Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 16
Rebiana27 spune:
Mai devreme ma luosese o intepatura in partea stanga de numa'... ca prea ziceam eu ca azi mi-a fost mai bine! Noroc ca nu am si contractii!! Mi-am reluat repausul in pat asa ca sper sa treaca!
Ina3040 foarte bine ca ai profitat din plin de zilele petrecute acasa!! Ce n-as da eu sa fiu langa mama si sa-mi prepare ea o sumedenie de bunatati........
Vio
si eu sper sa ma simt mai bine si sa nu fie nevoie de acea interventie insa as face orice sa stiu ca bebe e bine!
Mami de
+
!
I can't fake with dignity so i'll not try!!
babyangel spune:
Salutare fetili![]()
Eu am avut azi destul de trista pentru ca m-am certat tare cu scolarul meu
...M-a indispus foarte tare, incat am izbucnit in plans , la volan! Este intr-o perioada mai dificila si avem multe discutii pe tema"drepturi si obligatii"
Si colac peste pupaza, bb nu a mai miscat de dimineata, si m-a durut putin burta..cred ca de la ligamente intinse ca de efort incerc sa ma feresc si la ore.
Deci nu vad ce ar fi mai placut decat miscarile lui bebe...Nu m-as putea plange, chiar daca cu Lucas am experimentat anumite miscari care nu au fost pe placul meu...s-a intors in burta, a facut o tumba si am avut impresia ca mi s-a intors stomacul in mine...Cred ca nu o sa uit niciodata senzatia![]()
Anca
18+
sau
si mami de
Lucas
ellanik spune:
Buna fetele!Hop si eu sa ma dau cu parerea.Eu intru zilnic dar atata vreme cat nu am ceva de spus nu scriu.
Am vazut ca se vorbeste de temperatura din camera lui bebe.Toate cartile spun de 21-22 grade maxim ceea ce mi se pare ideal.Nu sunt adepta cocolosirii sau a nenumaratelor straturi de haine.Caciulitza pe cap in casa (in afara de dupa baie) exclus.Asta inseamna ca afara trebuie sa-i pun doua si...unde ajung?Ma va injura cand va fi mai mare asa cum face sotu cu socrela care l-a infofolit de la cea mai mica adiere de aer de toama face otita, dureri de cap muci,etc etc.
Despre spalat rufele parerile sunt impartite.Stiu ca pana la 6 luni nu se foloseste balsam de rufe deoarece bebicii, inca din perioada intrauterina, sunt fff sensibili la orice fel de miros /parfum nesuportandu-l in consecinta.Parerea mea.Cat despre detergentii pt copii, consider ca totul e legat de marketing.Tot ce este legat de copii, gravide este extrem de scump si exploatat pt ca parintele face orice si da oricat pt copii.Ba mai mult hainutele pot ramane patate sau "inecate".O extraclatire este suficienta.Parerea mea.POt avea surpriza ca atunci cand "trec" pe detergent normal sa faca vreo figura dermatologica.Las' ca mama ne-a crescut pe noi cu sapun de casa si nu am mai patit nimic.Ba chiar un pediatru mi-a explicat ca este indicata folosirea de Ace la hainute (color sau pt albituri) pt ca distruge germenii .De asemenea si calcatul are aspecte igienice nu numai estetice.Aburul dezinfecteaza inca o data in plus.Din nou...parerea mea.
Am fost si eu la Real si ce hainute dragalase au!!!Am vazut saculeti de dormit destul de grosuti din silon diferite masuri la 49 de lei doar.Body erau cate 7 la 39 de lei diverse culori.PLus diverse lucruri pt bebe:suzete, biberoane,cosmetice, etc.
Si acum sa dezvoltam !Prima pe lista
Ioana, draga mea, mi se rupe sufetul pt situatia asta.Barbatii sunt niste copii mari carora le este teama de noile responsabilitati aparute(exceptie face cel putin sotul meu ...pt care multumesc Domnului in fiecare zi ).Sotul tau trateaza cu superficialitate minunea care se produce a doua oara in familia voastra.Cat despre Alex, e greu.Incearca sa creezi jocuri cu el in care sa-s exprime emotiile legate de tata.E greu dorul de tata si pe copii ii marcheaza.Uite ii puteti scrie o scrisorica impreuna sau va puteti juca "de-a mama si tata" el fiind tata .In felul asta o sa vezi ca el va imita diverse situatii si vei vedea si ce ii place si ce nu la tatal sau.Sunt copii care imita comportamente, limbaj si astfel se pot identifica problemele.Eventual vorbeste cu un cunoscut sa sune la telefon si sa-l imite pe sotul tau sa vorbeasca cu Alex.Orice artificiu poate fi bun venit.Cat despre tine, gandeste pozitiv si adu-ti aminte ce faceai cand totul era bine.Iti va face bine si tie si bebelusului din burtica.Sotul poate se intoarce poate nu.Viata ta si a copiilor tai insa conteaza enorm.Sotul vad ca tine cont de acest aspect in sensul ca viata lui conteaza si si-o traieste din plin.El pierde momentele cele mai frumoase din viata voastra ca si cuplu si din pacate nu isi da seama.daca vrei trimite pe PM un mesaj si vorbim pe privat.Poate daca mai vorbesti mai uiti.Hai capul sus si fii voioasa!
Briza_marii bravo pt TT.Sexul...hehe ! e shmecher bebelinul.Va tine in suspans.Las' ca face el dezvaluirea.
Cat despre tanti deranjata de bebe din burtica...no comment.
Rebiana dragalaso, gandeste pozitiv.Priveste partea plina a paharului.Care e?Ai timp sa te odihnesti.Va veni o perioada in care iti va fi dor.
Delia ai grija la calciu.Am citit undeva ca provoaca contractii.De obicei este indicat in ultimele luni de sarcina.Asa se explica si de ce in afara medicii recomanda tarziu suplimente.Mai bine da-i cu lactate multe.Pupici pt artista.Unde stai in CTa?
Marsy sa stii ca nici eu nu simteam zilnic bebelinul.Insa incet incet il vei simti zilnic.Azi mai mult, maine mai putin.Ce tu esti zilnic "in priza"?Si tati l-a simtit aseara pt prima data pe bebe si s-a udat tot.Din cand in cand il asculta cum plonjeaza in piscina olimpica .Piscina ce se transforma pe zi ce trece intr-un lighean.![]()
Vio , nasul infundat este normal in sarcina.Stai linistita.
Sensibila ,felicitari pt bebe grasunel.La fel de surprinzator si al tau .Sau secretos.Sau rusinos!
Child si la noi e la fel.ne tot uitam dupa hainute dar nu am luat nimic.Inca nu sunt decisa.Le-as lua pe toate.
Kossir, tare sheful tau.Mai face angajari?de fapt asa sunt si eu angajata la sot :nu muncesc dar banu'......Cat despre mesele alea din poze te sfatuiesc sa le scoti ca am facut niste bale ...
Stefimic
.Te invidiez cu terminatul zapacelii din casa.La mine acu' incepe.
Ioanact drum bun maine la Iasi.
Oana frumoasa burtica ai.
Ioana_p76 nu mai intra pt ca i s-a sters contul in urma unor discutii in contradictoriu cu moderatorii pe tema campaniei legate de infertilitate.Este ok ea.Il simte pe bebe si asteapta sa vada ce este.
Vladi cat stai la Geneva sa intri sa ne povestesti.Hai ca tu ai experienta si imi place ca esti pragmatica.
Tinem pumnii.
Mami25 cum esti?Am scris.Am scos parleala.
si
pt fiecare
19+
George-Theodor
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
cami_antonia spune:
Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
Da-ti mai departe va rog!!!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
marsy_baby spune:
Ms fetelor ca m-ati mai linistit
,aveti dreptate ieri nu am simtit-o dar azi era tare jucausa
.Asa de placut e cand o simt miscand
.Cresc burticutele asa-i fetelor?![]()
DARIA
dayanara spune:
fetelor aveti careva tensiunea mare? ce faceti sa o scadeti ?
roxana
16+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
kossir spune:
Buna din nou, burticute,
Samaria, merci frumos
, ai dreptate, mereu sunt tentata sa-l fotografiez in ipostaze mai iesite din comun.
Ioana
, bine ai "revenit" printre noi. Asa vezi, traieste fiecare zi si DD le aranjeaza cumva pe toate.
Briza marii esti tare simpatica. Nu radem deloc, doar spunem, sau ma rog eu spun ca miscarile bebelului in burtica sunt un dar de la DD special pentru noi, mamicile. Este ceva atat de special si de unic, incat nu cred ca ar putea cineva intreg la cap sa spuna ca il deranjeaza. Pe mine Mihai la 8 luni m-a lovit atat de tare in coaste, spre plaman, incat mi s-a oprit respiratia, dar nu mi-a trecut deloc prin cap ca m-ar deranja treaba asta. Am fost uimita, stupefiata si mandra de forta lui de atunci
.
asa ca asteapta cu incredere "loviturile" ca sunt ceva deosebit, nu greu.

Ioanact, 
pentru Ioana si drum bun maine la Iasi. Sunteti privilegiati ca puteti ajunge acolo. Doar ai grija ca am vazut la tv. ca-i plin acolo. 
Rebiana
sanatate multa, ai grija de voi si succes joi la dr. Sper sa vii cu vesti bune 
Ellanik, daca as sti, as scoate pozele alea de acolo. Nu stiu sa scot poze, am tot incercat. Mai incerc, promit 

Noapte buna si somn usor tuturor 
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
20+ sapt
http://community.webshots.com/user/kosscar
ate_09 spune:
buna dimineata fetelor!!
N-am apucat sa scriu deloc ieri desi am fost prin zona si v-am citit.
Nu ma simt foarte bine...aseara cand am ajuns de la birou acasa..m-au luat niste ameteli si o durere de tample de abia am adormit. Nici acum nu ma simt extraordinar...o fi tot de la tensiune?? aaa si inca ceva...aseara imi amortisera si degetele de la mana stanga
, asta ce-o mai fi?? Faza cu amortitul am mai patit-o la inceputul sarcinii cand aveam starile de rau si voma....

Vineri cand am mers la control i-am spus medicului de tensiunea mea 9 cu 5 si a zis sa nu-mi fac probleme ca in sarcina mai scade, era mai rau daca era prea mare.
Mai are vreuna dintre voi stari ca ale mele? Ca parca ma ia frica asa..

asteptam un
19+
Doamne ajuta! 
Bebe Mic
Lista burtici si bebici
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
babyangel spune:
'neata fetele,
M-am trezit dimineata cu o surpriza mare...ninge, si e foarte frig.
Zicea sotu sa dau drumu la caldura si sa nu ma prinda ca o mai inchid, ca nu are chef sa aiba "un putoi mucos"..adica sa nu raceasca bebe![]()
E foarte griuliu.
Eu am inceput sa mananc 2-3 portocale /zi..mi-a trecut pofta cu merele si vad ca ma apuca cu portocalele...Asa am patit si pe prima sarcina..am mancat portocale la greu..
Pofta buna la cafeluta, si sa aveti grija de voi!
Anca
18+
sau
si mami de
Lucas