Pepenasi de iulie- august 2008 (149)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui Biribu

oki tot eu cu poze daca vreti sa ne vedeti...

poze

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Bine ai revenit!!!vazut pozele!Cat de frumoasa este Anna! Iar Anthony a crescut si este un copil foarte foarte serios si dulce!

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Va ziceam acu' ceva timp ca m-am enervat cu eR=De=eS-ul maica-mii, ca era defect si nu mai veneau o data idiotii sa remedieze, si dupa 5 zile i-am reclamat.
Intre timp s-a remediat problema, iar ieri a venit un baietas de la RDS ca sa semneze maica-mea pe o foaie, in urma reclamatiei. OPC ca au facut investigatie si au amendat eR=De=eS-ul cu 200 de milioane, pentru ca pe aceeasi "cutie" au fost inca alte 4 reclamatii. Pe asta a semnat si maica-mea.
Baietasul a zis ca au dat multi oameni afara si de aia nu au cum sa intervina repede, au multe sesizari si nu fac fata. Insa nu le pune lor in carca amenzile (ca NU m-ar fi mirat!)

Deci ce sa zic eu de bine despre administratia romaneasca?
Despre OPC numa' de bine. Despre restu'...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

am avut si eu o perioada cand pe la unshpe noaptea ramaneam fara net. ce nervi ma apucau nu va dati seama, mai ales ca nici nu stiam vreun numar de-al lor. ce scandal le-am facut, ca s-a intamplat vreo cateva zile la rand si pana la urma s-a remediat

eu nu pot sa tac cand stiu ca sunt nedreptatita. am facut reclamatie la primarie ca admin blocului nu isi justifica cheltuielile afisate la avizier si prospu' dupa ce ca e prost mai e si fudul, l-am mai amenintat ca-l reclamam, dar cred ca nu ne-a luat in seama, asa ca am facut-o in cele din urma si bou' nu avea nici macar atestat de administrator. a fost nevoit sa-si dea demisia cand ii spuneam mamei ce ne face ne zicea sa nu ne mai certam, ca ce ma bag eu ca sa-l las pe sotz sa rezolve. gandire comunista frate, femeia la cratitza si barbatu la atac. intr-o discutie cu bou' se baga si vecinu meu personal si zice: hai ma cat te furca ca-ti dau eu! vai de mama lui de sarac, de parca e vorba de 1 leu cat ma fura ala, e vorba de gest, ca-mi baga mana in buzunar fara ca macar sa stie sa dea o explicatie, iar el, asta darnicu', mai e si restant vreo 10-15 mil la intretinere, dar el imi dadea mie
cand a nascut nevasta-sa m-am dus la usa si i-am spus lui, ca el a iesit, ca am multe hainutze de la ioana si daca vrea sa i le dau, vaaai nu ca nu avem nevoie si dupaia o scotea pe fiica-sa intr-o salopeta de o tin eu pe fi-mea in casa.

in bloc la mine sunt numai tarani comunisti, de-aia de-au lucrat in uzina si nu stiu sa poarte o discutie normala, m-am certat cu 50% din ei din cauza ca sunt tupeisti.
eu sunt singura care nu am balcon si imi usuc hainele in uscatorie si pana sa ne mutam noi in bloc era depozit. nu le-a convenit cand le-am pus sa si le ia si cica am venit sa schimb eu ce ei ei 'au construit de doojde ani le-am aratat legea conform careia destinatia unei uscatorii este uscatul rufelor si i-am amenintat ca fac reclamatie la politie si la primarie si nu-si mai baga nimic. cred ca ma urasc astia in toata regula. niste invidiosi, cand ne-am mutat eu aveam 21 si sotul 28, apartam proprietate personala cu 3 camere, cel mai dusmanos a fost admin care statea la 2 camere cu copiii cat el. pai la munca frate ce sa va fac eu?

nu suport invidia. bai nene, are omu sa faca, sa-si ia, sa-si puna moatze in par, care e problema? fac si eu daca am, daca n-am fac cand am sau nu fac, asta e, atata imi permit, eu sa fiu sanatoasa, dar nu mai, concurenta asta tampita nu-i lasa sa doarma noaptea.

a si nu suport oamenii neseriosi. de ziua mea am invitat-o pe-o matusa care venise de la tzara la fiica-sa. am zis ca nu o vazuse inca pe ioana si era momentul oprtun deci m-am pregatit pentru inca 4 persoane si nu au venit, ma suna in ziua cu pricina pe la 7 seara si-mi spune ca nu mai avea numarul meu de mobil si ca au fost plecati si n-au avut cum sa anunte ca nu vin, ma lesi, astea sunt fumate demult...in fine...a venit ziua ioanei si mama imi zice ca matusa-mea se-astepata sa o invit pe fiica-sa...bai...pai ce eu sunt maimutzoi? nu vrei sa vii cand vreau eu, nu mai vii si gata...si n-am invitat-o. mama e cam blegutza, ii face sora-sa o gramada de faze si ea le tolereaza ca sa nu se certe, pai ca sa nu ne certam lasam amandoua nu numai unu. eu cu oamenii astia nu vreau sa am tangente, ori suntem egali, ori pas, discutam strictul necesar daca chiar trebuie sa ne intalnim.

daca v-am plictisit imi cer scuze, dar ma plictisesc in casa cu fruigul asta si imi mai spun si eu ofurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

da' scrieti nu gluma...

Am intrat sa ii urez LA MULTI ANI MAMEI DE RALU!!! SA fie sanatoasa si sa aiba parte de tot ce e frumos pe lume.

Dia, MIhaita nu mai mananca blenduit de la 8-9 luni , ii mai pasez cu furculita..

pepenasii..

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 9+

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza!
Eu nervoasa,ca al meu copil de 3 zile nu mai rezista treaza pana la pranz sub nici o forma .Ieri am incercat s-o tin treaza,desi de la 10 deja pica de somn.La 12 am pus-o sa doarma si mi-a urlat de m-a capiat.A trebuit s-o adorm in brate ,ce n-am facut de cine stie de cand,si inca mai si facea figuri cand am pus-o in patut,sa stau cu ea s-o mangai .Azi n-am mai chinuit-o,doarme de la 11.Nu prea cred ca rezista pana seara in ritmul asta,mai ales ca ea doarme maxim 2 ore.A fost super cand dormea pana la 10 dimineata,o puneam la 13-14,dormea 2 ore si rezista brici pana seara la 8,cand ii faceam baie si la 9 somn.Deci programul dat peste cap.Ea "liana increngatoare",nu se joaca singura nici 5 minute.Daca am treaba prin casa si fac ture,tot dupa mine,dar nu ma incurca tare.

Manca bucatale de mult,problema e ca pe partea cealalta ies cam nedigerate,cam tot timpul.Ma gandesc ca nu e ok la varsta ei.Ce sa fac?
Biberonul il tin tot eu,ca daca i-l las ei,nu bea nici jumatate din cantitate,se apuca si se joaca.Apa bea singura cand vrea,din sticla cu tzutzuroi.

Mai3,ieri n-am luat SS,ca m-am saturat sa fiu ca o ratza beata,si deja imi era dor de o noapte dormita din cap in coada(la mine s-a simtit foarte tare diferenta,m-am simtit super,am dormit brici).Azi am luat din nou,si inca nu simt ca m-ar afecta,desi inca n-am mancat nimic.Cred ca fiecare organism reactioneaza altfel.Daca ma simt rau,renunt,pentru ca klar nu merita sa ma simt rau,sa nu dorm si drept urmare sa fiu irascibila,si fara de chef,doar pentru cateva kg.

Apropo,ieri am iesit la plimbare cu Timi,si am vazut-o pentru prima data in viata ei tremurand de frig.Toata lumea imi zicea ca o imbrac prea subtire,si eu o tineam tare ca e ok,ei bine,se pare ca fata e de alta parere,si vrea sa fie imbracata.(erau 3 grade,ea avea body cu maneca scurta,o bluza cu maneci,o bluza de trening cu fermoar si o geaca foarte subtire,ciorapi si pantaloni de trening)

Pup gashca!

_

Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

KIM - mie nu mi se pare ca era musai imbracata subtire Era asa si asa, dar nu pot zice ca era chiar dezbracata! Acum depinde cum ati iesit, ce caciulita avea, daca avea ceva protectie la carut...
Daca incaltarile sunt fixe, le ingheata picioarele. Daca si caciula e fixuta si le bate vantul in frunte, iar ingheata. Mainile le au reci oricum.
Asta e o problema la noi, zic eu, nu se gasesc caciuli si manusi potrivite pentru copii mici. De regula sunt prea mari. Pe la magazinele mai de soi, pe la M&S ori Next ori poate Fox (desi la noi nu stiu unde naiba mai e Fox kids!). Mi se pare anormal sa intri intr-un magazin cu lucruri de copii si sa aiba caciuli numai pentru copii de peste 5 ani, si sa iti spuna, dupa caz, ca intra la apa daca le speli

La noi au fost 6 grade ieri cand am iesit eu cu Erika si 4-5 grade seara la 8 cand s-a intors Ovidiu cu ea. A avut un body subtire dar cu maneca lunga, deasupra inca o bluza cu maneca lunga si asta destul de subtire. Avem insa o geaca numai buna pentru vremea asta. In interior are o jacheta pufoasa (subtire dar calduroasa) si pe deasupra e o parte ca de cauciuc, anti-vant, si e grozava.
Iar cand bate vantul ii pun musai footmuff-ul la carut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Salut bostana, long time, no see, dar a fost o perioada aglomerata la munci si acasa tot n-am net

La multi ani! Maria86, sa fii fericita si implinita!

Am vrut sa vaz si io pozele lu duamna Biri dar mi-a zis ca n-am suficiente privilegii. Numai mie mi se intampla?

tinut bibe - Nancy si-l tine dar are si biberoane mai usoare si inguste cu manere. Am renuntat la bibele Nuk la care sistemul "de coarne" era foarte ne-ergonomic si am luat niste ieftinaturi Primii Pasi cu manere foarte faine, care se si rotesc liber in jurul sticlutei, deci chiar daca are chef de joaca, nu-si "smulge" sticla din bot din cauza ca roteste de manere. Si tetinele sunt rotunde, deci chiar daca rasuceste bibele, tetina nefiind ortodontica, nu se intrerupe hranirea. Deci io cred ca e si chestie "de scula".

mancat pasat io ii pasez deja de mult timp la furculita, cat pot eu de egal, dar sa ramana si bucatele de 2-5 mm. Am observat ca cu cat e mai fina mancarea cu atat mananca mai mult dar si interesul pentru ce e in farfurie e mai scazut. Oricum la cum mananca fi-mea ca vrabiuta ma mir ca totusi e dolofana, chiar a luat in greutate, are sigur 12,5 kg. Si nu mananca paine nici s-o tai, rar asaaaa..., daca-i un sandvis bun (de ex al meu, cu "interzise" pe el, aka branza topita ). Fructe pasate nu mai bobineaza de doua luni, dar deloc, o pacaleste mamaie dimineata sa mananace cateva boabe de struguri si o fugaresc io la gustarea de seara cate 20 de minute ca sa rontaie o banana...

Si sa ma laud si eu, va rog faceti loc, am nevoie de spatiu fi-mea de ieri anunta ca vrea sa faca la oala si se si tine pana ajungem la "locul faptei" . Ieri mi-a zis "kaka, kaka" cand am coborat din masina, io i-am zis "tin'-te mami pana ajungem sus" si a reusit. Cand a fost in fundul gol si a simtit marginea olitei pe bucutze, le-a dat drumul la toate cu un oftat...

Si aseara la fel, stateam toate trei (io, ea si Pisi) si citeam Animalele Planetei cand a dat cartzoiu deoparte, mi-a zis "kaka", am fugit amandoua la buda si la fel a facut ca mai devreme . Sunt uimita si fericita, eu imi propusesem un orizont optimist (in ideea mea) de 4-5 luni pentru treaba asta...

Monica si gargaritza Nancy

blog revival - chestii gargaricesti

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

ce m-am distrat cu postarea ta Anka..si noi ne-am mutat intr-un bloc plin de babalaci pensionari si satui de viata, care nu vor sa faca nimic ...si ca cireasa de pe tort, vecinul de la parter care nu mai are decat o mana din cele 4 membre...e nebun cu acte in regula...si anul trecut in toamna cand am pus centrala, s-au taiat tevile si caloriferele vechi...a tasnit apa in casa...si am inundat din cauza tampitului de administrator care a zis ca e ok, ca nu e apa in tevi...si ne-am pus multi vecini in cap...cel nebun striga dupa noi ca am venit noi din Tanganica sa stricam linistea...si noi eram disperati ca nu gaseam la nimeni cheie sa intram in beci sa dam acolo drumul la apa ..si a intrat acolo Cristi...si tampitul l-a inchis...noroc cu mine ca-s dracoasa tare si cumnatul care l-a cam speriat pe nebun...
Plus noi am luat apartamentul si vechii proprietari au venit la notar cu chitante de la administrator cum ca au platit tot si sunt la zi...ne-am trezit ca nu era deloc asa...si administratorul dupa ce ca daduse acte false, tot noua ne scotea ochii...si acum suntem de un an si ceva in proces cu ei...s-a schimbat administratorul...pt ca noi nu vrem sa platim datoriile vechilor proprietari...
Cand ne-am mutat noi aveau de plata vreo 13 mil, dar acum cu penalizari noi suntem trecuti la panou cu 40 de mil...pe care vbineanteles ca nu-i platim, ca nu-s datoria noastra...si uite asa...speram sa se termine procesul odata..ca de dat banii astia noi nu-i dam..nu e datoria noastra..
Asa satula sunt de vecini...si de nedreptati

gata..ma duc in pat...la mine e tare frig....

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

36+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 13 ZILE

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

in primul rand,multumesc pt raspunsuri.o sa merg la dr,dar sa vedem cand,ca sotul meu a avut de recuperat o tura[si a luat o zi libera at cand am fost cu cris in spital]si acum a lucrat cam asa-24 de ore la serviciu[de fapt,vreo 30 ca face si naveta],apoi o zi acasa[cand m mult a dormit],apoi iar la serviciu si tot asa de o saptamana.dar maine vine acasa si intra in ritm normal ,dar urmeaza sambata cand ma duc eu la buc,duminica nu gasesc dr,luni intra la serv,marti vine prea tarziu si obosit pe deasupra,asa ca abia miercuri reusesc sa ajung iar la bucuresti.

pute ca naiba si mi curge puroi,dar am sunat dr si a zis sa nu ma sperii prea tare.oricum tb sa ajung sa mi iau si rezultatul la babes papanicolau-am reusit sa mi l fac in spital la pantelimon,cu interventia dr si cu spaga de rigoare.

IRDA,codrin e bine,e un razacios,vb dianeimi,cred ca l am facut razand.bine ca si cand i se pune pata,mama,ce urla...il mai altoieste pe cris din cand in cand,ne musca,ne ciupeste,e f f iubitor si vrea fix jucaria pe care o are cris in mana,daca i dai alta,arunca cu ea cat colo si urlaaa...

nu zice f multe,in jur de 25 de cuvinte,dintre care multe sunt interjectii(ham,pac,gol,da,)plus chestii uzuale(mama,tata,caca,papa,pa,coco,bebe,uite,ana,nina,{astea sunt 2 prietene}pupa ,tate[si mi ridica tricoul},apte{lapte},nene(asta e cris,l am invatat sa i zica asa,mai taraneste,ca pana invata el sa i zica cristian,mai e si sa nu fie frustrat ca nu l poate striga}] plus alte cateva,nu mi le aduc aminte acum.dar nu mi se pare ca a progresat cine stie ce de la 1 an,nu recunoaste animale de pe carticica cum fac alti pepenasi,stie sa arate parul,limba,mana,piciorul,nas,ochi ,stie sa arate ca are 1 an .

se joaca f mult cu cris ,imita tot ce face el,drept urmare jucariile lui preferate sunt masinile si animalele,cu care vine si ne sperie pe noi.bea lapte noaptea[azi noapte a baut 5 biberoane de 100 ml] dar ma bucur ca apoi adoarme la loc,insa eu tb sa l pun si pe cris de 2 ori pe noapte sa faca pipi[cred ca sufera de enurezis nocturn,si fratele sotului a facut pe el pana la 8 ani si am citit ca asta se cam mosteneste] si sunt varza cu somnul.
acum le dau la amandoi osteocare[calciu cu magneziu si vitamina d],iar lui cris ii dau si supradyne de copii ca a fost tare slabit dupa episodul de boala.

ANTONIA CE FACE,?

ATB,felicitari! si bun venit in clubul soacrelor cu 2 nurori!

BIRI,i am vazut pe cei 2 pici,sunt tare dulci,iar tu arati tare bine!

MARINA,multa sanatate si sper sa nu fie nimic grav!

LA MULTI ANI CU SANATATE PT MAMICILE DE SUN SI RALU!

CODRIN NU SI TINE SG BIBERONUL cu lapte,doar pe cel cu apa si mananca pasat,iar ce i place lui[carnita pe gratar,peste] mananca si nepasat.
mai sunt multe de spus,dar cred ca dau o tura cu ei pe afara.

CAPRIOARA,mult succes in tot ceea ce intreprinzi!sa dea dumnezeu sa fie o afacere reusita!

MAITREYI,dupa ce termini unde ti faci rezidentiatul,in buc sau in iasi?

ANA A ,voiam sa ti zic ca te admir f tare pt cat esti de calma!au numai de castigat copiii cu o asa mama!

MONI OR,cum te mai simti?

CRIS,tot la medlife o sa nasti?

KATALYNA ,am si eu niste vecini,,,,frate...o sa povestesc alta data.

chiar ca plec acum.
aa si m am hotarat ce i iau lui cris de craciun,ca de mult isi doreste,un cart cu pedale.i l iau acum si l ascund la mama pana de craciun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

BIRI

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Poezicile de un an ...incep AICI

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput