Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

babyangel se poate ca bb sa miste daca mananci dulce. uite eu am o prietena care atunci cand era gravi de cate ori manca mere bb misca, dar de fiecare data, fara exceptie. cand venea pe la mine mereu ii dadeam mar ca sa il simt pe bb al ei cum ii misca in burtica.
aaa, si inca ceva, am citit ca s-au facut teste si atunci cand mama mananca ceva dulce bb bea de 2 ori mai mult lichid amnioic.

http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaa28

salut burtici...
Nu vreau sa indispun pe nimeni...dar sunt tare suparita si de o ora plang intruna..

Sotul meu a plecat azi in Italia, la munca,nu stiu pt cat timp..oricum de o luna nu vorbeam decat strictul necesar.
Ce ma intristeaza tare mult e faptul ca lui Alex ii lipseste foarte mult cand nu e acasa,intreaba mereu de el, ma roaga sa il sun...nu stiu cum ma voi descuraca, ma doare tare mult chestia asta...
Stiu ca ar trebui sa ma gandesc la bebe, la Alex ...dar mi-e tare greu...si probleme avem de mult...
Mai stau si in casa cu socrii, noroc ca soacra-mea e in Canada de 2 luni, va veni la sf saptamanii pt cateva zile apoi pleaca si ea in Italia. Socru-mio bea, fumeaza si zace in pat cat e ziua de lunga..nici un ajutor din partea lui.

Sa va lamuresc un pic, sotul meu a lucrat pana acum aproape doi ani in Italia, de fapt noi acolo ne-am "indragostit", chiar daca ne stiam de ceva vreme de acasa. I-am facut eu o vizita cat timp eram la niste cursuri in Italia si vroiam sa vizitez Florenta, "orasul indragostitilor"(de altfel un loc de suflet pentru mine unde am locuit aproape doi ani). A urmat o incredibila poveste de dragoste in care m-am simtit cea mai iubita femeie din lume. Acum 4 ani ne-am casatorit, iar la nunta Alex avea deja cateva saptamanai in burtica. Am decis sa nasc acasa si sa revenim acasa, asadar m-am mutat cu socrii la distanta de 200 km de parintii mei. Sotul a continuat sa mearga in Italia pentru perioade de o luna, doua apoi mai statea o vreme pe acasa. Nu mi-a fost usor nici atunci fara el, cu bebe mic in casa socrilor, partea noastra de casa era in lucru. In fine, avea firma impreuna cu un prieten, contracte foarte bune, castiga bine, ne-am amenajat casa si ne-am schimbat masina.
Anul trecut in ianuarie am decis ca nu mai pleaca, si incercam sa facem ceva impreuna acasa. Eu m-am reapucat de pictat, dar el nu s-a apucat practic de nimic. In teorie erau multe posibilitati dar nu s-a concretizat nimic. Si apoi mai e soacra-mea care, cu "intentii bune " ne-a facut mai mult rau, in sensul ca ne platea facurile si-i dadea bani. Sa mantionez ca de fapt casa e impartita, socrii la parter, noi la etaj cu bucatarie, baie , contoare separate.

De anul trecut din toamna am povestit despre al doilea copil, prin primavara a fost si el de acord, si din fericire nu a durat mult pana sa apara bebe. Credeam ca asta il va motiva sa se apuce sa faca ceva...dar nu ...a continuat cu distractii, prieteni, bautura...
Acum a plecat..el zice ca nu pentru multa vreme, vrea sa adune niste banuti si sa se apuce de ceva acasa..dar parca m-am saturat de povesti.
Si v-am spus , Alex e la o varsta la care cred eu , are multa nevoie de tata, si recunosc si eu am nevoie de afectiune, etc...

Hai sa nu exagerez cu povestile mele. Dar imi dati impresia ca nu sunt chiar singura in povestea asta. Parintilor mei nu le spun prea multe caci sunt departe, cu problemele lor, multe probleme de sanatate, asa ca nu vreau sa-i necajesc.
Recunosc , in ultima vreme , am fumat cateva tigari, pe langa stres, suparare, insomnii. Sarmanul bebe, mi-e mila de el...sper sa ma linistesc acum..

Uneori va invidiez...povestile voastre sunt frumoase..nici eu nu imi dau seama cum am ajuns in situatia asta, sunt o sagetatoare ambitioasa si bataioasa, zic eu ca am avut si multe realizari..dar acum..incotro ma indrept? nu stiu..

Ioana, 17+ , si Alexandru ,07.04.2006.

E trista povestea ta . Dar sa nu-ti imaginezi ca peste tot e numai lapte si miere. Noi aici suntem pe un forum despre copii si de aia nu discutam, plus ca nu avem asha mari probleme. Dar sa stii ca sunt multe cu probleme mai mici sau mai mari.
Oricum fruntea sus, nu mai fuma si ai grija de copilasii tai. Si mai spuneam aici, alta data, trebuie sa discutati. E cel mai important. Pentru voi in primul rand, dar si pentru copii. Ei simt totul .
Nu te lasa daramata, mai ales ca ati decis amandoi sa aveti al doilea copil, eu cred ca el nu a renuntat la familie. Cred ca nu reusiti sa ajungeti unul la altul in profunzime, asta e. Incearca sa-l aduci langa tine cat sa discutati totul pe fata. Atunci vei sti clar cum stati.
Hai fruntea sus, fii "barbata". Si noi suntem aici de fiecare data cu un umar puternic pe care sa te sprijini

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 20+ sapt

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Ioanaa28 poate e momentul sa treci pe modul : mama cu copilasii.
La nimeni din pacate nu e numai late si miere, ba din contra, multe merg asa de-an doaselea, de te intrebi cu ce ai gresit! Dzeu si timpul vor gasi o rezolvare pt problema ta! Parinti sunt doi intotdeauna, dar nu e musai sa fie amandoi responsabili!
Nu-l baga in seama pe socru, mai ales ca poti sa nu te intalnesti cu el, fiind casa separata! si sa stii, ca oricate probleme ar avea parintii tai, ei te vor iubi neconditionat intotdeauna! mama mea ar suferi sa stie ca ii ascund vreo problema in care ma poate sprijini!

te pupic si gandeste-te la bebeu! ai fumat tigara, gata! nu mai fumezi da?

Bebe in 19 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Multumesc Kossir...
Stiu ca nu se discuta asemenea probleme aici dar pe moment sunt coplesita de situatie..iar pe voi va citesc zilnic.Mi-am permis sa ma "confesez"..
Stiu cum e cu comunicarea...am incercat de multe ori treaba asta...dar fara rezultate concrete. Si mi-e teama sa nu ajung la concluzia ca de fapt nu suntem pe aceeasi lungime de unda, iar dragostea dintre noi a fost un complet oarba..
Acum ma duc sa ma plimb prin magazine pana il iau pe Alex de la gradi apoi o sa ne oprim in parc...nu am chef de nimic, cu atat mai putin de pictat..si pentru asta e nevoie de o anumita stare de spirit..

Ioana, 17+ , si Alexandru ,07.04.2006.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

vio- eu nu am cumparat nimic pana in trim 2 ( asa mi-am promis). De la 14 sapt am inceput sa cumpar una alta. In principiu doar daca imi place foarte multa sau e o super oferta.
Nu pui poze cu lucrusoarele sa vedem si noi?
Ioana imi pare rau ca esti trista. Poate ca e mai bine ca a plecat sotul in Italia. Aveti timp amandoi sa refelctati asupra lucrurilor si situatiei. Eu nu sunt deacord cu unul intr-o tara si unul in alta, sau orase diferite. Mai bine va hotarati unde va este mai bine , aici sau in Italia si mergeti amandoi in aceasi directie.

Scuze daca vorbesc fara sens.. ma doare capul.

Denisa, 15 + cu kinder-el Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

offf ioana imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asta. suntem alauri de tine, te ascultam si daca putem te ajutam, macar cu o vorba buna. ma intrebam daca nu ai prin apropiere preteni care sa te ajute sa iesi din starea asta, ca nu rezolvi nimic daca plangi, fumezi, nu dormi ... dn contra.
uite cum spunea si honeybaby, poate ca e mai bine ca a plecat sotul pentru o perioada, poate revine la sentimente mai bune, poate isi da seama ce inseamna familia lui pt el, sau daca nu isi da seama nu va merita alaturi.
cred ca nici o femeie nu ar trebui sa sufere, mai ales in perioada asta, cand ar trebui sa radiem de fericire, dar uite, lucrurile nu sunt mereu asa cum ne-am dori sa fie. chiar nu meriti una ca asta, dar incearca sa iti umpli golul din suflet cu altceva, daca tu nu incerci sa iti faci bine, nici nu poti astepta asta de la restul. de ce nu pleci cateva zile cu alex la parintii tai, poate ti-ar prinde bine caldura parintilor. te sarut, t strang in brate si asptept vesti mai bune de la tine, ai grija de tine, de alex si de bb.

http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

fetele, am si eu o problema. de cateva saptamani mi se tot infunda nasul. nu curge, nu sunt racita. dar ma trezesc ca e infundat. eu de fel cam am probl cu nasul, am avut rinita, sunt operata de deviatie de sept, dar din februarie de la operatie n-am mai avut probleme. acu, vad ca nu prea imi da pace. ma chinui sa il mai desfund, am incercat cu apa marina, sau ser fiziologic. nu prea are efect. in fine. e foarte deranjant, ca nu prea pot sa respir ok. voi ati patit?
mercic mult.

vio asteptand pe bebe 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Ioana, in general iubirile nebunesti ajuns sa treaca printr-o criza dupa ce trece nebunia. Si cand se intampla caea criza, depinde doar de cei doi parteneri incotro o apuca -- sper mai bine sau spre mai rau.

Si eu si sotul meu am avut o poveste de dragoste nebuneasca si la cateva luni de cand ne-am cunoscut eram casatoriti si asteptam si un copil. Si apoi a venit si criza, o data cu al doilea copil. Ne-am separat (vreo luna, o luna si un pic) si am gandit amandoi la rece ce vrem, ce nu ne convine, apoi am discutat si am mers mai departe si pot sa spun ca indragosteala de-a doua a fost mai frumoasa si mai dulce decat prima.

Succes -- comunicarea e de baza, dar atentie, comunicarea nu inseamna batut la cap!!! Spun asta pentru ca ai zis ca esti sagetatoare si in general stiu ca sagetatoarele nu pot sa se abtina sa nu bata omul la cap pana iil scot din minti.

Eu am fost la doctor si nu am nimic nou de raportat -- totul e bine, urmaotare programare peste o luna :)

Va pup si sa aveti o seara placuta!

18+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

honeybaby, m-am chinuit sa adaug pozele, sa vedem daca am reusit, la semnatura ar trebui sa fie un link spre picassa. ia, ca verific si eu cu ocazia asta.

vio asteptand pe bebe 12+

poze http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Fetele simt ca ma urc pe pereti !

Vineri am avut o scurgere subf orma de firisoare de sange micute si m-am sperit si m-am dus la Giulesti. Acolo mi-au zis ca e totul ok din cat pot ei vedea. Ca, colul este lung si inchis si nu sangereaza si ca bebe era bine.
Acum iar am vazut cateva firicele de sange pe absorbantul zilnic. Nu am dureri dar imi e frica sa nu se intample ceva

Ce Dumnezeu sa fac ?

Stie cineva de la ce ar putea fi ?

e in burtica +19
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput