Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 12
babyangel spune:
Fetele, Ieri am fost si eu sa-mi cumpar niste bluzite ma lungi ca deja imi iesea burta la interval...si mi-e sa nu-i fie frigut la bebe!
Si in semn de solidaritate fata de noul sex al copilului, mi-am luat o bluza pe negru, al si albastru, si o bluza turcuaz
(eu care prefer sa ma imbrac in roz/mov)..Nu sunt bluze de graviduta dar sant din astea bufante cu elastic sub burta, sau gen "BABY DOLL"....ca astea-s la modo acuma..
Mai rau stau cu pantalonii ca am doar 2 perechi in care ma simt bine , si nu vreau sa imi cumpar marimi xl
Anca
18+
sau
si mami de
Lucas
bianka1 spune:
Neata burtici,
Noi suntem foarte adormiti 
din cauza vremii.... ploua si e f frig.. asa ca va invit la un ceai fierbinte cu multa miere si lamaie.
Am vazut ca ati tot vorbit despre spalatul si calcatul hainutelor. Am si eu o intrebare la voi. folositi un anume detergent?
Va pup pe toate

Bianca
18+
bianka1 spune:
Ate te rog sa ma treci si pe mine in tabel cu data nasterii 24.11.1980. Mersi mult
Bianca
18+
honeybaby spune:
Bianka- eu o sa iau detergent pt bebelusi la inceput pt ca am auzit cazuri de alergii la detergent normal.
Anca nici pe mine nu prea ma mai incap pantalonii ( decat cu nastulele deschis daca stau jos), dar nu am vazut nimic in magazine care sa-mi vina si sa-mi placa. Mai am doua perechi de blugi larguti care imi vin fara probleme. As vrea ceva mai ''elegant'' nu neaparat office, dar ceva care ca mearga si cu un pantof, cizma nu numai la adidasi.
Mi-a cam somn azi
. Mai tarziu trebuie sa ma duc sa caut un cadou ( e ziua unei prietene) si sa fac mancare. Acum back to work.
Denisa,
15 + cu kinder-el
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
babyangel spune:
Bianka, referitor la detergent, eu si in prezent folosesc detergent bio. Dar pentru bebe, de la acelasi furnizor(Sano) exista unul special, non alergic...la fel este si balsam de rufe, desi cand sant mici e de preferat sa folosim cat mai putine chimicale..
Chiar si lotiuni de corp, e de preferat sa nu folosim, decat daca bebe are probleme de piele foarte uscate.
In schimb sunt foarte recomandate baile in tarate, care sunt extrem de hidratante.
Anca
18+
sau
si mami de
Lucas
samaria spune:
'Neatza,fetelor!
Asa cum deja ati spus e si urat si frig afara,vreme numai buna de un fruct(eu is cu merele)si o cana de ceva fierbinte de baut(exclus alcoolice...
)
Mi-am mai revenit de ieri cu moralul,multumesc pentru incurajari si ganduri,Dayanara si Oanaiacovita.O sa incerc si chestia cu dulcele, poate-poate leneveala planetei o sa dea semne...![]()
Imi place ca vad ca deja va stresati cum veti spala si calca hainele de bebe...n-o sa aveti vreme si nici energie sa le migaliti asa cum ati vrea(eu,una,recunosc ca asa a fost), dar sa nu cumva sa va stresati pe tema asta..."prietenele" cu inca un copil stiu de ce...Bine,daca o sa aveti ajutoare de nadejde si devotate,o sa fie impecabil totul,dar la mine nu a fost cazul...m-am ingrijit sa le aiba curate si nu foarte sifonate-iarasi,recunosc!- si le calcam numai pe cele strict necesare.O sa vedeti voi, o sa va descurcati,nu va faceti griji de pe acum, bucurati-va de timpul ramas pana la nastere si pregatiti-va sa aveti un locsor cat mai comod si indemanos pentru voi si bebe,sa nu fie necesar sa va miscati distante mari dupa ce veti naste,cumparati automatizari cat de multe,sa va usurati munca si odihniti-va!!!O sa pomeniti voi ce va zic eu acum la anu',dupa ce ati nascut...![]()
Scuze daca v-am pisalogit,aveti grija de voi si de burtici!
Ce mai stiti de Castelana,Ioanact,si o gramada maaaaare de alte fete care nu au mai intrat de mult pe aici?
multi si flori

,sa va inveseleasca ziua!
P.S.:De azi,iar suntem cu o saptamana mai mari!(Delia 13,venim dupa tine,la o saptamana!
)
Maria
17+
Mami de Sammy
andira spune:
Ca sa raspund si eu la intrebarea despre detergent - eu folosesc acelasi detergent pe care il folosesc si pt noi, doar ca voi pune programul de clatire extra la hainutele bebelusului.
Dr neonato mi-a zis la externare ca nu trebuie neaparat sa fie detergent de bb, doar sa fie bine clatite, si ca nu-mi recomanda Arielul, pt ca are mai mult inalbitor decat ceilalti detergenti.
Eu n-am avut probleme niciodata cu cel obisnuit, nici chiar la Nati, care era alergica si avea si dermatita atopica.
sensibila spune:
Ms mult fetele de raspunsuri !
Acum vin de la eco de la Medlife si bebe e bine. A crescut are acum 273 gr. Placenta e pe peretele posterior si nu e desprinsa si nu prezinta nici hemtoame sau alte probleme.
Bebe era miscaret si se pare ca ar fi fetita. Dar mi-a explicat f clar Dr Arash (care mie mi s-a parut super si care m-a tinut pe masa vreo 45 d eminte sa vada tot) ca se poate sa fie si o surpriza si sa fie baiat. Nu se vede bine din cauza testului adipos.
Oricum important e ca e bine.
Acum ma duc la dr de familie sa imi dea trimitere la MEdlife in spate la intercontinental sau asa ceva ca acolo pot face analize gratuite .
Pupici si sper ca sunteti bine toate si toti bebei.
e in burtica
+19
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
dayanara spune:
eu la inceput am folosit detergent pt bebelusi, apoi normal, dar in loc de balsam am pus un pic de otet alb, nu rosu de vin sa nu e coloreze, sfat dat la cursurile prenatale de aici, fara balsam , doar cu otet la caltire nu ieseau foarte moi, motiv in plus sa le calc sa.si revina
andira bine ca ai varsat, asa sigur n.a ajuns la bebe, si eu cand am indigestie nu pot sa vomit si zac in pat o zi intreaga
samaria ma bucur ca ti.a revenit optimismul 
sa porti sanatoasa hainutele anca
ma uitam la pozele oanei cu camasuta si halat, de.un halat am nevoie si eu, camasi si restul pentru copil imi da in spital, dar am nevoie de un halat si nu stiu de care, adica gros sau subtire, acolo temperatura e constanta dar nu.mi dau seama cum o s.o percep
roxana
15+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE