Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Ioana:that's the spirit!
si spor la pictat!
Esti puternica si vei reusi sa le "descosi" pe toate, si sotul sigur se va simti atras sa vina la tine ca la o tipa tare si descurcareata ce esti,veti reaprinde ceea ce a ars atat de intens inainte,stiu eu sagetatoarele,ca sora mea e si ea printre ele,sunteti femei frumoase,puternice,bataioase(dar tot suferiti,ca doar daca ne-am nascut femei...no...),va fi bine!

Maria 17+
Mami de Sammy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby
Yaia- daca trebuie sa stea la 22 C bebe ii fac cort in curte. Stiu ca e bine sa fie calit, dar ce faci cand eu am mainile sloi la 22 C ?

La 22 C nu-l calesti pe bebe, stai linistita! Iar tu iti poti pune manusi.
Lasand gluma la o parte, am niste prieteni tare frigurosi care au 26 spre 30C in casa. Si fata lor e tot timpul transpirata, ca mai e si super imbracata. Si transpiratia nu face bine.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

wow, fetelor, ce spor la scris aveti. ieri nu a mai mers forumul si nu am apucat sa trimit si eu un raspuns.

Oana, stai linistita, pentru masurarea colului este suficienta o ecografie, nu trebuie sa te urce pe masa(chiar nu e indicat)

Delia, e bine daca au inceput sa curga sanii, inseamna ca ai canalele desfundate sin u trebuie sa va luptati dupa nastere sa le desfundati(tu si bb)

revin dupa ce lecturez cele 14 pag din noul capitol

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 15+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

salut fetelor, incerc sa-mi fac si eu aparitia, am mult de recuperat dar sper sa ajung la zi.

am terminat renovatul prin apartament pentru venirea bebelinei si de acum incolo sper sa pot intra si eu zilnic sa pot sta cu voi de vorba.
mi-a fost tare dor de voi si abia astept sa vad ce ati mai facut.
felicitari mamicilor care stiu ce poarta in burtica, am vazut ca suntem cam echilibrati, si urez bine au venit noilor burtici pe care eu nu am apucat sa le salut.

v-am pupat si va doresc o zi buna.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 21+IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Fetelor, pot sa va intreb ceva..dar sa nu radeti de mine..sau ma rog..nu prea tare! M-am intlanit cu o mai veche cunostiinta, si vazand ca are burtica mai mare, 6 luni, am inceput si eu sa mai intreb una alta, mai ales ca doamna respectiva mai are un copil acasa. Si din vb in vb am ajuns la faza cu miscatul bebeului, la care imi zice: "aaa..dar e naspa cand misca, ca te loveste in ficat de te cocoseaza, sau in vezica de iti vine sa faci pe tine..plus ca noapte nu mai poti sa dormi ca se tot misca..." si ma rog, a continuat in directia asta. Acum eu sunt intr-o stare un pic mai abatuta asa, ca nu reusesc sa imi rezolv o problema, si dna asta m-a pus efectiv pe ganduri. Intrebarea mea este: nu e asa ca d-na exagereaza, ca nu e asa de rau cand misca bebe??? Eu ma astept sa fie o senzatie tare placuta sa simt mogaldeata, nicidecum sa gandesc "vai, iar se misca asta!"

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Brizuto sunt cele mai frumoase momente atunci cand misca, nu se compara cu absolut nimic, e adevarat ca in ultimul trimestru are putere mai mare si-ti mai da cate una, da nu sa te indoaie de durere, dar chiar si atunci o sa savurezi fiecare ghiont, eu n-am auzit pe nimeni sa se planga de miscarile bebeului si dupa ce o sa nasti, o sa-ti fie dor de aceste momente. Iti urez sarcina usoara in continuare si sa te bucuri de ficare clipa

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

briza, mie mi se pare exagerat ce spune doamna acolo...eu abia astept sa miste, la prima sarcina singurele sentimente care mi le provocau miscarile erau de fericire, ma puneam intentionat in pozitii strategice ca sa.l fac sa se miste :)
niciodata nu s.a miscat in asa fel incat sa.l numesc lovit

roxana 15+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianka1 spune:

Briza marii si eu sunt de acord cu tine....la mine bebele a inceput sa miste dar miscarie sunt foarte usoare .. ca si cum as avea fluturasi in stomac. Sunt asa de incantata cand misca. Abia astept sa il simt in fiecare zi sa stiu ca greierasul meu e bine. Cred ca in lunile mai mari o sa apara si disconfort din cauza miscarilor bebelui, dar asta nu ar trebui decat sa ne bucure.nu? Asta e parerea mea poate pentru ca sunt la prima sarcina.

Bianca 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

rebiana, sunt vesti bune, poate pana la sfarsitul saptamanii cand ai control va fi totul ok si nu va fi nevoie de nici.o interventie

Doamne ajuta! Mizez pe asta, mai ales ca durerile tind sa fie difuze si sunt localizate in zona bazinului (pe oasele bazinului mai mult). Astazi mi-a fost ok.
Pentru a mai inlatura din temeri m-am programat joi pentru un control si eventual eco la un alt doctor, despre care am primit referinte bune si sper din suflet sa nu-mi spuna ca s-a mai scurtat colul (altfel, vineri merg sa-mi fac cerclaj).
Brizamarii eu percepeam miscarile primului bebe ca pe ceva extrem de placut. Mi-era drag sa-l simt miscand... parca simteam cum burtica este strabatuta de valuri. Era o conexiune aparte intre mine si bebe si eram mandra sa simt asta. Niciodata nu m-a lovit atat de tare incat sa ma doara vreun organ intern.
Ioanaa28 ma bucur sa citesc ca esti bine dispusa si sunt convinsa ca asta va aporta la o stare buna de spirit de acum incolo.
Ma pun la ascultat muzica, asa ca o sa o caut pe youtube pe Delia!

Mami de + !

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Briza marii:miscarile sunt cel putin la inceput o cale de a comunica cu bb si eu le-am considerat ceva absolut minunat,chiar daca, e adevarat, in ultima luna a sarcinii erau mai puternice.Niciodata nu mi s-au parut catusi de putin deranjante,de ex. in lunile 8-9,stateam la masa cu o burta imensa si vroiam sa mananc,dar domnisorului nu-i convenea,ca daca intra mancare,i se stramta spatiul...si buf!cate un piciorus!Ma amuzam teribil cand vedeam cata activitate are el acolo si ce lucreaza...Si acum,de-abia astept sa se apuce si acest bebelash/aceasta bebelasha de treaba,mie imi place la culme sa simt ca se misca!Cred ca doamna e cam insensibila la frumusetea faptului de a fi gravida si prea preocupata de propriu-i confort...Cum Dumnezeu sa fii mama in devenire si sa nu te bucuri ca misca bebe,chiar si de te-ar lovi?!Asta n-o pot intelege...

Maria 17+
Mami de Sammy

Mergi la inceput