Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 15
Rebiana27 spune:
Delia ce mult m-a impresionat vocea ta! Talentul e dublat si de frumusetea cu care esti inzestrata, asadar pot spune ca bebe va fi un norocos!! 

Mami de
+
!
I can't fake with dignity so i'll not try!!
andira spune:
Briza - dna respectiva bate campii cu succes... trebuia sa o intrebi "si, un pumn in maxilar, ceva? sau 3 palme dupa ceafa"....![]()
freedelia spune:
Salutare fetelor!!! Noi am avut o zi plina, dimineata am fost la Bible Study, apoi direct de acolo la niste prieteni, apoi am venitm ne-am schimbat si am plecat cu John la fotbal. Si cu Jodie, care e ca o maimuta, se catara pe porti, nu a stat locului o clipa. Am venit acasa terminata, am facut repede ceva de mancare in timp ce femeia le-a facut baie, am mancat si in 5 minute culcarea.
Maine sunt la gradinita si eu nu am nici un program, sper sa ma odihnesc. POate ma duc la sala, sa merg pe banda si sa inot un pic, ca altfel ajung de o tona pana nasc.
Va pup si ma duc sa pun copiii la nani -- si cred ca si pe mine in curand.
18+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui child Buna dimineata si de la mine! ate multumesc pentru carte ![]() vio si eu am in fiecare dimineata nasul infundat, dar dupa ce ma trezesc se desfunda, e normal in sarcina. atb tinem pumnii pentru rezultat bun la TT! ![]() Noi suntem bine, lucrez intens si in clipele de ragaz ma distrez cu miscarile bebeului, care sunt din ce in ce mai dese si intense, ieri l-a simtit si tati la mana. Maine intram in saptamana 20, nu-mi vine sa cred ca sunt la mijlocul sarcinii! Voi cum notati saptamanile? Cea in care sunteti sau saptamanile implinite+? Eu la semnatura am a doua varianta. Hainute inca nu am cumparat, nici nu prea am prospectat piata decat la carucioare si intr-adevar, este greu de ales. In curand o sa ma apuc si eu de cumparat, o sa-mi fac lista cu ce scrieti voi pe aici, sa stiu ce sa caut O zi frumoasa sa aveti! 18+ ![]() |
Child , si eu notez tot saptamanile implinite, si maine trec si eu in s 20, adica voi avea 19 s implinite
Si al meu sot a simtit la mana bebelu, dar ne cam tine in suspans ca nu misca in fiecare zi, si nu misca la fel de tare...dar daca mananc dulce sau daca il inghesui atunci reactioneaza si el saracutu'
Anca
18+
sau
si mami de
Lucas
Rebiana27 spune:
Si eu notez saptamanile tot ca si voi, Anca si Child! Asa e si firesc, dupa cate stiu din prima sarcina. 
De cateva zile simt bebitza zilnic si ma umplu de fericire stiind ca e bine in ciuda durerilor sau intepaturilor pe care le-am experimentat! 
Mami de
+
!
I can't fake with dignity so i'll not try!!
dayanara spune:
eu sambata am implinit 15 saptamani , azi mi.am schimbat in 16 dar de obicei mi.o schimb mai repede, ma bucura mult sa stiu ca mai am putin :))
roxana
16+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
bordeancavio spune:
rebiana, bravo ca te simti mai bine. multa bafta joi la dr, sper din toata inima sa fie bine si sa nu fie nevoie de cerclaj. iti tin pumnii, si sa fii cat mai relaxata si optimista. un
dulce.
delia, am ascultat si eu pe you tube, ai o super voce si tu esti fff frumoasa. felicitari! sarcina cred ca te face si mai frumoasa. 
ioana28, bravo ca te simti mai bine. sa fii cu moralul ridicat pt rine si pt bebe, si lucrurile se vor rezolva spre bine. eu nu prea ma pricep ca sa-ti zic, n-am avut asa probleme, dar la mine comunicarea cu sotul e cea mai imp. orice ar fi, discutam impreuna, ne sfatuim si ajungem la o solutie. am mai avut mici "divergente", dar trec repede. uneori si o mica problema poate sa para asa de importanta... dar privita cu calm, e mai usor. si pana la urma se zice ca dragostea invinge tot, nu?? si odata cu venirea copiilor dragostea creste si se sedimenteaza. eu asa iti doresc.
vio asteptand pe bebe
12+
poze http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui samaria Ce mai stiti de Castelana,Ioanact,si o gramada maaaaare de alte fete care nu au mai intrat de mult pe aici? Maria 17+Mami de Sammy |
Multumesc ca ai intrebat de noi!

Suntem bine, si sa stiti ca fluturasul meu misca, la cateva zile (nu m stiu cine intreba, ca asa dvm), azi dimineata l-am simtit de 2 x.
E o senzatie placuta, chiar si m tarziu (in ultimile luni), nu cred ca ne va lovi atat de tare incat sa nu suportam durerea, cum ne povestea cineva..
Am vazut ca ati vb de spalatul/calcatul lucrurilor bb..
eu l-am spalat cu detergent obisnuit (Tide)+ balsam si la temperatura indicata pe eticheta, in nici un caz 90 grade, la calcat- la inceput le calcam, apoi cand aveam nevoie, ajunsesem sa mancam cu Ioana in brate..
Dupa ce a crescut, le calcam dupa fiecare spalare (adica dupa ce le spalam si se uscau, le calcam), asta si in ziua de azi.
Ca tot veni vb de spalat/calcat lucruri bb...ieri m-a luat nostalgia' si am scos toate lucrurile Ioanei cand a fost bb, si le-am spalat..majoritatea sunt albe, deci i-l va purta si bb 2, indiferent ce va fi..altele alb cu galben/roz..si 2 costumase albastre (la inceputul sarcinii ni s-a spus ca va fi baiat
In alta ordine de idei, maine, daca ne va invrednici Dumnezeu vrem sa ajungem la Iasi, la Cuvioasa Parascheva, sa ne inchinam moastelor..
I-am facut baita Ioanei si am pus-o sa doarma (e obosita, ca aseara s-a cam foit, de vina sunt ultimile maselute care nu ii da pace), de fapt doarme..e cam dvm, dar vreau ca maine dim sa se trezesca dvm (7-7:30) ca pana in 12 sa m doarma o repriza si apoi sa plecam spre Iasi.
oanka80 ti-am trimis PM, daca poti sa-mi dai nr tau de tel sau eventual o sa ti-l las pe-al meu, asa vom putea lua legatura si poate ne vom intalni.

O seara placuta, va doresc tuturor, si cand ma intorc sa aud numai vesti bune!

Va povestesc cum a fost dupa ce ne intoarcem ( nu stim cat stam..)
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
13+ - JUSTIN/JUSTINADOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
honeybaby spune:
Mama ce frig si vant e afara.
Am fost putin plecata si am aruncat un ochi si la hainute de bebe. Nu am gasit nimic care sa-mi placa. Doar un costum Nanette gros, pt iesit afara dar era 3-6 luni si imi era teama ca o sa-i vina mare. Pt 3-6 nu am vazut nimic mai gros pt iesit afara, Sa inteleg ca bebelusi ies fara dezbracati sau deloc pana la 3 luni.
Yaia- nu vreau sa-l infofolesc pe bebe. O sa stea imbrac ca si noi. Daca noi stam in tricou si el o sa stea in tricou. Daca si asa traspiram dam jos si tricoul
.
Samaria- nu rade ca acum iti arat cum nu mai pot sa inchid nasturii la blugi
. Ce, crezi ca eu nu am burta ??!!
Iar imi pica ochii in gura, dar parca nu as bea cafea..
Denisa,
15 + cu kinder-el
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
Ina_3040 spune:
Salutare fetelor, sper ca sunteti toate bine si in forma.
nu am mai intrat de ceva vreme, sunt de o spatamana acasa la ai mei la Brasov, o rasfatata si jumatate. daca nu ma ingrasasem pana acuma, acuma insa am recuperat, am mancat de nu ma mai puteam misca, insa maine o sa ne intoarcem in belgia asa ca nu ma mai intalnesc cu asa bunataturi prea curand...
va pup pe toate si ma apuc de citit din urma. o seara placuta!
Ina
16+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#