Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui bordeancavio

honeybaby, m-am chinuit sa adaug pozele, sa vedem daca am reusit, la semnatura ar trebui sa fie un link spre picassa. ia, ca verific si eu cu ocazia asta.

vio asteptand pe bebe 12+

poze http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#

mmmm, vio ce hainute mumushele, si tu esti o mumushica!

http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

kossir mi.au placut pozele, imi face placere sa te cunosc sa stiu cum esti, mihai e frumos si foarte expresiv, mai ales ochii
eu la pozele alea cu mancare nu risc sa ma uit ca cine stie ce ma apuca

ioana imi pare rau prin ce treci, intr.adevar timpul le va rezolva pe toate, poate distanta il va face sa.si dea seama ce insemnati voi cu adevarat
te admir cum te descurci, sotul meu tre sa plece pt 2 saptamani la 500 de km distanta si i.am zis sa ne ia cu el, asa imi va fi mai usor

denisa, pai normal ca sotul face cald in casa, sa stai tu in pantaloni scurti sexy
e foarte frumoasa salopeta, merge si la fetita cred , pt ca are floricele roz

kitzi inseamna ca de aia nu fac ei control pe masa aici, din moment ce spui ca se vede si la eco...sau macar se vede ceva ce.ar putea da semne de alarma in privinta colului

gaby cand ai urmatoarea eco, sa vedem caruciorul roz?

acum am venit de la cumparaturi, mare nebunie, si.am fost tocmai pt ca fiind ziua nationala a spaniei , credeam ca toti sunt plecati si va fi mai liber, da de unde

roxana 15+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel
Si apropo de discutia cu spalatu hainitelor la bebe.. Eu personal nu sunt de acord nici cu "fiertul " hainitelor si nici cu calcatul..Cel putin cu primul copil nu am facut aceste lucruri, la recomandarea medicului meu...Si la fel voi face si acuma
Ii voi spala hainitele separat de restul lumii, dar , normal la 60 grade..
Medicul meu imi spune mereu ca noi ne "ajutam" copiii sa devina sensibili sau sa -si creeze imunitate la diverse lucruri..
De exemplu el nu ma lasa sa fac in casa temperatura mai mare de 20 grade, si cand ii faceam baita , trebuia sa fac 22-23 grade si nu mai mult...
De ce? Pentru ca aparatul respirator o data invatat sa inspire aer prea cald, atunci cand scoatem copilu afara pe sezon rece va face cu usurinta rosu in gat.

Sunt perfect de acord cu tine...si apoi cine o sa mai aiba timp de calcat dupa ce vine bebe? Eu stiu din experienta ca nu! In plus, daca un material e facut sa reziste la spalatul la 40 de grade, spalatul la 90 il distruge, e clar.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita
Cu temperatura in camera lui bebe. Mie mi-e frig la 21 de grade ca asa sunt eu mai friguroasa si am zis ca la bebe as tine 22 de grade. E mult?

Medicii recomanda 20 ca temeratura ideala, maxim 22. Peste spun e ca e prea cald pentru bebe.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby
Apropo masura 62, pentru ce luna este ??

Depinde de bebe, dar majoritatea se nac cam cu 50 cm, deci 62 ar fi pt. 3-6 luni. Sunt unii care se nasc cu 55 sau 57 cm, deci e pentru ei la nastere, dar depinde de bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyjoy spune:

Va pup dragi mamici Nu am mai intrat de mult dar va citesc cu regularitate! Sunteti super, de la voi aflu o
multime de lucruri noi si interesante si toate sunteti inimoase asta e mare lucru!!!
Fiind la prima sarcina nu prea am sfaturi de dat - mai mult de primit, asa ca vin cu o intrebare pt mamicile cu experienta: nu stiu ce tip de carut sa cumpar, sunt o gramada de modele si e ca si cum as cauta acul in carul cu fan
Pe scurt as vrea sa fie in primul rand usor ca sa il
putem cara 4 etaje fara lift, sa fie bun pt nou-nascuti dar si mai tarziu, sa aiba roti mari si sa nu coste mai mult de 1500 ron... Stiti vre-un model care sa indeplineasca aceste cerinte ?
In rest noi suntem destul de ok, am inceput sa am contractii in principal de la statul pe scaun la birou asa ca doctorul mi-a dat recomandare de 6 ore dar si asa tot se intareste burta seara... Si daca merg mai mult iar se intareste si ma doare. Dr. a zis ca daca o tin mult asa sau daca se agraveaza va trebui sa stau la
pat. Pt contractii si dureri mi-a zis sa iau no-spa + repaos...
Alte noutati nu prea mai am ... Va citesc de pe margine si intervin mai rar ca nu mi-s foare vorbareata
Va puuuup tare mamici bune si aveti grija de voi si de bebei

13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Buna ziua,dragele mele!

V-am tot citit, dar nu am mai apucat sa scriu,principalul motiv fiind lipsa de timp...
Sa stiti ca o sa urmez si eu la "cusut", dupa cum imi simt burtica de intarita si am si junghiuri...Mare minune ar fi sa nu am si eu colul deschis, spun asta ca o "patita" in sarcina anterioara...
Ca sa fie tacamul complet m-au napadit si gandurile negre,ca nu am mai simtit de zile bune activitatile lui bb...si am aflat de povestea trista a unui copil cu retard mintal,de o varsta cu Sam,copil cu care,impreuna cu mamica lui,si eu cu Sam,bineinteles, am fost internata odata in spital(pe vremea respectiva era bebelus si nimeni nu stia ca are retard...)...Toate astea ma deprima,nu stiu ce am patit,sper sa imi revin,ca stiu ca nu am nevoie de asa o atitudine,dar...

Am citit povestile voastre,dragele mele,si neuronul nu ma prea ajuta sa nominalizez,dar ca idee generala,stiu ca era vorba la un moment dat de scurgeri,si eu am asa ceva,folosesc tampoane zilnice,si la sarcina anterioara a fost asa...
Despre burtica intarita,am mentionat anterior...
Draga Ioana,sper sa iti rezolvi problemele pe care le ai, cred ca sotul se va intoarca si veti reusi sa gasiti o cale buna pentru toata familia...Vorba unei fete,in nici o familie nu-s relatii perfecte si roz,dar mergem mai departe,mai facem mici concesii,ne mai certam,ne mai enervam,asta e viata,departe de a fi perfecta...Te cred ca nu asta asteptai ca si incurajare,dar sa stii ca tot ceea ce nu te ucide te face mai puternica, fiind in situatia asta ai oportunitatea sa vezi cum te poti descurca singura,fara sa depinzi de ajutorul tertilor...Incearca sa te aduni,trebuie sa fii puternica pentru copii si pentru tine,o mama mereu trista si deprimata nu le e de folos copiilor,ambitioneaza-te si vei reusi!
Din cele scrise de tine,partea materiala nu este o problema(sper ca am inteles bine)...Cauta sa fii cat mai ocupata cu lucruri simple,zilnice,nu iti lasa timp sa te gandesti la tristetile tale,vei fi bine,noi te sustinem, vei fi bine!Si vorba cuiva,nu ai macar o prietena cu care sa povestesti?Chiar daca nu e apropiata,puteti vorbi generalitati,banalitati,mai puteti iesi la o plimbare, cat timp iti tii mintea ocupata cu palavrageala mai iesi din starea asta...si incearca sa vezi si partea plina a paharului,si lucrurile pozitive(caci exista,cu siguranta,unul e baiatul pe care il ai,celalalt e la "garsoniera"...),lucrurile frumoase,un apus de soare,culorile toamnei... si fii tare!

Maria 16+
Mami de Sammy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Vladimultumesc de cuvintele frumoase.Abia asteptam vesti de la amino, desi sunt sigura ca va fi bine. Multumesc de sfaturile cu hainutele. Ce fac cu hainutele pe care scrie 60 de grade la spalat? Le pun totusi la 90?

Noi am fost la concert la Cleopatra si Pavel Stratan si i-am mai luat lui bebe un set de 7 bodyuri pt 3-6 luni cu zilele saptamanii. Sunt asa haioase. Gasiti poze la semnatura.
Noapte buna si o saptamana frumoasa.

Oana 20+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

foarte frumoase hainutele. vroiam sa-ti spun ca eu toate hainutele le-am spalat doar la 40 grade, nu mai mult. si cu dubla limpezire

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 14+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyjoy spune:

Am schimbat semnatura vineri mergem la eco si poate ne intoarcem cu carucior colorat puuuuuup!

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Buna fetelor,
asa pe fuga vroiam doar sa va spun ca eu am avut toata luna septembrie probleme cu nasul infundat, am vb cu doctorita si mi-a spus
ca se datoreaza cresterii volumului de sange din organism care contribuie la umflarea membranelor nazale si au drept consecinta simptomele de nas infundat. Eu am rezistat eroic, nu am folosit nici macar picaturi cu sare de mare.
In prezent ma lupt cu niste carcei teribili desi iau vitaminele prenatale si ar trebui sa am aport suficient de magneziu.

20+

Mergi la inceput