Pepenasi de iulie- august 2008 (149)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

biribu bine ai revenit!Superbe pozele cu copii tai!
atb felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Heheheheeeeee, ce animatie!

Saru'mana din suflet pt urari, fete dragi!

Turtu pai am calculat si din casa de la noi si pana la primul hotel (am stat la 2) au fost exact 23 de ore. Acuma, desigur, nu e usor in nici un fel de combinatie dar, mie personal, nu mi s-a parut greu. Adica am tras concluzia ca trebuie sa fie un copil foarte tolerant, foarte rezistent si cu un program relativ fix, pe care sa si-l poata urma cam oriunde (adica sa poata manca si dormi cam in orice conditii). T este un copil teribil de rezistent (din toate punctele de vedere, ea pana acum n-a avut nici macar un muc, o febra, nika). Singura "problema" pt un copil ca al meu, care prefera de 1 mil de ori oamenii jucariilor, era continua "instigare" a ei, catre ceilalti, s-o bage in seama. Asta insemna si stat in picioare pe manerul dintre scaune, ca sa se poata conversa cu cei din spate dar si plimbatul pe culoar si opritul la fiecare pasager si vorbit, mangaiat, zambit, furat casti, mancare, carti, etc. La dus a avut parte de 98% persoane foarte orientate catre copii; la intors a fost in mare parte zbor de noapte dar, cat a fost treaza, nu a intalnit prea multe persoane dispuse s-o bage in seama si a cam suferit (si noi pe langa ea, ca se frustreaza evident). In rest, ea e adorabila; un pic prea prietenoasa as zice dar asa eram si eu. Deci da, depinde de copil (si al meu e intre aia de se misca non-stop si vorbesc cam la fel), de parinti dar si de circumstante. Nu ti-as recomanda, totusi, cu burtica asa mare si o Mara solicitanta...mergeti in 4, cand se face si bb2 calator!

Adriana felicitari din inima! Sa ai o sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos tun! Ce minunat pt Nick, o sa aiba un partener de joaca pe cinste!

Biiiiriiii welcome! Mi-ai lipsit tare! Ai 2 copii minunati cu niste ochisori superbi! Si seamana biiine de tot intre ei dar nu si cu tine:). Ahh, si Tony pare mult mai zapacit decat Anna; uitandu'ma la el realizez ca mai cunosc asa exemplare, nu spui cine:)

Salata cu ananas si busuioc halit-am; placinta cu iaurt e gata; 2 episoade de criminal minds stau pe teava, asa ca merg sa ne uitam si sa halim!

O seara frumoasa!

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Seara buna!

Scoatem si nopi capul din butoi!
Mai ales eu!

Cuscraaaa...LA multi ANi!!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei 3 muschetari!

Adriana....felicitari pentru baietel! Sa fie sanatos si norocos si sa va bucurati de el!

Camitza......mai e un pic un pic! Hai....sus fruntea ca mult a fost putin a ramas si iti vei tine in brate minunea de baietel!

Mona.....felicitari pentru scoala! E bine ca faci ceva si pentru sufletul tau!
Cu operatia....mai bine ajungi pe la doctor ca nu poti stii cum evolueaza! Ce mai face Codrinu'?

Sunuleeee....ce dor mi-a fost de voi....mai ales de Miss T. cea minunata! Sa va fie de bine vacanta! La multi ani, mamicii tale!

Noi suntem aproape bine cu raceala, dar eu am avut niste dureri de cap in ultimele 3 zile de am zis ca dau coltul!
Abia in seara asta am inceput sa mai vad....ceva lumina prin ceata ce se lasase pe neuronu' singuratic!

Asa ca Marina.....multa sanatate mama si deie Domnul sa le dai de cap durerilor ca taaare nasol e!
Si la mine la fel se lasa....cu stari de greata de la durerea de cap, sunt sensibila la lumina, noroc ca am ochelarii cu lentile heliomate, dar nici astea nu m-au ajutat prea mult....ufff!

Ma duc sa dau feteleor de papa de seara!
Pupicim bostanaria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Tecky

Turtu copiii fac bine (si misto de mine ) sunt superhaiosi si care mai de care cu personalitate... se joaca f frumos impreuna, asta cind nu se bat sau se cearta pe jucarii ... eu incerc sa intervin cit mai putin in relatiunile lor
nu-ti face griji ca o sa fie bine... munca multa dar si distractie cit cuprinde. eu zic ca tre sa ai simtul umorului dezvoltat si restul vine de la sine. uite ca noi am supravietuit fara nici
un ajutor si eu am si lucrat, un part-time asa sa zic. acum deja incepe sa fie mult mai usor, au program comun identic de somn, mincat, spalat etc. eu ma felicit ca i-am facut asa aproape, fara gluma. e exraordinar cit de bine interactioneaza, au un limbaj al lor, nus ce limba o fi dar comunica. susotesc toata ziua si asta cind
el inca nu vorbeste mare lucru (ca sa intelegem si noi adultii ) dar ea il intelege: de ex ne anunta ea importanta si blazata asa ca toni vrea sa pape, vrea sa doarma etc. mie mi-e mult mai greu cind
e doar unul acasa, ca sta agatat de mine, cind sunt impreuna n-am nici o treaba cu ei sau ei cu mine.

Ile hai sa zic ca-mi place subectu': uite tu ca mama de baiat ce vei face ca sa nu ajunga si al tau asa o putoare??? atita vreme cit baietii sunt cocolositi precum stim, nu e cale de improvement.
eu cred cu tarie ca noi gresim. pai de ce toate romancele noastre din plina perioada de tandreturi initiale incep sa faca parada cu cunostintele lor in ala gospodariei??? si ce daca nu stiu sa fac ciorbita, nu ma mai ube?? eu nu ma pling ca al meu chiar e ca al lu turtu face de toate, dar zic ca orice invat are si dezvat... ce daca asa l-a obisnuit maman? las ca trece... despre socrela nu vreau sa pun sare pe rana

Anka acu citii ca nu gaseai neste fire ... vad ca le-ai si gasit. vezi ca si daca nu le gaseai nu-i nimic pt ca ele normal se taie f scurt si pot chiar sa intre cu totul in col, ca sa nu deranjeze pe ici pe colo nu are ce sa se inimple rau ca e
un plastic si nu penetreaza sau migreaza pe nicaieri, nu are unde se duce. acum daca iese cu totul presupun ca il vezi

acu ca intru si eu bate vintul pe forum, pai treaba-i asta?? heloooouuu!!!

revin ca acu vad: Sunu sa-ti fie di bini vacanta , moaaama ce curaj cu zborul... pai noi pina-n florida si gata asta mi-e limita 3-4 ore, ca si ai mei ca si Thea vor sa se plimbe si sa traga de toti calatorii, numa la pilot nu am ajuns ... Si zici ca nu seamana cu mine??? hai mai pe bune????

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

sara buna

felicitari atebeule sanatosi sa fie amandoi si voi pe langa ei

biri uelcam bec ce copii mari ai

mona la dr, da? flacaii

sun sa va fie de bine plimbareala

marina sanatate

noi suntem bine, sanatosi, voiosi si pupaciosi azi s-a cam terminat de curs la mine. il sun maine pe dr sa vad daca ma mai vrea ca zicea acu vreo 4 zile cand am fost la el ca se mai vede ceva da' ca o ia la vale...Duminica sa ma duc sa imi citeasca si molifta si inca niste rugaciuni. a vb mama cu parintele si ma asteapta...
azi am luat si prima SS si ma simt ok. sa vedem cu urmatoarele cum o fi. daca e sa apara vreun semn mai naspa cam pe cand sa ma astept?
nici alexandra nu isi tine singura bibe da' ea are o scuza ca mananca doar prin somn cana si-o tine dar doar daca are chef. de obicei i-o tin eu ca altfel sta si se leorbaieste mai mult decat bea
am inceput si eu saptamana asta stagiile si e asa de fain poate si pt ca anu asta e ultimul si il vad si eu mai roz
cam atat despre noi.
si o seara faina!

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Ola ola!

Ma miram cum de ati scris atata azi, da' m-am prins.

Welcome back Sun, Biri-
La multi ani mamei tale, Sunule (azi e si ziua mamei mele)!

Atb- felicitari pt. caruciorul albastru

Marina- si eu sunt cu vechime in ale durerii de cap. Mi s-a zis ca e de la coloana (am facut tspe proceduri inclusiv infiltratii si mama infiltratiilor) si tot degeaba (aaa si nici nu-s sigura ca mi-am rezolvat spatele). Si mie imi vine sa vars cand ma doare foarte tare, dar cred ca sunt migrene. Cum vin asa trec (dupa cateva zile). Sper sa nu fie nimic grav

Mona- eu m-as duce la doctor in locul tau. Multa sanatate.

Vicky- Miruna isi tine biberonul numai daca e musai (si atunci de cele mai multe ori prefera sa se joace cu el la gingie).

Camy- AMR 12 zile, da' cine sta sa le numere, nu?

Atat am tinut minte

Pupicei tuturor si o seara minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Seara buna fetele!!

Biri ce bine ca ai revenit! Ai niste copii tare frumosi, da' nici mamica nu-i mai prejos!

Ralu La multi ani mamei tale!

Ruxi pana la urma ii creste lui Tudor unghia? Se vede ceva?

Sondaj de opinie: mai sunt bebei care papa blenduit, desi au masele?? Pana la ce varsta sa-i mai dau oare, fara s-o afecteze pe termen lung cu privire la stilul/preferintele de mancare?
Eu la Miruna inca ii mai dau masa de legume/carne blenduita, ca asa stiu c-o mananca. Azi de ex. i-am facut omleta, aia i-o dau bucatele. Ei bine, nu mesteca, o tinea in gura, si cand se aduna mai multa, scuipa afara!! Cand ii dau paine cu unt si diverse pe ea, sau alte mancaruri ce se mesteca le mananca, mesteca, inghite. Oare de ce? Sa nu-i fi placut omleta? Pana la urma a mancat tot, dar...io stiu acuma?

Apropo de distrat copii in casa, noi am descoperit baloanele de sapun, asa fain se distreaza cum fuge dupa ele...eu in schimb am cam ametit de la atata suflat... A, si nimic nu se compara cu incercatul sa calareasca pisica. Cum o prinde ca sta, cum o incaleca!

Ma duc la ca is varza la neuron, azi am stat numai in casa si Doamne ce greu e s-o intretii, sa nu se catere pe te miri ce, sa nu ia sau sa umble pe unde nu-i voie...Afara e muuuult mai usor, desi nici acolo nu sta locului!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

intii cu restantele: La multi ani Mada, Mitzi! sa fiti sanatoase si fericite alaturi de familie!

La multi ani Sun pt mama ta!

La multi ani Ralu pt mama ta! Am facut sucul picant si pare ca e foarte bun

Sofi e bolnava asa ca nu prea am chef de nimic, bine si soatza e bolnava, eu abia acum ma pregatesc sa ma alatur lor. Nu stiu ce scirbosenie de virus sau ce'o fi, ca si sora'mea si purcica de Noricica stranuta si muciosesc. Numa' pisica e sanatoasa tun.

Dia, Sofi are si ea doua masele si 8 dinti si mananca pasat. Insa inainte de boleshnita, incepusem procesul de reeducare in ale halitului. Adica: carnea o mixam iar legumele le pasez cu un fel de presa de usturoi da mai mare, asa ca ramaneau mai bucatzoase. Sigur, mananca mai putin da macar eram in progres pana sa ne invadeze mucii. Fructele ca sa le pot pasa cu pseudopresa de usturoi le abuream citeva minute sa fie mai moi, banana merge si asa.
Pasul urmator era sa pun in portia de haleala bucatele mici mici de fruct/leguma/carne (din toata tarasenia, carnea ar fi ramas ultima la introdus bucati). Sofi mananca si bucati, cit am fost la Brasov a bagat la ciorba de vacuta cu legume multe si carnita (foarte frageda) de n'a avut treaba, insa conteaza foarte mult sa'i placa. Cum nu'i place cit de putin cum uita ca poate mesteca.

Oricum, asta pare a fi un plan bun de introdus mancarica mai mare. Plus o masa zilnica de bucatele, Sofia de exemplu, mananca seara, branza, cas, ou, rosie, ardei, dovleac copt, carne bucatele mici cam 1cm/1cm. Mananca ea ce mananca si completez cu cereale de regula. Motivatia noastra in a renunta la mixat, o reprezinta tot nenorocitele de carii de biberon, ca nu se curata dintucii deloc daca baga numa piureuri.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Multumim din suflet tuturor de urari!
Turtu, eu ma simt f bine, chiar mai bine decat la prima sarcina, de care nici de aia nu ma pot plange, nu greturi, nu pofte, de pus n-am pus inca decat 1,5-2 kg pe mine, insa am ramas cu 6 kg plus de la sarcina cu Nick. Singura chestie e ca ma oboseste Nick de uneori gafai ca trenu', ca doar lui ii mai trebuie in brate, cand iesim prin parcuri vreo numai in tobogane dar bineinteles cu ma-sa dupa el ca el singur inca nu stie, na, noroc ca are doar 9-9,200 kg ca as fi innebunit de dureri de spate de ar fi avut peste 11-12, cum au altii la varsta lui.
Sun, Ralu, La multi ani! mamelor voastre, multa sanatate si fericire le doresc, alaturi de cei dragi!
Biriiii, ce dor mi-a fost de tine!!! Copiii tai sunt superbi, si tu esti tare sexoasa! Imi place tare mult poza cu tine si Ana in ocean la asfintit.
Marina, sanatate multa! Cum suporti asa mult o durere? Eu dupa o zi de migrene sunt terminata...
Mona, sanatate multa si tie, du-te sa vezi ce zice doctorul. si spor la invatat. Si eu m-am inscris la master si de sambata merg la primele cursuri, de-abia astept, desi n-a trecut decat o vara de cand n-am mai dat pe la facultate, totusi i-am simtit lipsa, parca ma simt mai tanara cand sunt acolo printre studentii de 19 ani. Nu ca n-ar mai fi babaciuni ca mine... Zice lumea ca-s nebuna, cu un copil mic si cu altul in burtik mie-mi arde de facultate... Oare asa o fi? Hmmm... [iconul ganditor de pe mess]. Eu de-abia astept!
Camy, hai ca scoatem majoretele acusi-acusi! Ce putin mai ai!

Adriana 17+ si mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

BIIIIIIIIIIRIIIIIIII

apropo de firele lu mama ANKA, io di care sa imi pun? ca sa mor daca am stiut ca le cheama diferit. io am zis ca e una si atat. deci...????(pentru cine nu a inteles ce aberez aici, e vb despre sterilet, bata-l vina.)

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Poezicile de un an ...incep AICI

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput