*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (80)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Otilia o si un gand bun sa-ti dea Dumnezeu sanatate si putere sa le duci pe toate! Urat s-a mai nimerit cu boala Elisei, taman cand ai inceput si tu lucrul. Multa sanatate scumpei mici, sa se faca repede bine!
Babyzapi nu te necaji....astea vin si trec..
Oceanborn, Laura, mniam numai minunatii gatiti pe acolo!
Miki01 felicitari pentru evolutie!
Bebecris pup dansatorul mic!
Miky-ea felicitari penru dintosori si pentru mersul de manuta! Multa sanatate si-n continuare!

poze

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Laura, esti o sursa inepuizabila de bunatati! Tre sa dau copy/paste la ce scrii...

Bebecris, nu pot sa cred ca dansaciosul dulce e acelasi bb cu ruptura de plaman si alte grozavii, Doamne prin cate-ati trecut, si dansaciosul a razbit tot si toate, e un luptator, greeeeeu o sa-i stea cineva in cale!

Miki, ce bine stati, si eu ii pun sare cate putina de-un timp, si-am mai aflat ceva legat de sare, sa o punem tot timpul la sfarsit in papitza, ca altfel se pierde iod-ul prin fierbere.

Iza, hat ce-aveti? Ia gaseste putin timp diseara sa stati voi doi la povesti, asculta-l, poate e ceva ce ti-a scapat sau el nu stie tot, eu zic ca undeva e un misandarstending. Rapha n-are nevoie de tensiuni in paradis. Hai pupici si iubiti-va ca nu e timp de altele!

Miky, mai hai!

Fluturasha, multzu de idei!

Ama, nici noi nu ne lasam, poa` sa ploaie si sa ninge, ca pe noi nu ne atinge!

Noi venim de la medic. La pipait si cracanat/descracanat e ok, dar vrea film sa fie sigura. Deci peste 2 sapt inapoi cu film.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

anca.....nici mie nu-mi vine sa cred....ma uit la el in fiecasre seara si ma minunez...e un gras....e sanatos...in afara de o mica viroza la inceputul verii si o laringita...nu a avut nimic...

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

DAVID & DAMIAN LA PRIMA PETRECERE CU COPII

David-Andrei
BOTEZ
Povestea nasterii

http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Sarea ingreuneaza activitatea rinichilor copilului, folosirea exagerata a acesteia putand conduce mai tarziu la aparitia hipertensiunii aretriale. Pana la implinirea varstei de un an, rinichii sugarului nu sunt capabili sa elimine in mod normal sarea. Atat timp cat copilul nu-i cunoaste gustul, mancarea nesarata nu este o problema pentru el. De altfel, toate sarurile minerale de acre are nevoie organismul copilului pot fi luate din alimente solide.

Eu sunt pro fara sare copilului... Zdin punctul meu de vedere.. dr.. eu un pic cam.. ciudata.. ma steptam sa fie pentru.. mancarurilor fara sare.

Multumim pentru cuvintele frumoase. Poate venim sa va ajutam la curatenie.. ce spuneti?
Pentru al doilea. Nu acum... dar pana acum suntem cu nu. Dar... niciodata sa nu spui niciodata.

Citat:
citat din mesajul lui miki01

In sfarsit am ajuns si noi aseara la analize la dr. Culcer! Andrei este f bine, ne-a iesit hemoglobina 13.1 (si eu cred ca de la spanac, Fe i-am dat la sfert din cat mi-a recomandat), in rest totul ok, avem aproape 80 cm si 9.65 kg. M-a certat putin cand a auzit ca nu-i prea pun sare la mancare copilului. A spus ca, datorita tranpiratiei, copii pierd f mult Na din organism si au nevoie de supliment altfel se flescaiesc (Andrei transpira destul de mult si pt ca nu sta locului o clipa). Sare, fara exagerare, dar tb sa punem in mancare cam ca la noi la masa (noi oricum suntem hiposodici in familie, din cauza lui tati). Ref la refuzul laptelui praf, mi-a spus sa nu-mi fac griji daca mananca branzica si iaurt + cascaval de vaca ras echivalentul a 500 ml lapte(cascaval nu i-am dat pana acum, dar incepem). Peste 2 sapt sa mai fac o incercare cu LP NAN 3 (este mai putin dulce, Andrei nu prea agreeaza dulcele) si daca nu, asta este, nu bea, nu tb fortat nici macar in somn (cum am facut eu cam o sapt).

Monicus, felictari pentru printesa. Merge f bine si ma bucur sa deja ai ajutor (poate asa mai ai timp si pentru al doilea, ce zici?)

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Ce super se distreaza el.. ce bine danseaza... super.. o sa se faca si dansator... sau faptul ca ii place sa danseze...Felicitari dragule.

Citat:
citat din mesajul lui bebecris

AM VRUT SA VA ARAT CUM danseaza david....
sa scuzati dezastrul, dar perdeua este data din fata lui pt a rupt galeria si risca sa-i cada in cap

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

DAVID & DAMIAN LA PRIMA PETRECERE CU COPII

David-Andrei
BOTEZ
Povestea nasterii[/blue]

http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg

pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

858 - 2 euro/SMS - INIMA COPIILOR
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

doamnelor, uitati-va la montajul de pe prima pagina , la ultimile 10-15 secunde

am un copil ratacit.. parol
am salvat foto cu numele original si nu stiu cine-i personajul
trec peste toata jena, si intreb out loud, sa nu las bebelus fara nume, fara mama....

edit.. mai dureaza pana il proceseaza iutubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mamiseli, noi am mai facut masaj pt ca nu se remediase piciorul drept. Am cerut si a doua opinie si la fle ne-a zis. Acum e bine, dar luni mergem sa vedem ce spiune dr. Noi ortezele nu i le-am mai dat pt ca se enerva f tare si ii faceau si rana de cat se chinuia s amearga de-a busilea cu ele.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Malinas, tare greu trebuie sa mai fie!

Lauramiron, multumim! La 8 luni aveam hemo 11.1 si ne-a recomandat pentru 2 luni - Fe Hausmman 9 pic/3 ori pe zi. I-am dat doar seara 8-9 pic - aproape 2 luni.
Laptele de vaca nu-l vrea decat cu gris sau cereale. Este singurul lapte in combinatie pe care-l mananca acum seara inainte de baita si nu cu bibe, ci cu lingurita.

Oceanborn Amalia Anca

Monicus, nu trebuie sa exageram excluzand total sarea din alimentatie chiar pt bebe pana la 1 an, asta am vrut sa spun. Pe mine m-a convins dr Culcer (in care am o doza mare de incredere) si ii voi pune lui Andrei ceva mai multa decat pana acum. Din pacate, alaturi de sotul meu stiu ce inseamna si hipertensiune arteriala si boala de rinichi, dar sunt convinsa sa sfatul primit de la dr. este ok.

Bebecris bebe dansator!

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)

si aspiranta la bebe 2

Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Amalia, nici noi nu ne lasam doborati de frig, iesim cate putin sa luam aer, chiar daca inca tuseste. Sper totusi sa se mai incalzeasca putin, e prea devreme pentru maxime de 5-6 C ziua

Anca, esti o draguta Ma straduiesc si eu sa le gatesc difersificat, si mai ales sa gatesc aceeasi mancare pentru amandoua. Nu-mi reuseste intotdeauna, inca ii mai gatesc Ecaterinei separat cam de 2-3 ori pe saptamana. Abia astept sa mai treaca cateva luni, sa mai creasca Cati si sa ajuga sa pape aceleasi mancaruri ca si Rebeca. Imi ia destul de mult timp activitatea asta, norocul meu ca-mi place

Oceanborn, da, am facut pizza si i-am dat si Ecaterinei, doar ca nu mi-a venit in cap sa-i fac ei o felie doar cu rosii si branza Ideea asta am furat-o de la tine pentru data viitoare

Otilia, n-am mai auzit de boala asta, e bine de stiut. Dar n-ai verificat teoria ta cu un medic? Adica sa fii sigura ca asta a fost. Si eruptia dentara da obraz rosu , Rebeca toata se irita pe obraz cand ii iesea cate un dinte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Sanatate multa cozonaceilor bolnaviori: Thomas, David, Elisa, Cati, Ioana si fratiorul Darius, Sara. Si, ca sa nu uit pe cineva, urez tuturor puiutilor sa fie sanatosi, plimbareti si cataratori.

Declar si eu copchii virusati, deocamdata ii tratez cu paracetamol, picaturi de nas, sper sa nu ajungem iar la cine stie ce complicatii. Pe cel mare il banuiesc de o sinuzita, incercam sinupretul, daca nu merge tot la antibiotic ajunge.

Miki, felicitari pentru parametrii puiului! Mi-a placut explicatia doctoritei pentru sare, voi incepe si eu sa-i pun cate putin.

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)

Mergi la inceput