*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (80)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Cu intarziere si scuzele de rigoare...urez si eu LA MULTI ANI pentru Man-Dat Christian de Cata-Myky. Sa fi sanatos puiule, sa cresti mare si sa ai noroc!

poze

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

LA MULTI ANI EVA! Sa ai o viata frumoasa si mult noroc in tot ce faci, sa iti bucuri parintii si sa nu uiti niciodata ca ai o mamica deosebita
Mirtha mi-aduc aminte de mesajul tau "A INCEPUT" si buimaca cum eram ma gandeam : ce a inceput? nu a terminat de scris measajul....dupa care : AOLEU NASTE!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Babyzapi, Lorellay
Leeloo mi-as fi dorit sa fi fost si eu prima ca sa inteleg cum se simte...dar eu sunt mezina, din 3 copii. Nu cunosc sentimentul de gelozie, n-am simtit niciodata ca nu sunt si eu iubita..si eram constienta ca si fratii mei sunt iubiti. Din pacate, cel mai mare dintre fratii mei a simtit si el ca si sotul tau.. Probabil e mai frecventa problema la cel mai mare, pentru ca el e obisnuit o perioada singur, cu toata atentia si dragostea parintilor. Iti multumesc ca mi-ai povestit, e bine sa cunosti si din experientele celorlalti.
Eli, draga mea draga!! Ma doare sufletul cand ma gandesc prin ce dureri treci cu degetele alea... Iti doresc muuuulta sanatate iubita, sa gasesti un medic care sa rezolve problema repede, fara durere si fara sa mai revina!

poze

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Miki01 esti o scumpa!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

La multi ani sarbtaoritilor lunii octombrie si tuturor celor care implinesc anul acestul...primul an de viata !! Multa sanatate si un strop de noroc !

O imbratisare dulce tuturor mamicilor de Cozonacei !

Si nu , nu am uitat si nu voi uita acea zi de 17.10.2008 cand o mina de mamici inimoase s-au gandit la mine asa : !

Ce as mai putea sa va spun decat lururi pe care le stiti fiecare dintre voi : sunt feririta ca o am pe Eva , sunt foarte fericita , cea mai fericita , incredibil de fericita ! Va doresc sa aveti cat mai des acest sentiment !

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq

Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

La multi ani, Eva!
Sa fii sanatoasa, cuminte si fericita alaturi de parintii tai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

EVA
Mirtha sa-ti traiasca printesa!

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

, , Eva! Sa traiesti, sa fii sanatoasa, norocoasa si mindria parintilor tai!

Mirtha sa fii sanatoasa si sa te bucuri de printesa ta draga!

Iata si prima cozonacitza sarbatorind 1 an!

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)

si aspiranta la bebe 2

Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eva, sanatate multa! Petrecere frumoasa!

Mirthone daca vrei sa recitesti, baga un ochi aici

Mesajul tau nu l-am uitat nici acum:
"La finalva spun doar atit : Suuunnntttt fericitaaaaa !
Sunt fericita cum nu am fost in viata vietilor mele !
Iar cind o provisc pe Pitica mi se opresete respiratia si timpul sta in loc! "

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

LA MULTI ANI, EVAAAA!!!! SCUMPA MEA SA FII FERICITA, FRUMOASA, DELICATA SI SA O IUBESTI PE MAMI!!!!!

MIRTHA...TE PUP DULCE....MAMICO

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

DAVID & DAMIAN LA PRIMA PETRECERE CU COPII

David-Andrei
BOTEZ
Povestea nasterii

http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput