Pepenasi de iulie- august 2008 (149)
Raspunsuri - Pagina 11
maitreyi spune:
baby are 38...dinti nu vad, nu ca m-ar lasa, caci a fost ok, muci are ceva da' aposi si prea putini ca sa ma gandesc la ei ca o posibila cauza...i-am dat panadol acu, am inchis caloriferele si umbla la tuturucu' gol si tot e calda. n-am scos-o de 3 zile ca e un frigalau la noi si un vant...ce-o fi?
-------
mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
monalac spune:
maitreyi,nu stiu ce sa zic,dar nu cred ca e de la dinti.sa nu fi luat vreo boala a copilariei,ca asta are perioada de incubatie mare.sau vreo infectie urinara,doamne fereste.
ma gandeam ca vii in bucuresti,ma si gandeam sa mi schimb medicul ginecolog
eu ,ca si mai3 zic ca n as pleca in ruptul capului undeva fara copii,dar are dreptate si vicky,doamne fereste sa fii vreodata pus intr o ipostaza fara iesire...
apropo de vicky ,citii cat a mancat maya,mama,pai codrin nu mannaca nici in 3 zile cat a mnacat maya intr o zi.si vezi ca ti am furat patentul,il stig pe codrin''printesone'
KATALYNA,tare frate,faza!mie vecina de dedesubt,care are vreo 65 de ani si care n a facut copii pe motiv ca nu i suporta,m a oprit o data pe scara,cand era cris mai mic si se culca numai la 1 noaptea[avea 1 an jumate],sa mi spuna ca noi suntem niste needucati si copilul e la fel,ca va ajunge un tigan bla bla.prima data am incercat sa i explic frumos ca imi pare rau c o deranjeaza,dar ca n am ce i face,nu l pot tine cu forta in pat ca urla,dar pana la urma am sfarsit prin a i zice cateva de dulce si de atunci incearca prin orice mijloace sa ne faca zile fripte.dar nu i prea merge.
FLO,te plimbi,aa?i ai luat si pe cei mici cu tine?
flo1980 spune:
Cateva pozici... nu prea am multe caci de multe ori ne apuca noaptea pe drum sau si mai grav, a plouat zilnic
aici
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
katalyna spune:
mona, dar cum sa fii atat de buna si sa nu-i zici nimic, esti buna la casa omului, zau![]()
intr-o zi ma certam cu presedintele blocului si-i reprosam ca george isi pune jegurile in uscatorie si ca nu-i zice nimic pe motiv ca sunt prieteni, eiii bine atat mi-a fost ca a auzit soacra lu' alt george din bloc si a crezut ca ma referam la jinerelu'. ulterior m-am intalnit cu sotia lui george (cel cu soacra) si m-a luat aia ca din oala, nu intelegeam ce zice. cand mi-a picat fisa i-am explicat care a fost faza si la care george ma refeream si ca nici nu stiam cum il cheama pe barbata-su.
a fost mult timp suparata pe mine ca am facut-o pe ma-sa taranca si am si trimis-o acasa sa-si manance pensia, nici nu stiam cine este si urla la mine in timpul disputei cu presedintele.
acum s-au mai calmat apele, mai ales de cand nu mai e ala administrator.
la un mom dat au venit la usa sa ne spuna ca vor sa schimbe tevile de apa calda care trec vertical prin apartamente. noi ne-am izolat peretii la exterior si am acoperit si tevile. le-am spus ca nu vrem sa le schimbam si daca va trebui neaparat sa ne plateasca toate cheltuielile, bineinteles cu cearta totul, altfel nu poti comunica, cu ei. azi am aflat ca au schimbat tevile in bloc, dar la mine la usa n-au mai venit.
flo1980 spune:
Mona da! ma-am plimbat, fara copii am fost, taaare greu, plangeam cand vedeam copii
mi-am zis ca nu mai plec fara ei chiar daca ma enerveaza ca nu sta o clipa sau ca nu mai am timp de mine, mai greu e sa duci dorul
m-am simtit mai libera insa simteam ca lipseste ceva ....
Maitreyi nu's de la ce o fi, ai mei sunt cu raceala de 3 saptamani, suntem pe a patra, Alex ia augumentin ca a ajuns l plamani, David numai spray tantumverde, e mai bine el....acum trece, peste cateva zile iar reapare, uffff!
Multa sanatate, sa nu fie nimic grav! 
Tecky poze cu mandra frumoasa nu pui?
Dinti ...David s-a oprit la 2 jumate sus si 2 jumatati jos care sunt si strambi....
Am sa pun si poze de la naseala dar mai tarziu, dupa ce adorm puii ca tre sa fac selectie la 2500 de poze 
Mcoca si David are zile cand nu-i sta gura, baga nonstop 
Biri ce frumuseti ai
da' nici cu tine nu mi-e frica! 
Asa is si ai mei, cand sunt amandoi mai scap la una alta, dar doar cu David .... e ca lipitoarea pe picioare 
Fug sa fac o baie, sper sa ma lase picii...noi avem caldura la calorifere de ieri, voi???
maitreyi spune:
i-am dat panadol si a scazut la 37.7. n-a scazut cam putin? asta la 1 ora dupa ce i l-am dat...e cam rosioara in obraji. i-am pus ser in nas si am incercat sa scot cu pompa da' n-a iesit nic. vb cu soacra-mea mi-am adus aminte ca bona mea a avut nitel muci ieri da' a luat coldrex si paracetamol si azi n-avea nic. sa fi luat oare ceva de la ea? 
-------
mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
flo1980 spune:
Maitreyi vazui comentariul
nu era foarte devreme, era 8.30 ora Romaniei si la ei 7.30, am aflat asta de pe telefonul cosmote care s-a reglat singur la ora lor 
Ralu79 spune:
Ola ola
Multumec frumos fetelor pt. urarile la adresa mamicii mele. Sunteti niste dragute

Flo- uite inca o data linku'- poate merge acum- http://www.hugolescargot.com/coloriages.htm
Boti- felicitari pt. Garga tziitoarea![]()

Ooka- care sos ai facut pana la urma?
Maitreyi- sanatate multa Alexandrei
Capri- sorry pt intarziere, tot zic ca iti raspund cu pozele. Noi i-am facut Mirunei sedinta foto profi. Ne-a costat cam 300 Ron (vreo 12 poze scoase pe dimensiune mai mare decat cea obisnuita si puse frumos intr-un album). Am fost multumita de calitate, retusurile au fost de bun gust (saliva care-i picura gales pe barbie si altele asemanatoare), am primit vreo 25 poze pe cd. Mi-ar fi placut sa aiba decoruri sau accesorii mai multe. I-as mai face o sedinta foto, pe care as plati similar- probabil pana in 500 Ron, dar cu mai multe ipostaze/decoruri/impopotonari. La nunta nu mai stiu cat am platit (nici nu ar fi relevant ca a fost acum 2 ani) am primit peste 1000 de poze pe un CD, 100 poze scoase de el. "Misiunea" lui a inceput de acasa de la parintii lui Andrei si s-a incheiat cand le-am zis eu dimineata sa mearga linistiti acasa (pe la 5 dimineata). Tipul a fost minunat.
Katalyna- ce vecini faini ai
Stripteuza auzi
Noi ne intelegem tare bine cu ai nostri. In primavara cand era foarte cald si se dadea caldura inca, au facut sedinta special sa ma intrebe cate grade sunt in casa, cate vreau sa fie la copil si daca pot sa opreasca cateva ore pe zi caldura cand e cald tare afara.
Pupicei tuturor si o seara faina
diarux spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ankalaura MAITREY - daca, fereasca Dzeu, ai fi vreodata in postura de a nu avea ce sa dai de mancare la copii, s-ar putea sa risti si sa pleci daca acolo ai crede ca te asteapta o viata mai buna. Gandeste-te ca parintii acelor copii nu pocnesc de educatie, buna-stare, etc. Uneori nu pocnesc nici macar de dorinta de munca. Dar si aia care ar vrea sa munceasca, nu mai prea au unde. La soacra-mea la Comanesti majoritatea copiilor au parintii plecati. Unii stau la bunici. Altii la matusi. Cei mai norocosi au doar tatal plecat si stau cu mama care nu are de lucru. Iar putinii ramasi care au sub 60 de ani sunt puturosi. Stau toata ziua cu tigara in gura (de care au bani mereu...) dar nu se duc sa culeaga 10 meri sau o lungime de vita de vie, pe bani cinstiti. Ca e mult de munca ![]() Copiii aia nu intra in belele numai pentru ca nu sunt supravegheati, ci pentru ca atata stiu. Sunt plini de frustrari, au crescut singuri. Nu e greu sa intri in belele in cazul lor. Iar cat timp tara asta nu se va civiliza de jos in sus, tot copii de-aia o sa vezi pe la expertiza minori, din pacate. |
subiect sensibil . nu ma bag prea tare ca ma ia zelul. atat vreau sa zic, ca de obicei, cei care nu au ce pune pe masa, au apucat sa le formeze un sistem de valori copiilor inainte sa plece. din pacate, foarte multi pleaca de moft.Pleci daca ai siguranta ca ai tai copii au ramas pe maini bune. din pacate am avut experiente cu elevii mei. Insa pana la urma e chestiune de alegere. fiecare cu a lui.
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
Poezicile de un an ...incep AICI
SA-L AJUTAM PE MIHAITA!
turturica spune:
biri, bagat la cap tot ce-ai zis, deci e de bine
Vazut pozele, tony e baietel in toata firea, nu mai are mutra de bebelus, ana se vede ca e nazdravana, iar tu arati beton. Si mie mi-a placut poza aia in mare cu tine si cu ana 
flo, bine ati revenit. Deci n-ati facut cine stie ce cumparaturi pina la urma? In poze nu se vede c-ati prins vreme proasta, ca esti imbracata lejer pe acolo.
sunu, mersi de lamuriri, intr-adevar, 23 de ore nu-i de noi. Si Mara e atrasa de oameni, dar nu cred c-am rezista atita vreme pe avion. Cind am fost in grecia a fost bine c-a fost mai putin mobila, acuma devine mai complicat. Sint curioasa cum o sa fie peste o saptamina cind zburam la cluj, ca tot dureaza vreo 4-4 ore jumate drumul.
Dar stai ca mai am o nelamurire: cit contzed aveti voi in Ro de ati stat asa mult in vacanta? Adica nu tu, ca tu esti libera sa pleci cit vrei, dar sotul tau. Nu de alta, dar noi mai avem 3 zile de contzed anul asta si tragem de ele la singe, desi nu stiu cum s-au dus zilele de vacanta. Si avem si noi 30 de zile de concediu pe an.
La multi ani cu intirziere si de la mine mamei lui sunu si-a lui ralu (ce de sarbatoriti, si la noi azi e ziua lui tata)
ooka, citi dinti are acuma sofi? Mara maninca bucatele, dar trebe sa fie suficient de marunte cit sa nu trebuiasca sa mestece cine stie ce, altfel le scuipa elegant. Insa cu carnea merge mai greu, mai ales aia de vita, la asta n-am gasit nici o solutie decit sa nu i-o mai dau, ceea ce stiu ca nu-i prea bine, ca are o grama' de fier.
vicky, ralu, fetele voastre chiar coloreza pe desene din astea? Ca am incercat si eu azi cu Mara un experiment, esuat evident. Lins carioca, colorat pe gresie in loc de coala si intr-un final mizgalit toate hainele. Astept sa se mai maturizeze.
mai3, io cred ca nu-i asa de simpla situatia si nu-i alb si negru. Parintii astia care merg in strainataturi se inghesuie cu alti enspe oameni intr-un apartament maruntel ca sa scuteasca chiria, sint la lucru zi lumina cind e de lucru si n-ar avea cum sa se ocupe de copii, doar n-or sa-si angajeze bona din banii cistigati la cules de capsuni. Nu zic ca-i situatia ideala sau ca eu as face asa, insa pot sa le inteleg disperarea, crede-ma ca nu pleaca nimeni de prea bine ce le e in Ro.
hai pupici, noapte buna, miine am si io zi mare, merg la doctor in sfirsit sa vad ce se-ascunde acolo 
Mami de Mara (19.08.2008) si
7+