Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Servus burtici ,

va citesc printre randuri, sunt la birou si ... nu ne place deloc statul pe scaun. Incerc sa gasesc o pozitie cat mai convenabila pt amandoua. Bebelinei mele nu-i place sa stea mami a ei pe scaun si gata Am citit mai devreme (sa-mi fie rusine ca nu stiu cine a scris) ca nu prea mai stati bine cu somnul. Dragelor, si eu de cateva zile ma chinui noptile. De cate ori trebuie sa ma intorc, ma trezesc. Pozitia mea preferata pt dormit era pe burta, acum nici gand de asa ceva. Si sa vreau si nu mai pot. De dormit pe spate, nici asa nu pot... si uite-ma, parca-s lup cum ma sucesc si fosnesc pe toate partile. Si, era sa uit esentialul, tot de cateva zile a inceput sa ma deranjeze burtica in timpul noptii in special. Cred ca-i normal, crestem, ne facem fete mari. Imi dau seama de asta pt ca ma tot mananca pielea daca uit sa pun crema intr-o zi.
Hai ca ma intind cat zilele de post.
Maine merg la doctor sa vedem ce analize trebuie sa mai repetam si sper sa fac si eco s-o vad pe bebelina, sa stau eu linistita ca-i totul in regula. Ma tot stresez cu tot felul de tampenii si pana nu o vad nu pot sa ma linistesc.
Hai ca ma intorc la lucru.
Va pup pe toate fara exceptie
Sa aveti o saptamana frumoasa si linistita.

19+ Tamara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna dimineata burtici dragute,

Am avut un weekend relativ plin, desi m-am si odihnit din plin. Sambata am fost la un concurs de echitatie, apoi la un club de echitatie sa vedem daca-l inscriem pe Mihai acolo. A fost super, probabil il vom inscrie. Ieri am fost sa luam masa undeva pe malul oceanului si am ramas acolo pana tarziu, apoi am trecut dupa un desert si uite asa am ajuns acasa pe la 5.30 . M-am odihnit, m-am rasfatat si am stat de vorba cu nazdravanul/a din burtica care face niste tumbe de mama, mama.

Vorbiti de kg in plus? Eu am 10 deja si astea luate in primele 3 luni ca ultima luna n-am mai pus nica. Dar am experienta celorlalte sarcini, la Mihai a fost la fel. Am luat in final 18kg( imi spuneau prietenii ca de la spate sunt cat un dulap), dar primele 14 in primele 4,5 luni. La a doua sarcina la fel, in primele luni am luat 12 Kg, apoi................ Deci e absolut normal ce mi se intampla, mananc de sparg in primele luni, apoi revin la normal. Asta e, dupa ambele sarcini am dat jos, sper ca si de data asta sa reusesc, dupa.

Mami 25 felicitari pentru rezultatul la amnio. Acum esti linistita

Freedelia, felicitari pentru decizia luata. E minunat sa ai finisori si nepotei, sa botezi, mai ales intr-o zi importanta pentru voi. Si noi avem 3 desi sotul meu e musulman, dar am botezat, a acceptat preotul, iar ultima am botezat-o cu fiumeu. Si as mai vrea, dar pe aici nu prea sunt ocazii.

Oana, am vazut pozele, ai ajuns la concert. Si mie imi place Cleopatra foarte mult si lui fiumeu. Si hainute frumoase ai cumparat tu si graviduta frumoasa .

Rebiana stai cat mai linistita si nu reduce efortul fizic, elimina-l!!! E foarte important si merita, iti spune cineva care a trecut prin ambele situatii, buna si rea
Acum am vazut celalalt mesaj al tau, si-mi dau seama ca e destul de greu doar tu cu Luca. Nu ai posibilitate sa vina cineva sa te ajute o perioada? Ar fi foarte important, crede-ma.

Vladimirescu succes cu evenimentul pe care-l organizezi, sunt sigura ca va fi un succes, nu se poate altfel. Cat despre amniocenteza, daca ai plecat pe drumul asta, continua. Daca tu simti ca va fi bine, asa va fi , cu siguranta. Nici nu se poate altfel

Michelle bine ai revenit acasa, , stai cumintica, lasa amenajatul pentru moment si vezi-ti de raceala si alte alea. Sanatate multa

Castelana, ce mai faci? Te simti bine. Ai avut multe activitati in weekend? Ce face mama ta? Sanatate multa

Fetelor eu am spalat hainutele cu sapun de casa si fierte, pana la un an , acum 10 ani . Acum nici vorba n-as mai face asa, dar spalate separat, si calcate bine, oricum trebuie sa avem grija. Sunt totusi foarte foarte sensibili cat sunt foarte mici. Ii obisnuim incet, incet cu toate.
Temperatura in camera lui nu trebuie sa fie mare, 20, 22 e ok. Doar trebuie avut grija la curent, asta e cel mai pacatos.

Va pupic pe toate, scuze ca n-am raspuns tuturor, dar neuronul........... Si asa m-am intans cat o zi de post

O zi buna

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 20+ sapt

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Am uitat, am pus si io poze cu burta mea de 7,8 luni si cu fiul meu de 10 ani

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 20+ sapt

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Denisa, fix pe culuarul central nu am fost.
62 e pentru 3-6 luni.

Gabybine ai venit in lume sefelor duse.

Cori

Chiar, Ate pe unde umbla???

Si lipsesc multe fete: Ella, Uta, Ioana p76, Castelana, etc. Unde sunteti gagici????

Oana 20+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Oana, sunt de acord cu honeybaby cu spalatul hainelor noi, pentru ca multa lume pune mana pe ele, si asa ar fi igienic
Dealtfel, si la adulti e indicat sa-ti speli hainele noi, pentru ca ele sunt probate de diverse persone..

Kossir, ai dreptate..fetele cu probleme sa stea cuminti fara gimnastica de sarcina

Anca
18+ sau
si mami de Lucas

Mergi la inceput

Kossir scump baiat mai are mama.Si tu arati bine graviduta cu marea in spate. Nu intreb ce mancare era pe masa aia, ca mi-e foame si nu pot merge acum la masa, dar arata traznet.

Oana 20+ Erick Nicholas

Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

salutare fetelor!! Sunt aici...sunt aici!!de azi dimineata ma chinui sa intru sa vad ce faceti si nu mai apuc. Am o zi de luni super incarcata la birou...sper sa n=o tin asa toata saptamana.
andra_s multumesc pt informatiile referitoare la dl dr ALbu Dinu. Cred ca am sa sun astazi pt programare..sper sa gasesc loc peste 4-5 saptamani.
kossir de ce ne chinui cu bunatatile alea???? pana acum m-am zgait in monitor sa vad ce-i prin farfuriile alea
oana tot ma tin sa te intreb de unde ti-ai luat camasuta cu halatul ...ca mi-au placut tare mult

asteptam un 19+ Doamne ajuta!

Bebe Mic

Lista burtici si bebici

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Pai am zis ca le spal, am zis doar ca nu le calc decat pe primele pana se invata si el cu lumea in care traim.
Si eu le spal pe ale mele, normal, mai ales ale lui bb.

Oana 20+ Erick Nicholas

Bebe mic

Mergi la inceput

Ate din piata(un fel de magazine en gross) am luat setul cu halat si camasa de noapte.

Oana 20+ Erick Nicholas

Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Kossir foarte colorata ai fost la sarcina cu Mihai! Si Mihai e foarte dragalash, cu ochii aia mari!
Mi-a placut tare ala mic Mohammed:)

Prima data se spala toata hainele si se calca! dar eu nu le calc dupa decat pe cele pe care e neaparat nevoie:) prefer sa imi petrec timpul facand alte lucuri utile:)

jeni tranquila tia:) de ce te stresezi atata? ai simtit ceva ciudat?

Oana daca nu simti nimic, nu e cazul sa te gandesti la col scurtat si cerclaje..!

Ate se rezolva si ele la birou! eu una mai am 10% din mintea functionala dinainte de bebe, asa ca oricum le fac pe toate in alt ritm!:)

pupici

Bebe in 19 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com

Mergi la inceput