Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 5
dayanara spune:
oana, stiu ca celor care s.au dus cu sangerari, contractii depistate la monitor, sau dureri foarte mari care nu cedeaza cu paracetamol, eu cum nu am avut asa ceva in prima sarcina , nu mi.au facut cotrol pe masa
dar acum difera si de la medic la medic, daramite de la tara la tara, asa ca e de inteles ca nu e peste tot la fel
22 nu cred ca e o temperatura mare, oricum e vorba sa nu se ajunga la temperaturi mari de tot cum se faceau pe vremuri, de zici ca e sauna in casa
roxana
15+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Oana- am fost la mare. In vara nu am apucat iar eu iubesc marea.Nu voriam sa astept pana la anul sa vad marea. De obicei de ziua mea plec la munte, dar anul asta am schimbat pe mare. A fost super frumos.
Super oferta ai prins cu body-urile. Am trecut si noi prin Real Constanta pt ca uitasem sa iau de acasa sosete. Acum imi pare rau ca nu m-am uitat la raionul de bebelusi
. Am luat totusi o salopetica cu bluzita de la oferta. O poti vedea la poze, impreuna cu cateva de la mare.
Gaby merci pt urare
Anca imi place Rebecca Elisa
Roxana eu am in casa cam 24- 25C . Inseamna ca-l voi tine pe bebe in putza goala, asa rezolv si problema hainutelor
Denisa,
15 + cu kinder-el
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
GabyHila spune:
Oana eu zic ca 22 e ok!
Honey 24-25 de grade in casa??? m-as topi de cald...
eu ma simt ok si la 19 grade! ioi... la 24 as sta in chiloti!
Bebe in 18 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com
honeybaby spune:
Michelle - ma bucur ca esti acasa . Sper sa treca contractiile si sa te poti bucura de sarcina si renovarea casutei.
Oana- eu zic sa speli totul pt ca materialul nu sti pe unde sta. Am o cunostinta care a lucrat in confectii si povestea cum materialul este tarat pe jos, depozitat in depozite vai de ele si asa mai depate.
Un sfat pe care l-am primit de la o prietena mamica. In primele luni, cand bebe nu-si tine inca capul e bine sa-l imbracam cu body-uri si hainute care se inchid cu capse, nu din acelea care se baga pe cap. Bebelusilor nu le place sa fie imbracati si deranjati, noi nu avem experianta, capul nu si-l tin ....
Mie mi s a parut un sfat bun si logic.
Denisa,
15 + cu kinder-el
Eric - Andrei
POZE
honeybaby spune:
Gaby aproape in chiloti stau, adica in pantaloni scurti/ fusta si maieu. Urasc sa am haine multe pe mine.
Cred ca trebuie sa ma mut prin brazilia sau la Castelana
Denisa,
15 + cu kinder-el
Eric - Andrei
POZE
kossir spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyangel Fetele, ia priviti , si nu ezitati sa incercati! http://www.e-sana.ro/index.php?a=409&p=3 ![]() Anca 18+ sau si mami de Lucas |
Dar nu cele cu col deschis sau probleme de alt gen

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
20+ sapthttp://community.webshots.com/user/kosscar
oanaiacovita spune:
Denisa pentru costumasul ala m-am dus eu in Real ca l-am vazut in pliant la oferta, dar nu am mai gasit in Cluj
Imi place mult salopetica ca e usor de imbracat bebele cu ea. Mai caut din alea.
De spalat, da, sunt de acord, am zis, nu si cu calcatul.
Ma mut la tine, si mie mi-ar placea sa stau la 24 de grade, dar nu am loc de sotul,c are si acum ar dormi cu geamul deschis.
Oana
20+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
honeybaby spune:
Oanaacum am inteles. De calcat o sa le calc la inceput , air dupa aia nu stiu.... ma gandesc ca o sa arate urat necalcate. Pana pe la 3 luni o sa le calc sigur, dupa doar daca ies punga din masina de spalat.
Imi pare rau ca nu ai gasit salopetica, era la oferte undeva pe culoarul de la intrare in spate (nu stiu cum are Real cluj), nu la raionul cu hainute pt copii.
Poate trec intr-o zi prin cele din Bucuresti sa vad daca au setul de body-uri.
Apropo masura 62, pentru ce luna este ??![]()
Denisa,
15 + cu kinder-el
Eric - Andrei
POZE
CoriMami spune:
Buna
,
babyangel multumesc pt sfaturi legat de nume, si nu te ingrijora cu kg, si eu am pus 7+ (asta era sapt trecuta, de atunci nu am vrut sa ma mai indispun). Totusi sapt viitoare m-am programat la o nutritionista (daca imi merge bine o sa ti-o recomand).
Azi am sunat-o pe sefa cea mare, sa-i zic ca stau o sapt acasa si mi-a raspuns " da, f bine, copilul e pe primul loc. pot sa caut alta diriginta in locul tau?"..i-am zis "draga, dar nu lipsesc decat o saptamana"...eh..ce sa mai comentez
La Galati e o ceata deasa, si eu mananc de dimineata mere si salata verde, ca sa spal pacatele ospaturilor din ultimele zile ![]()
Oana si Honey sunteti 2 frumusele, ptiu ptiu sa nu va deochem!
Rog frumos cand e timp, treceti si la mine numele fetitei Elisa Valentina.
Pup!
18+
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=CoriMam&year=2010&month=3&day=18&babycount=1
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Roxana eu am in casa cam 24- 25C . Inseamna ca-l voi tine pe bebe in putza goala, asa rezolv si problema hainutelor ![]() Denisa, 15 + cu kinder-el Eric - AndreiDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() POZE |
Honeybaby, super ideea cu putza goala..dar macar un scutec , ceva?
dar de la ce e asa de cald la tine in casa? Ca ma gandesc ca nu faceti inca caldura, nu? Eu acu', pe sezonul asta am 20 de grade in casa, fara incalzire.
Anca
18+
sau
si mami de
Lucas