Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marsy_baby spune:

Buna seara fetelor!Asa sunt de trista deoarece nu o simt miscand in fiecare zi pe bebelina meaE de rau?Asa sunt de fericita k v-oi fi mamik si vreau k totu s fie bn cu comoara mea din burtik.Cresc burticutele asa-i fetelor?Felicitari 22ror pt fetite sau baietei!

20+- Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

MARSY, eu nu-l simt inca pe bebe asa ca esti o fericita ca o simti si la cateva zile. Eu tot astept sa il simt pe al meu si nik. Si toata lumea ma intreaba: a miscat?. Nu mai am rabdare si tot ma mangai pe burtica poate, poate da cu piciorusu..

Delia13 17+ David Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marsy_baby spune:

DELIA 13, eu prima data am simtit-o la 19 sapt.Se spune k la prima sarcina misca mai tarziu,deci sa nu-ti faci griji o sa-l simti.Felicitari pt baietel!

20+ - Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Salutare!
Am fost si eu ieri la concert Cleopatra-Pavel Stratan cu puiutul meu, ce mai dansa el acolo in carucior... Pacat ca nu m-am intalnit cu Oana...
Vad ca se vorbeste pe aici despre temperatura din casa. Eu sunt o friguroasa si mereu cu mainile si picioarele reci asa ca la noi tot timpul temperatura e intre 23-24 grade, si de fapt asa se si mentine, fara prea mult efort, doar dimineata cand ma trezesc dau vreo 10-15 min drumul la centrala, in rest asa e tot timpul. Ce e culmea la mine, vara, cand sunt caldurile alea sufocante, tot timpul pun aerul conditionat pe 18-19 grade, daca as avea atunci 24 de grade in casa as innebuni.
Si da, cu stranutul, si eu in ultima vreme stranut f des, cu toate ca n-am nimic, nu sunt racita, dar stranut una intr-una, sotul tot timpul ma apostrofeaza ca umblu desculta prin casa, pe gresia din hol si bucatarie.

Cu spalatul hainutelor, eu la prima sarcina le-am spalat la 50-60 de grade, si calcat doar pe cele nepurtate deloc, apoi nu le-am mai calcat deloc, masina mea de spalat nu le boteste f tare, asa ca daca le scutur bine inainte sa le intind se usuca destul de drepte.

Maine dimineata am si eu programare la TT (sange si eco) sper din tot sufletul sa vin si eu cu un carucior maine.

Scuze ca nu nominalizez azi, fug la somn ca tre sa ma trezesc tare de dimineata, lucru cu care nu prea sunt obisnuita, si piticul meu doarme de obicei pana pe la 9-10 dimineata. Pupici la toata lumea!

Adriana 17+
mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Buna dimineata,

Ce faceti burtici de pici?
Am vazut ca au revenit fete despre care nu mai auzisem nimika de o vreme.
Eu am acuma in meniu struguri si mango, asa ca invit pe toate burticoasele la o cura de vitamine

Bebelu meu misca de dimineata , dar numai cand il deranjeaza bata de la pantaloni sau cand stau mai "ingramadita" . Cica ma atentioneaza ca il inghesui.

Anca
18+ sau
si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

neata fetele, mercic mult pt sfaturile cu nasul infundat. va pupic pe toate, sper sa ne mai treaca. asa e, am citit si eu ca de la sarcina mai apar simptomele astea. uneori sunt mai deranjante, uneori mai bine. in fine, sper sa mai scapam de ele. mai ales ca vine frigul si e mai sensibil atunci la ger, si ce mai e.
fug sa ma apuc de treaba la birou ca am o gramada

vio asteptand pe bebe 12+

poze http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Neata de la o cafea si o farfurie cu felii de banana si nectarina.

Nici eu nu simt bebelina, si dupa calculele ecografice sunt in 18+

Simt diverse tensiuni, presiuni, intepaturi, dar eu astept ceva jacaus, o pestisoara sa inoate pe acolo:)

Asta e, mai rabdam, ca avem timp ...pana la 40 de saptamani :)

Pup si o zi minunata sa avem!

18+
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=CoriMam&year=2010&month=3&day=18&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata fetelor!
Vio si eu am nasul infundat de la inceputul sarcinii. Bag ser fiziologic din canc in cand ca altfel nu as putea sa respir. Asta doar in bucuresti,, cand plec inafara si e aer curat n-am nici o problema.
Atb- ma bucur ca a mai aparut o friguroasa. Eu nici macar vara nu ma plang de caldura, dupa 35 C incepe sa-mi fie cald.
Delia daca speli hainutele albe separat de cele colorate nu are ce sa se intample. 90 % din hainele mele sunt colorate si le spal la masina la 40 C. daca ai ceva care ti se pare ca ar iesi culorile spalal de mana ca sa vezi cum se comporta.
marsy_baby nu trebuie sa-l simti pe bebe mereu. Vor venii si zile cand miscarile lui bebe nu te vor lasa sa dormi

Denisa, 15 + cu kinder-el Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata burticutelor!

Marsyprobabil e mai delicata fetita ta sau doarme mai mult in perioada asta. Nu te nelinisti. Stai intinsa un pic si o sa vezi ca nu ii place si incepe sa dea din picioruse.

Delia acum la 17 sapt miscarile sunt greu de sesizat. Abia dupa 20 de sapt incepi sa le distingi clar. La mine la 17 sapt misca numai daca statea intinsa un pic si se pune presiune pe el, altfel nu.
La mine azi cred ca doarme de la vremea urata de afara. Ploua cu galeata si e fff frig.

Adriana chiar m-am uitat dupa voi la concert. Eram sigura ca o sa fii. De asta am si scris de sambata pe forum ca poate vezi ca merg si eu. Si mie mi-ar fi placut sa ne vedem. Poate mai avem ocazia, desi urasc acum vremea asta si as sta numai in casa.
Iti tin pumnii azi la TT si te asteptam cu carut.

Anca iti tin companie cu niste struguri.

O zi buna sa aveti, ca zilele frumoase se cam duc.

Oana 20+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Neata burticute! Cine vrea o cana maree cu laptic este invitata la mineAzi schimb semnaturica intru in 18 hihihihih va multumesc celor care mi-ati rasp..stiu ca la prima sarcina se simte mai tarziu ca misca , dar sunt asa de nerebdatoare....

Delia13 18+ David Andrei

Mergi la inceput