Pepenasi de iulie- august 2008 (149)
Raspunsuri - Pagina 12
diarux spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui katalyna eu cand m-am mutat aici eram tanara si frumoasa va dati seama de ce nu puteau ele sa doarma noaptea? |
yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!!ai poze???

mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
Poezicile de un an ...incep AICI
SA-L AJUTAM PE MIHAITA!
diarux spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flo1980 Biri, Sun, Diarux, bine ati revenit! Apropo Diarux sor'ta unde e? |
eheheeeeeeeeeeeeeeeeeee...fumeie ocupoata. cica o innebun este d ecap regina in devenire. a depasit-o in inteligenta.

da io nu revenii bre, ca nu fui plecata. aici is. citesc din umbra si daca are chef fii miu sa ma lase...mai scriu.
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
Poezicile de un an ...incep AICI
SA-L AJUTAM PE MIHAITA!
katalyna spune:
diarux, am bre poze, dar eram catzarata pe o bara si nu-mi permit sa pun poze aicisha
va dati seama ce m-am amuzat eu cand am auzit, io care la 21 de ani eram fata mare
si tot la 21 m-am maritat![]()
in legatura cu plecatul asta pe meleaguri straine. am vazut intr-o zi la tv un reportaj dintr-o zona unde erau numai batrani si copii, parintii copiilor erau la munca pe-afara, insaaaaaaaa aveau niste casoaie, castele frate nu asa oricum, de clar nu erau de nasul lor. pai cat au trebuit sa plece aia ca sa faca alea? pai isi permit ei oare sa le intretina? ce le trebuie asa casoaie? copiii aia erau niste nefericiti de-ti venea sa plangi cum povesteau de parintii lor si ce dor le era de ei.
mcoca spune:
Turtu, in primul rand, asteptam vesti bune maine de la doctor
. Maya a inceput sa "scrie" pe la 10 luni, cand a venit mama la noi. Mama e fun rebusache, si asa a descoperit Maya scrisul. Mama ii dadea si ei sa mazgaleasca. Iti dai seama ca la inceput mazgalea cu pixul mamei, dar a vazut ca se scrie pe foaie, si nu o chinuia talentul pe alte suprafetze. Deci noi, problema asta nu o avem. Mai vine cu carioci pe haine de la nunu, dar e normal, se mai propteste in carioca :).
Cred ca ar trebui sa incepetzi cu creioane cerate si sa scrietzi impreuna (poate deja ati facu asa, imi dau si eu cu parerea
), ca sa poata lua exemplu.
Maya nu e in stare sa repecte contururile (face asta numai de cateva zile, si numai la bona, deci na, acolo merge mai greu), dar nu depaseste foaia.
In alta ordine de idei, merci Anka pentru idei :)). Ieri am "lucrat" cu coca din faina, succes total. Am mursucat-o si am decupat forme. Azi am incercat lipitul vatei, esec total, nu a atras-o deloc.
Vicky si Printzesone
maitreyi spune:
m-ati inteles gresit...sunt constienta ca pleaca de nevoie insa cred ca exista si o posibilitate sa faci ceva cu copiii si nu sa ii lasi in voia sortii. e vb de confidentialitate si de minori ca altfel v-as fi spus mai exact ce nu inteleg...
flo
si marmota ce facea?
matinalilor 
rux transmite-i reginei si sclavei de maica-sa ca le pupam tare si apasat 
-------
mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Marina_1609 spune:
la cine e chevaletul gargaritei de boti???
---------------------------------------
www.alexiatoma.ro//" target="_blank">Ajutor pentru Alexia!
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
Marina_1609 spune:
ce subiect delicat se discuta aici...as avea multe de zis la tema asta dar parca nu pot lega cuvintele acum ca sunt prea obosita....
poate maine imi vars si eu amarul referitor la parinti plecati...
www.alexiatoma.ro//" target="_blank">Ajutor pentru Alexia!
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
flo1980 spune:
Maitreyi m-ai facut sa raz aci, singura ca .....
marmota facea ea ce stia 
Turtu zau ca a plouat mereu, in afara de prima zi
nu se pune, nu?! ![]()
Cand am ajuns era soare in Ungaria, noi imbracati in trening, ne fu' putin cam cald, a doua zi se zarea iar soarele, ne-am luat ceva mai subtirel, luam micul dejun si hop iar la drum si cum plecaram noi hop si norii si am ajuns la Viena zbarciti de frig 
Apoi dupa amiaza am plecat la palat, am zis fie ce o fi....batea vantul tare si s-a uscat, am pus gecile pe noi si am plecat la hoinarit. Pana m terminat noi iar norii si de atunci tot ploaie. Vroiam sa vizitam si Germania dar ploua prea tare si nu ammai riscat.
A fost prima si ultima experienta de genul asta, nu mai plec afara decat cu avionul!
Ceea ce m-a deprimat a fost ca din Ungaria pana in vama am facut 4 ore dar din vama pana in Bucuresti 10 ore!!!! mama lor de drumuri romanesti! 
Ralu la mine se blocheaza pagina, nu se deschide 
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
maitreyi spune:
baby face nani buuun si nu mai e nici subfebrila. a scazut totusi. nu ii mai dau nimic si imi pun ceasul sa sune sa o verific la noapte.
noapte buna 
-------
mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008