Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 20
nemary spune:
offf, offf, offf
numai mie mi se putea intampla asa ceva
azi trebuia sa merg la eco si ...surpriza...doctorul la care trebuia sa merg a spus ca se cam grabeste(asta dupa ce m-a sunat inanite sa ma intrebe cine m-a trimis la el ) si nu ma poate primi azi dar sa sun la Euroclinic sa ma programeze vineri de dimineata. si toate astea dupa ce mi-am facut cerere de concediu pentru azi.
norocul meu ca aseara m-au sunat cei de la CMU sa-mi spuna ca s-a eliberat un loc la dr.Dinu Adela si m-am programt la 11, pt.orice eventualitate. si se pare ca am avut un feeling bun.
of, imi vine sa-i impusc pe doctorii astia neseriosi. este a doau oara cand mi se spune ca se anuleaza programarea, in curs de 10 zile.
pupici pe burtici 
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
15+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
samaria spune:
nemary:bine ca ai avut intutie si ca vei reusi, pana la urma...
ti-o dau eu...
te rog,scapa-ne de cativa
,ca tare multi si neseriosi is...
Maria
17+
Mami de Sammy
mihaelagrosan spune:
Buna mamici! Nu am mai dat pe aici, am mai citit, dar nu am avut nici vreme si sunt si cam indispusa in ultima vreme. Trebuie sa-mi revin ca nu e bine pt. bebe.
La noi a venit iarna, e foarte frig si a nins, nu mi-a venit sa cred
.
Eu mai am uneori stari de greata, chiar am mai varsat si sambata
, dar oricum e mult mai bine. In schimb sunt foarte slabita si am ameteli, sunt palida, se pare ca m-a afectat faptul ca nu am mancat mai nimic vreo 2 luni jumate. Asa cum zicea si Gabi sigur hemoglobina mi-a scazut mult, pt. ca sunt palida si mainile imi sunt albe. O sa merg sa-mi fac o hemoleucograma. Am inceput sa iau si Elevit de vineri, sper sa-mi revin. Foarte grea a fost sarcina asta pana acum. De cateva zile am inceput sa am si eu contractii nedureroase, doar simt cum se strange burta si uneori parca in timpul contractiei nu reusesc sa repir normal
. Ma chinui si cu aciditatea gastrica desi la prima sarcina nuu am avut deloc, nici macar in lunile mari. O fii baiat de ma chinuie asa?!
Bun, m-am plans destul, scuzati va rog!
Legat de hainute eu am mai zis ca la inceput e nevoie de hainute mici mici
. Elena s-a nascut cu 3100 g si a scazut 300g. Cand am ajuns acasa avea 2850g si hainele in general ii erau mari, chiar daca erau de nou-nascut, marimea 50 parca. Salopetica nu prea conteaza, doar body-ul sa fie bun, sa-i stea mai pe corp.
De invelit eu o inveleam la inceput cu un scutecel de finet sau o paturica subtire daca era mai frig, nicidecum cu plapuma. De fapt niciodata nu se inveleste cu plapuma, e prea calduroasa. Stiu ca gasisem mai demult pe net ,in functie de varsta cat de groasa trebuie sa fie paturica, nu poti sa-l invelesti pe nou-nascut cu plapumoiul
.
Eu nu i-am calcat copilului niciodata hainele, decat vreo rochita sifonata. Asta mi-ar lipsi, necesita efort mare si beneficiile nu exista. Unui copil normal, sanatos cu siguranta nu trebuie sa-i dezinfectezi hainele. I le-am spalat mereu separat de ale noastre, la temperatura de 40 sau 60 grade cu detergent normal, dar am dat o clatire in plus. Si le-am spalat inainte de prima utilizare.
Mihaela
14+ si
Elena Maria (9 aug 2006)
oanaiacovita spune:
Ma bag la capitol nou.
Oana
20+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!