Pepenasi de iulie- august 2008 (149)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

DIAdap, se vede ceva la orizont, da tot horror e. daca nu as sti ce trebuie sa creasca acolo...sa mor daca m-as prinde. oricum nu s-a invatat minte.
in rest tare e dragalas manca-l-ar mama!!!!(adik io,c ioara- cum zice SUN)
si apropo, bre SUN, iar vii , stai o tzara si pleci???hmmmmm trebuie sate intrebe cineva de sanatate.

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Poezicile de un an ...incep AICI

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Bai nene ce gajica misto e BIRI! Pupe mama pe copiii aia mumosi!

PeSeu - Biri, eu nu ma gandeam ca se taie asa scurt, dar daca da, inseamna ca ailalta doctorita de mi-l monta pe primu' sterilet mi l-a lasat CU PLETE ca aveam ditamai firele nene, puteam sa "trec" pe langa ele

ATeBeule - maxime felicitari cuscra draga! Sa stii ca eu asa sunt de parere, ca cel mai fun e ca odraslele sa fie de acelasi sex Eu cu frate-miu ne-am batt pana la opshpe ani...

Dia - Da mama, deci fi-mea mananca NUMAi blenduit chestiile ce se pot blendui, desi musca foarte frumu din sandvis, dar nu ti-ar mesteca din conopida Si nu numai ca are masele, dar are si un canin

Acuma, ca a aparut BIRI, am curaj sa spun ca vecinul de la noi de pe palier, pe care il durea capul tot asa sacaitor si din ce in ce mai des si mai tare a ajuns la operatiune la "bostan" ca avea o tumora care ii presa creierasul... Nu dau alte detalii picante ca nu vreau sa bag frica in careva.
Acuma Biri, vino si zi ca ce zic eu nu e de luat in seama, ca nu vreu sa speriu fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

Bai nene ce gajica misto e BIRI! Pupe mama pe copiii aia mumosi!

PeSeu - Biri, eu nu ma gandeam ca se taie asa scurt, dar daca da, inseamna ca ailalta doctorita de mi-l monta pe primu' sterilet mi l-a lasat CU PLETE ca aveam ditamai firele nene, puteam sa "trec" pe langa ele

ATeBeule - maxime felicitari cuscra draga! Sa stii ca eu asa sunt de parere, ca cel mai fun e ca odraslele sa fie de acelasi sex Eu cu frate-miu ne-am batt pana la opshpe ani...

Dia - Da mama, deci fi-mea mananca NUMAi blenduit chestiile ce se pot blendui, desi musca foarte frumu din sandvis, dar nu ti-ar mesteca din conopida Si nu numai ca are masele, dar are si un canin

Acuma, ca a aparut BIRI, am curaj sa spun ca vecinul de la noi de pe palier, pe care il durea capul tot asa sacaitor si din ce in ce mai des si mai tare a ajuns la operatiune la "bostan" ca avea o tumora care ii presa creierasul... Nu dau alte detalii picante ca nu vreau sa bag frica in careva.
Acuma Biri, vino si zi ca ce zic eu nu e de luat in seama, ca nu vreu sa speriu fata

dementa esti bre!!!

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Poezicile de un an ...incep AICI

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

anka esti de coma, cum le zici tu ca un om mare

hai sa-mi pun si eu sterilet si merg la farmacie si cer t cooper, ca asa mi-a zis don' doctor si ma intreaba farmacista: ce marime? pai stai sa-l sun pe doctor, il sun pe doctor, asta aaa pai ia si tu marimea de mijloc i-am spus eu cum sunt numerotate, nu mi-a raspuns atunci cand eram la farmacie ci mai tarziu. ma intorc la farmacie: vreau marimea cutare!... nu avem! si da-i si umbla prin nush cate farmacii sa caut marimea spusa de don' doctor.

biberonioana nu il tine nici sa lesine de pofta, plange langa el cu lacrimi de crocodil si cand vede ca nu i-l dau ii da una de-l arunca pe jos, in schimb bea din cana cu pai ca tine de toarta.

mancare pasata eu inca ii mai dau la micul dejun fructe pasate cu branzica, atata timp cat ii plac nu i le scot pentru ca ii fac un mar mare cu o banana si da i le-as da bucati nu ar manca atat, in schimb ii dau mancare de la noi, ii place mai mult, are doar 5 dinti, dar mesteca cum poate. bine ca mai are momente cand inghite in ghionturi. carnea de pui i-o fac bucatele mici mici ca si cum ar fi mestecata si o morfoleste putin si-i da dumu pe gat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helauuuu,

Nu puteam sa nu scriu si eu, la cate noutati sunt .

Adriana, felicitari pebtru caruciorul albastru ! Sa-ti dea DD un baietel sanatos si cuminte! Mie imi plac numele alese de tine.

Cami, ce putin mai este ! Acusi scoatem majoretele! Ma bucur ca tati a rezolvat cu patutul. burtica!

Biriiiii, welcome back! Vazut pozici minunate .

Sun, sa va fie de bine vacanta si sa-ti traiasca mami !

Ralu, si pentru mami tau!

Sanatate muuulta bolnaviorilor si bolnavioarelor mici si mari .

Zilele astea a mers un pic mai bine cu laptele. De la cateva linguri (ca noi la lingura servim lichidele) am reusit sa marim portia. De exemplu, aseara a mancat 50 ml lapte Prima Crestere, iar azi dimineata chiat mai mult decat 70 ml. Seara asta a mancat cam 100 ml apa cu cereale cu lapte, plus cam 80-90 ml lapte la lingura. Deci, sper ca suntem pe drumul cel bun cu laptele !
Eu am avut treaba multa zilele astea (lucrez la un blog foto pentru tati) asa ca fata s-a tot invartit prin camera pe langa mine, si s-a jucat destul de mult si singurica. Si asta e de bine, pentru ca devine un pic mai independenta. Dar nu pot parasi camera, trebuie sa ma vada ca sunt acolo cu ea.
Se distreaza bine cu Matei, si unul din noile cuvinte favorite ale ai este “atz”, adica hatz .

Ei, Ilincu are 8 dinti si 3 masele si mananca inca blenduit legumele cu carne, iar fructe papa la borcanel (deci tot piure). Cerealele sunt piure oricum... Din banana musca, la pranz ii mai dau din farfuria mea legume rondele sau cubulete si papa, papa si bucati de urda sau cascaval, de painica, de sunca (de la Matei, ca ce mananca el e mai bun mereu ); strugurii ii curat eu de piele si ii papa apoi singura, cu samburi cu tot (ies pe dincolo intregi sambureii ).

Ziceam ca lucrez la un blog foto. Am decis sa cumparam o trusa foto profesionala, sa facem blogul asta, sa fac fluturasi si sa ii impart pe la targurile de copii si de nunti si pe unde s-o mai putea si sper sa se lege ceva. Cand e cat de cat conturat blogul, va dau linkul sa il vedeti si voi si sa va dati cu parerea, daca arata bine si cam ce ar trebui sa schimb sau imbunatatesc.

pup you all,

In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele cap1 si cap2.
Multumim frumos.

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

mei fete ma rosii aicea toata ... va ubesc muuult di tat pe toate mei, zau !!!!

Atb-ule felicitari pt a doua putza!!! eu tin mine ca te-am felicitat pt burtica demult de tot. moaama si ai tai ca ai mei apropiati rau... las ca-i bine, asta mare nici nu mai stie cum era viata de copil unic cit despre nume sa ma ierti, da acuma cine scoate plodu pe unde stim noi zic eu ca tre sa aibe o pondere ceva mai mare la numerotare

Rux eu sunt fan Mirena din enspe motive. de-ala pune-ti!

Ankule iti intorc complementul mei ... si pt copii fara numar ... mereu admir motzata pe mess
despre speriat fata hmmm, sa nu ne pripim, eu zic ca trebe investigat da un pic mai repede

Dia al meu papa si si, dupa chef... da bine acum suntem intr-o perioda de super moft, nu mai papa nimic decit cu mina personala asa ca e jale

Capri pup fata rrrau! am citit un pic ca inca te chinui cu Ilincu, oare mai poti?? sa-ti zic citeva chestii, ia le ca pure dare cu parerea: eu i-as schimba clar orele de somn si as rezi-o la 8, somn de frumu la 13-14 de maxim 2 ore si apoi nani la 8-9 seara.
despre lapte, am o prietena care a avut problema asta, cit timp inca alapta nu a acceptat cupilul ei nici un alt lapte, chit ca era tot asa la o masa de sin pe zi. dupa intarcare vreo 2 sapamini a refuzat categoric laptele si apoi a inceput sa bea fara probleme. crek ca trebuie sa uite gustul, cumva, sa accepte laptele de vaca.
apropo de poze, sa-i zic ce e pe aici la mare "moda" vin firme foto in gradi/scoli cam odata pe semestru, fac poze la toti copiii, apoi le prezinta parintilor, fie pe hirtie fie online, si cumperi daca vrei. si cam vrei ca na, le vezi si iti plac... desi ieftine nu-s. plus ca fac calendare/felicitari etc cu ele, imprimari pe gentutze/rucsace etc. o idee

sa va zic de fii-mea, apropo de scoala aici unde ii indoctrineaza se se poarte frumos, sa imparta, sa fie cooperanti si impotriva violentei intre copii, de la un an asa... si ea vine si-l da pe asta mic de pereti, si apoi se duce repede la el si cica: are you ok tony??? do you need help toni??? I give you kiss, now you happy ....

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Anka

..eu am niste arsuri de nu mai pot....si medicul nu a vrut sa iau nici un medicament...a zis ca e mai safe asa...

...am casa cu muncitori....dar sper sa terminam odata..ca am cam inceput sa ma satur de ei...vreau sa plece toti din casa mea...sa mai am si eu macar 2 zile de liniste inainte sa nasc...

Atb felicitari pt ...sa traiasca fericit si sanatos!

merg in patut ca la mine in casa e si f curent...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

36+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 2 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

neatza gagici!

camy, asa e in ultima parte a sarcinii, vin greturile din primul trimestru. nici mie nu mi-a dat voie doctorul sa iau nimic pentru asta. in primul trim mi-a zis sa mananc sarat si rece, apa sa o beau cat mai rece. cu saratul nu merge acumca sa nu te umfli, dar incearca sa bei ceva rece.
inainte sa-l nasc pe david am zugravit. am asteptat zugravii din iunie (el e nascut in sept) si au venit abia in august. le-a luat 3 saptamani si mi-a mai ramas si mie una de curatenie dupa ei. imi venea sa-i bat. as fi dormit si ei bocaneau toata ziua. chiar ma intrebau cum pot sa dorm pana la 10 ca ei bateau in pereti de la 6.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Auzi KAT? Cu marimea...
Aaa si neatza buna la toata lumea!

Se duce un nene la farmacie, sta omu' la coada si cand ajunge, zice incet la doamna de la ghiseu
- O cutie de prezervative va rog.
Doamna intreaba
- De 30 sau de 50?
Erau lei, dar comercianta din ea n-a precizat.
Si omu' speriat
- Da' mai mici n-aveti?

Asta a fost chiar pe bune in farmacie la noi.

Mergi la inceput

tare da,
m-am lamurit si cu farmacistele. am o cunostinta care ii facea copilului de 1 an aerosoli cu o substanta, s-a dus a cumparat-o si dupa ce i-a facut de vreo 2 ori a s-a uitat pe prospect si a vazut ca era varinta pentru adulti, gresise aia.

eu ieri am fost cu ioana la vaccin si mi-a dat reteta ca de obicei. am mers la o farmacie si mi-a zis ca nu poate sa-mi dea 2 vigantol pe o reteta, nu avea nici fierul. am mers la alta si mi-a dat aia tot de pe reteta

Mergi la inceput