Pepenasi de iulie- august 2008 (149)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

elou

mona raman in iasi. eu is mai statica asa...vreau langa mama si cum si dragos revine la vatra in vreo 2 luni va fi numai bine. dupa 4 ani de naveta va fi si tati acasa in fiecare seara cred ca o sa ne cam ciocnim unul de altul pana ne obisnuim. noi nu am stat niciodata in 4 ani de cand ne-am casatorit in aceeasi casa decat in concediu

azi am fost in comisie la expertiza minori...brrrr...eu nu ii inteleg pe cei care pleaca afara, amandoi parintii, si isi lasa copii de izbeliste. mor de foame da' macar murim impreuna. asa fugi dupa un colt mai mare de paine si cupilu ajunge pe mana politiei ca nu avea cine sa il supravegheze si a intrat in belea...si ce belele...ofof...

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Anka, ai tu dreptate referitor la buba pe bostan. nu m-ai speriat tu ca eu singura ma gandesc la asta zi de zi cand ma doare capul
si BIRI are dreptate ca tre sa fac investigatii cat mai rapid

---------------------------------------

www.alexiatoma.ro//" target="_blank">Ajutor pentru Alexia!

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Adina, LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa, fericita , sa ai parte de tot ce iti doresti , iar Maria sa iti aduca multe bucurii!!

MArina, nimeni nu cred ca vrea sa te sperie, dar mai bine in plus decat in minus

Boti, felicitari!! Mihaita sa nu vada olita, asa ca nu am mai insistat..

Mona, ce de-a lucruri stie sa faca Codin.... Da, tot la Medlife o sa nasc..

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 9+

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

MAITREY - daca, fereasca Dzeu, ai fi vreodata in postura de a nu avea ce sa dai de mancare la copii, s-ar putea sa risti si sa pleci daca acolo ai crede ca te asteapta o viata mai buna.
Gandeste-te ca parintii acelor copii nu pocnesc de educatie, buna-stare, etc. Uneori nu pocnesc nici macar de dorinta de munca. Dar si aia care ar vrea sa munceasca, nu mai prea au unde.
La soacra-mea la Comanesti majoritatea copiilor au parintii plecati. Unii stau la bunici. Altii la matusi. Cei mai norocosi au doar tatal plecat si stau cu mama care nu are de lucru.
Iar putinii ramasi care au sub 60 de ani sunt puturosi. Stau toata ziua cu tigara in gura (de care au bani mereu...) dar nu se duc sa culeaga 10 meri sau o lungime de vita de vie, pe bani cinstiti. Ca e mult de munca
Copiii aia nu intra in belele numai pentru ca nu sunt supravegheati, ci pentru ca atata stiu. Sunt plini de frustrari, au crescut singuri. Nu e greu sa intri in belele in cazul lor.
Iar cat timp tara asta nu se va civiliza de jos in sus, tot copii de-aia o sa vezi pe la expertiza minori, din pacate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

anka daca vreodata as fi pusa in postura asta mi-as lua copiii cu mine. insa eu nu cred ca in atatia km patrati cati are tara asta nu as gasi ceva de munca. dar repet...daca nu si nu i-as lua cu mine. erau copiii azi care i-au retras parintii de la scoala ca sa munceasca da' numai copiii si mama munceau. tata nu. haidi bre...da' pe locul de munca pe care era copilul incadrat tata nu avea loc?! nu judec pe nimeni, fiecare face cum si cat poate, cum si cat i-a dat Doamne-Doamne. ma uit insa in jur si incerc sa invat ceva din experientele celorlalti...

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mai3, never say never zic eu. Cunosc mai multe familii de medici, oameni extraordinari, care atunci cand au venit aici la internat, si-au lasat copiii acasa cu bunicii. De ce?? Pentru ca lucrau 16 ore pe zi, garzi peste garzi, si nu ar fi putut face fatza cu copilul. Decat sa-l lase non stop cu bone, au preferat sa-i lase o perioada la bunici. La inceput e greu, foarte greu ca trebuie sa invetzi limba (chiar daca o mai stii de acasa ...), trebuie sa invetzi meserie, ca nu are nimic de a face medicina din ro cu cea de aici.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

una la mana ca am scris si nu eram logata si a doua la mana sunt plina de nervi ca m-au tinut astia fara curent de la 11 la 4 jumate

mona, ai grija ca nu suna bine ce zici acolo. vecina a trebuit sa se opereze din nou dupa vreo 10 luni ca organismul i-a respins atele cu care era cusuta si cam la fel zicea ca a patit. multa sanatate
a avut si david per cand facea in pat, insa dupa ce i-am dat in casa 2 per de pantaloni si botosi si sosete in picioare nu a mai facut. cris face si noaptea? sa nu fie racit.

eu cand m-am mutat aici eram tanara si frumoasa si o tipa cu care m-am imprietenit ulterior mi-a zis ca a auzit o discutie intre doua tzatze care erau convinse ca sunt stripteozava dati seama de ce nu puteau ele sa doarma noaptea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Bai Kata, mie mi s epare e problema tantilor alea era serioasa mai .

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

medicul cu care l-am nascut pe david a plecat definitiv in suedia impreuna cu sotia si cei 2 copii (infiati), au plecat de-oadata.
sotul meu a fost plecat timp de 8 luni de cand avea david 11 luni si a fost groaznic pentru toti. david desi era atat de mic a plans 2 saptamani dupa ce a plecat, eu eram in licenta si nu puteam sa invat cu el in camera, asa ca faceam ture bucatarie-dormitor sa-l linistesc, ai mei lucrau atunci. cat a fost plecat ma suna zilnic desi nu era foarte ieftin sa suni. o cartela era 10 $ si ne ajungea max 2 zile pt ca-i lua din credit numai cand raspundeam, suna de la tel public. e grea tare despartirea, de atunci nu a mai putut sa plece, chit ca ajunge sa dea cu sapa si nu-i mai trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Iaca mai dam si noi de veste dupa un mesaj, care din cauza de blocat calculator nu s-a trimis si m-am enervat si nu am mai scris

Mada, Mitzi, maria86

Atb si tu mami de 2 baieti? Felicitari! Sanatosi sa fie amandoi si voi la fel, sa-i cresteti cum se cuvine!

Ralu linkul cu plansele la mine nu s-a deschis

Tinut bibele nici David nu vrea, daca il las se joaca cu el chiar daca e mort de foame, deci tot io' il tin....

Papa blenduita...hmmm cine zicea pe aici ca daca ii place ce papa nu mai tine cont ca's bucatele? papa si blenduit si cu bucatele (de ex. piure de cartof cu bucatele de pui sau perisoare de pui maruntite cu ciorbitza)

Sanatate tuturor celor care au nevoie!

Boti felicitari gargaritzei, nota 10! Al meu nici gand de olitza

Biri, Sun, Diarux, bine ati revenit!

Apropo Diarux sor'ta unde e?

Cuscra ce mai face norisoara la cresa?

Sib multa putere si bafta in toate, ai admiratia mea

Din calatoria facuta am impresii bune, frumoasa Viena, frumoasa Budapesta, m-a impresionat in mod deosebit Palatul Schonbrunn (Viena) va pun si cateva pozici imediat.

In rest, vestitul SCS Viena si Pandorful care e foarte scump, nu prea m-au impresionat, marfa cam ca si pe la noi, nimic deosebit care sa atraga atentia.

Ce mi-au placut mult au fost jucariile, o gama mai variata, Lego cu diferite teme de care vorbea si Ana_a, borcanele Nestle la 1 euro cerealele iarasi mai ieftine ca la noi, am gasit in Tesco dulciuri de la Milka care nu's pe la noi, oua Kinder foarte mari deja cu desen de Craciun.....

Hmmm mai povestim....

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput