Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana- si aparatul meu mai face figuri. Daca nu stau perfect linistita cand imi iau tensiunea, misc o mana sa mai misc mouse-ul ( dependenta asta de calc ) imi arata o valoare mai mare. Nu mereu, dar in 90 % din cazuri asa face.
Asa fac si eu ca si tine, o iau de 3 ori daca prima data mi-a a fost mare.
Acum doua seri ma apuc eu sa-mi iau tensiunea, linistita la calc. Cand ma uit la aparat 14 cu 18 . Sa lesin!!!! Noroc ca a avut sotul inspirati sa-i schimbe bateriile care erau duse. Se pare ca si de la baterii mai face asa. Eu nu le schimbasem de 4 ani, de cand l-am cumparat.
Anca 56 e cea mai mica marime sau a doua ?

Denisa, 15 + cu kinder-el Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Vai fetelor ce frig e. Mi-am facut o cana mare cu lapte si un pic de cafea sa ma incalzesc. Eu nu pot munci cand mi-e frig. Am dat drumu la caldura, dar tot e frig aici la birou ca azi noapte a fost oprita. Ma cam doare burtica, sper sa nu racesc.

Denisa si eu caut cosmonaut din ala gros pt 0-3 luni si nu gasesc. Mi-a promis o prietena ca imi da de la fetita ei, asa ca nu mai caut, ce daca il imbrac in culori de fete?!Cald sa ii fie.

Rebiana ai mare grija de tine.

Anca imi pare rau ca ai probleme cu scolarul, dar cred ca au si ei o criza a varstei. Pupici sa nu tina mult.

Ella am vazut si eu saculetii in Real dar as vrea un pic mai grosuti, ca sa nu il imbrac prea grosut sub el.
Imi pare rau de Ioana . Te rog sa ne tii la curent cu ce face, eu chiar ii simt lipsa.. Transmite-i numai bine de la mine.

Roxana ai grija cu tensiunea asta oscilanta ca stiu ca nu e bine. Daca se repeta mergi la dr.

Marsy PM se activeaza de la contul meu, mesaje private, Options, avtiveaza mesaje private ceva de genul.

Kossir daca esti logata pe webshots, pe poza care o vrei apare undeva in dreapta sus un X si de acolo se sterge, dar nu cand e deschisa mare ci cand sunt toate in albim la vedere, nu's daca ma intelegi.

Ate mie dreapta imi amorteste cand dorm noaptea pe dreapta,dar eu cu tensiunea stau ok.Nu mergi mai bine la dr sa te linistesti?

Oanka pupicei.(as vrea sa vad o poza cu tine graviduta )

Niki plaja. Ce as da si eu pt o ora de plaja si o baie scurta.

Denisa baga florile in casa ca cica nu se mai indreapta vremea.

Ramy ma bucur ca esti bine.

Gaby 4d-ul s-a lipit de mine.

Cam gata ca sa mai si muncesc.

Oana 20+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Gaby si eu am aceasi problema cu masurile. Cred ca pana pe la 2-3 luni iti ajung. Din auzite bebelusi au cam 5 kg - 5 si la 2 luni, de cm nu stiu.... Mie mi-e teama ca cele de 50 de cm or sa-i vina decat 2 sapt. Oare cat e transportul pana in Ro?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa i.am schimbat bateriile acum 2 zile, oricum o sa.mi cumpar altul zilele astea
eu am cosmonaut din ala dar oricum va fi prea cald pt el , gasiti in kiabi si cosmonaut si saci mai subtiri, de tinut in casa sau pe afara depinde, sacii foarte grosi de scos afara in carucior vin de obicei cu caruciorul sau se cumpara de la raionul de carucioare

gaby pe aici , incerc sa ma urnesc....hainele de 56 cred ca merg la nou nascuti

oana tu ce tensiune ai? daca nu ma insel mai demult ai avut 14 si te.ai dus la spital? ce ti.au facut?
aici maxima e 14 cu 9, am inteles ca cea mica poate afecta bebe daca trece de 9, medicamente pt hipertensiune se dau greu de tot, in sensul ca prefera sa te interneze si te monitorizeaza intr.una...
proteinele in urina dau tensiune mare printre altele, eu tocmai mi. facut analiza....bine, ca poate fi si de natura emotionala

roxana 16+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Roxana, la mine a fost o singura data si cred ca de la stesul primelor saptamani. Pentru ca la EKG nu s-au gasit probleme si tensiunea era normala cand am ajuns.
Acum o am 12 cu 7 mereu, mai scade la 11, dar mai rar.

Oana 20+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Oana eu am vazut cosmonaut, dar nu m-am uitat la marime. Sezonul costumelor cosmonaut acum incepe. Parca ala mi se pare prea gros pt aprilie. As prefera ceva gen geaca si pantalon ca sa pot sa le dau jos repede daca e cald.
Nu are nimic daca il imbraci in culori de fata, eu chiar vreua sa-i iau hainute rosii si portocalii.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Gagici aparatul de luat tensiunea acasa este "vrajeala".Daca iei tensiunea de 3 ori intr-o zi consecutiv iti va arata alte valori.Nu este elocvent asa ca nu va faceti sange rau.Eu habar nu am cum se scade pt ca ma lupt sa aflu cum se mai creste nitelus ca-s cazuta rau in cap.
Oana saculetii pe care i-am vazut eu sunt grosi tare in sensul ca erau captusiti cu un soi de blanita.
Gabi saru'mana.Esti o comoara.Acu intru sa vad ce si cum.
Marsy welcome in the club.Vrei sa-ti dau programul la tv noaptea?Deci ma antrenez cu Mircea Badea,apoi il vad pe Capatos, apoi Fam.Bundy si dupa imi fac curaj si nmar oi.

19+George-Theodor

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Oana, nu-mi iese stersul pozelor . Nu-mi apare nica in dreapta sus . Daca clichez se face mare si gata . Nu stiu

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 20+ sapt

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

GabyHila, aici e cald, foarte cald la pranz. Duminica erau 32°. Dimineata ceva ceata, ca doar suntem pe marginea oceanului si cu o rafinarie prin preajma .
Superbe bady-urile si eu as vrea din toate

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 20+ sapt

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marsy_baby spune:

Ms Oana pt ajutor, o s incerc sa-l activez.
Bn te-am regasit Ellanik,ar fi o varianta cu Tv-ul, macar mi-ar mai trece timpu.
Ate si eu am ameteli, imi trece cu o cana de cafe cu muuuult lapte, dupa aia sunt fresh

DARIA

Mergi la inceput