Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(83)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_tinaus spune:

vad ca nu sunt eu singura cu urechile prinse in MAREA DEVERSIFICARE...
am ajuns si noi la piureu de fructe cu branzica, si legumele la abur..acum...am introdus pe parcurs si cartof...si dovlecel.partea cu legumele merge bine...dar fructele nu vrea nicicum sa le manance...ma gandesc sa mut branzica intre legume sa sa o iau din nou pe suc de fructe pentru ca il accepta mai usor dar atunci ne as prea crede ca se satura numai cu suc la o masa.
Apropo...voi cam la ce ore sunteti cu mesele?si cate mese de chestii diverificate le dati pe zi?

Noroc cu discutiile despre spanac, mi-ati mai dat si mie idei noi
Olga

Sarumana si de aprecierile la adresa broscutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Va salut, tufete, ca de obicei in weekend se scrie mai putin asa ca n-am avut de recuperat tare mult.
Ayla, that's the spirit! Daca noua sarcina e un imbold in plus pentru recuperarea lui Alex si un nou prilej de bucurie, iti doresc tot binele din lume! Felicitari Luanei care vad ca din nou s-a manifestat ca o luptatoare, in loc sa faca "oaaaaaa oaaaaa" dupa ce a picat din pat, s-a gandit ca mai bine incepe sa exploreze lumea
Anca mama, ce-i cu aluziile alea, d'apoi credeti ca io am comandat un cartush de gauloise, a fos una (1) bucata, care fuse si se duse...n-am cazut iar in viciu. Chatonel, eu m-am apucat de fumat inainte de a implini 15 ani si primii 5 ani am fumat numa Marlboro (roshu, original de la mama lui, nu erau pe vremea aia light-uri si alte chestii), apoi urmatorii 4 ani am fumat Lucky Strike si abia in utimii ani de fumat m-am apucat de Lucky Strike light (nu ma mai tineau nici pe mine plamanii, ajunsesem la un pachet juma/ zi; cand mergeam la chefuri-cam des- saream de 2 pachete). Asa ca eu lasata fiind de fumat de 6 ani n-am prins vremea "paielor", vogue-uri si alte slimuri si ultra-lighturi, deci am putut baga lejer o gauloise. Dar destul cu viciile (spre care-s inclinati Scorpionii din pacate) important e ca m-am lasat!
Olishka si alte fete care sunteti curioase de noua silueta, a venit momentul adevarului! Trebuie sa va zic un secret pe care mi-a fost mult prea rusine sa-l impartasesc... Eu dupa ce am nascut eram convisa ca-ti revii incet dar sigur, deci nu mi-am batut capul, am vazut ca-s la 60 de kile si asteptam s-o iau incet la vale, fara niciun efort...Ei, acum vreo 2 luni am urcat totusi de curiozitate pe cantar si ce sa vezi: de la nastere mai pusesem 4 kile!!! Patru kile, fetelor, va dati seama? Nici prin gand nu-mi trecuse una ca asta, m-as fi asteptat sa stagnez, poate, dar sa urce acul la 64...Ala a fost momentul in care mi s-a declansat totusi vointza, am zis ai de capu' meu, pai tufetele care se intalnesc in parcuri is ca niste zane si io ma durdulesc pe zi ce trece?!! Acum arat chiar rezonabil, sa nu va asteptati sa fiu vreo Aris sau Pisik, is tot un fel de bulina dar de dimensiuni mai reduse, o sa pun poze cat de curand

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

oau eu acuma am vazut cum arata prima pagina..

Monica mea s-a nascut cu 2,800 kg si 50 cm, apgar 10

si ziua mea de nastere e 31 august 1974

daca poate cineva sa modifice, sau dati-mi parola si mie pe PM

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Kea, am bagat. stiu ca mai sunt multi fratiori, dar am nevoie de nume si de datele de nastere. cel mai bine pe pm la userul comun, ca sa nu se piarda printre postari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Luana de-a busilea (sper sa mearga, deocamdata nu am unde sa o incarc pana mai tarziu). Suntem acasa, incercam sa dormim. Nu am citit din urma. Va pup

Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Luana de-a busilea (sper sa mearga, deocamdata nu am unde sa o incarc pana mai tarziu). Suntem acasa, incercam sa dormim. Nu am citit din urma. Va pup

Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

nu ma lasa sa vda pozele!!!!!!!!!; ia vezi, nu cumva e albumul privat??????? cont mi-am facut la ei, sunt inregistrata

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla28

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

mutzu meu a decretat razboi la tot ce inseamna diversificare; azi nu a vrut fructele nici sa le vada, iar la pranz cand i-am facut supica s-a lasat cu urlete; strange buzele de' nu treci nici cu tancu' de ele , misca caputul stanga dreapta, se arcuieste si dardaie de nervi efectiv; nu deschide gurita decat sa se puna pe urlat; la fructe m-am gandit ca e lipsa de piersicuta, cu care se obisnuise, dar de fapt am facut experimente cu lingurita goala, si numai cand o vede strange boticul; si dupa aia se intinde la mine si ma trage de bluza sa-i dau titi... da' are un stil de se tanguieste langa mine... chiar nu-i rezist
si am distrus si somnul de seara, pana nu suge de 3-4 ori in 2 ore nu adoarme; nici aici nu ne targuim, ca daca nu-i dau titi se trezeste complet si urla de ma stie tot cartierul, si ma striga... are el un sunet caracteristic cand ma striga, cand vrea la mine

mutzunel mic de 5 lunite

cum am venit pe lume

dyana, prin asa ceva trec si eu, de vreo saptamana incoace, dupa ce a fost bolnavior.Ieri nu a manncat nimic din ce i-am pregatit, decat tzitzi si azi noapte, a trebuit sa-l tin langa mine in pat toata noaptea si cred ca din ora in ora cauta sanul.

Sper sa fie doar o faza trecatoare si scapam repede.

Il pe David.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner)

si noi tot dupa ce a fost bolnavior si mi-a refuzat categoric papica (- oricum era infundat si se ineca cu ea) refuzam orice vine spre gurita; azi am luat borcanele cu tot felul de chestii sa i le incerc; nici nu vrea sa le vada; am incercat mar cu para care e super bun, si miroase ca perele alea zemoase care erau acum 10-15 ani la bunica si mi le-a scuipat in ochi; nu se mai enerveaza, dar tine buzele stranse; daca-i pun pe buze le linge; am schimbat lingurita, borcanelul, am luat colorate si misto..... tot aia e la el; habar nu am ce sa-i mai fac;
chatonel nu e vorba ca-l stresez, dar are deja 6 luni jumate si el tot la titi vrea, si evident odata la 2 ore ( ca digera repede si nu-i tine de foame, chiar daca ii ajunge la masa); eu oricum ii dau, ca slava Domnului am suficient lapte, dar nu-i mai tine de foame deloc, si cum biberonul este provocator de crize isterice de plans..chiar nu am cum sa-i dau decat cu lingurita.
cristina ce scaunel de masa aveti???? ca e foarte mistooooooo!!! eu ii caut scaun si el nu papa, vorba sora'mi'': "ii dai titi in scaun?????????" azi am fost la miniblu sa-i iau scaunel si evident ca-l vandusera; probabil ca ma bag la un bertoni royal.... cine avea, floric parca???????!!!!!??? e bun, e zdravan??? parca n-as da chiar 5 milioane pe un scaunel

mutzunel mic de 5 lunite

cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Dyana, nici al meu n-a vrut de la inceput, asa ca rabdare! Eu ca sa accepte mancarea (de la borcane, ca asta ii dau), o mai diluez putin cu apa (fiarta si racita) si o incalzesc foarte putin. Adica pun "vasul" (capacul de plastic de la biberon) intr-o cana cu apa fierbinte. Acum accepta mancarea, daca uit sa o diluez, nu-i place, si nici neincalzita nu-i place. Mai incearca si asa, poate functioneaza si la voi.
Eu vreau de maine sa-i adaug putin galbenus (bio) fiert de mine, in cutiuta cu morcovi si cartofi de la magazin. Asadar maine ii gatesc!

Ayla, felicitari pt buburuza! O sa fie bine, nu te indoi de asta! Mesajele tale si ale lui magdy le citesc cu nesat. Dar ale ei ma sperie! Mady, de unde stii ca Monica o sa aiba baietel? Zi repede daca mai vrei sa ne intalnim, ca mi se face frica. Ca eu tot mai trag speranta ca ne-om intalni vreodata. Si eu astept sa-ti citesc povestea, asta daca ne-o poti spune.

Dodo, eu am vazut ieri mesajul de la Mariana dar n-am scris aseara nimic, eram prea obosita. Ce n-am inteles eu e de ce i se da lapte cu seringa? Am mai zis, keutu a avut numai cu 40g mai mult ca maya, dar a supt la piept si a baut laptic din bibe de la bun inceput.

Felicitari Luana! Abia astept sa putem vedea filmuletul!
Si am mai vazut o multime de bebiti dulcici: fetita lui cati care sta in picioare, alexandra cu ochisorii ei cu care ne cucereste pe toate, verisoarele alexandrei cu caciulite smechere, si bebe de cris cu nasul carn(asa il vad eu). Pe al lui zsuzsu n-am reusit sa-l vad.

Pupam si sarbatoritii ca tot intru seara cand sunt obosita si uit sa felicit!

Ilinca dar nu ne-ai spus secretul: ti-ai schimbat alimentatia, programul de masa, faci sport sau ce?

Aris, eu iipun caciula. Pana acum l-am avut o singura data cu mucisori si a fost vina mea, ca era seara se racorise,si l-am scos din carucior, unde era ferit. Batea un pic si vantul si gata mucii. Pana atunci nu i-am dat caciulita, dar nu mai vreau sa-l chinui inutil, il calesc eu mai incolo, mai ales ca al meu nici n-are par sa il protejeze cat de cat. La magazine e musai sa aiba ceva pe cap, ca pe la frigidere trebuie sa trec si simt ca-mi ingheata si mie capul si e si mai mare si mai paros

5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_tinaus

Neataaa!
am reusit sa selectez pozele din cateva mii
si le aveti aici :
http://picasaweb.google.com/cristinahiticas/4Luni02#
http://picasaweb.google.com/cristinahiticas/5Luni#
http://picasaweb.google.com/cristinahiticas/6Luni#
http://picasaweb.google.com/cristinahiticas/7Luni#

Am recuperat ceva din urma cu ele... va las sa va delectati cu broscuta si incerc sa recuperez si capitolele

Cristina, mami de Ana - 30 martie 2009

Poze broscuta harnicuta

foarte frumoasa broscuta !!!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui aris26

cris - tare dragutza e si are nishte ochii
am murit de ras cand am vazut-o cu shoseta in gura....zici ca e un pui mic de catzelte ashtepti sa te si maraie daca incerci sa o iei

25 martie 2009

aham :) si ea ca si alexandra lui novus, au tendinte bumbacovore

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput