Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 7
honeybaby spune:
Anca- ma trezesc la 5 dim cu nasul infundat si dau drumul la caldura,altfel nu tot sa mai adorm la loc. Sta asa pana pe la 9 cand plecam sotul. La 13 -14 iau pauza eu de munca si mai ies pe afara cu catelul sau la cumparaturi, sau facut mancare etc si deschis toate geamurile pana pe la 16. La 16 cand ma reapuc de munca e deja frig in casa si dau drumul la caldura o ora. Ti-am facut un intreg istoric
. Asa se metine temp la24, rar scade la 22. Casa e bine izolata si se mentine mult.
Oana- Cu siguranta vor mai fi oferte, pana nastem. Poate mai ai drum prin Real si o gasesti. Setul de body erau doar pt 3-6 luni ? Pt 0-3 luni aveau ?
Ma bucur ca ai timp sa intri pe aici des
kossir frumoase poze. Nu ai burtica de 7-8 luni, ce putin mie nu mi se pare asa mare. Ce baiat mare ai
. Si eu am incercat sa ghicesc ce aveati pe acolo in farfuri.
Despre controlul pe masa . Eu nu am facut nici unul in sarcina, pt ca doctora nu a vrut sa deranjeze ceva pe acolo. Nu stiu cum o sa fie in trim 2. Nu pot zic ca le duc dorul asa ca nu am adus vorba de ele inca. Practic pt ce se face control pe masa ??
Denisa,
15 + cu kinder-el
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
bordeancavio spune:
oanaracovita, super dragutze body-urile. sa le poarte bebe sanatos. merci ca ne-ai zis de unde sunt. m-as duce si eu poate in weekend in auchan au real, dar, cum noi nu stim inca ce e bebe, nu stiu cam ce culori sa iau, plus ca sotul zice ca ma grabesc pt 12 saptamani.
eu zic ca daca vad ceva, merita la bani sau imi place mie de ce sa nu iau? mai din timp? e si mai usor la bani, nu se simt asa multi odata, ca si asa o sa vina patulu', caruciorul si alea sunt scumpe.
vio asteptand pe bebe
12+
annya9 spune:
Buna ziua fetelor,
Am si eu o mica problemuta...simt o presiune in parte de jos chiar deasupra osului pubian, usor in stanga...
Nu stiu daca e ceva normal sau.... Mai am 3 zile si ajung si eu la doctor si abia astept....sper sa fie totul in regula si sa-mi faca eco sa-l vad pe bebitz.
Va pupez si va urez o zi buna si linistita.
11+
oanaiacovita spune:
Gaby,ce m-ai distrat cu mintea functionala 10 %.
Si eu incerc sa le explic colegilor ca nu am nimic cu ei, dar uit foarte usor, dar nu inteleg treaba cu neuronul gravid.
Denisa pai daca tot nu ma pot concentra la munca decat 10%
stau cu voi.
Glumesc, dar azi nu am chef de nimic.
Bodyuri avea si 0-3 luni, dar am zis ca nu am nevoie de ele iarna cu maneca scurta si de asta le-am luat de 3-6 luni.
Tu lucrezi de acasa?
Oana
20+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
kossir spune:
o sa ma omorati acum cu mancarea aia. Mai ales Castelalna. Mea culpa. Era ramadan si era prima masa din zi. Si aveam invitati, dar oricum se face masa plina, iar mie imi place foarte mult obiceiul asta si il respect.
Multumesc pentru aprecierile pentru fiul meu cel mare, sunt foarte mandra de el 

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
20+ sapt
http://community.webshots.com/user/kosscar
oanaiacovita spune:
Vio, nici pe mine nu m-a lasat sa iau sotul nimic pana pe la 18 sapt parca. Dar si cum am scapat.![]()
Annya obisnuieste-te cu durerile ca se vor intensifica. Se mareste uterul si de asta te apasa in partea de jos.
Kossir nu te omoram, dar te invidiem.![]()

Oana
20+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
honeybaby spune:
Oana- majoritatea timpului lucrez de acasa. La sediu ajung doar la sedinte sau conferinte unde trebuie sa fim toti face to face.
Eu as lua si body pt 0-3 luni cu maneca scurta, pt in casa. 3 luni ar face in iunie, cand deja va fi cald. Pana acum nu am gasit, decat niste uratanii in Auchan.
P.S. Stiti de ce ne e echilibrata balanta dintre fetite si baietei ???
Pentru ca nu e si bebe al meu in lista
. Cu el sunt 15 fetite si 15 baietei
Denisa,
15 + cu kinder-el
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
bordeancavio spune:
oana, bine ca luati hainute acu. eu nu rezist, daca sunt cu el la magazine nu iau, dar cand ies singura.... mai ales ca eu lucrezz contabilitate de acasa, si sunt mai libera in timpul zilei cat el e la servici, si mai dau cate o raita prin magazinele de le langa casa. sapt trecuta am luat o salopeta galbena super dragutza si un costumas alb pantalon cu bluzita. as vrea sa fie fetita sa iau si eu roz ca sunt unele modele atat de dragutze... pt fetite parca sunt mai haioase.
vio asteptand pe bebe
12+
ioanaa28 spune:
salut burtici...
Nu vreau sa indispun pe nimeni...dar sunt tare suparita si de o ora plang intruna..
Sotul meu a plecat azi in Italia, la munca,nu stiu pt cat timp..oricum de o luna nu vorbeam decat strictul necesar.
Ce ma intristeaza tare mult e faptul ca lui Alex ii lipseste foarte mult cand nu e acasa,intreaba mereu de el, ma roaga sa il sun...nu stiu cum ma voi descuraca, ma doare tare mult chestia asta...
Stiu ca ar trebui sa ma gandesc la bebe, la Alex ...dar mi-e tare greu...si probleme avem de mult...
Mai stau si in casa cu socrii, noroc ca soacra-mea e in Canada de 2 luni, va veni la sf saptamanii pt cateva zile apoi pleaca si ea in Italia. Socru-mio bea, fumeaza si zace in pat cat e ziua de lunga..nici un ajutor din partea lui.
Sa va lamuresc un pic, sotul meu a lucrat pana acum aproape doi ani in Italia, de fapt noi acolo ne-am "indragostit", chiar daca ne stiam de ceva vreme de acasa. I-am facut eu o vizita cat timp eram la niste cursuri in Italia si vroiam sa vizitez Florenta, "orasul indragostitilor"(de altfel un loc de suflet pentru mine unde am locuit aproape doi ani). A urmat o incredibila poveste de dragoste in care m-am simtit cea mai iubita femeie din lume. Acum 4 ani ne-am casatorit, iar la nunta Alex avea deja cateva saptamanai in burtica. Am decis sa nasc acasa si sa revenim acasa, asadar m-am mutat cu socrii la distanta de 200 km de parintii mei. Sotul a continuat sa mearga in Italia pentru perioade de o luna, doua apoi mai statea o vreme pe acasa. Nu mi-a fost usor nici atunci fara el, cu bebe mic in casa socrilor, partea noastra de casa era in lucru. In fine, avea firma impreuna cu un prieten, contracte foarte bune, castiga bine, ne-am amenajat casa si ne-am schimbat masina.
Anul trecut in ianuarie am decis ca nu mai pleaca, si incercam sa facem ceva impreuna acasa. Eu m-am reapucat de pictat, dar el nu s-a apucat practic de nimic. In teorie erau multe posibilitati dar nu s-a concretizat nimic. Si apoi mai e soacra-mea care, cu "intentii bune " ne-a facut mai mult rau, in sensul ca ne platea facurile si-i dadea bani. Sa mantionez ca de fapt casa e impartita, socrii la parter, noi la etaj cu bucatarie, baie , contoare separate.
De anul trecut din toamna am povestit despre al doilea copil, prin primavara a fost si el de acord, si din fericire nu a durat mult pana sa apara bebe. Credeam ca asta il va motiva sa se apuce sa faca ceva...dar nu ...a continuat cu distractii, prieteni, bautura...
Acum a plecat..el zice ca nu pentru multa vreme, vrea sa adune niste banuti si sa se apuce de ceva acasa..dar parca m-am saturat de povesti.
Si v-am spus , Alex e la o varsta la care cred eu , are multa nevoie de tata, si recunosc si eu am nevoie de afectiune, etc...
Hai sa nu exagerez cu povestile mele. Dar imi dati impresia ca nu sunt chiar singura in povestea asta. Parintilor mei nu le spun prea multe caci sunt departe, cu problemele lor, multe probleme de sanatate, asa ca nu vreau sa-i necajesc.
Recunosc , in ultima vreme , am fumat cateva tigari, pe langa stres, suparare, insomnii. Sarmanul bebe, mi-e mila de el...sper sa ma linistesc acum..
Uneori va invidiez...povestile voastre sunt frumoase..nici eu nu imi dau seama cum am ajuns in situatia asta, sunt o sagetatoare ambitioasa si bataioasa, zic eu ca am avut si multe realizari..dar acum..incotro ma indrept? nu stiu..
Ioana,
17+ , si Alexandru ,07.04.2006.
kitzy spune:
Oana am vazut si eu body-urile, is taaare dragute 
Cum a fost la concert?
Mai devreme ziceai ca dr nu te-a urcat pe masa sa vada starea colului, sa stii ca ala se vede si la eco in ce stare e, mie imi trecea pe bilet la fiecare eco cum e colul si cati mm are si nu m-a urcat niciodata pe masa. Tampon am purtat si eu pana la sfarsitul sarcinii, secretiile se intensifica in sarcina in mod normal, burtica se intareste daca stai toata ziua pe scaun, incearca sa te mai ridici, sa te misti, daca nu se poate, mai baga cate un concediu medical, se intelege acuma ![]()
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)