Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

bordeanvio, esti foarte frumoasa, si hainutele mi.au placute, pt moment am avut impresia ca ma uit la albumul denisei:)

denisa si mie mi.a fost mai usor cu hainutele cu capse , cel putin la inceput

anya si eu simt o durere presiune in partea de jos, stanga, cand ma misc sau ma ridic de exemplu, si asta mi se intampla de azi dimineata, si incheietura piciorului stang ma deranjeaza, nu.s dureri mari dar oricum ceva deranjeaza
o fi cum zice si oana de la marirea uterului
vad ca la sarcina asta am simptome total diferite de prima

sensibila mai du-te o data la control, macar sa stai linistita

rinita in sarcina e ceva foarte normal, si eu am inceput sa stranut mai des...

roxana 15+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

samaria, noua ni s.a recomandat sa mancam ceva dulce si sa ne intindem pe partea stanga, ca sa.l simtim pe bebe, asta in lunile mai avansate, nu mai fi suparata

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Vio- wow , super hainele lui bebe. body ala rosu m-a dat pe spate. tu esti o draguta si iti sta bine cu burtica.
Sensibila- eu as mai cere o a doua parere, mai ales ca te-ai luptat atat pt sarcina asta. Ti-a dat o explicatie de ce apar acele pete de sange ?
Roxana sotul as vrea sa ma vada in fusta, pe tocuri si cu un trandafir in dinti toata ziua, dar nu se alege decat cu pantaloni scurti si maieu.
Yaia- daca trebuie sa stea la 22 C bebe ii fac cort in curte. Stiu ca e bine sa fie calit, dar ce faci cand eu am mainile sloi la 22 C ?

Denisa, 15 + cu kinder-el Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Am ajuns si eu acasa.

Ioana imi pare rau ca ai atfel de probleme. Nu prea ma pricep la sfaturi in probleme de genul asta, dar cred ca atata timp cat aveti deja un copil si unul pe drum, trebuie sa existe o portita sa rezolvati lipsa asta de comunicare.

Ralu nu prea mai pot lua acum medical, ca decat sa stau o saptamana in pat si apoi sa stau pana la 8 seara sa recuperez, mai bine stau asa sa vedem cum decurg lucrurile. Ciudat ca mie Ildi nu mi-a pomenit de col. Sper totusi ca e ok, ca altfel imi spunea.

Vio, frumuoase hainute. Sa le poarte bebe sanatos. Si eu am probleme cu nasul infundat, dar asta chiar de la inceputul sarcinii. Si asa stiu si eu, ca e normal in sarcina.

Sensibila eu zic sa mai mergi la un medic sa mai ceri o parere. Stiu ca sangerari mai apar si daca ai o infectie urinara. Ti-ai facut o urocultura?

Samaria capul sus si nu lasa alte povesti sa te afecteze in aceste momente. Fiecare sarcina e unica, deci nu te gandi la probleme.

Mary eu o sa respect ce scrie pe etichete si o sa ii dau clatire suplimentare. Apoi calcate o perioada si gata.

Oana 20+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

In sf mi-au venit si mie rezultatele la DT (cica se trimt la un laborator in franta si de aia a durat atat). Sunt f f bucuroasa ca au iesit bune, si riscurile sunt scazute. Din pacate inca nu stim sexul. Ne-a programat la inceputul lunii viitoare la eco, ca, cica atunci o sa se stie cu siguranta (o sa am cam 17-18 sapt atunci).
Fug sa iau ceva de papa si ma apuc sa citesc ce ati mai scris pe aici.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Seara buna, fetele!
Am citit pe diagonala, pot spune, asa ca am retinut putintel.
Despre petele de sange gandesc ca vor trece cu tratament medicamentos recomandat de medicul ginecolog, cu repaus cat mai mult si cu muuulta gandire pozitiva! Important este ca nu e colul deschis!
Dureri cum ati mai descris voi am si eu si banuiesc ca tot de la intinderea ligamentelor sunt... problema mea este departe de a fi aceasta (voi stiti) ci acele afurisite de intepaturi si contractii care duc la scurtarea colului. Astazi nu am mai simtit contractii si sunt asa optimista ca nici nu mai revin curand! So help me God!!... insa daca stau in picioare (fie si pentru cateva minute) simt o presiune uterina incredibila...
Ioanaa28 nu ma pricep sa aleg cuvintele potrivite sau sa formulez sfaturi pertinente pentru ca nu am avut experienta a ceea ce traiesti tu. Pot spune doar ca am incredere ca Dumnezeu iti va lumina viata si totul va intra pe un fagas normal, atata timp cat si voi, amandoi, va doriti asta. Cum spuneau si fetele, ne confruntam si noi cu diverse probleme, asta ne formeaza si ne intelepteste (sper) insa totul se reduce atunci cand ambii ne dorim sa urmam aceeasi directie. ai grija de tine, de puiul tau de acasa si de bebe din burtica!
Spalatul hainutelor bebelusilor... eu am folosit masina de spalat (am incercat manual si m-a coplesit...) la 60 grade si le mai clateam o data dupa ce-si termina masina de spalat programul respectiv. Le-am calcat o perioada insa m-am lasat pagubasa cand m-am vazut cu o gramada de treaba pe cap si cu bebe plangacios, plus ca, asa cum spuneati si voi, nu mi-am dorit sa-mi invat copilul un sensibil si slava Domnului nici nu e.

Mami de + !

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

rebiana, sunt vesti bune, poate pana la sfarsitul saptamanii cand ai control va fi totul ok si nu va fi nevoie de nici.o interventie

eu i.am calcat hainutele la inceput, dar mai mult pt ca imi placeau calcate , asezate, apoi de pe 5-6 luni n.am tinut mortis sa calc orice body sau pijama...dar cum hainele de iesit afara, pantaloni, bluze etc le calcam ca sa nu arate urat , calcam si body.urile care se nimereau, oricum imi ia 5 minute sa calc 7 body de exemplu, cat se le intind acolo un pic si sa le dublez nu e mare lucru :)
la mine n.a fost chestie de sterilizat hainute decat poate un pic la inceput
cand am o masina de lucruri care nu merita calcate, le scutur bine inainte sa le intind in caz ca nu am chef sa le calc

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Bordeancavio, sa stii ca aceesi prob cu nasul o am si eu. Am si rinita alergica si in general din toamna pana in primavara mi se infunda nasu respir greu,dar am si citit ca pe perioada sarcinii mucuoasa nazala se inflameaza ceva de genu asta si ca suntem predispuse la nasu infundat asa ca... eu cred ca o sa il tot ai infundat o perioada. Dk te ajuta cu ceva eu iau picaturi homeopate Sticta Ch 5 si pot spune ca au ceva efect. PT GABYHILA - ziceai ca vrei sa ma asculti dimineata pe youtube pai bagi acolo Delia Ionescu si ma gasesti.

Delia13 17+ David Andrei

Mergi la inceput

GREENFROG, sa stii ca si eu am avut carcei noaptea si i-am zis medicului. Mi-a prescris calciu lactic pt 10 zile si nu am mai avut nici un carcel au disparut ca prin minune.tin sa mentionez ca mie nu mi-a dat vit. prenatale.

Delia13 17+ David Andrei

Mergi la inceput

FETELE vreau si eu sa va intreb in legatura cu spalatul hainutelor ca am o dilema. Tot ati scris ca le spalati la 90 sau 40 . Intrebarea mea este : pai dk sunt colorate si le spal la 90 sau 40 nu se decoloreaza , nu se face o mare varza de culori?

Delia13 17+ David Andrei

Mergi la inceput