Pepenasi de iulie- august 2008 (149)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

ANKULE excesul de zel...e in sange, bre. da io mai trag nadejde ca se va intampla ceva si o sa imi treaca si mie. ca de nu...aici mor pe baricade. sau o fi baricazi? hmmm...

chiuar ca nashpa vreme....

CAMYYYYYoleak mai este.sa pregatim poezica, nu? stiu, stiu , nu acum....cand e momentul

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Poezicile de un an ...incep AICI

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Mitzi
Sanatate si multe bucurii de la baietii tai frumosi!
Mai treci pe la noi, te rugam!


pup you all,

In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele cap1 si cap2.
Multumim frumos.

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Mada, LA MULTI ANI cu intarziere!! Sa fii sanatoasa si sa aveti o nunta de vis!

Vic, exact pe criteriul asta am ales o scoala privata ca m-am gandit ca vor fi mai atenti la el. Azi mi-a spus educatoarea ca a colaborat frumos cu el. Si pe mine m-au dat gata cu équipe pédagogique in petite section ... e cam devreme, dar ce pot sa fac ... nu pot sa neg realitatea oricum. Logopeda nu vroia sa lucreze cu el inainte de 3 ani, dar dupa vacanta o sa o sun sa-i spun ca nu-i ok la scoala si ca e izolat de copii si ca ar trebui sa inceapa sa lucreze cu el acum pana nu se instaleaza o tulburare de vorbire. Drumul pe care mergem e clasic, am citit scenariul asta deja pe internet de atatea ori si acum ca a inceput filmul nu ma mai mira nimic ... numai ma amaraste asa ... cum ma amara si neincrederea anturajului in problemele mele "inventate".

Mai vroiam sa-ti spun ca cineva a scris pe subiectul la France la sfarsitul capitolului trecut ca se muta la Lyon si am zis ca o sa-ti spun, poate luati legatura. Acu am cautat o data mesajul si nu l-am mai gasit, tre sa-mi iau ochelari.

Marina, nu e vorba de migrena ceea ce ai tu ? Durerile de cap si greata ma fac sa ma gandesc la asta, in familia sotului migrena e ereditara si zau ca sufera rau de tot cand au migrene.

Camyyyyy, numai 2 saptamani ??? Hai ca trec repede!

Bujo, tu nu ne mai pui ceva cantecele noi ?

Sibylle

http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA




www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

MONA - uite preturile:
Gama KRITTER - lemn masiv de arbore de cauciuc si plastic.
Scaun copil 85 lei bucata (latime27*a29*h53) Albastru si alb
Masa copii 150 lei (L59*latime50*h50)

Gama LEKSVIK - lemn masiv de arbore de cauciuc
Masa copii 255 lei (diametru 70, h50) alb
Taburet copil 55 lei bucata lat25*a25*h30
Scaun copil 85 lei bucata (lat29*a29*h59) rosu

Daca te duci pe site la ei, poti cauta dupa nume, sa le vezi.

Edit ca sa spun ca am gasit o alta masuta draguta si mult mai ieftina
LACK masuta de cafea 49 lei. Melamina L55*lat55*h45, alba.
Ca dimensiune e cam tot acolo, iar pretul e clar mult mai mic.
Mai sunt scaunele MAMMUT, albastru de plastic, 47 de lei.
Mai sunt niste taburete haioase, cam ca un cos de gunoi intors, care taburete se pot stivui. Se cheama EVERT si costa 19 lei. Au verde, galben si negru.

Nu mai stiu unde vazusem o masuta foarte interesanta dar nu mai stiu precis unde, ea era rotunda, dar dedesubt erau 2 cutii mari de depozitare, pe care le scoteai si se aseza copilul pe capac, deci devenea scaun, Iar in interior erau jucarii sau o chestie de-aia de sortare pentru creioane, chestii.
Ceva oarecum asemanator am vazut la Kika, dar nu mai stiu la ce pret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna,

La multi ani Mitzi! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei 4 baieti ai tai!

Sar'na de urari fete. O sa pun si poze candva...desi cred ca va dau linku' personal cand e gata, ca nu ma inghesuie timpul sau cheful sa pun de 2 ori!

Camy ce putiiiiin mai e!!! Super! Abia astept sa-ti fac galerie si apoi sa vad micul chirias! Ai ceza programata deja? (scuze daca ai scris dar eu nu am mai citit nimic de pe 20 sept)

O seara frumoasa va doresc! Si pepenasi sanatosi si dormiciosi!


Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

ANKA,multumesc.am vazut si pe la noi la un magazin masuta speciala pt copii cu tot cu scaunel,120ron.parea destul de draguta,dar nu stiu daca mai are.daca nu,o sa trag o fuga pana in ikea,dar nu stiu cand am tp.
sambata asta am interviul pt admiterea la master.

in alta ordine de idei,eu am cam patit o.acum 2 saptamani mi a pleznit iar operatia intr un colt,dar nu m am speriat ca am mai patit o acum vreo juma de an si pana la urma aveam un fir inchistat acolo si mi l a scos dr.m avertizat ca mai pot aparea fire.am fost pe 1 luna asta la dr,am avut un fir,asa cum ma asteptam,mi l a scos cu o pensa,dar faza nasoala e ca au trecut 2 saptamani si nu se mai inchide rana,ba chiar mi a cam iesit carnea in afara si imi curge puroi...oare sa mai astept,s o cicatriza in final sau sa merg iar la dr?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

azi am avut o zi tare proasta...iar am inceput cu visele mele...eu cred ca o sa ma duc la vreun popa sa-mi faca o dezlegare ceva..ca eu nu mai vreau sa mai visez nimic...
iar am visat apa muuuuuuuuuulta care ma lua ...un fel de tsunami ...
ma simt ca mama omoda...asa ceva nu am vazut...si cum ma trezesc..ma suna fratimi-o ...i-a fost rau....au urmat altele...e la pat...e rau...mai pe la pranz asa...ma suna prietena lui fratimi-o sa-l sun pe tata repede ca iar i-a fost rau...si e rau de tot...de tata nu dadeam...si tot asa...
Pe seara vine Pustache cu patutul...jur ca am vrut sa il pun in cap...eu am zis alb...el a zis ca mi-l face alb...dar baga si ceva culori in el...si a bagat...un roooooooooooooooooooooooooooooooooz si un vernil de ma lua cu ameteli..ca sa nu zic de defecte...frate...plin de defecte...am vazut imwediat negru in fata ochilor...asa ca ne-am certat...l-am trimis la culcare nemancat...asa sa stea...
Vreau sa vand patutul...eu in paturul asta nu-l pun pe Flavius nici moarta...si nu inteleg de ce pt toata lumea face o mobila de ramane toata lumea cu gura cascata, dar pt el...toata petecita si facuta ca naiba??????????....de ce???????
cred ca o drk de mobila din lemn masiv...si emrg sa-mi cumpar eu mobila din PAL...macar arata cumva...ca din lemn masiv daca nu e facuta calumea arata ca draq...si nu mai pot de draci ce-i am...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex


36+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 2 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Seara buna si de la noi.
mada, cu intirziere iti zic si eu la multi ani si o nunta ca-n povesti. De ce nu mai intri pe aici? Sper ca sinteti bine si doar ocupati cu pregatirile de nunta.
mitzi, la multi ani si multa bucurie alaturi de cei 3 voinici.
sun, bine ati venit din vacanta si mersi de urari. Sintem de fapt o gasca serioasa de gravide noi, adica eu, moni, cristina.
Unde ati fost in vacanta?
vicky, chiar ca maninca Maya o gramada, Mara e fix pe invers, azi a ciugulit un pic la amiaza si la 4, doar cina a fost ceva mai consistenta, probabil ca i s-a facut foame dupa atita nemincare. Asa ca bucura-te ca maninca asa de bine.
Apropo, am vrut sa te intreb, cu ce fel de culori coloreaza Maya? Sint ceva chestii speciale in caz ca (virgula) coloreaza si prin alte locuri decit pe foile de hirtie?
siby, te-am citit si eu, e aiurea solutia gasita de educatoare cu izolatul lui dadi, cum isi inchipuie tanti asta ca rezolva situatia cu metoda asta? Vorbeste neaparat cu ea, poate reusesti sa o convingi sa cauta alta metoda.
anka, mai zi-ne chestii de la gradinita lui eliza, sint interesante ideile de acolo.
In privinta invatamintului din Ro, sint de acord cu tine, e varza. Am stat si eu 3 ani in invatamint, dar idealurile cu care am pornit s-au prabusit mult prea repede. Din pacate eu nu vad nici o solutie la redresarea invatamintului cita vreme se taie intruna din bugetul alocat educatiei.
Aici in elvetia profesorii cistiga extrem, dar extrem de bine, insa elvetienii stiu ce conteaza si actioneaza in consecinta.

Mami de Mara (19.08.2008) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

mona, dar iti dai cu ceva acolo unde e pleznit? la mine dupa un timp cand inca aveam capetele de la atza si imi intrasera nodurile in piele. l-am sunat pe dr si mi-a zis sa trag putin cat sa pot taia nodul respectiv. mi-am dat cu putin spirt si pana a doua zi mi-a trecut. la tine ma gandesc ca nu e cazul de spirt, insa te poti sterge cu betadina si sa-ti pui pudra de baneocin de 2-3 ori pe zi. eu cand l-am sunat pe dr i-am spus ca mi s-a infectat operatia si m-a intrebat daca am facut febra, deci nu era infectata, dar arata ca si cum ar fi fost cu putin puroi.

camy eu cred ca ai visele astea si din cauza de stres, de nerabdare, ti se pare ca timpul sta in loc. e normal sa fii nervoasa, asa le sta bine bortzolinelor pana la urma cum e cu patutul? a plecat cu tot cu soatza? fratele cum este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

CAMY dragutza...e marti azi si e si 13, de aia.(ia-o si tu asa)trei ceasuri rele. io le tin pe toate cu sfintenie. nu sar nicio marti de o bag in boale pe SOR'MIA .Si daca sar...recuperez in alta zi, dar nik nu se pierde.
si fii barbata!

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Poezicile de un an ...incep AICI

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput