Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 19
dayanara spune:
oana, vad ca asa o am eu acum 12 cu 7....de mirat ca pana acum era 9 cu 6 cu cafea cu tot
eu sac pt carucior vad ceva de genul asta
http://www.babylinesl.es/fotos/337/img_0_orig.jpg
iar sac pt patut, stat in casa dar nu vad de ce nu merge si afara in landou ar fi asta, mai subtire
http://www.kiabi.es/bebe-nina/saquitos/258
oricum landoul e acoperit si el, iar pt scoica e alta minune de sac :)))
gaby eu am si scoica si scaunul de masina de la bebe confort
roxana
16+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Un ''site'' cu o gramada de modele de hainute este acesta :
www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii/sets/72157619756452025/" target="_blank">http://www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii/sets/72157619756452025/
Va trebuie rabdare pt ca sunt peste 1000 pe poze.
Dezavantajul este ca comanda minimina este de 300 Ron la care se mai adauga 25%. Peste 500 Ron nu se mai percepe acel 25%. Este avantajos daca pe unim mai multe sa facem o comanda comuna (asta mai aproape de termen), sau fetele care sunt din bucuresti ne putem intalni la sediu firmei si sa le alegem de acolo.
Denisa,
15 + cu kinder-el
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Yaia- nu vreau sa-l infofolesc pe bebe. O sa stea imbrac ca si noi. Daca noi stam in tricou si el o sa stea in tricou. Daca si asa traspiram dam jos si tricoul |
Sa vezi atuncea petrecere, cu tricourile jos!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
GabyHila spune:
Am dat email sa vad daca trimit oamenii si in Romania. Daca trimit eu imi iau din fiecare cate un set ca altfel mi se pune pe creier:)
Kossir ma impresioneaza temperaturile astea! Eu vreau sa il conving pe al meu sot sa ma duc in 24 de ziua mea sus la Paltinis sa dormim in weekend acolo! ma apuca cascatul numai cand ma gandesc:) si sigur va fi zapada! 32 de grade.... oare cum o fi?:)
Ma speriati cu tensiunile astea! Dayanara mai ales oscilatiile astea sunt f dubioase....
Elanik eu imi comand scoica in noiembrie! sper ca pana atunci sa se decida mult stimatul bebe sa ne arate ce e, ca sa nu cumpere mama totul roz si el sa fie cu putza atarnatoare:)
mi=-e somn..... rau de tot...
Bebe in 19 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com
babyangel spune:
| citat din mesajul lui GabyHila Buna dimineata:) Babyangel nu ai aciditate de la portocale? sunt coapte misto? eu tot cumpar si sunt tot seci! le fac suc:) Marimea de newborn cu lungime de 62 si greutate de 5 kg, oare pana la cat imi ajunge? mi-as lua si cu maneca scurta si lunga.. si de toate... ce imi plac ![]() Gaby |
Gaby, chiar e ciudat ca nu am acid, mai ales ca acu 1-2 saptamani ma trezeam noaptea din cauza acidului
...si de atunci am mancat seara si zacusca , si slanina cu ceapa, si nu am mai avut nimik.Si sa stii ca le-am nimerit bune...ele nu trebuie sa fie foarte mari , dar nici mici, iar culoarea sa fie vie, si cand pui mana pe ele sa para coaja "proaspata",
Cat despre bb, la nastere u un medie 55 cm(unii mai mult iar altii mai puti) si cresc aprox. 3 cm /luna..
Deci marimea 62, cred eu ca o poate imbraca pe la 1luna sau 2 luni -in functie e copilas..

Anca
19+ cu
Tereza sau
Codrinsi mami de
Lucas
babyangel spune:
| citat din mesajul lui honeybaby Roxana- Anca 56 e cea mai mica marime sau a doua ? Denisa, 15 + cu kinder-el Eric - AndreiDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() POZE |
Honeybaby, cea mai mica este 50...dar in generatiile astea de copii nu prea mai auzi de copii atat de mici...Eu am cumparat un body 50, just in case...
Anca
19+ cu
Tereza sau
Codrinsi mami de
Lucas
Yaia spune:
Media la nastere e cam de 50 de cm si in jur de 3-4 kg. Sunt si marimi mai mici de 50 de cm pentru prematuri, dar hainutele pentru ei se gasesc destul de greu. La inceput e ok daca aveti hainute mai mari, gen 56 sau chiar 62, ca oricum le puteti indoi manecile putin, dar nu luati nici masuri foarte mari, ca pierdeti copilul in ele. 62 nu e masura newborn, e pentru 3-6 luni, dar unii copii ies din 62 mai repede. Oricum, 62 la hainute la nastere e destul de mare, ca mai mult de 55cm la nastere eu nu am auzit copil (sunt, probabil, dar nu am auzit eu
) si intre 55 si 62 sunt totusi 7 cm...eu recomand sa aveti cateva bodyuri si 56...
Cat priveste kg...5kg la marimea newborn...hmmm...media e de 3-3,5 si daca ia cam 1 kg in primele 2-3 luni, 5 kg va avea abia pe la 1,5-2 luni, deci 62 are cum sa fie marimea newborn.
Acum aveti grija ca marimile difera putin de la un producator la altul. Marimile de la Esprit sunt clar putintel mai mici decat de la alti producatori, H&M de exemplu, care mi se par ceva mai mari.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
bordeancavio spune:
ate, si eu am probleme cu ameteli, ori dimineata ori spre seara. si tensiune mica. inainte aveam 9-10 cu 7. acum cu sarcina, mai scade. si eu cand e innorat afara sunt ff ametita. acum probabil se accentueaza si de la sarcina. eu beau cate o jumate de canuta de cafea dim cu lapte pt teniune. si fff rar daca mi-e chiar ff rau iau cateva gurite de vin rosu. in rest nu stiu ce sa fac. eventual odihna, of.... si amorteli sa stii ca mai am si eu la maini, si din senin, fara sa fortez mana sau sa o presez. nu te alarma. daca e mai rau, intreaba la dr, eu inca nu am asa de rau.
sa te simti mai bine.
vio asteptand pe bebe
12+
poze http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#
bordeancavio spune:
marsy-baby, si eu dorm rau de la o vreme. ce ma bucur ca seara ma ia somnul de pe la 10. in schimb ma trezesc de multe ori, ori sa ma duc la baie, ori asa, din senin. si dimineata am senzatia ca sunt obosita, ca nu dorm bine. nu ma doare burta, nu mi-e rau nimic noaptea, dar... ma ia insomnia din senin. ziua nu pot sa dorm deloc, sa mai recuperez. si uneori ma trezesc devreme la 5-6 dim si nu mai pot sa dorm. deh... asta e. 
vio asteptand pe bebe
12+
poze http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#
samaria spune:
Servus,fetelor!
A nins si aici,de dimineata a fost foarte frig si a nins pana mai inainte,acum s-a oprit si bate un vant rece...brrrrrrr...si ma "delectez" cu un frumos peisaj hibernal

Oare ce ne mai rezerva vremea si vremurile?!![]()
Oanaiacovita:mi-a placut povestea aventurii de la doctor!
Bine ca esti bine,numai asta conteaza!BB e tare poznas!
![]()

Niki:ce bine ca mai ai timp frumos sa stai la plaja!Trimite-ne si noua niste caldura...
![]()
Child:exact ca tine am inceput sa o patesc si eu cu somnul!Mai putin partea in care se trezeste si misca si bb,eu il simt mai rar...
si
sa nu adormi decat la timpul potrivit!
Ramy:ma bucur ca te simti bine dupa cerclaj, ai grija de tine,odihneste-te cat mai mult!

Ina:bravo tie ca ai putut fi iar "fata mamei" si mai ales ca ai profitat de tratatie...![]()
si mai scrie-ne!
Babyangel:asa o izbucnire o sa am si eu cat de curand cu al meu scolar,ca de o luna incoace,de cand a inceput scoala a devenit tare rebel
Asa ne duelam cu vorbe toata ziua...
si 

,linisteste-te sa nu-l streseszi pe bb!
Ioanact:sa aveti grija de voi pe drum si la Iasi, cu frigul si aglomeratia!
tie,
burticii si
Ioanei!Sa ne povestesti...
Ellanik:cred c-o sa fii mamica-model(deja esti,de fapt).Imi place de tine ca mereu ai grija de fete si apreciez sfaturile tale corecte si dezinteresate-ce mai,imi place cum gandesti si cum esti!Esti TARE, mamico! 

Kossir:macar voi nu aveti probleme cu frigul...
tie,
burticutza si
pt Mihai!![]()
Freedelia:profita de ziua asta daca esti libera si fa-ti poftele!
Sa ne mai scrii!
Draga Denisa,no, nu te supara, da' erai taaaare sexoasa in pozele de la mare![]()
tie,
burticii si cate o mangaiere pentru Honey si Petic...200 de flori?!
Pai esti tare ocupata!Si cand va veni bb,vei fi "full-time"...![]()
Stefimic:felicitari pentru renovari,si eu sunt de parere ca trebuie totul pregatit pentru marele eveniment...doar ca nu ne permite situatia financiara intotdeauna...Enjoy it!
Castelana:ce mai faaaaaaci?
Gata,va las,ca iar v-am facut capul calendar...
Pupici si flori tuturor,sa aveti o zi mai buna decat a mea!![]()

Maria
17+
Mami de Sammy