Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(83)
Raspunsuri - Pagina 13
olishka spune:
Faceti-va bine si va asteptam cu mare drag

Olga, mamica lui David iepurasul

olishka spune:
Am facut spanacul si am ascultat si sfatul Chatonicii si restul am gatit pt noi cu usturoi si lapte
A fost taaare bun. Eu am si mancat. A mai ramas o portie f mititica...il sun pe Cristi sa vad daca vrea, daca nu o mananc tot eu ![]()

anca_nicolae spune:
Oliska, esti mortala cu "dc nu vrea o mananc eu"! Mi-am amitit de ceva haios, eram in liceu, noi 2 prietene bune la cea de-a 3-a acasa, unde era si fratele ei, cu 2 ani mai mic, si mama ei. La un moment dat ne-a servit cu niste mere misto, frumoase, rosii, lucioase, ca de reclama, mancam fiecare cate 1, si mai ramasese 1 in castron... Fratele se arunca iute sa-l ia, dar mama lor ii zice: "Liviu, fii politicos, intreaba fetele dc mai vor, ca sunt musafiri!", el ne intreaba asa, cu juma de glas si frica in privire, noi 2 zicem ca nu si el: "Aaaa, ce misto, atunci il iau eu" si il inhata, acu avea voie, fusese politicos! ![]()
Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 5 luni
anca_nicolae spune:
Dodo-pui, fetele au citit si s-au bucurat de vestile de la Simina-mariana, insa probabil cum spunea si Chatonel si Kea, ii lasa cateva "clipe" de linistire si refacere... si cred ca toate din noi, de fapt, asteptam primele povesti scrise chiar de Simina aici la scutece, si atunci sa vezi avalansa. Multumim mult de mesaj, am simtit in el ca Simina chiar a realizat si s-a bucurat de gandurile noastre, de fapt si cand am vb cu ea la telefon, vocea ei era ff fericita de cate ori vorbea despre noi, desi era intre contractii sau, era lauza...
.
Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 5 luni
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_nicolae Oliska, esti mortala cu "dc nu vrea o mananc eu"! Mi-am amitit de ceva haios, eram in liceu, noi 2 prietene bune la cea de-a 3-a acasa, unde era si fratele ei, cu 2 ani mai mic, si mama ei. La un moment dat ne-a servit cu niste mere misto, frumoase, rosii, lucioase, ca de reclama, mancam fiecare cate 1, si mai ramasese 1 in castron... Fratele se arunca iute sa-l ia, dar mama lor ii zice: "Liviu, fii politicos, intreaba fetele dc mai vor, ca sunt musafiri!", el ne intreaba asa, cu juma de glas si frica in privire, noi 2 zicem ca nu si el: "Aaaa, ce misto, atunci il iau eu" si il inhata, acu avea voie, fusese politicos! Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 5 luni |

A zis ca vrea...mai bine, mananc eu mai putin si ma fac slaba

Monnvas spune:
Iar l-am scapat pe cristi din pat... updatam prima pagina

Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Iar l-am scapat pe cristi din pat... updatam prima pagina ![]() ![]() ![]() Monica mami de CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
Asa se fac copiii mari

anca_nicolae spune:
Ayla, hai ca iti mai scriu ceva...
Cred ca ai mare dreptate sa incerci sa gandesti despre fiecare copil in mod unic, din mai multe motive, si ti le scriu in ordinea ponderii din mintea mea:
- daca bb3 este el insusi, atunci aura de tristete din jurul Almei va ramane doar in jurul ei, altfel, bb3 ar fi din start acoperit de aceasta tristete, si poate gandul tau despre el nu ar mai putea fi la fel de fericit cum ar trebui sa fie ca in fata unui NOU inceput...
- frica medicala pe care o ai fata de sarcina de acum este cumva alimentata de "nesansa" Almei, de aceea e bine sa privesti fiecare sarcina in mod independent;
- iubirea genereaza iubire, este precum lumina lumanarilor de pasti transmisa din lumanare in lumanare, adica este mult deasupra "legii conservarii maselor", si atunci, Alma poate ti-a transmis, prin bb3, sansa unei NOI iubiri, si nu sansa pentru reincarnarea ei...
- dpdv crestin, nu exista reincarnare;
- eu iti scriam ca Alma si sarcina de acum poate sunt legate printr-un fir sufletesc, si nu ca sunt strict acelasi suflet. Doar in cazul meu, anul trecut, am simtit ca "datul" meu era sa am un bb de la daddy, si prima oara cand nu s-a putut a fost ca un "preview" pentru ce urma, cand destinul mi-a aratat ca peste "dat" nu poti sa treci prin calcule rationale, cerebrale, lumesti...
- legat de existenta casei sufletelor, aici este o discutie grea, doar cu preoti de meserie se poate comunica, si, asa, ca un mic secret, eu de anul trecut scriu intr-o carte despre multele si diversele fetze ale unei vieti...
Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 5 luni
ADA1974 spune:
Multi
si
, prima pagina e superba.
Ayla, si eu vreau poze cu Luana in 4 labute
. Gabi a mea nu a mers de-a busilea, iar Sophia e o puturoasa
, asa ca am de asteptat..... 
Kea spune:
Monica, dar ai muncit ceva la prima pagina!
Mai sunt de adaugat fratiori la mai multe fete, printre care si Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007), andiaroro, mami de alexandre (17.02.2006), la Lysbeth, parca si Olgatarziu mai avea un copil...
Timi n-a mai scris de tare demult, nu ca Olga ar scrie mai des, dar parca totusi a mai scris. Manu, unde esti?
5 luni