*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (80)*
Raspunsuri - Pagina 12
bebecris spune:
da, poate am reactionat eu prea rfepede...dar sunt fff dezamagita si suparata ca nu pot sa-i fac petrecerea pe care am dorit-o...eu nu am loc...e vorba de 3 familii care fac partea din gasca nasilor si a noastra, apoi parintii mei, sora, fratele...sunt multi si nu vreau sa fac ceva saracacios...fiind mai multi implica mai multi bani cheltuiti...o sa facem la primavara, la ai mei in curte...o sa fac tort, fursecuri si mezelic...sampanie pt copii, suc, apa....
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorellay bebecris...imi pare rau..nu am vrut sa te supra..m-ai inteles gresit total...imi cer mii de scuze... am intrebat pentru ca:eu nu cunosc obiceiul asta, dar aici se practica..dar nimeni nu stie sa-mi spuna exact cum e...ba ca la fete nu se taie, ba ca sa ma duc la biserica, ba ca nasa taie motul..si nasa nu cred ca va veni...te-am intrebat pentru ca nici noi nu avem bani de chefuri si petreceri...va fi un tort si ceva de gustarica..nasii mosii noi si bunicii...eu nu am luat indemnizatia de 2 luni si se pare ca POATE o voi lua in dec..deci cucu bani...cand am citit ce ai scris..am presupus ca sunt ceva cheltuieli suplimentare... inca o data imi cer scuze ca te-am suparat... chiar nu am vrut...mi se pare destula discordie pe forumul asta in ultimul timp..nu vreau si la noi! ![]() ![]() Sorana ![]() de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)Where there's a will there's a way! ![]() www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin] ![]() www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana] |
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
DAVID & DAMIAN LA PRIMA PETRECERE CU COPII
David-Andrei 
BOTEZ 
Povestea nasterii
http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
elilov3 spune:
seara buna fetele

LA MULTI ANI! CRISTIAN 

sa fi sanatos si iubit si sa ai parte numai de bucurii in viata ta 

azi celebra zi in care am mers sa imi operez iarasi degetele...mers, efectuat controlul...da deci operam...operam taica ca de aia veni..bun lua omul seringa baga anestezia in siringa dete sa bage in deget si baga ca la vaca ditamai acul pana langa os...tipai...si mai baga odata si plansai...si imi bagai picioarele in ea de viata si plecai de pe masa de operat..doamna stai, ce faci?..sa te....trimit la origini si sa operezi pe cine ai vrea matale ca eu numai stau nici o clipa ramasa si docul si ionu ca la dentist.....in cl o sa ma duc la tg-mures la clinica minune sa imi pun produsul minune de indreptare a unghilor...frateeee ...a si inca ceva zau de imi amortira degetele de la xilina minune si baga si vreo 5 ml...si ii si zisai ca sunt cam ciudata la anestezie nu prind...deha asta e viata 

"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit
cameliam spune:
Seara buna, mamici!
Legat de sare in alimentatia bebelacilor, mie dr. pediatru mi-a zis ca atata timp cat copilul nu e bolnav cu rinichii, nu exista nici un motiv sa nu i se puna un praf de sare in mancare, dimpotriva e chiar indicat deoarece sarea contine substante necesare organismului.
Tot sare de mare folosim si noi mai nou, dar i-am pus si din aceea normala daca din aia am avut in casa.
Cu spalatul pe dinti, stresul meu e faptul ca ea adoarme la bibe de seara, practic cu laptele-n gura. Azi, ca si solutie am pus pe degetul meu niste nenedent si i-am dat pe dinti dupa ce a adormit. Nu stiu daca e ok, daca are vreun efect asa, dar decat deloc...
Mai fetelor, dupa ce v-am stresat cu scaunul de masina in sens invers directiei de mers (miki
, otilia
) am sfarsit prin a comanda unul cu fata la directia de mers, cu isofix, de la maxi cosi. M-am tot socotit si decat sa-mi urle ca merge cu spatele si sa nu fiu atenta la condus, mai bine sa stea cumintica cu fata. M-am gandit ca daca majoritatea scaunelor asa sunt concepute, n-o fi chiar atat de periculos. In plus, uite ca anca a si avut peripetii si a fost ok. Imi dau seama ca celelalte teoretic sunt mai sigure, dar nici astea nu-s periculoase, totusi. Sper sa nu regret niciodata decizia asta!
Legat de petrecerea de un an, am fost tentata sa fac petrecere mare, sa inchiriez o locatie unde se tin petreceri pentru copii, in special pentru ca vreo 3 dintre copilasii pe care ma gandeam sa-i invit ar fi peste 3 ani si i-ar mai distra animatoarele... daaaarrrr, m-am razgandit, e petrecerea fetitei mele, daca ea inca nu se stie bucura de animatoare imbracate in Alba ca Zapada, nu fac nimic de genul asta, eventual la anul. Asa ca facem acasa ceva chestiuta, invitam pe la ora 17 nasii, rudele apropiate gen mama si sora sotului cu familia si finii nostri care au si ei fetita de un an si 2 luni si GATA! Fac tort, niste aperitive si ne jucam cu pusul obiecteleor pe tava sa vedem ce alege sarbatorita, asta numai asa ca pare amuzant, la noi nu este obiceiul cu taiatul motului, nici nu stiu ce presupune, din ce scrie bebecris vad ca e treaba serioasa in alte parti ale tarii. Aici nu, si ramane la nivelul de divertisment in cadrul serii respective. Si la ora 19:30 ii trimit pe toti acasa, ca fata face baita si se culca
.
Mai vroiam sa scriu ceva si-am uitat ce. Azi a fost o zi ciudata, parca am fost pe alta lume.
Noapte buna!
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
Ramo2007 spune:
Hop si eu...de 2 zile n-am intrat..laptop defect.
Sanatate multa puilor bolnaviori!
Eli,
si eu am vrut sa apelez la acel produs minune pt unghii si am auzit ca doare groaznic..e ca aparatul pt. indreptat dintii...te duci la o anunmita perioada si-l mai strange cate un pic 
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
BraveGirl spune:
Seara buna!
Si eu vroiam sa fac la un local petrecerea de un an, dar m-am razgandit. O sa fac acasa. Avem cam 30 de invitati. Loc am, dar mi-e greu sa fac eu toata mancarea, asa ca o sa apelez la o firma de catering. Eu o sa fac doar prajiturelele si tortul.
In zona mea se taie motul si la fete. La sot 'se rupe turta'
...asa ca le fac pe amandoua.
Legat de scaun de masina, Miky , imi poti da link cu modelul pe care il ai tu? Eu vreau sa iau unul, dar cica nu se pune decat spre sensul de mers. Eu stiam ca tu ai si rear-facing.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
Ramo2007 spune:
Si eu vreau scaun de masina, dar mai tarziu...scoica noastra este pt. copii pana la 13 kg.Sara are deocamdata 9 si ceva.
02.12.2008
miki01 spune:
Amalia, esti o mamica minunata! La cata dragoste ai degajat in mesajul de mai sus, sigur vei gasi singura raspunsul. 

David este un scump si este asa cum l-ai crescut, plin de dragoste!
Cameliam, sa va fie de folos scaunul si sa-l poarte printesa cuminte si ascultatoare (adica fara fitze).
Bravegril uite aici: www.rearfacingcarseats.com/index.php?object_id=article&action=view¶ms%5Barticle_id%5D=47&Material=Soft Line&Colour=Turquoise%2FGrey" target="_blank"> scaunul lui Andrei
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)
si aspiranta la bebe 2
Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
Olivia26 spune:

La mult ani, EVA!!! Sa fii sanatoasa, iubita si fericita!!!
Mirtha, sa va traiasca scumpetea!

de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Ramo2007 spune:
LA MULTI ANI EVA!Mirtha sa-ti traiasca printesita, sa fie sanatoasa, sa aibe noroc in viata si sa aveti parte numai de bucurii alaturi de ea!

02.12.2008
Amalia spune:
LA MULTI ANI EVA
!!!

Sa fi sanatoasa, sa ai noroc in viata si sa-ti bucuri mereu parintii!
Mirtha sa-ti traiasca minunea mica!
Este un copil norocos ca te are, esti o mamica deosebita, un om echilibrat care face tot ce-i sta in putinta sa-i fie bine!
Sa va aduca mereu numai impliniri si sa fiti sanatosi sa va bucurati de ea!
Distractie placuta astazi!
poze
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

chiar nu am vrut...
Codrin (15.02.2005)