Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Am avut mai mult timp si am tras cu ochiul la Delia,soprana noastra:canti minunat,felicitari,si esti foarte frumoasa!Bebele tau va fi super-meloman inca de la nastere si va avea o cultura muzicala bine-fondata!

Denisa:am pandit si la pozicile tale de la mare,pai nu ti-e rusine sa zici ca esti burtoasa si grasa?!Eu aratam ca tine acum in zilele "cu silueta"...vezi ca vin cu batul!Honey e mortala,imi place mai ales poza cand e cu "pleata"-n vant...Pupici tuturor,eu ti-am mai zis ca tu o sa fii miss cand noi restul om fi inca balene...

Maria 17+
Mami de Sammy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Buna dimineata mamici...
Azi am fost mai lenesi, a plouat toata noaptea, am ajuns mai tarziu si la gradi.
Eram sigura ca o sa ma incurajati si adevarul e ca mi-a prins foarte bine.
GabyHila,intradevar copii sunt cei mai importanti pentru mine, incerc sa ma dedic lor doar ca uneori doare absenta, nu neaparat fizica, a lui tati.Pe mama nu vreau s-o necajesc pentru ca pana la urma nu prea are cu ce sa ma ajute...si inca mai sper ca se va schimba situatia.
honeybaby, tocmai decizia asta am luat-o si noi, impreuna, acum doi ani, sa nu traim separati, de asta ma mira ca nu s-a straduit mai mult, sa putem fi impreuna, pentru noi, dar mai ales pentru copii..
andra s, sa stii ca m-am linistit gata cu plans si alte prostioare, si eu sper ca despartirea sa ne conduca la niste concluzii pozitive. Prieteni...nu prea am pe aici, de fapt sunt mai mult prietenii lui, si nici nu prea vreau sa dau motive de barfa unora, ca se mai intampla si asa.. La parinti am fost de patru ori in vara asta, doar cu Alex. pe periade de o saptamana sau chiar mai mult, pentru ca sotul se decidea fara sa ma informeze sa mearga cu baieti,te miri pe unde, a fost chiar si in Delta o saptamana.
freedelia, ai dreptate cu "iubirile nebune", si stiu ca inca mai exista flacara...undeva...sper sa fie asa cum zici tu.. Cat despre batut la cap, nu ma regasesc, din contra , daca discut o problema , o data , de doua sau chiar trei ori, si vad ca nu exista un rezultat, ma las pagubasa. Ma supar dar n mai discut..si de aici rezulta non-comunicare.
dayanara, ma descurc pentru ca trebuie, stii doar ca o mama devine leoaica cand e vorba de puii ei.. Doar ca ar fi mai bine sa nu fim puse in situatii din astea...
samaria, multumesc de sfaturi, chiar asta intentionez sa fac , sa ma detasez...dar si banuti mai terbuiesc facuti..in fine asta nu e pe primul loc , nu sunt o materialista. Doar ca am noroc sa fiu platita facand ceea ca-mi place, ...asa ca va las si ma duc la picturit..
oana, cum spuneam mai sus, sper, cred ca mai exista sanse, nu vreau sa gandesc altfel pentru ca intradevar pentru copii as face orice.
rebiana, nici nu aveam nevoie de tratament special, incurajarile si caldura pe care mi le-ati transmis deja au dat rezultate.
multumesc !!! Doamne ajuta !!!

Ioana, 17+ , si Alexandru ,07.04.2006.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna dimineata si de la mine!
ate multumesc pentru carte
vio si eu am in fiecare dimineata nasul infundat, dar dupa ce ma trezesc se desfunda, e normal in sarcina.
atb tinem pumnii pentru rezultat bun la TT!
Noi suntem bine, lucrez intens si in clipele de ragaz ma distrez cu miscarile bebeului, care sunt din ce in ce mai dese si intense, ieri l-a simtit si tati la mana. Maine intram in saptamana 20, nu-mi vine sa cred ca sunt la mijlocul sarcinii! Voi cum notati saptamanile? Cea in care sunteti sau saptamanile implinite+? Eu la semnatura am a doua varianta.
Hainute inca nu am cumparat, nici nu prea am prospectat piata decat la carucioare si intr-adevar, este greu de ales. In curand o sa ma apuc si eu de cumparat, o sa-mi fac lista cu ce scrieti voi pe aici, sa stiu ce sa caut

O zi frumoasa sa aveti!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna dimineata,
Haideti la cu muuult lapte si ceva mic dejun in completare.

Aici e nor, ceata, dar deja incepe sa se ridice si se face cald. E ceva de speriat 30-32° in octombrie?
Eu sunt inca bine, seful meu nu mai da nici un semn de viata, probabil nu se astepta ca eu sa-l avertizez de drepturile mele de gravida, a incercat si el. Iar acum cauta strategii . Prin urmare, eu nici nu lucrez, nici nu stau. Nu lucrez pentru ca nu avem de lucru si nu stau, pt ca teoretic sunt angajata si primesc salariu .
Asha ca, imi vad de treburile mele, remunerata fiind.
Si pentru ca tot stau eu asa linistita, mi-e si frica de perioada asta, deci chiar ma abtin sa ma preumblu, am ajuns sa stiu precis perioadele de somn si de zbenguiala ale bebelashului. Prima oara se trezeste pe la 5, 5.30 dimineata, apoi mai spre pranz, din nou pe la 6 seara, iar pe la 10 se joaca serios.

Bordeiancavio, frumoase poze, frumoasa graviduta si haine superbe. Sunt asha frumoase hainutele de bebe, ca nu rezisti

Samaria, fii linistita, optimista si ai grija de bebica. Nu seamna o sarcina cu alta, nu neaparat. Poate e doar ceva trecator si care cu repaus dispare. Daca nu, ce sa-i faci, mergi mai departe si "cusuta". Care e problema?

Sensibila, mergi si vezi alt dr. Sau suna dr tau sa te primeasca mai devreme. Intre timp, repaus total
Am citit acum cel de-al doilea mesaj alt tau, cu vestile bune . Pai vezi

Briza marii, felicitari pentru rezultatele la DT.

Cat despre miscatul copchilasilor, pai cu rabdare o sa simtiti. daca ati simtit mai devreme de 19, 20 de saptamani, se simte mai rar, poate chair nu in fiecare zi. Dupa 20 de saptamani incepi sa simti foarte accentuat, si poti percepe chiar programul lui de somn.

Va pupic pe toooaateeee si va doresc o zi buna

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 20+ sapt

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Vio,am admirat si la tine hainutele lui bebe,sunt superbe,mi-au placut toate si tu esti super draguta,imi place cu cata mandrie ne arati burtica!

Maria 17+
Mami de Sammy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaa28

Buna dimineata mamici...
Azi am fost mai lenesi, a plouat toata noaptea, am ajuns mai tarziu si la gradi.
Eram sigura ca o sa ma incurajati si adevarul e ca mi-a prins foarte bine.
GabyHila,intradevar copii sunt cei mai importanti pentru mine, incerc sa ma dedic lor doar ca uneori doare absenta, nu neaparat fizica, a lui tati.Pe mama nu vreau s-o necajesc pentru ca pana la urma nu prea are cu ce sa ma ajute...si inca mai sper ca se va schimba situatia.
honeybaby, tocmai decizia asta am luat-o si noi, impreuna, acum doi ani, sa nu traim separati, de asta ma mira ca nu s-a straduit mai mult, sa putem fi impreuna, pentru noi, dar mai ales pentru copii..
andra s, sa stii ca m-am linistit gata cu plans si alte prostioare, si eu sper ca despartirea sa ne conduca la niste concluzii pozitive. Prieteni...nu prea am pe aici, de fapt sunt mai mult prietenii lui, si nici nu prea vreau sa dau motive de barfa unora, ca se mai intampla si asa.. La parinti am fost de patru ori in vara asta, doar cu Alex. pe periade de o saptamana sau chiar mai mult, pentru ca sotul se decidea fara sa ma informeze sa mearga cu baieti,te miri pe unde, a fost chiar si in Delta o saptamana.
freedelia, ai dreptate cu "iubirile nebune", si stiu ca inca mai exista flacara...undeva...sper sa fie asa cum zici tu.. Cat despre batut la cap, nu ma regasesc, din contra , daca discut o problema , o data , de doua sau chiar trei ori, si vad ca nu exista un rezultat, ma las pagubasa. Ma supar dar n mai discut..si de aici rezulta non-comunicare.
dayanara, ma descurc pentru ca trebuie, stii doar ca o mama devine leoaica cand e vorba de puii ei.. Doar ca ar fi mai bine sa nu fim puse in situatii din astea...
samaria, multumesc de sfaturi, chiar asta intentionez sa fac , sa ma detasez...dar si banuti mai terbuiesc facuti..in fine asta nu e pe primul loc , nu sunt o materialista. Doar ca am noroc sa fiu platita facand ceea ca-mi place, ...asa ca va las si ma duc la picturit..
oana, cum spuneam mai sus, sper, cred ca mai exista sanse, nu vreau sa gandesc altfel pentru ca intradevar pentru copii as face orice.
rebiana, nici nu aveam nevoie de tratament special, incurajarile si caldura pe care mi le-ati transmis deja au dat rezultate.
multumesc !!! Doamne ajuta !!!

ioana28 ma bucur mult ca ai alta stare de spirit azi, in ciuda vremii de afara, brrrr. uite o si un

http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui child

Buna dimineata si de la mine!
ate multumesc pentru carte
vio si eu am in fiecare dimineata nasul infundat, dar dupa ce ma trezesc se desfunda, e normal in sarcina.
atb tinem pumnii pentru rezultat bun la TT!
Noi suntem bine, lucrez intens si in clipele de ragaz ma distrez cu miscarile bebeului, care sunt din ce in ce mai dese si intense, ieri l-a simtit si tati la mana. Maine intram in saptamana 20, nu-mi vine sa cred ca sunt la mijlocul sarcinii! Voi cum notati saptamanile? Cea in care sunteti sau saptamanile implinite+? Eu la semnatura am a doua varianta.
Hainute inca nu am cumparat, nici nu prea am prospectat piata decat la carucioare si intr-adevar, este greu de ales. In curand o sa ma apuc si eu de cumparat, o sa-mi fac lista cu ce scrieti voi pe aici, sa stiu ce sa caut

O zi frumoasa sa aveti!

18+

child ce mumos si ce bucurie pt tati sa il simta la mana!!! si tati nostru sta mereu cu manuta pe burtica, da nu simt nimic, abia il simt eu inauntru... in schimb il aude cum se balaceste el pe acolo prin garsoniera lui cand pune urechea pe burticuta.

http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Sa nu uit de bebei si de ce discutati voi pe aici.
Lui Alex i-am spalat hainutele in prima perioada, sortate pe culori, temperatura de spalare, cu detergent bio si ff putin balsam.
Dayanara otetul ce rol are?

Si le-am calcat intotdeauna, poate radeti de mine dar le calc si acum, mai ales pe cele ce vin direct pe pielicica..asa ma simt eu bine sa la vad. impaturate frumos... Si in general incerc sa-i iau hainute de bumbac de calitate.

Miscarile lui bebe...la Alex le-am simtit abia la 20 sapt. Acum mai devreme la 17. in general seara cand ma intind in pat, se foieste si bebe, parca-si cauta culcus. Mamicilor debutanta, aveti rabdare...cu timpul devine tot mai activ, iar in ultima luna o se aveti impresia ca bebe e seful si face ce vrea, cand vrea, ..si mai ales noaptea cand, ia ghiciti ,cine ar vrea sa se odihneasca...

Temperatura in casa e in jur de 20, 21 de grade, iarna. Acum ma stam si la 19, asta e minim. Iar la baie, la bebe mic 22, 23 de grade nu mai mult. In nici un caz sauna. In primele luni lui Alex ii puneam caciulita dupa baie dar pe la 3, 4 luni nu (era deja vara).Nici sosetele nu-i mai puneam. Adevarul e ca nici acum nu suporta sa fie invelit noaptea.. Dar n-am de ce sa ma plang cu imunitatea sta bine. Din martie nu a mai racit macar ca pe le gradi a fost iar un sezon cu probleme.

Ploua, e mohorat, e intuneric in casa...ma duc la treaba.
O zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ioana, otetul inlatura orice urma de detergent , in cazul hainelor
dar il mai folosesc si la curatat steriliztorul si umidificatorul
pun putin in compartimentul de balsam, oricum de miros, rufele nu pastreaza nici urma de otet

roxana 15+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Kossir:multumesc pentru gandurile tale si pentru incurajari!Am intrat la pozici si am vazut si eu masa aia incarcata cu bunatati...le-am inteles pe fetele care ziceau ca nu-i bine sa te uiti,ca...
Mihai e un frumos, sa iti traiasca! Ce scump era in poza aia cand se pregatea sa mearga la scoala...si in aia cand era frant de oboseala si dormea...Si mie imi place sa il fotografiez pe Sam in ipostaze de astea, sunt super-dulci!

Intru, sa mai "spionez" pe cineva...

Maria 17+
Mami de Sammy

Mergi la inceput