Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 17
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Pt 3-6 nu am vazut nimic mai gros pt iesit afara, Sa inteleg ca bebelusi ies fara dezbracati sau deloc pana la 3 luni. |
Am schimbat si eu semnaturica

Honeybaby, pai de ce iti cauti haine groase pentru 3-6 luni??
Bebelinu tau va avea 3 luni la sfarsit de iunie, nu? Si e vara, si e soare
Eu zic sa cumperi doar 0-3 luni si dupa aia sa urmaresti ritmul lui de crestere ca sa cumperi si alte marimi, ca cine stie ce voinicel o sa ai si nu o sa-i vina hainele
Al meu se naste la inceput de martie...deci am nevoie de ceva gros, marimea 56, ca sper ca dupa 1 luna sau doua sa vina caldura!
Anca
19+ cu
Tereza sau
Codrinsi mami de
Lucas
marsy_baby spune:
Buna dimineata fetelor!v-ati trezit?Brr ce frig e afara.Ar merge o cafea cu muuuuult lapte.Voi puteti dormi noaptea?Ca eu m-ai mult stau si-mi veghez sotu
, voi aveti stari din astea?O dimineata placuta s aveti.
DARIA
oanaiacovita spune:
Neata gravidutelor!
Sa va zic ce am facut aseara la dr.
Deci nu's cum dau eu numa peste dre nebune, zau. Asta era plina de zel. Intru si ii zic ca am venit doar sa imi prescrie analizele si ma ia cu istoricul meu si al familiei, ma intreaba, nu vreti un eco 4d, ca tot nu va costa. Apai cine poate zice nu la un eco
Asa ca ne mutam in alt cabinet. Sotul nu vrea sa vina ca tot spera ca ajungem si noi acasa mai repede. Am avut programare la 7 si am terminat la 9. Bine am intrat la 8, dar m-a tinut 1 ora 
Al meu copil nu vroia si pace sa ii arate duduiei fata sa ii faca poza artistica cum zicea ea. Mai dar atat a insistat cu eco, ca eu tot ii ziceam, lasati-l, ca nu-i o problema, dar de unde, atat s-a chinuit si oricum al meu e incapatanat si tot nu a vrut.
A zis asa ca uterul e contractat (am mai zis eu asta ca dupa o zis pe scaun, seara e burta tare), ca bebe e cam inghesuit, cum in burta mea mare????
Adevarul e ca nu i se vedeau piciorusele asa stateade ghemuit.
Placenta nu e joasa (pe cine sa cred???),desi e la fundul uterului in parte posterioara, lichidul e in cantitate normala, totul pare ok, mai putin ca am contractii, dar a zis ca sunt normale daca nu ma dor.
Apoi i-am zis ca vreau sa stiu cum stau cu colul si mi-a facut enovaginala (bine ca nu m-a urcat pe masa
) si am un col luuunnng de 5.5 cm si inchis. Pfiu...
Mi-a dat sa fac analizele, dar nu cred ca ajung sapt asta ca nu poate al meu sot sa ma duca.
Deci asa dra zeloasa eu nu am vazut, dar m-am distrat de al meu bebe cum se intorcea mereu cu spatele in orice pozitie incerca sa il prinda. ![]()
Cam asta a fost aventura mea de aseara, si da-i frig inapoi acasa ca ninge la noi.
Tre sa mai imi pau o pereche de panataloni mai grosi pentru ca astia sunt de vara si ma cam bate vantul in ei.
Merg sa recuperez din urma ca aseara nu am mai avut puterea.
Oana
20+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
oanka80 spune:
neatza si de la mine. e frig tare si la la iasi si parca se apropie iarna. am vazut la stiri ca a nins prin tara. si oana zicea ca a nins pe la ea aseara.ma pregatesc si eu de mers la servici si am descoperit ca saptamanile de la semnatura mea unde scrie fluturasul meu s-au decalat si nu stiu din ce cauza.
ma poate ajuta cineva sa imi spuna cum as putea sa dau 2 saptamani inapoi? caci eu ieri am intrat in 20 s 
si la pagina cu bebe spune 22 s.
o zi minutata tuturor. sa va imbracati cat mai gros daca aveti de gand sa iesiti afara(valabil pentru mamicile din Romania)
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
19+
- Maria-Emilia
*mamica unui fluturas*
nibi_niki spune:
neata...am lipsit si eu doua saptamani si tre sa stau acum o saptamana sa recuperez ce ati scris voi...ca mare spor aveti...fac cinste cu un ceai cald..cine vrea?..ca am vazut ca ninge in Romania..eu zilele astea am fost la plaja...sper sa nu dauneze cu nimic..la noi nimic nou...ma duc sa citesc din urma..
18+ 
honeybaby spune:
Neata! Va trimit un pic de soare de acici, desi e cu dinti.
Anca- eu hainute de 0-3 luni vreau, dar nu gasesc. La cele groase de iesit afara ma refer. Vanzatoarele mi-o baga pe aia ca e bine sa fie mai larg si sa stea la caldura. Inteleg ca e bine, dar nu vreau sa-l caut prin haine. Mai mult de o luna nu o sa le poate deci nu are rost sa-i iau de 3-6 luni.
Roxana nu am idee ce ajuta la scaderea tensiunii. Parca stiu ca socrii mei mancau varza ( cruda ) pt scaderea tensiunii. In sarcina nu stiu daca are efect. Daca e sub 14 stiu ca e ok.
Oana- haioasa drocora. Ma bucur ca ai primit vesti bune.
Cand ma gandesc ca la voi ninge deja. Offff. Inseamna ca trebuie sa-mi fac timp sa bag florile in casa. Nu am decat vreo 200 , ca na eu trebuie sa am si flori si animale si copii
si ar mai fi...
Denisa,
15 + cu kinder-el
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
dayanara spune:
oana, nu.i `problema daca placenta e poesterioara sau anterioara important e sa nu fie previa
denisa, mere am avut tensiunea mica, cum zice ate 9 cu 5, de la 2 cafele ma reglam si.mi treceau durerile de cap si ametelile, 2 pe zi nu 2 odata, ieri am baut doar una foarte slaba , seara am avut 13 cu 7 apoi la alt aparat la 5 minute 11 cu 8.5
azi dimineata cu aparatul din casa 14.3 cu 7 imediat am luat.o iar si da 10 cu 7 si iar 10 cu 7, ce sa mai cred?
roxana
16+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
child spune:
Buna dimineata!
Si la noi a nins azi-noapte si acum mai fulguieste! Bine ca in casa e cald.
marsy si eu am probleme cu somnul, dorm bine pana pe la 3-4 dimineata, apoi ma uit in tavan si astept sa se trezeasca si bebeul, macar cu asta sa-mi ocup si eu timpul...Si flacaul chiar se trezeste, nu ma lasa sa astept prea mult. Problema cu nesomnul este ca peste zi am de lucru mult si sunt foarte obosita si nici nu pot sa ma intind la pranz sa ma odihnesc.
19+ 
Ramy77 spune:
Neata buticute, intru si eu sa va mai salut.Nu prea mai pot intra pe net, calculatorul e in bucatarie, eu sunt consemnata la pat...asa ca intru mai rar.
Rebiana, eu am deja 2 saptamani de la cerclaj si slava Domnului sunt ok, sper sa mearga tot asa, peste alte 2 saptamani merg la control sa vedem ce o sa zica docky. Dupa ce m-am ingrozit cand mi-a spus ca facem cerclaj, m-am gandit mai bine si am zis ca daca asta inseamna ca bebe va fi bine si ca va ramane in burtica stau si 9 luni intregi la orizontala si daca e nevoie fac si pipi la olita ![]()
. Multumesc Domnului, macar pot merge la baie
.
Eu ma cam plictisesc, dar trece cumva si fiecare zi care trece cu bine e un pas mai aproape de a-mi tine copilul in brate.
Mie mi-a descoperit colul putin deschis la un control de rutina, a vazut la eco, nu pe masa. N-am avut nici un simptom, m-am simtit perfect. Dar, fiecare caz e altfel.
Va pupacesc pe toate, ma intorc la pat. 

Aveti grija de voi si de burticute.

Ramona
18+
GabyHila spune:
Buna dimineata:)
Oana te-ai lipit de eco 4d:) mie la 3d mi s-a parut foarte haios bebeul! daca si-ar fi aratat si putza:)) era beton!:)
Nibi mai prinde ceva soare pana poti! pe la Sibiu bate o vantoasa... brrr! am dat drumul o ora la caldura dimineata si o ora seara! si ma imbrac ca ursul!
Ate pe mine ma luau ametelile cat nu luam fier! aveam anemie in sange fara diagnostic si nu se intelegea nimeni cu mine, nici nu ma ridicam de pat de ameteala si imi bubuia capul odata la 2 zile! fuga si fa o hemoleucograma sa vezi cum stai cu anemiile! pe mine m-a uimit cat de repede mi s-au deteriorat analizele mele perfecte din prima luna! in a patra luna la inceput erau deja mmuuullttttt jos!
Dayanara cumm esti in dimineata asta? pupici 
Marsy_baby eu de cateva zile am inceput sa ma foiesc si sa ma intorc greu si dimineata sunt bosumflata ca nu am dormit destul! dar nu sa nu dorm deloc as fi praf! ai incercat sa bei niste lapte seara? cald... mmmm
Oanka80 te duci la profilul personal si modifici saptamanile care iti apar in semnatura! au fost ceva probleme cu forumul din cate stiu ieri!
Babyangel nu ai aciditate de la portocale? sunt coapte misto? eu tot cumpar si sunt tot seci! le fac suc:)
Kossir la tine cum e vremea? la servici? se mai calmeaza seful? nu poti intra in prenatal sa scapi?
Ellanik am gasit de unde sa cumpar Romer Bay safe plus din Romania. www.bebe-land.de vezi ca belted base care e baza care se lasa in masina se cumpara separat. in total ajung amandoua la vreo 1000 de lei cred. dar este scaunul care e numarul 1 la testele ADAC pt siguranta bebeului!
La fel de ok sunt si: Cybex Aton, Emmajunga First Class 0+ (fara ISOFIX) si Bebe confort streety.six + base.
Daca vreti sa vedeti ce sa nu cumparati http://www1.adac.de/Tests/Kindersicherung/Kindersitze/default.asp apasati unde scrie Alle Kindersitze In Tabelle si gasiti f multe detalii.
Sa va arat si voua ce am gasit aseara 
http://adams.co.uk/baby-girls-3-pack-of-little-squirrel-sleepsuits-in-pink
http://adams.co.uk/baby-girls-3-pack-of-little-squirrel-bodysuits-in-pink
http://adams.co.uk/baby-girls-3-pack-of-floral-bodysuits
Marimea de newborn cu lungime de 62 si greutate de 5 kg, oare pana la cat imi ajunge? mi-as lua si cu maneca scurta si lunga.. si de toate... ce imi plac 
Va pup pe toate si sa aveti o zi frumoasa! Pe mai tarziu!
Gaby
Bebe in 19 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com