o incerc. Deocamdata i-am pus tot bavetica, peste fular... arata de tot rasul, dar na, asta e. Si la 15 min tre' s-o schimb ca deja e uda si rece ca gheata la fatuca.
malinas a mea cu suzeta baleste de ies bulbuci pe deasupra si pe dedesupt...
oceanborn e drept ca Alexandra e iar cu gingiile umflate in dreptul premolarilor... ies dintii astia intr-o veselie, nu fac pauza deloc. Da' oare de aia sa baleasca chiar asa? Ca io nu mai pooooot...
babyzapi Lasa supararile, am vazut pozele ce flacau frumos are mama. Nici cu mama nu mi-e rusine, e drept! Da... si am salivat si eu la tortul ala .

Mai, eu gravida n-am fost pofticioasa, da' acum ma dati gata cu tiramisoaie, pizzaraie si-alte cele!
Azi am bagat orez in lapte cot la cot cu fiica-mea, ea cu banane, eu cu dulceata de merisoare .

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

voi va plangeti de prea multi dinti, si noi n-avem nici unul

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

o prietena de-a mea imi povestea ca fiica-sa la aniversarea de 1 an n-avea nici un dinte. acum face 3 ani si are o gramadaaaaa de dinti

si-apoi, nu dinti, nu stres: tocmai citeam la alt topic despre caria de biberon si ma ingrozeam... io n-o prea spal pe dinti inca, chit ca am luat degetarul minunte, da' tot uit seara

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

voi va plangeti de prea multi dinti, si noi n-avem nici unul

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Seara buna fetele.
Otilia sanatate multa Elisei. Chiar daca e boala obrajilor palmuiti, din ce am citit acolo, e deja trecuta. Cum te descurci si cu serviciul si cu copii?
Bebecris ce frumos danseaza David. E un scump. Si are o pleata...Il tundeti dupa mot?
Corina imi pare rau ca inca mai aveti probleme la piciorus. De asta ziceam ca am scapat repede noi pt ca a avut gips cat era micuta, nici nu stia ce e cu ea. Si pana a crescut, s-a rezolvat si problema. la ultima tura de gips deja dadea din picoruse si se miscase cizmulita, am scos-o mai devreme decat trebuia dar nu a mai fost nevoie ulterior.
Anca mai aveti si voi putin cu displazia de sold si scapati.
Miky si eu ii pun putina sare in mancare. de frica sa nu exagerez cu cantitatea, mai am zile sau mese la care renunt la sare dar per ansamblu mananca si mai sarat. Felicitari pt examenul de bilant bun.
Amalia si noi pe afara, nu renuntam la plimbare. Recunosc, insa, ca am mai scurtat timpul de stat pe afara ca e un frigggggg si ajung in casa bocna.

Nu mai stiu cine intreba de vaccinul de la 1 an. Noi vom face pe 17 nov ROR si pe 17 dec tetraxim. Dr ne-a intrebat cum vrem: odata sau la diferenta de o luna. Zicea ca se poate si asa si asa dar depinde de copil cum suporta 2 vaccinuri. Noi facem suplimentar si hiberix (pt hemophilus influentzae...cred ca asa se scrie) si ar insemna 4 intepaturi in aceeasi zi asa ca am ales varianta cu o luna intre ele.
Laura sau cine mai da lapte de vaca la bebei, doctorita mea a zis ca daca vreau sa dau lapte la copil, sa pun 10 lingurite de zahar la un litru de lapte ca e dezechilibrat si nu are glucide. Bine bine, da zahar???? Voi stiti ceva? Aveti posibilitatea sa intrebati un pediatru. va multumesc anticipat.

Si noi am fost la un control de rutina asa si Miruna are 10 kg si 74 de cm. Nu stiam eu de ce ma cocoseaza cand o iau in brate. A luat in 2 luni 1 kg, mai ceva de cand era bebe. Si a crescut si 4 cm fata de luna crescuta, m-a lasat praf. Gata am fugit la nani.
Noapte buna.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Bravegirl multa sanatate micutei si o noapte linistita!
Mamiseli super bilant! A crescut foarte frumos cozonacita ta! Pup!

Va doresc o noapte linistita, fara treziri multe si enevimente neplcuta!

poze

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

frig, doamna, frig!

noi binisor. nicole mananca imens, urla cand se termina un castron. seara mananca vreo 3 castroane de diverse.

sare, zahar - deja puteti reduce restrictiile insa nu exagerati. nicole mananca de mult biscuiti normali care au si zahar, daca ii dau mancare de la noi de la masa evident ca e cu sare si tot asa. ideea e ca nu sarim calul insa nici nu sarim de pe scaun oripilati daca copchilu a pus gura pe ceva care "contine sare" (idem pt dulce, sau albus, sau sau sau) fazele cu "creste riscul de obezitate" se refera la obiceiuri defectuoase in familie nu la un biscuite sau o lingurita de prajitura.
eu in continuare imi mentin opinia ca mai bine un copil integrat in masa parintilor si obiceiuri sanatoase in familie, decat un copil caruia i se descanta mancarea in primii 2-3 ani in conditiile in care in familie se mananca brambura si junk-ul sta pe masuta in sufra. am zis si o mai zic.

( na ca imi iesi o predica scurta. va era dor de mine, ziceti )

lauramiron, zici ca acuma iarna abia incepi sa gatesti? pai ne-ai innebunit toata vara si toamna cu ce faci, se poate si mai mult de atat???

corina, nici nicole nu are nici un dinte si dupa cum arata nici nu are vreun plan in sensul asta. eu glumesc ca la 2 ani ii dau comanda de proteza

otilia, e mai bine elisa? dadusi cu bomba de dimineata, nu am apucat sa iti citesc mesajul si apoi am vazut mesaje de empatie si incurajari si "doamne ajuta" de am zis ca cine stie ce pati copchila. doamne ce dulce e grasanca in poze cand doarme. imi vine sa o musc de obraji virtual asa rosii cum sunt ei. fi-mii asa ii fac, ii mananc si urechile

in rest multa sanatate la toti virusatii nicole se muceste de vreo 10 zile insa foarte firav in ultimele zile. nu ii mai dau nimic, doar seara un pliculet de pudra care subtiaza mucii - pentru tuse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron
Otilia, n-am mai auzit de boala asta, e bine de stiut. Dar n-ai verificat teoria ta cu un medic? Adica sa fii sigura ca asta a fost. Si eruptia dentara da obraz rosu , Rebeca toata se irita pe obraz cand ii iesea cate un dinte.

Sigur a fost si virus ca i-a iesit CRP-ul pozitiv desi era la 5 zile dupa debutul febrei. Plus ca febra a fost si 39.5 care dezbaturam noi pe aici ca nu e febra de dinti. Imi zise ieri asistenta cafebra impinge dintii sa iasa . Vreau si eu niscaiva febra, am o masea lipsa .
As fi stat eu cu medic la taclale dar sunt specie rara. Pediatru nu avem, la ala de familie degeaba am sunat ieri toata ziua, am lasat-o balta.
Apropo, eu cand zic urgente e de fapt locul unde pot merge cand nu mai are medicul de familie program (dar unde ajung si accidentele ca sambata de aceea am asteptat3 ore). Pentru ca medicul ei lucreaza de luni pana vineri doar intre 9 dimineata si 3 dupa-amiaza si sa prinzi programare in aceeasi zi e noroc chior, presupune sa-l prinzi la telefon la prima ora ca se te primesca in aceeasi zi. Plus ca trebuie sa intrerup programul ca sa plec la medicul de familie. Pe Elisa au apuacat-o varsaturile sambata, duminica si marti seara si doar la urgente puteam merge cu ea.

Nu v-am zis ca marti seara am tot asteptat si s-a facut ora ei de nani iar ea s-a apucat sa cante pe acolo melodia de nani: Laaaa, laaaa, zambeau toti retinuti . Cand a vazut halat alb si-a adus aminte ca a mai fost acolo de curand si a plans ca disperata pana cand am plecat.
Amalia, Mamiseli, Anca, cam nasol cu trezirea la 7 dar sper sa ne intram in ritm mai bine saptamana urmatoare. Ne-am rasfatat cam mult timp cu treziri la 8-9 dimineata, de la inceputul lui iulie o tineam tot asa ca inainte mergea Ana devreme la gradi in Bucuresti. Dar a inceput sa-mi placa la servici, ca prima zi spre sfarsitul programului ma usturau ochii la monitor. Si am si de munca, deja imi fac griji, trec pe orar de stres in curand.

Cu sarea eu zic ca depinde de la copil la copil. Unii transpira, altii nu. Eu mananc potrivit de sarat dar mai fac si excese cateodata. Mi-a facut aici in sarcina analiza Na ca i s-a parut moasei ca ma umflasem prea repede. Mi-a iesit bine rezultatul, retineam ceva apa dar stratul de grasime era vizibil .

La Ana la gradi s-a interzis iaurtul cu fructe. In schimb le dau cascaval cu zahar, e ceva traditional.

Mamiseli ce grasunica este Miruna. Au mandrele noastre aceeasi lungime dar la greutate ne-ati intrecut bine de tot. Si are si Elisa niste falci, se cunoaste ca ma exploateaza.
Daniela, Corina, va tin pumnii sa scapati cu naturiste, paracetamoale, ceapa, ceai de patlagina. Orice merita incercat pana la antibiotic.

E-n brate la mine pitipoanca, se face ca suge dar vrea alint. Cum vin de la servici vrea sa suga si incepe "mam, mam si trage de bluza". Azi chiar mi s-a facut dor de ea dar am rezistat 8,5 ore fara sa o vad.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput